Εγιονγκ Ενό, λέγεται ο παίκτης... (αυτό το πράγμα με τα Χ εμείς οι Έλληνες το έχουνε αναγάγει
σε επιστήμη...)
*ξεχάστε τα καθαρά Χ σε Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Ολλανδικά κλπ... Λίγο Χ ή καθόλου...
Σύμφωνο τονισμού και όχι εκφοράς, όπως στη γλώσσα μας)
*αφού δεν παίρνουμε παίκτες, ας το ρίξουμε στην γλώσσα...![]()
Καμία αντίρρηση για την κεντρική αραπιά, αλλά το Καμερούν, ήτανε Γερμανικιά αποικία στας αρχάς.
Τέλος πάντων, δηλαδή, πριν πατήσει Ευρωπαίος εκεί, δεν τα λέγανε οι μόρτες, ή επειδή κοιμόσαντω αβέρτα (κατά πως τους κόβω, έτσι όπως στροφάρει το μυαλό τους) δεν υπήρχε χρεία συνεννοήσεως;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άρα, καλά τους θυμάμαι εκεί... Ενό, συζητάμε γύρω από αυτόν, για κάμποση ώρα, το θέμα του έχει υποβαθμιστεί: Μήπως ο Τεο έβαλε τα γυαλιά στους Ολλανδούς ρεπόρτερ (και τους έχω πει, πρώτα να γράφουν και μετά να πηγαίνουν στα μαγαζιά για... καφέ) και όντως ήταν για τον βάζελο;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SOLID (23-07-13)
Αισθητική μεταγραφή, βαφές, τρίχες, νύχια, μανικιούρ πεντικιούρ.
There is a Dude in town
Α,δεν ξέρω εγώ αισθάνθηκα μια αίσθηση γλυκιά και όμορφη την ώρα που έτρωγα μια κρεμώδη μπουγάτσα. Ισως να ήτο από την αναμονή της μεταγραφής που εξήγγειλε ο κύριος Διπλόπουλος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κι εμένα μου ήρθε κάτι αλλά καούρα το λέμε από το πολύ παστίτσιο.
There is a Dude in town
sadi (23-07-13)
Κι εγώ αυτό κάνω τύπε μου. Απλώς το κάνω πολλές φορές μπας και πετύχει. (Κάτι μου λέει πως την ίδια τεχνική έχει και ο πρόεδρας στις μεταγραφές, πάρε κοιλιακούς...)
There is a Dude in town
voskos_7 (23-07-13)
Ελα ήρθα, ποιον πήραμε , ποιον;
Πρωτα πουλαμε μετα αγοραζουμε,ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες,ετσι και ο ολυμπιακος,περιμενει να πουλησει
για να αγορασει,εν ολιγης γιατι γινομαι γραφικος,το μελλον της ομαδας εξαρτατε απο τον Αμπντουν-Τζεμπουρ
Καλα τα ειπα..![]()
sadi (23-07-13)
Ααααα, ινταξ τοτες.
Ο τύπος τα λέει ωραία αλλά ξέχασε μια διευκρίνιση. Όντως πρώτα πουλάμε και μετά αγοράζουμε αλλά αυτά γίνονται ανα μεταγραφική σεζόν. Τώρα αυτό το καλοκαίρι πουλάμε. Το επόμενο θα δούμε. Μην μπερδευόμαστε και κάνουμε μισές δουλειές.
There is a Dude in town
Κοντα σε μολο λενε οι αρδ!!!κλεινουμε σαβιολα λενε οι ισπανοι και οι βραζιλιανοι!!!![]()
Bookmarks