"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αλλο εκει Νικο,αλλο να παρεις 2,3,4 δανεικους και να ζεις με την φαντασιωση οτι θα σου βγουν και αλλο να παρεις εναν ο οποιος αν δεν σου βγει δεν τρεχει τιποτα γιατι πολυ απλα υπαρχει ενα καλο ροστερ.
Στον Παοκ ζουν με αυταπατες,φτασανε σε σημειο να λενε οτι ο Σαλπιγγιδης ειναι ποιο "γεροδεμενος"απο τον Σαβιολα...![]()
voskos_7 (25-07-13)
Mihalis Tsohos
Εδώ που τα λέμε 1 εκατ. ευρώ δεν είναι και μικρή απόσταση για Μολό!
Συμφωνώ με τον Πρόεδρο πως δανεικός κίπερ δεν είναι και η καλύτερη λύση. Όταν μάλιστα
ΔΕΝ έχει και οψιόν αγοράς (κίνητρο για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό) τότε το πράγμα
ίσως γίνει επικίνδυνο (δεν έχει να χάσει τίποτα ο παίκτης. Συμβόλαιο έχει υπογράψει για 4
χρόνια με την ομάδα του, γιατί να σκιστεί για μας?) Εγώ δεν θα τον έπαιρνα και φυσικά δεν
χάθηκαν οι καλοί πορτιέρο από το ποδόσφαιρο.
iakov7 (25-07-13), Red&White-Nick-7 (24-07-13), voskos_7 (25-07-13)
Εγώ ξέρω ότι πήραμε έναν διεθνή Αργεντίνο και "λερώνουμε" το θέμα μόλις το ανοίξαμε με το τι λένε οι Ασιάτες με τα μανταλάκια και οι ιδανικοί διαφημιστές της gazprom- Τα οποία, μανταλάκια, σημειωτέον, θα πιάσουν εκεί ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ - για τόση τρέλα μιλάμε, ο παίκτης, να πάει - και η Gazprom ακούγεται μέσα στους υποψήφιους χρηματοδότες για την "Αγιασοφιά" - Άλλη τόση βάση έχει και η χρηματοδότηση στον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι για ομάδα που παίζει Ευρώπη και κάνει πρωταθλητισμό, δύο δανεικοί, είναι πολλοί και ειδικά χωρίς οψιόν. Δεν θέλω να πω τίποτε για τον συγκεκριμένο παίκτη, γενικά το λέω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (24-07-13)
Υγ:Μου αρεσει να ακουω το ΝταμπλουχοιΟι μεταγραφές των Νταμπλούχων Ελλάδας δεν σταματούν εκεί όμως! Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να αποκτήσουν ένα ακόμη ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά για κάτω από τα γκολπόστ.
Και το όνομα αυτού; Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο! Ο 27χρονος πορτιέρο που ανήκει στην Σαραγόσα, θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα του Πειραιά.
Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, που στην αρχή της καριέρας του θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισπανία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους "ροχιμπλάνκος". Για να καταλάβεις κανείς την αξία αυτού του ποδοσφαιριστή, φτάνει να δει πως η Μπενφίκα έδωσε 8.500.000€ για να τον αποκτήσει.
Στην Πορτογαλία έμεινε για μια σεζόν (πραγματοποιώντας 40 εμφανίσεις!), ενώ το 2011 πήρε μεταγραφή στην Σαραγόσα έναντι 8.600.00€!
Επίσης, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και την επόμενη σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τρίτη φορά στην καριέρα του.
Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα πράγματα για να αντιληφθείτε την αξία του Ρομπέρτο και πόσο σημαντική προσθήκη είναι για τον Ολυμπιακό!
talos (24-07-13), VALVERDES_7 (25-07-13), voskos_7 (25-07-13)
Αντε να φερουμε και μιγκελ τορες τωρα.![]()
βοσκε δεν συμφωνω , γλεντατε τους φουσταραδες χωρις φραγμους , ζελα , κλαψα , μπουγατσοκιμαδες ολους χωρις διακρισεις
Παει ο μολο?ειναι ακριβος τωρα?γιατι κατι τετοιο ακουγεται τις τελευταιες ωρες,οτι κοιταμε αλλες περιπτωσεις.
SOLID (24-07-13)
Bookmarks