Είσαι σε εξαιρετικά καλό δρόμο για να κάνεις τον Ν'ντιγκά βασικό: Κανόνισε...
καλυτερα τωρα ενα ντεφορμαρισμα παρα μετα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είσαι σε εξαιρετικά καλό δρόμο για να κάνεις τον Ν'ντιγκά βασικό: Κανόνισε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (26-01-14)
Στην κατάσταση που είναι, η επιλογή να δοθεί ο Γατούλης δανεικός αρχίζει να αμφισβητείται...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
καλυτερα τωρα ντεφορμε παρα πιο μετα θα ανεβει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμένα μου άρεσε σήμερα!
BrazHlias (02-02-14)
Δεν το είδα όλο το ματς, αλλά όσο είδα ο τύπος ήταν περιπατητής ολκής. Γίνανε όλοι βεντέτες τώρα.
dtakis80 (02-02-14)
ειστε εγκαθετοι του μαρινακη ρε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (02-02-14)
To να βγει ο αμυντικός χαφ πρώτος σε χιλιόμετρα δεν υπάρχει λόγος να το γράφετε σαν κάτι αξιοσημείωτο. Το περίεργο είναι να βγει παίχτης που αγωνίζεται σε άλλη θέση πρώτος σ' αυτό το τομέα.
Θετικός ήταν. Και όταν έφυγε από δίπλα του το κινούμενο λάθος (λέγε με Μανιάκελελε), ανέβηκε περισσότερο.
Βέβαια εξακολουθεί να μη ξέρει να μαρκάρει και να χρησιμοποιεί συνεχώς χέρια. Επίσης είναι λίγο διστακτικός εν γένει, είναι η αλήθεια, σε σχέση με το πώς ήταν στην αρχή της σεζόν. Δεν πασάρει με τη μία, δίνει τη μπάλα παράλληλα, δεν επιχειρεί σουτ.
panahs7 (02-02-14)
Συμφωνώ, αλλά και αντίστοιχα πρέπει να κρίνονται με μεγαλύτερη επιείκεια, σωστά; Δε μπορώ να ακούω να λένε συνέχεια "είναι άσχετος, έκανε 15 λάθος πάσες και έχασε 3 φορές τη μπάλα" όταν το παιχνίδι περνάει συνεχώς απ' τα χαφ...
Η ανάγκη με κάνει να παρανομήσω. Έχω 4 παιδιά να θρέψω και είμαι άνεργος κάνα 8άρι χρόνια...
captain-cook (02-02-14), panahs7 (02-02-14)
Bookmarks