jonk (24-07-13)
Τετοιο γλυψιμο ουτε ο Αντωνακης στον Σοϊμπλε.
![]()
jonk (24-07-13)
Α, Τεο τα θέλει ο οργανισμος σου που διαβαζεις Πουλόπουλο τέτοια ώρα
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως από τότε που έφυγε ο Συντάλκας, ακερσεκόμης Φοίβος Λουις Σαντος Ντιογκο (LSD), παίκτης της προκοπής δεν ξαναηρθε και επιπλεον οποτε καποιος παιζει καλα φευγει.
Αυτα παθαινει οποιος δε σεβεται τον Λουι τον Σαντο τον Ντιογκο. Αεροδρομιο δε θελαμε για τον τραγοτο κατσικοτο θεο; καλα να παθουμε, τερμα τα αεροδρομια.
Η καταρα του Λουι του Σαντου του Ντιογκου (LSD) ειναι πλεον εδω. Εχει στοιχιωσει το Μμαρινακη, σαν αυτον το βασιλεια στον αρχοντα, που ειχε γινει σα κουρτινοξυλο απο τη βιλα του βασιλεια στο Τατοι απο τις αραχνες.
Αυτα παθαινει οποιος δε σεβεται το Λουδοβικο τον Σανκτους τον Ντιογκιους, αραχνες, μυγες, ταραντουλες, βαζελοι, σκουλικια, αεκτζιδες και αλλα σιχαματα τον κυνηγουν, και η ομαδα του δεν εχει κοφτη και βαζει τον Μασαδιο σε θεση 6, και μετα κληρωνεται με Μπαρτσελονα στο τσουλου και ξεφτιλιζεται σε ολοκληρο τον γαλαξια.
Αιωνια αναπαυση δοσε τους Λουις Σαντο ντιογκε μας, συγχωρεσε τους, ου γαρ ειδασει τι ποιουσει
voskos_7 (23-07-13)
sadi (23-07-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τωρα ειναι ενταξει ? ?
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
voskos_7 (23-07-13)
7DeadlySins (23-07-13)
Ελα ακόμα να έρθει ο Σαβιόλας; Νομιζα θα μας τον στέλνανε με μειλ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μου αρέσει που ονειρεύεστε Σέστιτς. Ρε, ούτε τον Τσιαντάκη δε μπορεί να φέρει ο Μαρινάκης, όχι Σέστιτς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ετσι οπως παει το ροστερ, δε το βλεπω στην Ευρωπη για Σαβιολα, μαλλον Σατρομπονι το κοβω![]()
IERO (23-07-13), Red&White-Nick-7 (24-07-13)
Bookmarks