sirkostas (14-06-14)
[YOUTUBE]iCSGNkg33qc[/YOUTUBE]
ωραίο κλίμα και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι όλοι όσοι είναι εκεί είναι τόσο τυχεροί για αυτά που ζουν, πραγματικά είναι ευλογία![]()
sirkostas (14-06-14)
Τούρτα, μπάλα και ρουφάτε...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άρχοντα, και κλέψιμο και γρήγορη πάσα και άνετο πλασέ, σα να είχες παίξει 50 ματς σε μουντιάλ!!!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καταπληκτικος με ολο το μελλον μπροστα του.
Τεραστιο γκολ και συγκεντρωση για 80 λεπτα
Ε,ναι τώρα ας πιασει παγκο γιατί γυρνάει ο Κατσουράναρος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εμενα δεν μου αρεσει κ το εχω χιλιοπει αλλα απο το να βλεπω την πουσταρα τον Κατσουκλανη 10000000000000 φορες αυτον!
Du3lisT (25-06-14)
άγνοια κινδύνου και 100 κιλά αρχίδια, από μένα τεράστιος σεβασμός.
8PYLOS (25-06-14), Rena (25-06-14), VALVERDES_7 (25-06-14)
Τι μάγκας είσαι εσύ ρε παίχτη
μου αρεσει σαν παιχτης, για μενα εχει τεραστια ποιοτητα.
για το γκολ πιστευω πως ηταν αρκετα τυχερος, δεν ηταν καλο το τελειωμα. Ασχετο βεβαια με ολη του την αποδοση και το επιπεδο του σαν παιχτη. δεν ειναι ο ρολος του να κανει ωραια τελειωματα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το τελείωμά του θα το ζήλευαν πολλοί μουντιαλικοί παίχτες αλλά είπαμε, εκτός από τρολ είσαι και πιωμένος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ναι αλλά ο Σάμαρης τον είδε να πέφτει και του πέρασε τη μπάλα από πάνω. Γιατί να ρισκάρει να βρει γωνία, όπου άνετα μπορεί να σημάδευε κάνα δοκάρι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
o καλυτερος ελληνας αμυντικος χαφ της χρονια που περασε οτι και να πουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπορεί να υστερεί αφάνταστα σε σχέση με χαφ άλλων ομάδων, αλλά είναι μακράν ο καλύτερος Ελληνας χαφ. Ευτυχώς που οι συγκυρίες τον βοήθησαν να παίξει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks