sadi (03-05-13)
Αλλα κολπα. Το Ουαντου μου εφερνε σε μισολευκό γι' αυτό![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (03-05-13), VALVERDES_7 (03-05-13), voskos_7 (04-05-13)
Μπά, πήραμε τον Micheal Owen? Έτσι μου φάνηκε
Το αντιπαρέρχομαι και μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω σε τι θέση παίζει και αν είχαμε ανάγκη σε αυτήν τη θέση. Ή να μη ρωτήσω?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (04-05-13)
differance (04-05-13)
Ονειρευομαστε να κανουμε το κατι παραπανω στην Ευρωπη, να κανουμε το μεγαλο βημα πχ κατακτηση Γιουροπα Λιγκ. Λοιπον αυτο δεν ειναι ευκολο να γινει αγοραζοντας γνωστους παιχτες απο την Ευρωπη. Πρωτον δεν υπαρχουν τα χρηματα και δευτερον οι καλοι παιχτες που θα σε βοηθησουν να κανεις το κατι παραπανω συνηθως ειναι κρατημενοι (και κοστιζουν πολυ). Αρα θεωρω σωστη την στρατηγικη της ομαδας να αγοραζει την αφροκρεμα του Ελληνικου ποδοσφαιρου επειδη ειναι και η μοναδικη αγορα την οποια γνωριζουμε απο πρωτο χερι και συναμα δεν την γνωριζουν οι ξενοι. Σιγουρα εχει και τα αρνητικα της αυτη η στρατηγικη, δηλαδη ενας παιχτης που ξεχωρισε ας πουμε στον ατρομητο δεν σημαινει οτι θα κανει το ιδιο και σε μια μεγαλη ομαδα οπως ειναι η δικη μας. Θεωρω ομως οτι λαμβανοντας υποψη και το συγκριτικα χαμηλο κοστος οι επενδυσεις στην αφροκρεμα του Ελληνικου πρωταθληματος θα εχουνε καλα αποτελεσματα.
Λεγοντας τα πιο πανω ελπιζω ο Ολαιταν να αποτελεσει μια χρησιμη μεταγραφη και να δωσει το κατι παραπανω στην ομαδα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
VALVERDES_7 (05-05-13)
Εγώ ονειρεύομαι τη μαγειρίτσα και το κατσικάκι. Τα υπόλοιπα θα τα ονειρευτώ από αύριο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
50 μέρες έχει να φάει και ονειρεύεται έντερα...
Άβυσσος η ψυχή του πεινασμένου ανθρώπου ...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
voskos_7 (04-05-13)
Coach (05-05-13), VALVERDES_7 (05-05-13), voskos_7 (05-05-13)
sadi (05-05-13)
Με διαφορα ο καλυτερος παιχτης στην Βεροια,τωρα για τον θρυλο δεν ξερω αν θα πιασει
αλλα εχει καλα στοιχεια,θελει δουλεια για να φορεσει την φανελα της ομαδας.
Παίρνουμε τον καλύτερο παίχτη της Καβάλας, τον καλύτερο παίχτη της Βέροιας, τον καλύτερο παίχτη του Πανσεραϊκού και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δε μπορούμε να κάνουμε ζάφτι τη Λεβάντε.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και κάποτε με τους καλύτερους του Πανηλειακού, της Παναχαϊκής, του Εθνικού και βετεράνους της Κύπρου φτιάξαμε ομάδα δεκαετίας....
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (22-05-13), DaRkSaGa79 (22-05-13), Du3lisT (11-08-13), panahs7 (22-05-13), vasilis-thrylos7 (22-05-13)
E και? Βλέπετε καμία σχέση στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Λυών με το δικό μας που μου διαφεύγει? Και τους παίχτες που λες Χρήστο τους χρυσοπλήρωναν και αργότερα τους μοσχοπουλούσαν. Εμείς ό,τι παίρνουμε το παίρνουμε τζάμπα. Και η ομάδα δεκαετίας που λέτε (βασικά 2 χρόνια έπαιξε μπάλα) ήταν μόνο για την Ελλάδα. Στην Ευρώπη είχε πεντάρες.
Οσο ο ανταγωνισμος στην Ελληνικη λιγκα ειναι οικτρος και δεν υπαρχουν ομαδες να τρεχουν διπλα μας, τοσο πιο "αχαριστος" θα γινεται ο κοσμος του Ολυμπιακου. Οχι πως αυτο βεβαια πως αυτο αναιρει οτι ο Μαρινακης ειναι ανιδεος αλλα αντε και κανει τις 2-3 "καλες" μεταγραφες. Ε και? Θα παει με τα σκουποξυλα να αντιμετωπισει τα χτηνη στην Ευρωπη? Ευρωπαικη πορεια ουτε καν στην σκεψη, δεν εγινε στις καλες μερες με αρπα κολα, τωρα θα γινει?
Για ποσα χρονια θα ελπιζουμε για το θαυμα των θαυματων? Διοτι ετσι μονο θα μπορουσε να γινει καποια πορεια στην Ευρωπη τελωσπαντων (τιποτα τρομερο, μια υπερβαση τελωσπαντων). Αυτο που θα ηθελα πια ειναι να ξεφτιλιστει ακομη περισσοτερο το Ελληνικο πρωταθλημα ουτως ωστε να μην χρειαζονται οι "καλες" μεταγραφες και οι ξενες βομβες και να δωσουμε μεγαλυτερο βαρος στους πιτσιρικαδες μας. Αν δουλευτουν τα πρωταθληματα θα μπορουμε να τα παιρνουμε και με αυτους.
*****8.23*****
Δε μιλάω για πορείες και άλλα τέτοια βαζέλικα. Μιλάω για σταθερή παρουσία στους ομίλους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και πειστικές εμφανίσεις στην Ελλάδα. Με τα καφενεία που έχουμε εδώ, το δεύτερο τουλάχιστον μπορούμε να το πετύχουμε.
consigliere (22-05-13), voskos_7 (22-05-13)
Bookmarks