αυτη δεν πεθανε;
Τον τελευταιο χρονο ακουω αυτα τα δυο ειδη μουσικης. Εχω βρει ξενους σταθμους απο την λιστα του μακ που χω και οταν ειμαι στο σπιτι βαζω να ακουσω. Πολυ χαλαρωτικη η Τζαζ ενω η Λατιν δινει καπως ανοιξιατικο και καλοκαιρινο χρωμα. Θα βαλω εδω μερικα κομματια που μου αρεσουνε.
Πρωτο ενα πολυ ωραιο κομματι απο την μαυρη τραγουδιστρια Cesaria Evora.Πολυ μεγαλη φωνη με διεθνεις βραβευσεις..
[YOUTUBE]TosXUlZh6fs[/YOUTUBE]
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αυτη δεν πεθανε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Nαι to 2011
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
[YOUTUBE]QsfWoibAtcY[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]73rVYQ-GAF4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]ijRrDHeAcTg[/YOUTUBE]
Coach (15-05-13)
Βλεπω τον Ηλια να αρχιζει λατιν μαθηματα χορου στην αγγλια.![]()
εχει ταξη με σαλσα και ζουμπα αλλα δεν πηγα ακομη...Παω σε γιογκα και body balance το γυμναστηριο..
Πρόσεξε μη σου ξεχαρβαλώσουν το ποδάρι στα δευτέρα -άντα.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αντεχω εγω ρε..Δεν πινω δεν καπνιζω κανω υγιεινη διατροφη...Μεχρι τα 60 ανετα θα μπορω να στροφαρω σε λατιν χορο αν χρειαστει![]()
Kατι τετοιο λεω αφου πρωτα παω κανενα εξαμηνο στο γυμναστηριο
[YOUTUBE]uDGLNslNTB0[/YOUTUBE]
voskos_7 (15-05-13)
Το να μην τρως καθόλου κρέας δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
voskos_7 (15-05-13)
εγω στα 60 θα ειμαι σαν αυτον:
"Τι εγινε γερομπισμπικη, την χουφτωσες την μικρη; Χουφτωστην. Χουφτωστην!"![]()
Κληρονομικό χάρισμα - βλέπω οράματα: Στα 50 με βλέπω να έχω αυτή τη θέα...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τρώγω πού και πού, Αδαμαντία. Το Πάσχα, πχ έφαγα. Επίσης μια δυο φορές το μήνα
τρώγω μπιφτέκια ή κεφτέδες που κάνει η κυρά μου... Αλλά κρέας στην κατσαρόλα, στο τηγάνι,
αλλάντικά (αυτά ποτέ) δεν τρώω. Αν όμως, πχ, με κάποιο φίλο πάμε για σουβλάκι, ευχαρίστως
τρώω δύο πιτόγυρα. Πάντως το κρέας το έχω με μέτρο.
Coach (15-05-13)
Bookmarks