Έλα ρε, ο Μαρινάκης τους πούλησε τον Φέισα. Λες να δυσκολευτεί να τους πουλήσει ξένο ποδοσφαιριστή?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Σάμαρης ΔΕΝ πρόκεται να φύγει ούτε με σφαίρες, διότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημιουργική δύναμη κέντρου μετά τον Τσόρι. Αν φύγει ο Σάμαρης και κάνει πως τραυματίζεται ο Τσόρι, για να πάει η μπάλα μπροστά θα πρέπει να κάνουμε 50 αιτήσεις με χαρτόσημο των 1000 ευρώ και άλλες τόσες για να μπει γκολ. (πολύ ΑΚΡΙΒΑ θα μας έρθει...) Αυτό το σενάριο ξεχάστε το.
αν μετα τον Φεισα παρεις και τον Θορ ρε Μπενφικα θα γινεις η επισημη αγαπημενη μου!
sirkostas (19-08-14)
Η εφημερίδα ABola, θεωρείται αρκετά έγκυρη και για να απασχολεί το πρωτοσέλιδο της μάλλον υπάρχει ενδιαφέρον.
Απο ρεπόρτερ του ολυμπιακού, σήμερα στο ράδιο, ειπώθηκε ότι στα 5 Εκ που κοστολογεί η Μπενφίκα τον Σάμαρη, ο ολυμπιακός ΔΕΝ μπαίνει σε συζητήσεις. Σε ένα ποσό της τάξεως των 7 εκ όμως θα το συζητούσαν.
Θα δείξει τις επόμενες μέρες, πάντως ο ολυμπιακός λένε οτι κοιτάζει τον Θανάση Πέτσο που παίζει ίδια θέση με Σάμαρη κ ανήκει στην Ραπιντ βιεννης.
Όσο μπορώ εγώ να χορέψω τη Λίμνη των Κύκνων, άλλο τόσο μπορεί ο Πέτσος να παίξει το ρόλο του δημιουργικού μέσου... (μούφα η Λαμπόλα τελικώς...)
Ακουω οτι ζηταμε ενα 15αρι για Σαμαρη,προφανως δεν υπαρχει διαθεση να πωληθει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Από την στιγμή που ο καθένας ζητάει ό,τι του κατέβει, τα 15 για τον Σάμαρη, είναι μία δίκαιη τιμή.
Ο Καρβάλιο της Σπόρτινγκ, κάνει 45, πχ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν υπήρχε πρόταση 10-15 εκ στον Σάμαρη, ο πρόεδρος θα κοιμόταν μαζί του μην τυχόν και τον τσιμπήσει τίποτα.
Δεν αληθεύουν τέτοια ποσά, η Μπενφίκα ,5 Εκ αξιώνει τον παίχτη και επειδή ο ολυμπιακός δεν δείχνει ζεστός, λογικά θα ανέβει, ΑΝ πραγματικά τον θέλει.
Η τιμή του Σαμαρη ειναι πλέον πάνω απο 5εκ και η κάθε Μπενφικα το ξέρει αυτό.
Γενικότερα το κλίμα για αγορά απο τον Ολυμπιακο σε συνδυασμό με την συνεργασία με τόπ μανατζερς,κάνει την απόκτηση διεθνή νεαρού ποδοσφαιριστή πολυ δύσκολο εγχείρημα.
Ένας Φετφατζιδης με λίγες σχετικά συμμετοχές βασικού έφυγε περυσι με 4.5εκ για την Τζένοα.
Δύσκολα θα φύγει βασικός ποδοσφαιριστής πέραν του Μανωλα φέτος. Θα ειναι ευχής εργον να φύγει ο Μανιατης αντί των Σαμαρη η Χολεμπας αλλά που τετοια θαύματα.
οι εξελιξεις κυριως στην υποθεση του μανωλα και δευτερευοντος στην περιπτωση του σαμαρη δειχνουν οτι η διοικηση σε καμια περιπτωση δεν ξεπουλαει, το αντιθετο ακριβως μαλλον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (19-08-14), iakov7 (20-08-14), nikos7 (20-08-14)
Ειναι πολυ σωστό αυτό που λές, η διοίκηση πλέον δεν κοιτάει να ξεπουλήσει και το κυριότερο κάνει το παιχνίδι όπως θέλει εκείνη.
Σ'αυτο λειτουργεί σωστά γιατί ειναι άδικο να βλέπεις "άγνωστους "ποδοσφαιριστές, να κάνουν μεταγραφή δεκάδων εκατομμυρίων επειδή ειναι πορτογάλοι, η επειδή η χώρα τους εχει μάθει στην πιάτσα να πουλάει ακριβά.
Πρέπει και εμείς να μάθουμε να πουλάμε, δεν νοείται να πουλάει ο ολυμπιακός τον καλύτερο του παίχτη (Μιραλάς) 7.5 εκ και η Βασιλεία τον Σαλάχ 16,χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν ειναι καλός ο παίχτης.
Ο Σαλάχ πουλήθηκε σε καλύτερη και πλουσιότερη ομάδα. Γι' αυτό και η διαφορά στη τιμή.
Βεβαίως και παίζει σημαντικό ρόλο ποιος αγοράζει, οπως ρόλο παιζει και ποιός πουλάει.
Θέλω να πω ότι η Πόρτο του Ντα Κόστα θα πουλούσε παραπάνω τον Μιραλάς απ'οτι εμείς.
Σαφώς, αλλά και οι παίκτες της Πόρτο, έχουν δείξει κατά καιρούς, ότι έχουν περισσότερες ικανότητες από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
1) αν και λιγο οφ τοπικ, γιατι τοσο κακια με μανιατη ρε παιδια?οκ, το παιδι ξερει λιγη παραπανω μπαλα απο τζιολη αλλα τα τρεξιματα του,το παθος και τη μαχητικοτητα του δεν τα βρισκεις ευκολα ποσο μαλλον σε αλλο ελληνα παικτη.
2)δε νομιζω η μπενφικα(που χει οικονομικα προβληματα φετος,αν το ψαξετε, λογω πτοχευσης ή κατι τετοιου μιας τραπεζας στη λισαβονα) να δωσει 7-8εκ. για εναν ταλαντουχο μεν αλλα με πολλα ελλατωματα για αμυντικο χαφ η εστω 8αρι παικτη...εδω ξεφορτοθηκε το συμβολαιο του καρντοζο...
3)με τοσα δημοσιευματα, εχουμε παρει μπογιαν,στο δρομο ειναι ο ρομπινιο,ο βοσεν ακομα λεει ναι και ο αμραμπατ και ο ντουρμαζ κανουν προπονησεις στο ρεντη,ενω αντιθετα μανιατης,χολεμπας,σαβιολα την εχουν κανει και φυσικα ο μανωλας εχει ηδη αλλαξει και 3-4 ομαδες για 15εκ
Η Μπενφίκα σίγουρα ψάχνει έναν παίχτη που να μαρκάρει αποτελεσματικά στα κόρνερ, γι' αυτό πιστεύω ότι βολιδοσκοπεί Σάμαρη.
Bookmarks