Σελίδα 139 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 398999109119129135136137138139140141142143149159169179189239339 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.761 έως 2.780 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα,

Για να καταλάβω ρε αγόρι (ξεχνώ το όνομα σου, σόρυ)

• Το ότι ήταν άνεργοι όσοι έφερε ο Βαγγέλας, που ακριβώς προκύπτει; Έχουμε κάνει 8 μεταγραφές, εκτός από το σερβάκι, που το πήρες για την ομάδα των νέων! Ε ναι δεν θα χώσει μύρια για την ομάδα των νέων, θα πάρει ότι μπορεί σε ελεύθερες μεταγραφές, τι περίμενες;
    • Ας πάμε λοιπόν στους ελεύθερους. Σε χαλάνε σαν παίκτες οι Ολαιτάν (είδες το τουρνουά που έκανε; είδες πως έπαιξε πέρσι στην λίγκα;), Ντε Βινσεντι (πραγματικά αυτός σε χαλάει; μακράν ο καλύτερος πέρσι στο πρωτάθλημα), Σαλίνο (σε χαλάει που τον άρπαξε μέσα από την Μράγκα ο χοντρός; Δεν είναι καλός για την θέση του;), Τσόρι (μιας και ασχολείσαι με το άθλημα, δεν γνωρίζεις τι πρωτάθλημα έκανε πέρσι, όπου και εκεί έλεγαν πως πήγε για την σύνταξη του και έβγαλε μάτια; Σε χαλάει ε;), Βάις (οκ αφού και ο Βάις είναι λίγος, τα έχω δει όλα!) (για τα κοπέλια που πήραμε, δεν γνωρίζω πολλά, ενώ ούτε Σάμαρης μ'αρεσε προσωπικά)
    • Έχεις εσύ ή κάποιος εδώ άποψη - γνώση για το πόσο κοστίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα; Πόσο ρε παιδί μου πάει το μαλλί; Είναι όντως τα λεφτά του τσουλού επαρκής ή η ομάδα, τα συμβόλαια και όλα όσα συνθέτουν τον Ολυμπιακό, στο μέγεθος που είπε ο Βαγγέλας, στα 50 μύρια και άρα μπαίνουν και από την τσέπή ή από άλλους τρόπους. Στην τελική λέει ψέματα και αν ναι, υπάρχει κάποια απόδειξη ή λέμε για να λέμε;
    • Μπορεί κάποιος πιο σοφός από μένα, να μου πει τι παίζει με τις οδηγίες - περγαμηνές της UEFA; Μπορεί ο πρόεδρος να φτιάχνει τρύπες, αγοράζοντας από την τσέπη με λεφτά παίκτες αν δεν προκύπτουν από το ισοζύγιο της ομάδας; Γιατί το ακούω αυτό από Γκαλιάνι (Μίλαν), Γαύρο και άλλες ομάδες, αλλά βλέπω και την Παρί να χώνει 65 μύρια και να παίρνει τον Καβάνι. Είναι σε ισχύ ή θα γίνει σύντομα;
    • Μιας και έκανες αναφορά στο μπάσκετ, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως στο μπάσκετ τα χώνεις για ένα παίκτη και οι υπόλοιποι παίρνουν λίγα σχετικά σωστά; Επίσης καταλαβαίνεις πως μιλάμε για 10άδα, άντε 12άδα, και στο ποδόσφαιρο έχεις 25άδα στην καλύτερη; Έχεις τμήματα υποδομών, έχεις τα κέρατα σου έχεις...
    • Ο ελεύθερος παίκτης, παίρνει λεφτά ή έρχεται τσάμπα; Λέμε τώρα ακούω για Ελμάιντερ, με 1.5 μύριο. Θα ήθελα να δούμε αν μπορέι κάποιος τις αμοιβές όσων είναι στο γαύρο τώρα + τις νέες μεταγραφές, να βγάλουμε ένα ποσό. Ξέρεις κάπου να τα βρούμε; Το 1.5 μύριο του ελμάιντερ, φαντάζομαι είναι + την εφορία του. Δηλαδή πόσο όλο μαζί; το συμβόλαιο του σπανούλη! Για ποιον; Για έναν που λέγεται πως θα έρθει, τον .. ελμάιντερ! Έναν από τους 25 στην καλύτερη. Ακόμα κάνεις συγκρίσεις;
    • Για όποιον είπε για χαμόγελο και τέτοια. Ρε φίλε δεν σου πήρε 8 παίκτες ήδη; Δεν έχει ανακοινώσει πως ψάχνεις άλλους 2. Στα παπάκια μου αν και οι επόμενοι 2 είναι ελεύθεροι, ΚΑΛΟΙ θέλω να είναι, χέστηκα για τα υπόλοιπα. Δεν σου αποδέσμευσε άλλους 4 που κανείς δεν ήθελε εδώ (έστω τους 3); ΕΓΩ όλα αυτά όμως, σεβαστό η άλλη άποψη βέβαια.

Έχω την αίσθηση, πως όταν παίρνουμε κάποιον ελεύθερο, δεν είναι ΜΑΓΚΙΑ που ο άλλος το έψαξε, κινήθηκε γρήγορα και τελικά άρπαξε τον όποιο παίκτη αλλά ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ατιμωτικό. Να στεναχωριέμαι δηλαδή σαν και Μίλαν που είμαι, που πήρα Ρομπίνιο, Ιμπραίμοβιτς και τόσους άλλους στο τσάμπα (ή πολύ λιγότερο) και δεν τα έσκασα να τους πάρω με μεταγραφή. Άλλοι παίκτες, αλλά αναφέρομαι στον τρόπο.

Δεν σας πιάνω ορισμένους εδώ μέσα, λες και πρέπει σόνι και καλά να δώσει μύρια, για να είστε happy puppy!
    Φίλε μου, μπράβο για την υπομονή και την δημιουργικότητά σου, να δώσεις τέτοια τροπή
    και έκταση σε μια εννοιολογική παρατήρηση, που αφορά την καλή χρήση της γλώσσας μας.

*είμαι ο Δημήτρης.

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα δεν με χαλαει αν παιρνουμε ελευθερους,εγω το μονο που θελω ειναι να βλεπω καλους παικτες και ωραιο θεαμα,αν μπορει να το κανει η διοικηση με ελευθερους ακομα καλυτερα.
    Και μακαρι να βρουμε κι αλλους σαν τους ελευθερους που χουνε παρει ηδη και στις αλλες θεσεις που ποναμε,θα χουμε αλλαξει επιπεδο και χωρις να ματωσει το ταμειο της ομαδας.

Ωστοσο,χωρις να ειναι και κακο,οπως ειπε κι ο Δημητρης πιο πριν,δεν ειναι μεταγραφες,απλες εγγραφες στον συλλογο ειναι.
    Καλημέρα και σε σένα Sabar,

Θα ήταν απλές εγγραφές, αν ήταν ελεύθεροι παίκτες σε ομάδες που δεν τους ήθελαν άλλο ή δεν είχαν άλλες προτάσεις. Εφόσον προλαβαίνεις κάποιους άλλους, είναι μεταγραφές για μένα. Πχ δεν θυμάμαι τώρα ποιός, αλλά ένας από τους παίκτες που πήραν τώρα η ζελέδες, ήταν χωρίς ομάδα εδώ και 3 μήνες και έψαχναν. Ε ναι αυτός είναι απλή εγγραφή, αλλά όταν ο Τσόρι απορρίπτει (όπως γράφαν τουλάχιστον) την Μαγιόρκα για να έρθει σε εσένα, ε είναι μεταγραφή ελεύθερου παίκτη αλλά έκανες κάτι καλύτερα από τους άλλους (ή έστω έπαιζες τσουλού, να το δεχθώ)

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, μπράβο για την υπομονή και την δημιουργικότητά σου, να δώσεις τέτοια τροπή
    και έκταση σε μια εννοιολογική παρατήρηση, που αφορά την καλή χρήση της γλώσσας μας.

*είμαι ο Δημήτρης.
    Χάρηκα, Λευτέρης. Όποτε βρεις χρόνο απαντάς και επί της ουσίας

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα,

Για να καταλάβω ρε αγόρι (ξεχνώ το όνομα σου, σόρυ)

• Το ότι ήταν άνεργοι όσοι έφερε ο Βαγγέλας, που ακριβώς προκύπτει; Έχουμε κάνει 8 μεταγραφές, εκτός από το σερβάκι, που το πήρες για την ομάδα των νέων! Ε ναι δεν θα χώσει μύρια για την ομάδα των νέων, θα πάρει ότι μπορεί σε ελεύθερες μεταγραφές, τι περίμενες;
    • Ας πάμε λοιπόν στους ελεύθερους. Σε χαλάνε σαν παίκτες οι Ολαιτάν (είδες το τουρνουά που έκανε; είδες πως έπαιξε πέρσι στην λίγκα;), Ντε Βινσεντι (πραγματικά αυτός σε χαλάει; μακράν ο καλύτερος πέρσι στο πρωτάθλημα), Σαλίνο (σε χαλάει που τον άρπαξε μέσα από την Μράγκα ο χοντρός; Δεν είναι καλός για την θέση του;), Τσόρι (μιας και ασχολείσαι με το άθλημα, δεν γνωρίζεις τι πρωτάθλημα έκανε πέρσι, όπου και εκεί έλεγαν πως πήγε για την σύνταξη του και έβγαλε μάτια; Σε χαλάει ε;), Βάις (οκ αφού και ο Βάις είναι λίγος, τα έχω δει όλα!) (για τα κοπέλια που πήραμε, δεν γνωρίζω πολλά, ενώ ούτε Σάμαρης μ'αρεσε προσωπικά)
    • Έχεις εσύ ή κάποιος εδώ άποψη - γνώση για το πόσο κοστίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα; Πόσο ρε παιδί μου πάει το μαλλί; Είναι όντως τα λεφτά του τσουλού επαρκής ή η ομάδα, τα συμβόλαια και όλα όσα συνθέτουν τον Ολυμπιακό, στο μέγεθος που είπε ο Βαγγέλας, στα 50 μύρια και άρα μπαίνουν και από την τσέπή ή από άλλους τρόπους. Στην τελική λέει ψέματα και αν ναι, υπάρχει κάποια απόδειξη ή λέμε για να λέμε;
    • Μπορεί κάποιος πιο σοφός από μένα, να μου πει τι παίζει με τις οδηγίες - περγαμηνές της UEFA; Μπορεί ο πρόεδρος να φτιάχνει τρύπες, αγοράζοντας από την τσέπη με λεφτά παίκτες αν δεν προκύπτουν από το ισοζύγιο της ομάδας; Γιατί το ακούω αυτό από Γκαλιάνι (Μίλαν), Γαύρο και άλλες ομάδες, αλλά βλέπω και την Παρί να χώνει 65 μύρια και να παίρνει τον Καβάνι. Είναι σε ισχύ ή θα γίνει σύντομα;
    • Μιας και έκανες αναφορά στο μπάσκετ, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως στο μπάσκετ τα χώνεις για ένα παίκτη και οι υπόλοιποι παίρνουν λίγα σχετικά σωστά; Επίσης καταλαβαίνεις πως μιλάμε για 10άδα, άντε 12άδα, και στο ποδόσφαιρο έχεις 25άδα στην καλύτερη; Έχεις τμήματα υποδομών, έχεις τα κέρατα σου έχεις...
    • Ο ελεύθερος παίκτης, παίρνει λεφτά ή έρχεται τσάμπα; Λέμε τώρα ακούω για Ελμάιντερ, με 1.5 μύριο. Θα ήθελα να δούμε αν μπορέι κάποιος τις αμοιβές όσων είναι στο γαύρο τώρα + τις νέες μεταγραφές, να βγάλουμε ένα ποσό. Ξέρεις κάπου να τα βρούμε; Το 1.5 μύριο του ελμάιντερ, φαντάζομαι είναι + την εφορία του. Δηλαδή πόσο όλο μαζί; το συμβόλαιο του σπανούλη! Για ποιον; Για έναν που λέγεται πως θα έρθει, τον .. ελμάιντερ! Έναν από τους 25 στην καλύτερη. Ακόμα κάνεις συγκρίσεις;
    • Για όποιον είπε για χαμόγελο και τέτοια. Ρε φίλε δεν σου πήρε 8 παίκτες ήδη; Δεν έχει ανακοινώσει πως ψάχνεις άλλους 2. Στα παπάκια μου αν και οι επόμενοι 2 είναι ελεύθεροι, ΚΑΛΟΙ θέλω να είναι, χέστηκα για τα υπόλοιπα. Δεν σου αποδέσμευσε άλλους 4 που κανείς δεν ήθελε εδώ (έστω τους 3); ΕΓΩ όλα αυτά όμως, σεβαστό η άλλη άποψη βέβαια.

Έχω την αίσθηση, πως όταν παίρνουμε κάποιον ελεύθερο, δεν είναι ΜΑΓΚΙΑ που ο άλλος το έψαξε, κινήθηκε γρήγορα και τελικά άρπαξε τον όποιο παίκτη αλλά ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ατιμωτικό. Να στεναχωριέμαι δηλαδή σαν και Μίλαν που είμαι, που πήρα Ρομπίνιο, Ιμπραίμοβιτς και τόσους άλλους στο τσάμπα (ή πολύ λιγότερο) και δεν τα έσκασα να τους πάρω με μεταγραφή. Άλλοι παίκτες, αλλά αναφέρομαι στον τρόπο.

Δεν σας πιάνω ορισμένους εδώ μέσα, λες και πρέπει σόνι και καλά να δώσει μύρια, για να είστε happy puppy!
    Συμφωνώ μέχρι κεραίας, να θυμήσω ελεύθερους Ντάρκο και Τζεμπούρ και μεταγραφές τύπου Μασάδο και Ριέρα.

Λίγο προσοχή στο στυλ γραφής
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

consigliere (10-07-13), kwtsios (10-07-13), Rena (10-07-13)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

'Αρα Αφοί και Φαρμακατζήδες, χρόνια τώρα, από την τσέπη τους και μόνο το μπασκετάκι!
    Και ρωτώ: (όχι εσένα Γιάννη) Γιατί να μην το κάνει και ο Μαρινάκης? (όχι συνέχε
    ια ρε παιδάκι
    μου, κάποιες χρονιές. Πχ: Η Χ παικτούρα ΔΩΡΟ από μένα!)
    Δημήτρη με 10 μύρια στην ευρωλίγκα είσαι πρώτη μούρη, το ποδόσφαιρο για να μπεις 100-άδα στην ευρώπη θέλει καμμιά 80-αριά και πάνω.

Μετά το ποδόσφαιρο και καλά κάνειηUEFA είναι πλέον regulated με το Financial fair play (δες την ξεφτίλα των λαγών). O Ολυμπιακός μπορεί να φτάνει με το CL στα 50 μέχρι προ κρίσης, τώρα πιά στα 30 εκατ. κι όχι μεταγραφές αλλά συνολικό μπάτζετ ανα έτος
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    180
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη με 10 μύρια στην ευρωλίγκα είσαι πρώτη μούρη, το ποδόσφαιρο για να μπεις 100-άδα στην ευρώπη θέλει καμμιά 80-αριά και πάνω.

Μετά το ποδόσφαιρο και καλά κάνειηUEFA είναι πλέον regulated με το Financial fair play (δες την ξεφτίλα των λαγών). O Ολυμπιακός μπορεί να φτάνει με το CL στα 50 μέχρι προ κρίσης, τώρα πιά στα 30 εκατ. κι όχι μεταγραφές αλλά συνολικό μπάτζετ ανα έτος
    Ναι αλλά η Παρί γιατί δεν έχει πρόβλημα; Η η Μονακό πχ με αυτά που έχει σκάσει; Δηλαδή πως δουλεύει ακριβώς το financial play?

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Ειδικά για την PSG για να καλύψουν το FFP εμφανίζουν ένα συμβόλαιο sponsorcing 100 εκατ. Euro τον χρόνο από το Κατάρ το οποίο θα ελεγχθεί από την UEFA δες εδώ.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

ΥΓ Είναι κι άλλες ομάδες αράβων που κάνουν τα ίδια px Man City εκτιμώ ότι σύντομα θα τις φάει το μαύρο φίδι μαζί με τις Ισπανικές
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

8. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (10-07-13), lancelot (10-07-13), Rena (10-07-13)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Στο FFP μετράνε μόνο τα έσοδα κι όχι ΑΜΚ ή δάνεια, τα τελευταία μετράνε μόνο στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας που έχει να κάνει με τις οικονομικές αρχές της χώρας
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (10-07-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδικά για την PSG για να καλύψουν το FFP εμφανίζουν ένα συμβόλαιο sponsorcing 100 εκατ. Euro τον χρόνο από το Κατάρ το οποίο θα ελεγχθεί από την UEFA δες εδώ.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

ΥΓ Είναι κι άλλες ομάδες αράβων που κάνουν τα ίδια px Man City εκτιμώ ότι σύντομα θα τις φάει το μαύρο φίδι μαζί με τις Ισπανικές
    Μακάρι, να μπει ένα φρένο επιτέλους σ' αυτό το πράγμα, το οποίο θα καταστρέψει με τα χρόνια το άθλημα...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι, να μπει ένα φρένο επιτέλους σ' αυτό το πράγμα, το οποίο θα καταστρέψει με τα χρόνια το άθλημα...
    Ειδικά αυτό μέ τους άραβες "πρίγκιπες" και τους ρώσους "μεγιατάνες" είναι ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

13. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

consigliere (10-07-13), kwtsios (10-07-13), panahs7 (10-07-13), Rena (10-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Χάρηκα, Λευτέρης. Όποτε βρεις χρόνο απαντάς και επί της ουσίας
    Η ουσία είναι καλή. Κάθισες με προσοχή και έγραψες τις απόψεις σου, οι οποίες είναι σεβαστές.
    Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε. Θα ήταν άλλωστε πολύ βαρετό.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (10-07-13), voskos_7 (10-07-13)

Thanks
    180
    Ignore User

Η ουσία είναι καλή. Κάθισες με προσοχή και έγραψες τις απόψεις σου, οι οποίες είναι σεβαστές.
    Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε. Θα ήταν άλλωστε πολύ βαρετό.
    Καλά ναι, το έγραψα και εγώ. Η ουσία όμως είναι όταν διαφωνείς,να γράψεις που ακριβώς διαφωνείς. Να γράψεις την σκέψη σου. Αυτή είναι η ουσία. Αν τώρα δεν θες, δικαίωμα σου και πάλι, αλλά δεν απάντησες πουθενά

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Καλά ναι, το έγραψα και εγώ. Η ουσία όμως είναι όταν διαφωνείς,να γράψεις που ακριβώς διαφωνείς. Να γράψεις την σκέψη σου. Αυτή είναι η ουσία. Αν τώρα δεν θες, δικαίωμα σου και πάλι, αλλά δεν απάντησες πουθενά
    Είσαι κάπως καινούργιος στην παρέα μας και δεν γνωρίζεις πως ΠΟΤΕ δεν απαντώ σε ευθεία γραμμή
    στα ποστ, όταν υπάρχουν σημεία διαφωνίας. Μόνο όταν συμφωνώ απολύτως το κάνω. Αυτο συμβαίνει
    γιατί δεν μου αρέσει να προσωποποιώ την όποια αντιπαράθεση επιχειρημάτων, επιτρέποντας και σε
    άλλους φίλους να γράψουν τη γνώμη τους, χωρίς να αισθάνονται πως παρεμβαίνουν σε κάποια
    προσωπική "αλληλογραφία".

Νάσαι καλά.

Thanks
    180
    Ignore User

Μάλιστα σεβαστό και αυτό Δημήτρη (παλιός είμαι στην παρέα, απλά δεν γράφω για συγκεκριμένους λόγους εδώ και καιρό)

Όποιος μπορεί να γράψει συγκεκριμένα στα θέματα που έθιξα, θα χαρώ να το συζητήσουμε, όπως πχ για FP που ήταν αρκετά καλό το άρθρο που αγνοούσα τι παίζει.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Λοιπόν, επειδή είναι βαρετό να ξαναανοίγουμε θέματα πολιτικής και διοίκησης και πόσα είναι τα λεφτά και ποιός τα έχει και αν στο μπάτζετ των μεταγραφών μπαίνουν μόνο τα ποσά για τις ομάδες, ή και όλη η αξία του συμβολαίου για όλα τα χρόνια, καθαρά και μόνο επειδή το να συζητάμε τέτοια ζητήματα δεν βγαίνει άκρη και κανείς δεν είναι σε θέση να διατυπώσει τόσο πειστικά επιχειρήματα, επειδή κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να διαβάσει. Εγώ θέτω κάποια ζητήματα:
    - Ποιός έκανε πρώτος λόγο για διορθωτικές κινήσεις, αυξημένο μπάτζετ και δύο παίκτες ποιότητας; Σίγουρα όχι εμείς από το στομάχι μας - άσχετα και αν η δυσφορία του κόσμου ώθησε την διοίκηση σε μία τέτοια απόφαση.
    - Τι κοινό έχουν ο Βέρδου, ο Αμαλφιτανό, ο Πλαζίλ και ο Ομπρανιάκ (και οι τέσσερεις ταυτόχρονα);
    - Λευτέρη, θέλω συγκεκριμένα εσύ, να απαντήσεις σε μία ερώτηση, αφού εμείς πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για τις προσθήκες της ομάδας, γιατί η ίδια η ομάδα, αναζητά παίκτες "πρώτης γραμμής" στις συγκεκριμένες θέσεις;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (10-07-13)

Thanks
    180
    Ignore User

Καλησπέρα (πλέον) και σε σένα,

α. Είναι παίκτης ποιότητας ο Βαίς και ο Τσόρι; Αν ναι, τις έχεις κάνει ήδη. Θα πάρουν περισσότερα λεφτά ως μισθούς, από υπάρχον παίκτες; Έγιναν αναπροσαρμογές συμβολαίων άρα και δόθηκαν περισσότερα λεφτά; Νομίζω πάλι ναι, αν και θα ήθελα να έχω κάπου όλα τα συμβόλαια γραμμένα, αφού μπορεί να κάνω λάθος. Αν ναι λοιπόν, δεν αυξήθηκε το budget;
    β. Δεν γνωρίζω, οι πρώτοι 2 ήταν παίκτες που παίξαμε, τους άλλους 2 δεν έχω πετύχει κάτι. Ήταν και οι 4 ελεύθεροι ίσως;
    γ. Γιατί ακόμα θέλουμε επιπλέον παίκτες. Έχουν έρθει καλοί παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε και άλλους. Καλά κάνουν και ψάχνουν και ναι θα ήθελα και εγώ τον Ολυμπιακό να λέει: πήρα με 5 μύρια τον τάδε, αλλά ξέρω με βεβαιότητα πλέον πως στην Ελλάδα δεν θα το δούμε αυτό, ούτε σε 10 χρόνια από τώρα. Τι να κάνουμε, δεν το σηκώνει η χώρα κάτι τέτοιο, δεν θα παίξει ποτέ. Η έτσι πιστεύω εγώ φίλε μου. Ψάχνει λοιπόν παίκτες πρώτης γραμμής γιατί θέλει και άλλες ποιοτικές λύσεις. Αυτό όμως δεν ακυρώνει όσες έχεις κάνει ήδη. Λογικά υπάρχει κάποιος σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως όλα γίνονται στα κουτουρού. Ο Μαρινάκης, από όσο γνωρίζω από 2 φίλους που δουλεύουν σε εταιρίες του, δεν ήταν ποτέ "μαλάκας" που έκανε πράγματα χωρίς σχέδιο.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (10-07-13)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Σημερα η Γιουβεντους ανακοινωσε οτι βγαζει στο σφυρι τον Φελιπε Μελο.

Μετα απο 2 χρονια δανεισμου στην Γαλατασαραϊ τον πουλαει πλεον για να ξεφορτωθει
    τα 2.7εκ/χρονο συμβολαιου που εχει μεχρι το 2015.

Ο Κοντε δεν θελει να τον βλεπει,ο παιχτης θελει ομαδα Champions League για να διεκδικησει μια
    θεση στην Σελεσαο για το Μουντιαλ,παιζει αμυντικος χαφ εκει οπου η Βραζιλια εχει μονο τους
    Παουλινιο και Γκουσταβο.

Η Φλαμενγκο εκανε κινηση να τον παρει και η Γιουβεντους ζητησε περιπου 3εκ για να τον δωσει.

Θεωρω οτι ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη περιπτωση αμυντικου χαφ στην Ευρωπη που παραχωρειται
    απο ομαδα με τετοιο αντιτιμο.Ο συγκεκριμενος παιχτης μπορει να ειναι το κλασσικο βραζιλιανακι
    "κωλοπαιδο" αλλα ξερει μπαλα,βαζει τα ποδια του στην φωτια και τρεχει 12χμ το ματς.

Οποιος ειδε το εντος εδρας της Τσι Μπομ με την Ρεαλ Μαδριτης καταλαβαινει τι εννοω,καθως στο
    συγκεκριμενο ματς επαιξε man-to-man τον Οζιλ και τον εξαφανισε,μαζι με αυτον και την Ρεαλ
    ολοκληρη.

Πιθανολογω οτι ειναι μια μεταγραφη ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απο τον Ολυμπιακο του Μαρινακη,αλλα οι καλες
    σχεσεις με την Γιουβεντους μπορει να βοηθουσαν σε μεγαλο βαθμο.

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

dimace (10-07-13), dtakis80 (10-07-13), SKORPIOS7 (11-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων

Σημερα η Γιουβεντους ανακοινωσε οτι βγαζει στο σφυρι τον Φελιπε Μελο.

Μετα απο 2 χρονια δανεισμου στην Γαλατασαραϊ τον πουλαει πλεον για να ξεφορτωθει
    τα 2.7εκ/χρονο συμβολαιου που εχει μεχρι το 2015.

Ο Κοντε δεν θελει να τον βλεπει,ο παιχτης θελει ομαδα Champions League για να διεκδικησει μια
    θεση στην Σελεσαο για το Μουντιαλ,παιζει αμυντικος χαφ εκει οπου η Βραζιλια εχει μονο τους
    Παουλινιο και Γκουσταβο.

Η Φλαμενγκο εκανε κινηση να τον παρει και η Γιουβεντους ζητησε περιπου 3εκ για να τον δωσει.

Θεωρω οτι ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη περιπτωση αμυντικου χαφ στην Ευρωπη που παραχωρειται
    απο ομαδα με τετοιο αντιτιμο.Ο συγκεκριμενος παιχτης μπορει να ειναι το κλασσικο βραζιλιανακι
    "κωλοπαιδο" αλλα ξερει μπαλα,βαζει τα ποδια του στην φωτια και τρεχει 12χμ το ματς.

Οποιος ειδε το εντος εδρας της Τσι Μπομ με την Ρεαλ Μαδριτης καταλαβαινει τι εννοω,καθως στο
    συγκεκριμενο ματς επαιξε man-to-man τον Οζιλ και τον εξαφανισε,μαζι με αυτον και την Ρεαλ
    ολοκληρη.

Πιθανολογω οτι ειναι μια μεταγραφη ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απο τον Ολυμπιακο του Μαρινακη,αλλα οι καλες
    σχεσεις με την Γιουβεντους μπορει να βοηθουσαν σε μεγαλο βαθμο.
    Άντε να φέρει κανα τέτοιον ο Βαγγέλας και από κει που είμαστε στην τσίτα να αρχίσουμε μέχρι
    τα "Βαγγέλα, Θεέ, πάρα ΚΑΙ την ΚΑΕ" ή "Βαγγέλης Μαρινάκης, ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ!" κλπ.

*τα τρία για μεταγραφή είναι τίποτα. Τα 2,7 (που στην Ελλάδα θα γίνουν 4) πολλά για την
    πολιτική λιτοτητας που ακολουθούμε.

*Τον Οζίλ δεν τον εξαφανίζει ΚΑΝΕΙΣ, εχθρέ του Ράιχ! Είναι ο πρώτος!

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Άντε να φέρει κανα τέτοιον ο Βαγγέλας και από κει που είμαστε στην τσίτα να αρχίσουμε μέχρι
    τα "Βαγγέλα, Θεέ, πάρα ΚΑΙ την ΚΑΕ" ή "Βαγγέλης Μαρινάκης, ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ!" κλπ.

*τα τρία για μεταγραφή είναι τίποτα. Τα 2,7 (που στην Ελλάδα θα γίνουν 4) πολλά για την
    πολιτική λιτοτητας που ακολουθούμε.

*Τον Οζίλ δεν τον εξαφανίζει ΚΑΝΕΙΣ, εχθρέ του Ράιχ! Είναι ο πρώτος!
    αχαχαχχα

Συγνωμη Δημητρη που δεν "αβανταρω" τον καθε Τουρκο,Αρμενιο,Γκανεζο της Nationalmannschaft!

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, επειδή είναι βαρετό να ξαναανοίγουμε θέματα πολιτικής και διοίκησης και πόσα είναι τα λεφτά και ποιός τα έχει και αν στο μπάτζετ των μεταγραφών μπαίνουν μόνο τα ποσά για τις ομάδες, ή και όλη η αξία του συμβολαίου για όλα τα χρόνια, καθαρά και μόνο επειδή το να συζητάμε τέτοια ζητήματα δεν βγαίνει άκρη και κανείς δεν είναι σε θέση να διατυπώσει τόσο πειστικά επιχειρήματα, επειδή κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να διαβάσει. Εγώ θέτω κάποια ζητήματα:
    - Ποιός έκανε πρώτος λόγο για διορθωτικές κινήσεις, αυξημένο μπάτζετ και δύο παίκτες ποιότητας; Σίγουρα όχι εμείς από το στομάχι μας - άσχετα και αν η δυσφορία του κόσμου ώθησε την διοίκηση σε μία τέτοια απόφαση.
    - Τι κοινό έχουν ο Βέρδου, ο Αμαλφιτανό, ο Πλαζίλ και ο Ομπρανιάκ (και οι τέσσερεις ταυτόχρονα);
    - Λευτέρη, θέλω συγκεκριμένα εσύ, να απαντήσεις σε μία ερώτηση, αφού εμείς πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για τις προσθήκες της ομάδας, γιατί η ίδια η ομάδα, αναζητά παίκτες "πρώτης γραμμής" στις συγκεκριμένες θέσεις;
    Πάντως στην ομιλία στο Καραισκάκη ούτε η φράση αυξημένο μπατζετ ακούστηκε μάλιστα ειπώθηκε απο τον Μαρινάκη οι μεταγραφές δεν θα είναι των εφημερίδων. Πλήν του Αλμαφιτανό που ακούστηκε επίσημα όλοι οι άλλοι ήταν των εφημερίδων.

Για τις ποιοτικές μεταγραφές ο Βαις ο Αργεντίνος (κόλησα τώρα με το όνομα) ο Σαλίνο αλλά και οι άλλοι από την εσωτερική αγορά δεν είναι "Value for money" το πίασαν μαλάκα δηλαδή τον Μαρινάκη, άρα το θέμα είναι πάντα οικονομικό
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

SOLID (10-07-13), voskos_7 (10-07-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Καλησπέρα (πλέον) και σε σένα,

α. Είναι παίκτης ποιότητας ο Βαίς και ο Τσόρι; Αν ναι, τις έχεις κάνει ήδη. Θα πάρουν περισσότερα λεφτά ως μισθούς, από υπάρχον παίκτες; Έγιναν αναπροσαρμογές συμβολαίων άρα και δόθηκαν περισσότερα λεφτά; Νομίζω πάλι ναι, αν και θα ήθελα να έχω κάπου όλα τα συμβόλαια γραμμένα, αφού μπορεί να κάνω λάθος. Αν ναι λοιπόν, δεν αυξήθηκε το budget;
    β. Δεν γνωρίζω, οι πρώτοι 2 ήταν παίκτες που παίξαμε, τους άλλους 2 δεν έχω πετύχει κάτι. Ήταν και οι 4 ελεύθεροι ίσως;
    γ. Γιατί ακόμα θέλουμε επιπλέον παίκτες. Έχουν έρθει καλοί παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε και άλλους. Καλά κάνουν και ψάχνουν και ναι θα ήθελα και εγώ τον Ολυμπιακό να λέει: πήρα με 5 μύρια τον τάδε, αλλά ξέρω με βεβαιότητα πλέον πως στην Ελλάδα δεν θα το δούμε αυτό, ούτε σε 10 χρόνια από τώρα. Τι να κάνουμε, δεν το σηκώνει η χώρα κάτι τέτοιο, δεν θα παίξει ποτέ. Η έτσι πιστεύω εγώ φίλε μου. Ψάχνει λοιπόν παίκτες πρώτης γραμμής γιατί θέλει και άλλες ποιοτικές λύσεις. Αυτό όμως δεν ακυρώνει όσες έχεις κάνει ήδη. Λογικά υπάρχει κάποιος σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως όλα γίνονται στα κουτουρού. Ο Μαρινάκης, από όσο γνωρίζω από 2 φίλους που δουλεύουν σε εταιρίες του, δεν ήταν ποτέ "μαλάκας" που έκανε πράγματα χωρίς σχέδιο.
    Ο Βάις είναι παίκτης ποιότητας, ο Τσόρι, αν τον δεις σαν επιθετικό που τον προορίζουν, δεν είναι - και κανείς δεν τον πλήρωνε για αυτή την θέση. Τα λεφτά που παίρνουν δεν με αφορούν, (αφού στην τελική, σπάνια ακούμε την αλήθεια) επιπλέον, θέλω να έχω τρεις να παίζουν και όχι πέντε να στριμώχνονται (Στο ίδιο ρόστερ, έχεις 6 δεκάρια και έναν κόφτη της κακιάς ώρας και πάλι για δεκάρι πας, σου φαίνεται φυσιολογικό;) και επιπλέον, όποιος δεν κάνει, να παραχωρείται με ρήτρα επαναγοράς και όχι να δανείζεται στην τρυφερή ηλικία των 23 - 25 χρονών στα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια των προαστίων και της ελληνικής υπαίθρου, ολόκληρη Λίβερπουλ βούλιαξε από αυτό το κουσούρι.
    Αυτοί οι τέσσερεις πέρα από το ότι είναι - ή έχουν αποτελέσει στόχο της ομάδας για την ίδια θέση εφέτος, δεν έχουν απολύτως τίποτε κοινό σαν ποδοσφαιριστές (πέρα από το ότι οι δύο τελευταίοι είναι συμπαίκτες στη Μπορντό), αλλά αποτελούν εναλλακτικές για την ίδια θέση, πιστεύω πως και εδώ, το πλάνο, είναι ξεκάθαρο - πως απουσιάζει.
    Ο Μαρινάκης, στις επιχειρήσεις του, σαφώς και δεν είναι μαλάκας και σχεδόν κανένας επιχειρηματίας (και όχι αεριτζής) που ασχολήθηκε με τον χώρο δεν ήταν: Όλοι, στην μπάλα συμπληρώσαν αυτό το "κενό" στην προσωπικότητά τους - και δεν είναι τυχαίο.
    Και ένα τελευταίο, αφού είναι δύσκολη η εποχή, που μας το λες και μας το ξαναλές, ρε καριόλη της διοίκησης, μην μου φαίρνεις 3 και 4 παίκτες σε κάθε θέση που χρειάζεσαι έναν και κυρίως, μην μου επαναλαμβάνεις ότι μετά τον Αύγουστο, εγώ ο αμφισβητίας, θα κρύβομαι. Γιατί, το έκτρωμά σου ούτε τότε βλέπεται, ούτε μετά: Σου το λέω από την αρχή, μου κάνεις το άσπρο - μαύρο, μου βγάζει τα μάτια το ασκέρι όλη την χρονιά και όταν αντιδρώ, τα ακούω και από επάνω: Ε, λοιπόν, Λευτέρη, από εμένα, για αυτούς, ανοχή, τέλος.
    Δεν θα τους βρίζω, αλλά ούτε και θα τους αφήνω ασχολίαστους. Πρώτα θα δω, αποτέλεσμα - όχι βαθμούς, θέαμα και προσπάθεια - όχι εκρηκτικά δίλεπτα.

*Εμένα με λένε Νίκο.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

30. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

differance (14-07-13), dimace (10-07-13), dtakis80 (10-07-13), jonk (10-07-13), kwtsios (10-07-13), SKORPIOS7 (11-07-13)

Σελίδα 139 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 398999109119129135136137138139140141142143149159169179189239339 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές