Τα ´χουμε ξαναπεί για τον Οτσοα πριν κανα δυο χρονια,κανονικός ειναι ο άνθρωπος,η φωτό με τα 6 δάχτυλα ειναι μουφα.
Καλο τέρμα παντως,κλασεις καλύτερο απ αυτα που εχουμε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Red Sting (19-07-13)
Και θα σας πω και κατι να σας "τρελανω ποδοσφαιρικα"...
Χτες μου αρεσε ο .... ΤΑΤΟΣ! (Φτου κακο!!)
Εχει ανεβει παρα πολυ ο Τατος και μαζι με τον Φετφατζιδη και τους Σαμαρη και Ολαιταν ειναι οι παιχτες στα δυο φιλικα
εδειξαν ξεκαθαρα οτι μπορουν φετος να σταθουν στον Ολυμπιακο.
Το πλεονεκτημα με τον Τατο ειναι οτι στον Αρη σαν αριστερο εξτρεμ και σαν δευτερος στραικερ εδειξε οτι κατεχει
και τις δυο θεσεις.
consigliere (19-07-13), jonk (19-07-13)
Πόσο άκυρο είναι το να λέν(μ)ε συνεχώς για "δεκάρι" και χώσε Πρόεδρα χοντρέ ναπούμεκιέτσι, την ώρα που για δύο θέσεις έχουμε πάνω από 6-7 παίχτες: Φουστέρ, Τσόρι, ΝτεΒινσέντι, Τάτο, Μασάντο, Σάμαρη και Γκρέκο. Τον Ιμπαγάσα όσο αντέχει. Αν βάλεις και Φέισα και Μανιάτη που παίζουν μόνο μπροστά από τον κόφτη, ένα σκασμό παίχτες έχουμε εκεί.
Ο Τάτος μάλλον δεν πολυμιλάει, είναι πρόβλημα αυτό. Και δεν προμοτάρεται από κανέναν. Καλός παίχτης όμως. Δεν θα τον έδινα.
... there's no such thing as "too much"...
Ωραία το θέτεις Γιώργο.
Εγώ, αν η εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού και ολων των προηγούμενων με τον Μίτσελ στον πάγκο ήταν αντικείμενο δίκης,
απλά θα καταλόγιζα στον Μίτσελ το ...ακαταλόγιστο (με πιάνεις φαντάζομαι) και αφού τον απομάκρυνα από τον πάγκο της
ομάδας, θα τον αθώωνα. Τι ευθύνες να ζητήσεις από έναν προπονητή, που αν και βλέπει από την πρώτη στιγμή τις αμυντικές
αδυναμίες της ομάδας, επιμένει σε ένα άναρχο, επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς την στοιχειώδη αλληλοκάλυψη και σύστημα?
(γνωστό πως λείπουν παίκτες... Αλλά αυτό θα έπρεπε να σε κάνει προσεκτικότερο κύριε Μίτσελ...)
*νομίζω πως το επώδυνο, βάσει του κάκιστου θεάματος, θέωρημα, πως με τέτοιους παίκτες Ζαρντίμ χρειαζόταν η ομάδα,
θα τεθεί και πάλι στο μέλλον...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και να μην έχει έξι δάκτυλα, τερματοφύλακα ανάλογων δυνατοτήτων, δεν έχουμε.
Βαγγελάκη, τώρα που επανήλθε το όνομα στο προσκήνιο, μην μας αφήσεις με την... εφημερίδα στο χέρι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάμε για τον Οτσόα.
Πριν από 2,3 χρόνια το όνομά του έπαιζε και πάλι ωε πιθανή μεταγραφή στην ομάδα μας.
Τότε, κάποιοι χρήστες, είχαν ανεβάσει βιντεάκια εδώ μέσα, με κάποιες εντυπωσιακές του
αποκρούσεις.
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο τύπος. Αυτό πάντως, που ως αίσθηση μου έμεινε
από εκείνα τα βιντεάκια ήταν πως ο τερματοφύλακας είχε πραγματικό πρόβλημα στο να έχει
την κατάλληλη θέση κάτω από τα δοκάρια του, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται, ακόμη και
σε σχετικά προβλέψιμες φάσεις, να κάνει την τσίτα...
Σϊγουρα πάντως, πρέπει να είναι καλύτερος από τους τερματζήδες που έχουμε τώρα...
ο ζε ρομπερτο πως και δεν εχει ακουστει...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
jonk (19-07-13)
Δεν είναι Αύγουστος ακόμα, πιθανολογώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (19-07-13)
Oι εκπτωσεις μπηκαν αν δεν το χετε παρει χαμπαρι απο την Δευτερα που περασε,τα παλτα τα εχουν βαλει μισοτιμης.
Ο Οτσόα δεν ήταν μπλεγμένος σε ένα θέμα ντόπινγκ όταν τον θέλαμε και αρχίσαμε το κράξιμο ρε παιδιά...; Ή κάνω τόσο λάθος....;
Αυτό με τα έξι δάχτυλα είναι μούφα. Το είχαν βγάλει και καλά επειδή πεταγόταν "στο Θεό" και απέκρουε...
Bookmarks