consigliere (11-11-13), kwtsios (10-11-13)
Κορυφαίος και πάλι. Πολλά μπράβο ρε παικταρά... ΑΡΧΟΝΤΑΣ στο κέντρο. Επιτέλους βρήκε χαφ κι η εθνική.
consigliere (11-11-13), kwtsios (10-11-13)
καλος !
voskos_7 (10-11-13)
παιζοντας μονος του στο κεντρο αφου ο μανιατης δεν βοηθησε και πολυ. ωρα για ξεκουρασει και να πεσουν λιγο οι ρυθμοι για δυο βδομαδες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εξαιρετικός. ΜVP μέχρι στιγμής μετά τον Μήτρογλου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
αν δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός ο κάμπελ, σε αυτόν θα έδινα την ψήφο μου για κορυφαίο του αγώνα. όπως και με ορμπάιθ έτσι και με αυτόν ο μανιάτης δείχνει να αποδίδει![]()
Είδε τον Νίνη και άρχισε τα ..."αεροπλανικά"!!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ο Νίνης, πρέπει να είναι από τους λίγους παίκτες, που στο Καραϊσκάκη, αγωνιζόμενος σαν αντίπαλος, δεν πρέπει να έχει γράψει ούτε μία θετική ενέργεια...
Σπάνια θυμάμαι ανάλογο πολυδιαφημισμένο ταλέντο, να απέχει, αγωνιστικά, τόσο πολύ από τα παιχνίδια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάει μια μέρα ο Superman στον Spiderman και του λέει:
-Φιλαράκο έχω τρελλές καύλες, δεν ξέρω τι να κάνω
-Πήγαινε στην Wonderwoman!!
-Όχι ρε, η Wondy είναι φιλαράκι
-Καλά ρε μαλάκας είσαι, πρόκειται περί παρτόλας περιοπής όλοι οι super ήρωες μ' αυτήν βολευόμαστε
- Όχι ρε φίλε δεν γίνεται και τέτοια.
Περνάει ο καιρός έχει θολώσει το μάτι του Superman , κι όπως περνάει πάνω από ένα λιβάδι βλέπει την Wonderwoman γυμνή με τα πόδια, βαράει tilt ο ήρωας και λέει:
- Δεν γαμιέται, ούτε θα καταλάβει τι την βρήκε.
Πέρνει φόρα "χτυπάει" και φεύγει με την μία, και μονολογεί η Wondy
-Is it a bird? Is it a plane?
Κι ό "Αόρατος"
- Δεν ξέρω τι είναι αλλά ο κώλος μου με πέθανε!!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Θα γινει καλυτερος του Ορμπαιθ αμα συνεχισει να δουλευει.
Καλά, με κάτι τέτοια στατιστικά του Γαλάνη έβγαινε κορυφαίος των αγώνων του Ολυμπιακού ο Ντούφι πριν λίγα χρόνια. 30 πάσες ανά αγώνα, οι 28 εκ των οποίων ήταν σε απόσταση όχι ανώτερη των 3 μέτρων.
Ο Ορμπάιθ διάβαζε καταπληκτικά το παιχνίδι κι ήξερε να βγάζει ωραία την ομάδα μπροστά. Τέτοια στοιχεία ο Σάμαρης δεν τα διαθέτει. Ενα ρωμαλέο παιδί με καλά τρεξίματα είναι, Ορμπάιθ δεν θα γίνει ποτέ.
112 στις 138 σωστες πασες ο Σαμαρης στην πρωτη του χρονια στην 11αδα.
Ο Ορμπαιθ στην ηλικια του ηταν ενας μετριος χαφ που το μονο που ειχε στο παιχνιδι του
ηταν τα σκληρα φαουλ.
Ακομα και στις μικρες εθνικες τον βαζανε για να "δαγκωσει" τα αντιπαλα χαφ.
Οταν αρχισε να χανει σε ταχυτητα το εριξε στην ...ποιοτητα.
Παντως ο Σαμαρης ειναι πολυ πιο συγχρονο χαφ απο τον Ορμπαιθ. Με τρεξιματα και παθος στο
παιχνιδι του εαν προπονηθει σε κλαμπ του εξωτερικου θα αφησει εποχη.
Gtakis (19-11-13)
Σύγχρονο χαφ που δεν πατάει περιοχή και δεν μπορεί να βγάλει μια ασσίστ στον φορ? Που να μην ήταν και σύγχρονος.
Kαι γεννημένος το 1989, δηλαδή 24 χρονών. Μεγαλύτερος δηλαδή από παίχτες που ήδη γράφουν ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Μεγάλο κέρδος της μεταγραφικής περιόδου ο Σάμαρης. Δε ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια αλλά εγώ βλέπω ένα παιδί με πολύ αυτοπεποίθηση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν λέω ότι δεν έχει προσφέρει, αλλοίμονο. Αλλά τα στατιστικά με τις σωστές πάσες είναι απίστευτα παραπλανητικά. Από την εποχή του Ντούφι σταμάτησα να θεωρώ πως η προσφορά ενός χαφ έχει να κάνει με τη στατιστική.
Ο Σάμαρης, αν θέλει να κάνει καριέρα σοβαρή, πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά. Και στη δημιουργία αλλά και στο σκοράρισμα. Δε νοείται παίχτης μ' αυτή τη κορμοστασιά και να μη μπορεί να μπουκάρει στη περιοχή με τη μπάλλα.
O Σάμαρης μέχρι τώρα κάνει πολλή καλή χρονιά και αποδεικνύει οτι όποιος αξίζει ενσωματώνεται στην ομάδα.
Προσωπικά μ αρέσει η άνεσή του με την μπάλα στα πόδια κ ο τρόπος που απελευθερώνεται στην πίεση του αντιπάλου. Επίσης η θέση του και ο ρόλος που του έχει αναθέσει ο Μίτσελ δεν του επιτρέπει να πατάει περιοχή όντας ο πρώτος που θα πάρει τη μπάλα από την άμυνα και τον τερματοφύλακα.
Τρέχει, τζατζάρει και πασάρει σχετικά καλά. Ναι μεν ηλικιακά είναι "μεγάλος" για τα δεδομένα της Ευρώπης ως προς την εξέλιξη, αλλά απ οτι μας έχουν δείξει οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές σ αυτή την ηλικία αρχίζουν να εξελίσσονται ουσιαστικά.
8PYLOS (19-11-13)
Bookmarks