λιγο προσοχη στα κορνερ και θα γαμας
λιγο προσοχη στα κορνερ και θα γαμας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μάγκες μη τον αδικείται,ο Σαμαρης είναι πολύ καλός και θα προσφέρει μη ξεχνάμε ότι δεν είναι αμυντικό χαφ παρολαυτά εκτός του σημερινού αγώνα που έκανε αρκετά λάθη έχει παίξει πολύ καλα σε προηγούμενους.
Έχει ταλέντο ας δουλέψει και εδω είμαστε να τα λέμε.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
επισης στα πεναλτι προσοχη,στα μαρκαρισματα εξω απο την περιοχη μας,στο πως πας πανω σε ενα αντιπαλο ωστε να μην ειναι στο οριο για καρτα μονιμα,οτι οταν σου χαριζει το ενα κεφαλοκλειδωμα ο διαιτητης στο καπακι ακριβως δεν κανουν ξανα το ιδιο κ αλλα πολλα!θα γαμει θα γαμει πιστευω κ εγω με λιγο δουλιτσα!μπαλα ξερει,βλακας ειναι!
A, είναι και φοβιτσιάρης. Μάλιστα.![]()
Βρε κι ο Τσαβι να ταν ακομα οταν στο πρωτο ματς κανει δυο μεγαλες μαλακιες τις οποιες επαναλαμβανει στο δευτερο, παει να πει οτι υπαρχει προβλημα! Κι ημουνα ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα κανει δευτερη σερι μαλακια μετα την πρωτη, οπου και τελικα ευτυχως δε μας κοστισε. Αμα δε το χε πιασει ο Τομπερτο δηλ παλι καλα λογια θα λεγαμε?
Ας παει στο Νιωνιο να μαθει τα βασικα, οχι στου κασιδη το κεφαλι! Η εστω να παιζει στη σουπερλιγκα οπου τετοια λαθη συνηθως δε μας κοστιζουν.
Ελεος δηλαδη, σε λιγο θα χειροκροταμε καθε μαλακια.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εχει χρονο μεχρι το ματς με την μπενφικα θα εχει μαθει τι εστι αμυνα στο κορνερ...Πιστευω οτι ο καριολακος ο αμερικανος σημερα επιτηδες πηγαινε πανω του γιατι ηξερε οτι θα κανει βλακεια στην φαση αυτη.Επεσε σχετικα ευκολα για να παρει το πεναλτι(οχι οτι δεν ηταν βεβαια).Ειναι καλος οπως και να εχει μεχρι στιγμης δινει μαχες στην μεσσαια γραμμη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κακό ματς αλλά εγώ τον θεωρώ καλό παίκτη και πως πρέπει να στηριχτεί. Ο Μίτσελ τον κράτησε μέσα αν κι έκανε μαλακίες κι ευτυχώς του βγήκε αυτή η επιλογή. Επιμένω να στηριχτεί.
Δείχνει να ξέρει μπαλίτσα αλλά επίσης δείχνει να είναι τέρμα βλάκας. Δεν γίνεται σε 3 συνεχόμενα κόρνερ να κρατάς τον αντίπαλο φίλτατε Σάμαρη και να περιμένεις να μην δώσει το πέναλτι κάποια στιγμή. Ξύπνα και σοβαρέψου γιατί πιστεύω πως μπορείς.
dtakis80 (03-10-13)
Την προηγουμενη φορα μαρκαρε σαν κυρια σημερα μαρκαρε στα ορια του πεναλτι. Πρπει να βρει το οριο αναμεσα στο δεν μαρκαρω και στο "κανω λαβη αλα χαλκ χογκαν".
Ηταν φανερο πως επηρεασμενος απο τα λαθη του προηγουμενου παιχνιδιου προσπαθησε να τα διορθωσει. Η υπερβολη ηταν λαθος. Καπως ετσι βρισκεις ιμως την ισοροπια που χρειαζεται.
Απο σημερα ξερει πως πρεπει να μαρκαρει δυνατα στα κορνερ αλλα οχι και να δερνεις τον επιθετικο.
Προσωπικα μου αρεσει πολυ ο τροπος παιχνιδιου του, τα παιδαριωδη λαθη ως ενα βαθμο δικαιολογουνται αλλα αν δεν σταματησουν συντομα θα εχει θεμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φαφλατάς (03-10-13)
Κάνει λάθη δεδομένο της απειρίας του σε τέτοια παιχνίδια. Αλλάζει και συνέχεια συμπαίκτη δίπλα του στην 11άδα... Πιστεύω θα γίνει πιο σταθερός και καλός στο μέλλον.
Du3lisT (03-10-13)
Τρομερή κομπίνα (δουλεμένη στην προπόνηση) και άψογη συνεργασία με τον Ρομπέρτο για δεύτερη φορά! Και μετά ακούω πως ο Μίτσελ δεν δουλεύει τα στημένα!
Κακο παιχνιδι χτες,απ τους χειροτερους του γηπεδου,ευτυχως δεν μας στοιχισε.
Μεχρι εκει ομως,δεν ειναι να του παιρνουμε και το κεφαλι,καλος παικτης ειναι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Kaine (03-10-13)
σε ιταλία και αγγλία θα γελάγανε 10 χρόνια με αυτό το πέναλτι, αυτά γίνονται δεκάδες σε κάθε αγώνα. βέβαια και αυτός έκανε ίδια μαλακία 3 φορές οπότε πρέπει να γίνει πιο οξυδερκής γιατί μέχρι στιγμής ότι λάθη κάνει κοστίζουν.
Τον έκοψαν ότι θα ήταν αγχωμένος και μουτζαχεντίν σήμερα και πήγαιναν κωλοτρίβονταν πάνω του. Επρεπε να είναι πιο χαλαρός στα πιασίματα. Αγόρι μου, όταν χουφτώνεις, με χάρη, δεν βάζεις το χέρι εκσκαφέα και όποιον πάρει ο χάρος... ενήργησε χαζά.
There is a Dude in town
Στο πρώτο μέρος πολύ κακός, αλλά ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα και στο δεύτερο ήταν καλός.
Είστε ΠΑΡΑ πολύ άδικοι μερικοί με τον παίκτη. Μέχρι πέρυσι έπαιζε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και περιμένετε ξαφνικά να έχει εμπειρίες και παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά κύπελλα και να μην κάνει μαλακίες. Μην βγαίνετε μετά οι ίδιοι και λέτε ότι τρώμε τους Έλληνες και τα παιδιά από τις ακαδημίες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σιγά καλέ που βγάζετε και σπυράκια με το δήθεν χαζό πέναλτυ. Τέτοιες φάσεις γίνονται δεκάδες σε κάθε ματς κι είναι επιλογή του διαιτητή αν το δώσει.
Δέστε καλύτερα τι πέναλτυ έκανε ο άλλος της Γαλατά χθες και μετά το ξανασυζητάμε για το τι σημαίνει χαζό πέναλτυ και που θα γελάνε μ' αυτό.
εμενα με βαση τις συνθηκες μου αρεσε ο παχιτης. αν υπηρχε ενα ακομα χαφ μπροτα του θα εκανε κατι καλυτερο.
οπως και να το κανουμε ειναι στα ορια του αστειου πλεον αυτο το πραγμα με τα κορνερ. το καταλαβαινω το παλικαρι, τον εβαλαν στοχο οι βελγοι και ηρθε σε δυσκολη θεση,αλλα ελπιζω στο επομενο ματς να ξεκολλησει το μυαλο του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks