Και στην Ευρώπη Κατάνια
Και στην Ευρώπη Κατάνια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
To 70% των Νικιωτών είναι γαύροι. Αντιθέτως οι άλλοι μπορεί να έχουν τη βιτρίνα μας, αλλά παρουσιάζονται ως Βόλος κι έχουν κρατήσει το "Ολυμπιακός" μόνο στα χαρτιά και οι περισσότεροι είναι βάζελοι.
Και μιας και πιάσαμε και το θέμα να σας δώσω μια πληροφορία από μέσα: Το καλοκαίρι θα γίνει απόπειρα συγχώνευσης για να εκπροσωπηθεί επιτέλους η πόλη από μία ισχυρή ομάδα...
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
voskos_7 (20-04-13)
voskos_7 (20-04-13)
Είδατε που έλεγα θα πάει αλλού η δουλειά;;;Δεν ρώτησα αν έχεις ενυδρείο...
Ας αφήσουμε στην άκρη την κατά τα άλλα απόλυτα αμυντική προσέγγιση σου στο θέμα της φιλίας και ας πιάσουμε το βασικό: Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στην προσχολική ηλικία δεν ελέγχουμε απόλυτα τις κινήσεις μας, ας δεχτούμε, ως φίλους, τα παιδάκια τα οποία συνυπήρχαν με εσένα λόγω παρέας ή γειτνίασης των γονιών σας, είναι εφικτό;;;
Τελικά ποιον βρίζουμε ... την σκατοΜαδριλένα ή τον Ζουπάνο; Έχασα τη μπάλα...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τα περί ενυδρείου είναι εδώ:Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Το ότι δεν θυμάσαι τίποτα από την προσχολική σου ηλικία, είναι η εξήγηση γιατί σε ενοχλούν τα γραφόμενα της Μαργαρίτας... Θέλεις ενεργοποίηση της μνήμης σου, η οποία είναι αδρανής στο υποσυνείδητό σου - επιτυγχάνεται με ύπνωση... Είναι περιττό να με ευχαριστήσεις, το χρωστάς στο άβατάρ σου, το οποίο μου είναι εξαιρετικά συμπαθές...Από ό,τι καταλαβαίνω και εγώ από αυτά που διαβάζω τώρα, δηλαδή, όποιον βρεθεί σε αντίστοιχη θέση...
Την παλεύετε καθόλου;![]()
voskos_7 (20-04-13)
voskos_7 (20-04-13)
Να πάρει και τον Μουρμουρίνιο μαζί να μην τον βλέπω τον φούστη ...![]()
Δεν αμφέβαλα, απλά είναι λίγο μικρή η ώρα, το έβαλα και για όποιον δεν το ξέρει.
Από την στιγμή που δεν θυμάσαι τίποτα από την συνύπαρξή σου με τα υπόλοιπα νήπια, την παρέα των οποίων φεσωνώσουν - όπως ο καθένας μας σε αυτή την ηλικία από τους γονείς του, δεν έχει νόημα να γίνει καταννοητή η ερώτησή μου... Εγώ καλύφθηκα, σου είπα τι φταίει και σου βρήκα και θεραπεία...
Τώρα, αν για ύπνωση, καταλήξεις σε κανένα μουστακαλή, από αυτούς που ψάχνει ο Δημήτρης για την τέχνη, ε, τι να πω;
voskos_7 (20-04-13)
panahs7 (20-04-13)
Bookmarks