Κι αυτοί θα χαρούνε Σπύρο μου , κι αυτοί. Το λένε το γράμμα.
Θα χαρω και παλι και με οποια Γερμανικη ομαδα και αν παιξουμε,αυτο εννοειται!
![]()
Κι αυτοί θα χαρούνε Σπύρο μου , κι αυτοί. Το λένε το γράμμα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως χιες βράδυ γερμανιδούλα 25χρονη που δήλωνε Ντόρντμουντ, τον δέχτηκε με ευχαρίστηση και λαχτάρα τον ερυθρόλευκο ψωλίαγκο. Αντε και στα δικά σας!![]()
There is a Dude in town
Ξεφυγαμε μαγκες και διαβαζουν γυναικες στο φορουμ και δε λεει.
Ας συνεχισουμε ποδοσφαιρικα.
voskos_7 (18-08-13)
voskos_7 (18-08-13)
voskos_7 (18-08-13)
panahs7 (17-08-13)
Επειδή, νομίζουμε ότι μόνο εμείς είμαστε ζώα και απέχουμε από τον πολιτισμό των υπολοίπων:
Δεν άφησαν τίποτα «όρθιο» (photos, video)
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν μεγάλη… ανησυχία στο χθεσινό ντέρμπι με τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα»
![]()
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν… άγριες διαθέσεις στο χθεσινό(26/10) ντέρμπι με τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα».
Μπορεί η ομάδα τους να κέρδισε το ντέρμπι με τη Σάλκε μέσα στο άντρο του αντιπάλου (1-3), αλλά παρ’ όλα αυτά οι οπαδοί τα «έσπασαν».
Καπνογόνα που καθυστέρησαν την έναρξη του ματς, σπασμένα καθίσματα και αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο… απ’ όλα είχε το μενού!
Δείτε σχετικό βίντεο και φωτογραφικό υλικό:
Πηγή:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Περα απο το οτι οντως υπερβαλουμε οταν λεμε πως μονο εδω γινονται αυτα υπαρχουν δυο τρεις διαφορες οι οποιες τους κανουν "καλυτερους"
Πρωτον το οτι αυτο που εκει το θεωρουν εκτρωμα εδω το θεωρουμε καυτη ατμοσφαιρα και το θεωρουμε και φυσιολογικο στα πλαισια του ντερμπι.
Δευτερον ο διαιτητης αποφασισε χωρις δευτερη σκεψη να μην αρχισει το παιχνιδι χωρις να τον τραβολογανε παιχτες και παραγοντες και
Τριτον, φανταζομαι πως θα υπαρξει μια καποια τιμωρια.
Θα δουμε αντιστοιχες σκηνες σε μια βδομαδα και ελπιζω ολοι να αποδειχθουν το ιδιο ευαισθητοι. Εννοω παραγοντες, διαιτητες κλπ.
Υ.γ. Ειδα την ειδηση και θα την ποσταρα με την ιδια "γραμμη" με εσενα βοσκε αλλα αφου το εκανες εσυ καταθετω την αλλη οπτικη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτό ακριβώς Ηλία: Ο καθένας κάνει αυτό που του επιτρέπουν να κάνει. Οι δικοί μας παράγοντες, είναι "τραβάτε με και ας κλαίω".
"Καταδικαστέα τα επεισόδια, αλλά υπήρξαν διαρκείς προκλήσεις από μέρους της αστυνομίας..."
"Δεν είδα εγώ να διακόπτεται το "Φίλοι Κάιν - Φίλοι Άβελ" ή το "Φιλισταίοι - Ισραηλίτες" όπου γίνανε ΤΑ έκτροπα..."
"Είναι από τον χώρο των αντιεξουσιαστών και τα επεισόδια, δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα..."
"Ήταν οπαδοί άλλων ομάδων που έφεραν διακριτικά της δικής μας - οι δικοί μας δεν θα φορούσαν διακριτικά/ και αν δεν φοράν - πάλι δεν αποδεικνύεται, αφού δεν φοράν" και γάμησέ μας, δηλαδή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (28-10-13)
Στους 10 βαθμούς η διαφορά από την Μπάγιερ και με πολλούς τραυματίες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Όλα στραβά πηγαίνουν στη Ντόρτμουντ. Δεν φτάνει η χθεσινή ήττα από τη Λεβερκούζεν (0-1) που την έθεσε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου στην Bundesliga.
Ήρθαν και δύο τραυματισμοί βασικών παικτών να προστεθούν στις ήδη πολλές απουσίες της ομάδας. Ο Σβεντ Μπέντερ και ο Νούρι Σαχίν αποχώρησαν αμφότεροι με τραυματισμό στον αστράγαλο και θεωρείται απίθανο να προλάβουν το ματς της Τρίτης με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία για το Champions League, όπου μόνο με νίκη οι Βεστφαλοί είναι σίγουρα στους «16».
Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό οι Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ και Γκουντογκάν. Επίσης στο χθεσινό ματς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και στο προσεχές παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ για το γερμανικό πρωτάθλημα θα λείψει κι αυτός.
Τεράστια κίνηση χθες από την Ντόρτμουντ ενάντια στον ρατσισμό!! Και στα δικά μας...
«Η Μπορούσια συνδέει γενιές, άνδρες και γυναίκες όλων των εθνών, μέσα κι έξω απ' το γήπεδο. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταπολεμήσουμε το ρατσισμό και κάθε είδους διάκριση από τα γήπεδα. Εμείς στην Μπορούσια έχουμε καταστήσει σαφείς τις θέσεις μας. Εμείς δεν θα ανεχθούμε καμία ακροδεξιά ενέργεια στο γήπεδό μας. Ο εκφοβισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στο Βεστφάλεν.
Αν κάποιος προσπαθήσει να περάσει την προπαγάνδα του, τότε δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία: Η κιτρινόμαυρη οικογένεια θα σταθεί απέναντί του. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να απαλλαγούν τα γήπεδά μας από τέτοιες συμπεριφορές».
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
«Ζεστό» είναι το ενδιαφέρον του Γιούργκεν Κλόπ για τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ώστε να καλύψει με την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού το κενό που αφήνει με την μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να έχει ενθουσιαστεί με τις επιδόσεις του διεθνού φορ, ο οποίος φέτος κατάφερε να πετύχει 23 γκολ (σε 34 ματς) στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τορίνο.
Αυτό από μόνο του φαίνεται πως είναι αρκετό για να τραβήξει την προσοχή προπονητών, όπως ο Κλοπ, ο οποίος δήλωσε για τον συγκεκριμένο παίκτη:
«Οι επιθετικοί που θέλω είναι αρκετά ακριβοί όμως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα για να έρθει ο Τσέρι Ιμόμπιλε σε εμάς καθώς είχε μια καταπληκτική χρονιά».
Μεγάλη παιχτούρα .
Ιμόμπιλε, Ομπαμεγιάνγκ, Ρόις...επίθεση αστραπή θα έχουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Reds : 31-05-14 στις 10:25
Ωραιος ο Ιταλος αλλα ουτε την εκρηξη του Λεβαντοφσκι εχει,ουτε την τεχνικη του και σε καμια περιπτωση δεν ειναι
οσο γρηγορη ειναι η παρουσα..3αδα.
Μενει να κριθει,για να τον θελει ο Γιουργκεν παντως δεν εχω καμια αμφιβολια οτι τα παστελια θα μπαινουν 2-2.
Σκατά... Πάνω που θα τον «παίρναμε»...![]()
sirkostas (31-05-14)
Bookmarks