gre470 (16-07-13)
Υπάρχουν ελπίδες να γίνει η μεταγραφή.
Μόλις είδα πως στα συστήματά μας η κατάσταση παραμένει ακριβώς η ίδια
όπως ήταν εκέινη την Παρασκευή, τρεις βδομάδες πριν: Συμφωνία σε όλα αλλά ο παίκτης
ανήκει στην Μαρσέιγ.
Φυσικά υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε ενημερωθεί αλλά, όπως έγραψα πριν μια ώρα,
είναι τρελό για 300 χιλ. να υπάρχει τόση καθυστέρηση και περιπέτεια. Σημειωτέο και σίγουρο
πως μέχρι αυτή την στιγμή ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν έχει ενδιαφερθεί για τον ιδιόρυθμο μέσο (η Φούλαμ
ΠΟΤΕ δεν μπήκε σοβαρά στο παιχνίδι, αφού δεν έχει φράγκο) και αυτό είναι περίεργο, αφού μιλάμε
για παίκτη κάποιου μεγέθους. Αισθάνομαι πως ο παίκτης έχει τις "δυσκολίες" του ως χαρακτήρας
και αυτό απέτρεψε καλούς συλλόγους να τον πλησιάσουν, αφού η τιμή παραχώρησής του είναι
λογική και οι απαιτήσεις του ίδιου μη εξωφρενικές...
gre470 (16-07-13)
Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα, αυτοί οι τίτλοι με συγκλονίζουν:
Και το ακόμα πιό παράξενο στην όλη υπόθεση, είναι ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να θεωρηθεί σαν λογική κίνηση ο δεύτερος...Δυνατά για Ελμάντερ, ματιές σε Μάνταλο!
Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, 2:32 μμ Από xxsports gr .
Με τον Ολυμπιακό να δουλεύει σε πάρα πολλά ταμπλό για την ενίσχυση του ρόστερ του έχοντας επιλέξει την τελική λίστα για κάθε θέση είναι λογικό καθημερινά τα πράγματα σε αρκετούς τομείς να ανατρέπονται.
Στην υπόθεση του επιθετικού ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει ανάμεσα στον Ελμάντερ και τον Σαβιόλα όντας σε ανοικτή επικοινωνία και με τις δύο πλευρές προσπαθώντας να φέρει έναν από τους δύο στην Ελλάδα και να καλύψει έτσι (και με το παραπάνω) το κενό που άφησε ο Τζιμπούρ.
Φαβορί με τα τωρινά δεδομένα είναι ο Γιόχαν Ελμάντερ, καθώς οι πληροφορίες που βγήκαν προχθές από την Τουρκία και μιλούσαν για παραχώρηση χωρίς χρήματα του Σουηδού στον Ολυμπιακό από την Γαλατά ευσταθούν!
Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει τον Ελμάντερ ουσιαστικά ως ελεύθερο κάνοντας τις διαπραγματεύσεις μόνο για το συμβόλαιο του παίκτη. Πάντως, στο προσκήνιο παραμένει και το θέμα του Σαβιόλα που είναι πιο δύσκολο καθώς και περισσότερα χρήματα απαιτούνται και υπάρχουν αρκετοί «αντίπαλοι».
Πάει και για Μάνταλο
Είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή της εποχής Μαρινάκη στον Ολυμπιακό πως στόχος των Πειραιωτών είναι να σαρώσουν την αγορά των νέων Ελλήνων παικτών. Γι” αυτό και προχωρούν για τον Κολοβό όπως -σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες- και για τον Πέτρο Μάνταλο της Ξάνθης.
Ο μεσοεπιθετικός της ακριτικής ομάδας αρέσει πολύ με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται να τον «καπαρώσουν» αφήνοντάς τον στην Ξάνθη για έναν χρόνο εφόσον κλείσει το deal. Από την Ξάνθη το ίδιο επιθυμούν να κάνουν και με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Γούτα όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό.
Μίλησε με Τετέ ο Ραμπιού
Η παρουσία του Πιέρ Ισά στη Γαλλία (ίσως και του Γιάννη Βρέντζου σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες) έχει να κάνει με τον Αμαλφιτανό, όμως ίσως να συνδυαστεί και για το θέμα του Μοχάμεντ Ράμπιου που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» για τη θέση του αμυντικού χαφ.
Ο 23χρονος διεθνής Γκανέζος αμυντικός χαφ μάλιστα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες είχε επικοινωνία πριν απο τρεις ημέρες με τον Τετέ που αγωνίζεται στον Πλατανιά για να συλλέξει πληροφορίες γύρω από τον Ολυμπιακό. Ο Ράμπιου είναι ενήμερος για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και θέλησε από τον παλιό του συμπαίκτη στη Λιμπερτάδ της Γκάνας και την Ουντινέζε, Τετέ, να μάθει όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για τους Πειραιώτες.
Βεβαίως μπορεί στο… βάθος να βρίσκεται και η υπόθεση Ράμπιου σχετικά με το ταξίδι στη Γαλλία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για «τελειωμένη» μεταγραφή. Και αυτό γιατί πρόκειται για δύσκολη υπόθεση μιας και η Εβιάν έχει «δεμένο» τον Ράμπιου μέχρι το 2016 ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από σημαντικές αγγλικές και γαλλικές ομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία η Εβιάν έχει ζητήσει για την παραχώρησή του το ποσό των 3 εκατ. ευρώ με τους «ερυθρόλευκους» να είναι σε διαπραγματεύσεις.
Στη Γαλλία για μεταγραφές
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να κλείσουν μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες) τις περισσότερες από τις βασικές μεταγραφές που απομένουν για να μπορέσουν να προσφέρουν τη δυνατότητα στον Μίτσελ να δουλέψει (όπως θέλει) στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στη Γαλλία με το ρόστερ που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχει τη νέα σεζόν.
Γι” αυτό ακριβώς βρίσκεται στη Γαλλία ο Πιέρ Ισά φεύγοντας από το Ζέεφελντ όπου βρισκόταν με την αποστολή της ομάδας, με κυρίαρχο στόχο σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία να κάνει την τρίτη προσπάθεια να τα βρει με τη Μαρσέιγ και να γυρίσει με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μοργκάν Αμαλφιτανό.
Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που ήρθαν από τη Γαλλία αργά μετά τα μεσάνυχτα, η προσπάθεια της «ερυθρόλευκης» διοίκησης δεν απέδωσε καρπούς καθώς ακόμη δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Μαρσέιγ. Οπως τονίζουμε καθημερινά αλλά και χθες, όσο ο Αμαλφιτανό παραμένει στη Μαρσέιγ τόσο είναι ανοικτό το θέμα του για τον Ολυμπιακό καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως η γαλλική ομάδα αργά ή γρήγορα θα πλησιάσει στην πρόταση που της έχουν κάνει και έτσι ο βασικός στόχος τους για τη θέση του μεσοεπιθετικού θα επιτευχθεί.
Την ίδια ώρα στη Γαλλία οι πληροφορίες γύρω από το μέλλον του Αμαλφιτανό στη Μαρσέιγ ήταν ξεκάθαρες τονίζοντας πως είναι θέμα χρόνου, ίσως και ωρών, η αποχώρηση του παίκτη που στο πρόσφατο φιλικό της γαλλικής ομάδας με την Πόρτο ήταν ιδιαίτερα νευρικός, προφανώς γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εδώ και μέρες από τον Ολυμπιακό τονίζουν επισήμως πως έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Μοργκάν Αμαλφιτανό ενώ όσον αφορά το ταξίδι του Πιέρ Ισά στη Γαλλία το οποίο επιβεβαίωναν δεν σχολίαζαν κάτι παραπάνω για τους αντικειμενικούς μεταγραφικούς τους στόχους. Πάντως, αν και σήμερα δεν βρεθεί άκρη με τη Μαρσέιγ, θα ανέβει ακόμη περισσοτερο η λύση του Μαλουντά καθώς βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Αμπντούν.
(Αν δεν ήταν έτσι βέβαια, δεν θα συζητούσαμε για τον πρώτο - άλλο αυτό...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δυνατά για Ρονάλντο, κοιτάει Αρκούδα ο Ολυμπιακός!
*πιο καλό από το δικό σου Βοσκέ!![]()
consigliere (16-07-13), differance (16-07-13), iakov7 (16-07-13), voskos_7 (16-07-13)
Μία σοβαρή διοίκηση για τα πανηγύρια, τους χτυπάει και τους δύο: Τον έναν το παίρνεις για ζογκλέρ και τον άλλον για χορευτικό. Όλα για το θέαμα...Και αν δεν πετύχει, θα πέσει το κλάμα της αρκούδας...
*Αν και τώρα, που το συνδυάζω: Αν πάει να αποκτήσει τον παλιό - με τους φίλους - χτυπάει 2 σε 1 και δεν βγαίνει και εκτός φιλοσοφίας...
* Και για κάποιους που λένε κάποιοι (αυτοί οι "κάποιοι" και οι "ορισμένοι" έτσι και κάνουν κόμμα στην Ελλάδα, τον ήπιαμε) ότι μας φτάνουν, Ροναλντίνιο χτυπάνε και παίρνουν ελεύθερους τους Τζιώληδες και τους Κοροβέσηδες - Να τα λέμε και αυτά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 16-07-13 στις 14:01 Αιτία: Ό,τι θυμάμαι γράφω...
Δεν ξερω παίδες, αλλά αρκετές φορές τα δύο τελευταία χρόνια, έκανα την ΠΑΡΑΛΟΓΗ
σκέψη πως με αυτά που κάνει ο Μαρινάκης μάλλον δεν επιθυμεί να βρίσκεται για πολλά
χρόνια στο τιμόνι της ομάδας μας. Πέρα από κάθε κριτική και πλάκα που κάνω στο πρόσωπό
του (είναι δημόσιο πρόσωπο ο Πρόεδρος και τα σχόλια είναι στο παιχνίδι) ΘΕΛΩ να παραμείνει
για πολλά χρόνια σε μας (είναι νέος άνθρωπος άλλωστε) γιατί είναι μεγάλος επιχειρηματίας και
γιατί, το βασικότερο, ελπίζω στο μέλλον να αγαπήσει ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ομάδα και να καταλάβει
τις φιλοδοξίες του κόσμου. Αυτό απαιτεί καιρό, όπως δείχνει η μέχρι τώρα στάση του.
Πόσες φορές έχει έρθει ο Αμαλφιτανό μέχρι τώρα βάσει δημοσιευμάτων;
Ο Μεντζανί πάει για αντικαταστάτης του Μοντεστό,θέλω να πιστεύω,και όχι σαν πρώτη λύση.
Για τον Ραμπιου που λένε,τι είναι τούτος; Τον έχει παρακολουθήσει κανείς; Πάνω ράφι λένε...![]()
Ναι, πάνω ράφιLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (16-07-13)
Για να μην αφήνουμε μυστήρια να πλανόνται: Η Εβιάν - ναι αυτή με τα ροζ που πήρε τον Γκοβού, μετά από το πέρασμά του από μία ομάδα που στην αρχή είχε τα ίδια χρώματα, θέλει 3 χαρτιά (Όχι Ληξιαρχική Πράξη, Πιστ. Πλησ. Συγγενών και Μη Δημοσίευσης Διαθήκης - για ντουλά μιλάμε). Βλέπει κανείς τον ευαίσθητο, να έχει όρεξη να τον πληρώσει έστω και με 2;;;
Ούτε 2 πιτόγυρα δε δίνει - ιδίως εάν είναι χοιρινά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μόλις διάβασα σε ελληνικό σάιτ, πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον δανεισμό του Τόμας Νέσιντ.
Ο διεθνής με την Τσεχία παίκτης είναι γνωστός και παλιά εθεωρείτο και μεγάλο ταλέντο.
(στράικερ είναι ο παίκτης) ΤΛΠ, σε καμιά περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Με κάτι τέτοιες προσθήκες (αν τελικά γίνουν) οι Σαλονικιοί θα είναι αρκετά επικίνδυνοι
(έχουν και προπονητή, μην ξεχνάμε) και καλά θα κάνουμε να μπούμε πιο ζεστά στο
θέμα των μεταγραφών.
SOLID (16-07-13)
Δημήτρη, αιώνιο ταλέντο είναι - για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική προσθήκη, αλλά για την ομάδα του, είναι ανύπαρκτος εδώ και καιρό - στους τελευταίους 19 μήνες απουσίασε τους 12 μόνο από τις προπονήσεις.
Κατά πως το πάει ο Σαββίδης, πρώτος του στόχος δεν θα είναι το πρωτάθλημα, αλλά η επιμήκυνση...
Ρε τι μερες ζουνε καποιοι οπαδοι ανα τον πλανητη..
![]()
Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι οι φυλλάδες μας ενημέρωσαν σήμερα ότι ο Ραμπιού είναι ο νέος Εσιέν...
Masturbation is not a crime...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
jonk (17-07-13)
jonk (17-07-13)
Bookmarks