Re paidia kanena neo gia Saviola exoume? Yparxoun epafes i einai pali mousia?
Λαϊκός
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Σαντος λεει στο ρεπορταζ των Βραζιλιανων οτι προσεφερε 1.2εκ + μπονους στον Σαβιολα
και οτι ο Ολυμπιακος "ΔΙΕΛΥΣΕ" αυτη την προταση με την αντιπροταση του.
Ποσα μπορει να δωσαμε ρε παιδια? 1εκ επαιρνε στην Μαλαγα!
Οταν δεν εχεις plan b παντα θα χρυσωπληρωνεις.
voskos_7 (23-07-13)
Σωστή παρατήρηση, αλλά ΑΝ αντί για ομάδα, υπήρχε όμιλος εταιριών (κομμάτι δύσκολο, καθώς θα έπρεπε να απεικονίζονται και τα μεγέθη από τα ερασιτεχνικά τμήματα) θα ήταν πιό αξιόπιστη η απεικόνιση (Η οποία, απεικόνιση, επαναλαμβάνω, επί Κόκκαλη, ήταν εντελώς για κλάμματα, σε αντίθεση με τώρα, που ερκετά νούμερα, μπορεί να τα καταλάβει κανείς, που ξέρει, από πού προέκυψαν - ενώ τότε, ούτε που σου περνούσε από το μυαλό, τι είχαν κάνει οι μάγοι εκεί μέσα.).
Πάντως, για να πούμε και καμία καλή κουβέντα: Το μάζεψε κατά πολύ το μαγαζί ο Βαγγέλης.
Θα πει κανείς, "Αφού δεν ξοδεύει"... Ναι, αλλά, το μάζεψε.
Πριν απο 3 μηνες περιπου σε ενα post ανελυσα πως ο Βαγγελας θα στραφει στην στρατηγικη
του Σωκρατη.
Θα δωσει δηλαδη καποια "ΧΨ" λεφτα να φερει καποιους παιχτες,αλλα θα δωσει και ενα μεγαλο
συμβολαιο σε ενα "ονομα" του παρελθοντος.
Περιεργως επιβεβαιωνομαι μεν,αλλα δεν ειμαι ταυτοχρονα ικανοποιημενος με το ονομα.
Ας μην ημαστε και αχαριστοι και ας ελπισουμε οτι ο παιχτης θα ανταποκριθει.
Παντως ο ποδοσφαιριστης Σαβιολα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την "σφαιρα" του παρελθοντος
που ντριμπλαρε και εκτελουσε με τα δυο ποδια. Εχει χασει την ταχυδυναμη του και την
εκρηκτικοτητα του.
jonk (24-07-13)
Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θα θέλαμε ένα μεγαλύτερο όνομα, αλλά δεδομένων των συνθηκών καλά είναι και ο Αργεντίνος.
Σίγουρα για να κονταροχτυπιούνται η Σάντος και ο Ολυμπιακός, ο Σαβιόλα δεν είναι αυτός που ήταν. Ήμουν τυχερός γιατί τον είχα πετύχει και στους Ολυμπιακούς αγώνες του '04 με την Αργεντινή στο Καραϊσκάκη.
Πάντως όπως έγραψε και ο ζουπαν (νιανιανιανια) είναι μια πολύ καλή λύση για αντικαταστάτης του Τζιμπούρ.
Άμα φέρεις καλύτερο, ξέχνα τον Κωστάκη: Ή τον διώχνεις, ή σε τρώει η ανωμαλία του μέχρι να τον διώξεις.
Από την στιγμή που δεν μας κουβάλησαν κανένα φάντασμα, ή φονιά των 5 τερμάτων ανά αγωνιστική περίοδο, μιά χαρά είμαστε.
Παντως τοσος πεσσιμισμος με εκπλησσει.
Δεν ξερω στην τωρινη οικονομικη κατασταση τι ακριβως θα επρεπε να μας ευχαριστει.
Εχοντας μαθει στην ανοργανωσια,συμβιβαζομαι και με τα λιγοτερα.Τωρα εαν καποιοι πιστευουν οτι ο συλλογος μας ειναι καλυτερος αποτι στην πραγματικοτητα,εχουν δικαιωμα να ζητουν πολλα παραπανω.
Δεν ξερω ομως εαν θα μεινουν ικανοποιημενοι.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
consigliere (24-07-13)
Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει η μεταγραφή Σαβιόλα...;
Ελεύθερο τον κλείνουμε; (<--- μην κράξει κανείς... ρωτάω γιατί όντως δεν ξέρω...)
Γιαυτό έχω τις ενστάσεις μου... Μήπως βγει τελείως μάπα το καρπούζι και πάνε χαράμι τα λεφτά που θα του σκάσουν ενώ θα μπορούσαν να κλείσουν άλλο κενό στην 11άδα.
Έχουμε τον Μήτρο που θα έπρεπε να είναι βασικούρα,για 'μενα,φέτος,και ας έψαχναν κάτι πιο οικονομικό για δεύτερο επιθετικό.
Για το αν είναι μεταγραφή αεροδρομίου δε νοιάζομαι έτσι και αλλιώς. Δεν ήμουν ποτέ αυτής της λογικής.
Δεν έχω κάποιο όνομα στο μυαλό μου ή καναν Ελμάντερ αν περιμένεις να ακούσεις κάτι τέτοιο από εμένα...
Στην επίθεση πιστεύω πιο πολύ στα "δικά μας" παιδιά εφόσον από πίσω τους υπάρχει φέτος πληθώρα επιλογών για να τους "σπρώξουν"...
Είναι σίγουρα ελεύθερος: Το αφεντικό, δεν τρελάθηκε.
nikos7 (24-07-13), Red&White-Nick-7 (24-07-13)
O Σαβιόλα τρέχει όπως έτρεχε ή έχει κάψει λίγο λάδια?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks