sirkostas (25-04-13)
νομίζω ότι χρειάζεται δικό της θέμα αυτή η ομάδα
![]()
sirkostas (25-04-13)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Σάκη εικονίδιο ε? Στα μέλλοντα![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Υποκλίνομαι σε αυτή την ομαδα,πραγματικα αυτο που εχει πετυχει τα τελευταια χρονια ειναι ασυλληπτο
Από την καταστροφή έχει φτάσει να διεκδικεί τσουλού δείγμα για το πως φτιάχνονται σωστά οι ομάδες όταν έχουν ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά.
Coach (25-04-13), nikos7 (25-04-13), papdoux (25-04-13), sirkostas (25-04-13), vasilis-thrylos7 (27-04-13)
Κι επειδή εγώ όλα (και τα καλά και τα άσχημα) τα πιστώνω στους Πύρινους, να συμπληρώσω στο ανωτέρω ποστ πως ο Πύρινος της Ντόρτμουντ γεμίζει ανελλιπώς από τα πέτρινα χρόνια το αχανές γήπεδο της ομάδας, χειροκροτάει την ομάδα ακόμα και στις στραβές, ΔΕΝ ζητάει αποκεφαλισμούς προπονητών σε κάθε παιχνίδι που η νίκη δεν συνοδεύεται από 5άρα, ΔΕΝ ζητάει μάγους από τη διοίκηση.
Κωστα οσο υποτιμιτικο και αν φαινεται για εμας ειναι πολυ μπροστα σε ολα,αγαπη για την ομαδα δεν ειναι τα καπνογονα
και οι φοτοβολιδες σε ντερμπι λες και παμε σε πολεμο...
και οπως ελεγε καποιος δικος μου ο πλουτος ειναι γνωση...και η γνωση παιδεια...
Ρισπεκτ στο κοσμο της Ντορτμουντ που ειναι παντα στο πλευρο της ομαδας χωρις να τους "ταιζουν"προεδροι..
sirkostas (25-04-13)
έκανε όμως και 9 χρόνια για να δει πρωτάθλημα, δεν είναι το ίδιο ...
εντάξει είναι και η ιδιοσυγκρασία του γερμανού τέτοια ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
η αλήθεια είναι ότι όχι, δεν τον φαντάζομαι ... όπως δε μπορώ να φανταστώ πολλά άλλα.
Ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνουν...
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
BrazHlias (25-04-13), VALVERDES_7 (26-04-13)
Η Ντόρτμουντ βρε παιδιά έχει και αντιπάλους στη Γερμανία. Ο Ολυμπιακός ποιον έχει?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (01-05-13)
Πελατίδια μου Γερμανά κιτρινιάρικα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αν το πάρει αυτή η ομάδα που έστησε κ**ο στη Μαρσεϊγ και της έσκασα και 5 μπαλάκια στο ναό
θα είναι ξεφτυλισμόις γοα το ΤΣΟΥ ΛΟΥ!!!!
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
differance (02-05-13)
κοίτα που βρίσκεται μία ομάδα με ένα τηλεκριτικό στον πάγκο της ...
έχουμε και εμείς τηλεκριτικό, χαχαχαχα,
επόμενη σεζόν είμαστε τελικό Τσου Λου, σιγουράκι![]()
τώρα κατάλαβα γιατί πήραν τον παπασταθόπουλο από τόσο νωρίς. για γέλια οι κεντρικοί αμυντικοί της, ο σωκράτης θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.
Bookmarks