Μηδενικός. Δεν έχει τιποτα απολύτως που να μου δίνει ελπίδες οτι θα μπορέσει κάποτε να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο. Ακόμα και τα στημένα του είναι ένα καλό και δέκα τραγικά.
εγω δεν τον θεωρω τοσο τραγικο τον σαμαρη.Απλα οταν παιζει και καποιος αλλος μαζι του και δεν παιζει μονος τους(γιατι ο εντιγκα τον επαιζε και το συνεχιζει σε καθε ματς)αποδιδει και δημιουργικα.Νομιζω οτι με τον μασαντο κανει το καλυτερο διδυμο ο σαμαρης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μηδενικός. Δεν έχει τιποτα απολύτως που να μου δίνει ελπίδες οτι θα μπορέσει κάποτε να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο. Ακόμα και τα στημένα του είναι ένα καλό και δέκα τραγικά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi, θα αναγκαστώ να διαφωνήσω 100% μαζί σου φίλε...
Ο Σάμαρης έχει κατά την ταπεινή μου άποψη μερικά στοιχεία πολύ σύγχρονου αμυντικού μέσου: παίζει με ψηλά το κεφάλι, έχει γρήγορη πάσα, ξεμαρκάρεται άμεσα για να ξαναπάρει την μπάλα, αμύνεται υπό σωστή γωνία ώστε να μην έχει πολλές επιλογές ο επιτιθέμενος κι έχει αρχίσει να δουλεύει πολύ καλά και τα στημένα του. Ήδη έχει 2 γκολ από εκτελέσεις φάουλ (αν αυτό φαίνεται εύκολο, εγώ δε θυμάμαι καν ποιος ήταν ο τελευταίος που είχε 2 γκολ από φάουλ πλην Ριβάλντο-Τζόλε). Επίσης, τα κόρνερ του πάνε κατ' ευθείαν στο κέντρο της αντίπαλης περιοχής και μάλιστα η μπάλα κατεβαίνει με επιτάχυνση κι αυτό κάνει τη φάση ακόμα πιο επικίνδυνη, γιατί με ένα απλό ακούμπημα δεν ξέρεις πού θα πάει.
Φυσικά δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου, ούτε θα παίξει ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά θεωρώ ότι έχει πολύ καλά στοιχεία και δουλεύει συνέχεια. Πέρασε το προβλεπόμενο ντεφορμάρισμα του διμήνου, ξεψάρωσε με μερικές χοντρές γκάφες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένω συνεχώς ανοδική πορεία από τον παίκτη. Θα δούμε..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
differance (10-02-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-02-14), SOLID (10-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
8PYLOS (11-02-14)
Μάλλον, πρέπει να διώξουμε τον Τάσο, γιατί σας κάνει όλους σαν τα μούτρα του: Τι σου έφταιγε ο αράπης και του έσκασες αγκωνιά - Αν ήταν ο Μανωλάς, ισχύει το ίδιο;;;
Για την υπόλοιπη συνεισφορά σου στο παιχνίδι, ας μην χαλάμε τις καρδιές μας καλύτερα, ώρα που είναι...
Με την έξοδο του Φουστέρ και την μετατόπιοση του Μασάντο στα εξτρέμ, έγινε αντιληπτό χάρη σε ποιόν κρατήθηκε το κέντρο και ποιός έδινε βοήθειες στον παπού...
Συγκεντρώσου...
Έχεις την δυνατότητα, να κάνεις τον Βλαχοδήμο και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας εδώ, γιατί κάνεις αγροτικό.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ενώ έχεις ξεκινήσει βασικός, τώρα, είσαι στην ίδια και σε χειρότερη μοίρα από τον Πελέ - τον συμ"παίκτη" σου, ασφαλώς...
Εγκλημα που δεν ξεκινησε και μπηκε ο μαυρος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (03-03-14)
Οσα χρονια παρακολουθω τον ολυμπιακο, παντα αυτος που ηταν στον παγκο θα εκανε τη διαφορα και θα επαιρνε το ματς μονος του.
dtakis80 (04-03-14)
μια χαρα ειναι το παλικαρι. του κανει καψονια, και καλα κανει, ο μιτσελ. του εδωσε παιχνιδια οταν εκανε λαθη, ξεψαρωσε, ηρθε η ωρα να ψαρωσει και να καταλαβει οτι εδω δεν ειναι νιονιος. αν το καταλαβει εχει τις δυνατοτητες για να γινει βασικος στον αξονα μας για πολλα χρονια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
8PYLOS (05-03-14)
Γκολάρα έβαλε!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κάτι λείπει από την απόδοσή του...
Γενικά, το κέντρο έδειχνε και χθες σαν να παίζει ο καθένας μόνος του.
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ σαν παίχτης ο Σάμαρης. Ειδικά το πως ξεμαρκαρίζεται και μοιράζει το παιχνίδι. Έχει και ωραίο σουτάκι. Δηλαδή ο μανιάτης καλύτερος είναι ;
Εγώ ξέρω ότι την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα την παίζαμε μέχρι τον δεκέμβριο, και τότε ήταν βασικότατος. Ήταν δηλαδή ένας από τους λόγους που παίζαμε καλά.
Δεν αντέχω άλλο μανιάτη. Τι βλέπεις πάνω του ρε μίτσελ δηλαδή και τον βάζεις ; Για κάνα ευρωπαικό παιχνίδι να τον βάλεις να τρέξει το καταλαβαίνω, αλλά στα εγχώρια δεν έχει νόημα να τον βάζεις. Είναι μακράν ο πιο άμπαλος και άχρηστος μέσος που έχουμε και έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
Στην ομάδα χρειάζονται και οι άχρηστοι τύπου Μανιάτη.
Απλά στο κέντρο έχουμε μαζέψει πολλούς άχρηστους.
Κάπου θες και έναν ποιοτικό παίκτη, ο Σάμαρης ξέρει μπάλα αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα στηριχθείς πάνω του.
Εναν Ορμπαιθ θέλουμε στο κέντρο με τον Μανιάτη δίπλα να κόβει και ο Σάμαρης θα βρει το ρόλο του στο rotation.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Στο θέμα ορμπάιθ συμφωνώ. Αλλά διαφωνώ στο θέμα μανιάτη. Δεν έχει απλά τίποτα στο παιχνίδι του πέρα από το τρέξιμο. Σε καμία μεγάλη ομάδα δεν υπάρχει παιχτης τύπου μανιάτη, ο χαφ πρέπει να ξέρει και λίγο μπάλα. Δεν πιστεύω ότι στον ολυμπιακό του μέλλοντος που θα παλεύει για διακρίσεις στην ευρώπη έχει θέση ο μανιάτης. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίχτες έκει έξω που και τρέχουν, ενώ παράλληλα συνδυάζουν και άλλα στοιχεία(και σε προσιτές τιμές). Για αυτό πιστεύω ότι χρειάζονται 2 μεταγραφές στα χαφ το καλοκαίρι, εκτός βέβαια αν μας βγει κάποιος από τους δανεικούς(ιμπραίμ,ακούω καλά λόγια).
Ο σάμαρης δεν μπορεί να σταθεί ως βασικός, αλλά πρέπει να πέρνει περισσότερα παιχνίδια πιστεύω. Ο μανιάτης ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, δεν έχει νόημα να τον βάζουμε βασικό σε κάθε παιχνίδι.
Bookmarks