Ο ίδιος ο Νίνης κατ εμέ σπέρνει την είδηση γιτί βρήκε ζόρια στο Ιτάλια και θέλει να επιστρέψει να ξαναγίνει αστέρι λαμπερό. Μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να καταφέρει κάτι, οπότε εκεί στοχεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη IERO : 25-07-13 στις 14:10
There is a Dude in town
Τον Χατζίδη, τον λέγαμε Γερμανό και τον Καλατζή, Αυστραλό: Έφταιγε που δεν είχαμε ισχυρό αντιρατσιστικό μέτωπο τότε;;;
Καμία καταγωγή δεν είναι ντροπή, εκτός αν είσαι η Φουρέιρα και έχεις πρόβλημα εσύ με αυτό.
Δηλαδή τύπε, όταν η δικιά σου θέλει υπερωρίες και εσύ δεν ψήνεσαι, σαν άνθρωπος μία στο τόσο (γιατί τότενες θέλουνε), σου λέει "πρόσεχε" για να μην μπορείς να αντισταθείς;
*Κοσμά, πως και δεν έβηξες;;;![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
xcubis (25-07-13)
Εκεί δουλεύει αλλιώς ο λεβιές. Εκεί σβήνω βοσκέ μου...
There is a Dude in town
voskos_7 (25-07-13)
Καλός ο εξτρέμ αλλά ζω και χωρίς αυτόν.
Χωρίς τέρμα, αμ. χαφ πεθαίνω. Χωρίς αρ.μπακ χάνω πολύ από τη δύναμή μου.
Πιστεύω να σε κάλυψα.
*Ο Μογιό αξίζει. Ο Κάμπελ είναι μετριάντζα και γι αυτό δεν του δίνουν άδεια εργασίας.
Μόνο τον Καστίγιο θυμάμαι να κοπηκε στο νησί και να άξιζε κάτι. (που τελικά δεν
άξιζε και πολλά...)
voskos_7 (25-07-13)
Για μενα ειναι εξισου σημαντικος ο αριστερος χαφ με το αμυντικο χαφ και πιστευω οτι θα αποκτηθουν και οι δυο τελικα.
Αν δεν παρουμε ακραιο παλι μονοπατοι θα ειμαστε εκτος και μας βγει απ το πουθενα κανας Ολαιταν που δεν το βλεπω.
Σε Φετφα εχω παψει να ελπιζω πλεον.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπαμιόλα, Μελιτζανί, τώρα Μπριάμ... Σαλάτα τα έχουμε κάνει...
xcubis (25-07-13)
Ουτε να το σκεφτονται να πουλησουν τον Μητρογλου.
Να κοιταξουν να ξεφορτωθουν την σαβουρα (Φεισα , Τατος κτλ) και να αφησουν τον Κωστακι ησυχο.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και ο Ρομπέρτο και ο Κάμπελ θα έρθουν δανεικοί χωρίς οψιόν. Αν μπορούσαμε να τους αγοράζαμε θα ήταν καλά, αλλά τώρα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μπάλωμα που του χρόνου θα μας οδηγήσει να ξαναψάχνουμε.
Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει πόσοι έλληνες θα παίζουν μέσα, αν κουβαλάνε τα μυαλά των δύο περυσινών αναπληρωματικών του Ολυμπιακού. Αν θέλω χαζό, φέρνω και από την Αλγερία, π.χ. που είναι και πιό αυθεντικοί βλάκες - δεν τους ενδιαφέρει το στυλ.
Κλασσικός ακραίος (με βάση τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα - και όχι στην Εθνική της χώρας του) τώρα από τους παγκίτες, είναι μόνο ο Ολαϊτάν - όλοι οι άλλοι είναι του άξονα και μόνο κατ'ανάγκη και κόψιμο θα παίξουν στον ασβέστη, με τα γνωστά επακόλουθα.
voskos_7 (25-07-13)
Αυτος δε χρειαζεται την προετοιμασια του Μιτσελ.Μαυρισμενος μας ηρθε ηδη.
Ταύρος» αποδείχτηκε ο Καρλ Μεντζανί και είναι έτοιμος να γίνει και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο αμυντικός υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν πως είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Άλλωστε ο 27χρονος άσος είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της Μονακό.
Ο Μεντζανί θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας» και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που αναμένεται να είναι τριετούς διάρκειας. Μάλιστα ο παίκτης θα μεταβεί μαζί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα το απόγευμα για τη Γερμανία, όπου ήδη βρίσκεται από το πρωί η υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας και τα επόμενα φιλικά (με Στουτγκάρδη στις 26/7 και Χόφενχαϊμ στις 28/7).![]()
consigliere (25-07-13), dtakis80 (25-07-13), IERO (25-07-13), jonk (25-07-13), Red Sting (25-07-13)
Παιδιά έχουμε κανένα νέο από Mollo? Διαβάζω κάτι αρθράκια απο Γαλλία και λένε κάτι για τραπεζικές εγγυήσεις και τροπο καταβολής των χρημάτων και οτι έχει κολλήσει εκεί το θέμα!
Σε όλα τα σοβαρά κλαμπ, υπάρχει ο λεγόμενος λογαριασμός μεταγραφών.
Όταν οι ομάδες πάνε να διαπραγματευτούν και ΜΕΤΑ την προφορική συμφωνία σε
ένα Α ποσό, το ενδιαφερόμενο κλαμπ ΠΡΕΠΕΙ να αποδείξει πως στον λογαριασμό
μεταγραφών ΥΠΑΡΧΕΙ το συμφωνηθέν ποσό. Αυτό γιατί, παλιά, πολλές μεταγραφές
χαλούσαν, γιατί ο κλαμπ πχ έκανε κάποια άλλη μεταγραφή και έτρωγε τα χρήματα
ή δεν του ερχόταν τα χρήματα που περίμενε (λχ από διαρκείας ή διαφημίσεις) με αποτέλεσμα
το κλαμπ πωλητής να ζημιώνεται, γιατί είχε κάνει προγραμματισμό με τα λεφτά της μεταγραφής
ή είχε απορρίψει άλλες προτάσεις κλπ, κλπ.
Έτσι αποφασίστηκε το ΑΡΧΙΚΟ, τουλάχιστον, ποσό της μεταγραφής, και λοιπά άμεσα έξοδα
να ΥΠΑΡΧΟΥΝ στον ειδικό αυτό λογαριασμό ΠΡΙΝ πέσουν οι υπογραφές. (για μεγάλες και εκτενείς
δόσεις σε ακριβές μεταγραφές απατείται, επίσης, να αποδειχθεί το πώς θα βρεθούν τα μελλοντικά χρήματα.
Δεν μπορεί να βάλεις 50 εκ δόσεις και να μην πεις πως 30 θα μου έρθουν από δω και 20 από κει...)
Αποτέλεσμα του από το 2006 μέτρου: Δεν θυμάμαι να έχει χαλάσει μεταγραφή από αδυναμία καταβολής
του συμφωνηθέντος τιμήματος.
Bookmarks