Άξιος...
Άξιος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (23-11-13)
Α! Και κάτι ακόμα: Τα πίσω φάλτσα, στην κάθετη, για να "φρενάρει" η μπάλα και να στρωθεί στον επιθετικό, στην δική μας περιοχή τα θυμήθηκες, να τα δοκιμάσεις;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
πολυ καλος και τρομερο γκολ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εντάξει το γκολ..ήταν και λόγω ποιότητας του τερματοφύλακα αλλά η ασσιστ στν Σαβιόλα ήταν φοβερή. Μπράβο ρε Αντρίκο, συνέχα έτσι!
Εχει παρει ολο το κεντρο στις πλατες του. Μπραβο Αντρεα.
Τώρα να κοιτάξουμε λίγο τα κόρνερ στο ματς με την Παρί..ναι Αντρέα?![]()
Κοψε τις μ@λ@κ1ες, Πικουλα, τα ιδια κανατε και με τον Βλαχοδημο
και τωρα ψαχνει να του μαθει μπαλα ο Αναστοπουλος
![]()
Μετά τον Έλληνα Μέσι (Φετφα), τον Έλληνα Ρονάλντο (Βλαχο) και τον Έλληνα Μακελελέ (Μανιάτης) έχουμε και τον Έλληνα Τζέραρντ; Αυτά είναι...
differance (24-11-13)
Τον αδικείς στο γκόλ, όταν η μπάλα πάει στην μεριά του τείχους, ο τερματοφύλακας μπορεί να κάνει ελάχιστα πράγματα, συνήθως να την μαζέψει από τα δίχτυα. Υπάρχουν μάλιστα δύο εκτελέσεις η μία είναι για τους πολύ "μερακλήδες" έξω από το τείχος (σαν αυτό που έβαλαν φέτος Μήτρογλου και Χολέβας) και εκτελείται με το πόδι της μεριάς του φάουλ και η τεχνική εκτέλεση πάνω από το τείχος με το ανάποδο πόδι.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
κακως δεν τον εθαψε ο μιτσελ μετα τα λαθη του με την παρι. χασαμε 2 μηνες τσαμπα και μαζι και ολους τους φετινους μας στοχους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έχει τρομερά προσόντα και φέτος σε αρκετά παιχνίδια είναι εξαιρετικός. Αυτα τα περί Τζέραρντ είναι μόνο για να γελάμε, έλεος πια με τους Μέσι,Ρονάλντο κτλ,κτλ...
VALVERDES_7 (24-11-13)
Έτσι όπως το πάμε το πράγμα θα μαζεύονται οι παίχτες της ομάδας μια μέρα τη βδομάδα με έναν ψυχαναλυτή να ελέγχουν την κρίση ταυτότητας με τόσα πρωτοσέλιδα γύρω τους που τους λένε ότι είναι κάποιοι νέοι οτιδήποτε...
Είμαι ο Αντρέας Σάμαρης και είμαι καλά...![]()
nikos7 (25-11-13)
Εξαιρετικός παίκτης και δεν πάνε να τον βαφτίσουν και Ντιέγκο Αρμάντο. Σημασία έχει να συνεχίσει να είναι καλός και να βελτιώνεται συνεχώς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ο Σάμαρης είναι ο Τζέραρντ, ο Μήτρογλου ο Ζλάταν, ο Βαις είναι ο πρίζον μπρέικ, ο Ρομπέρτο είναι άγιος, ο Μίτσελ μόντελος και ο Βαγγέλας είναι ο καβούρης από τον Μπομπ.
There is a Dude in town
Bookmarks