Σελίδα 138 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 388898108118128134135136137138139140141142148158168178188238338 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.741 έως 2.760 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα έμαθα κάτι που δεν ήξερα...
    Έρχεται ένας συνάδελφος να μου δώσει το πενηντάρι από το στοίχημα που (εντελώς ανέλπιστα)
    κέρδισα. (της παραμονής Σπανούλη εννοώ)
    Κάτι λέμε, του πετάω σε μια στιγμή: "Οι Πρόεδροι, φυσικά, με δύο κατακτήσεις ευρωπαικών στην
    σειρά θα έχουν πάρει αρκετά χρήματα για να κρατήσουν όχι μόνο τον Σπανούλη αλλά και όποιον
    άλλο οι ίδιοι και ο κόουτς Μπαρτζώκας θεωρούν απαραίτητον. Στο μέλλον, όταν βάζεις στοιχήματα
    να προσέχεις τέτοιες λεπτομέρειες!" (τον πειράζω τον τύπο δλδ)
    Και εκεί με αφήνει μαλάκα ο μάγκας: "Το ξέρεις "Τόι Τόι" (αυτό είναι το παρατσούκλι μου κάτι σαν
    Γκολης Γκόλης) πως η κατάκτηση της ευρωλίγκα δεν δίνει πάνω από 300 χιλιάρικα στον νικητή?"
    Έπαθα πλάκα! Ειλικρινά δεν περίμενα (αφού το τόπι δίνει 15 χαρτιά) το δεύτερο δημοφιλέστερο παιχνίδι
    στον κόσμο να δίνει ψίχουλα...
    ΑΝ κάτι τέτοιο αληθεύει (δεν το τσέκαρα) ο Μαρινάκης είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Δεν μπορεί οι
    Αφοί να δίνουν τα εκατομμύρια της τρέλας (να θυμηθώ τα 20 για τρία χρόνια που έταξαν στον αφάνα
    ή τα τωρινά και τα πριν στον Σπανούλη) και το ποδόσφαιρο να μην μπορεί να πάει πέρα από τον Σάμαρη.

*αν τα ελάσχιστα χρήματα δεν ισχύουν η σύγκριση ΔΕΝ είναι τόσο επιτυχής, χωρίς αυτό να σημαίνει
    πως θα αλλάξω την γνώμη μου για τον πρόεδρο Μαρινάκη.
    Στην προσπάθειά μου να καταλαγιάσω την επιθετικότητά σου προς τον Βαγγέλη, θα επιβεβαιώσω στο ακέραιο την πληροφορία που αφορά το οικονομικό όφελος του νικητή της Ευρωλίγκας...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (09-07-13), talos (10-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην προσπάθειά μου να καταλαγιάσω την επιθετικότητά σου προς τον Βαγγέλη, θα επιβεβαιώσω στο ακέραιο την πληροφορία που αφορά το οικονομικό όφελος του νικητή της Ευρωλίγκας...
    Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μπάσκετ ΔΕΝ έχει έσοδα, Νικόλα. (ή έστω ελάχιστα)
    Άρα το μέγιστο μέρος των εξόδων καλύπτεται από την τσέπη των αδελφών, σε αντίθεση
    με το τόπι, που με τις συμμετοχές του στο ΤΛ (συνεχείς) και τα γεμάτο Καραισκάκης
    (και φυσικά τα τηλεοπτικά που είναι ΠΟΛΥ καλύτερα για το τόπι) θα έπρεπε να επενδύει
    (αναλογικά πάντα) καλύτερα απ' ότι κάνει μέχρι τώρα. (εκτός κι αν γίνεται δουλειά στις
    υποδομές, πράγμα που θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μπάσκετ ΔΕΝ έχει έσοδα, Νικόλα. (ή έστω ελάχιστα)
    Άρα το μέγιστο μέρος των εξόδων καλύπτεται από την τσέπη των αδελφών, σε αντίθεση
    με το τόπι, που με τις συμμετοχές του στο ΤΛ (συνεχείς) και τα γεμάτο Καραισκάκης
    (και φυσικά τα τηλεοπτικά που είναι ΠΟΛΥ καλύτερα για το τόπι) θα έπρεπε να επενδύει
    (αναλογικά πάντα) καλύτερα απ' ότι κάνει μέχρι τώρα. (εκτός κι αν γίνεται δουλειά στις
    υποδομές, πράγμα που θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε)
    Αντιστοίχως, έχει μικρότερα έξοδα (ο καλύτερος παίκτης του Πρωταθλητή ευρώπης παίρνει 2,5 μύρια περίπου, όταν με το αντίστοιχο ποσό, δεν παίρνεις κάν παίκτη για αποστολή στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό) και το βάρος του ονόματος της ομάδας είναι απείρως σημαντικότερο (άρα, δεν χρειάζεται να πληρώσει κανείς βαπορίσο ένα καλό παίκτη), αλλά είναι αλήθεια πως το τμήμα μπάσκετ, συντηρείται σχεδόν αποκλειστικά από τις τσέπες των Αφών, ενώ το ποδόσφαιρο, αρχίζει και παρουσιάζει κερδοφορία, ον, οικονομικά, αυτοτροφοδούμενο.

* Άρα, σκίζε ελεύθερα...

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

jonk (10-07-13), nbqgr (10-07-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dsd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν χρειάζεται να χανόμαστε σε περιττές πληροφορίες.
    Τα πράγματα είναι απλά.

Ο παίκτης είχε συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα.
    Για να τα βρούμε μαζί του έπρεπε πρώτα να τα βρούμε με την ομάδα του.
    Εάν κάναμε το αντίθετο τότε θα μας έστελναν στην ΟΥΕΦΑ χαλαρά θα έπαιρναν αποζημίωση.
    Άρα πρώτα συμφωνήσαμε (προφανώς στα οικονομικά) με την Μαρσέιγ και μετά πήραμε την άδεια να συνομιλήσουμε με τον παίκτη.
    Τώρα γιατί χάλασε η μεταγραφή δύο ή μάλλον τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
    ή ο παίκτης δεν ήθελε να έλθει και δεν συμφώνησε με τις προτάσεις μας
    ή ενώ συμφώνησε ο παίκτης εμείς επανήλθαμε με νέες προτάσεις προς την Μαρσέιγ νομίζοντας ότι μιλάμε από θέση ισχύος λόγω συμφωνίας με τον παίκτη
    ή το πιθανότερο πήραμε φτηνά και εύκολα τον Τσόρι Ντομίγκες και απλά αποχωρήσαμε κατά το δυνατόν διακριτικά από την διαπραγμάτευση
    δεν ειναι απαραιτητο να ερθεις σε συμφωνια με την ομαδα για το τι θα δωσεις. μπορει η μαρσειγ να μας εδωσε την αδεια να μιλησουμε με τον παιχτη ενωσω θα καναμε και διαπραγματευσεις με τους ιδιους. για λογους κατ'αρχην καλης θελησης, αλλα κυριως για λογους χρονου.

γινεται πολλες φορες.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη Cobain_7

Thanks
    1.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 740 φορές σε 417 μηνύματα
    Ignore User

Οτι και καλά τα βρήκαμε στα λεφτά και ξαφνικά για άλλη μια φορά τρελάθηκαν και μας ζήτησαν περισσότερα.Πόσα χρόνια το ακούμε αυτό το παραμύθι?Ημουνα νιός και γέρασα.Για πόσο ζώα μας περνάνε?

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (10-07-13)

Το avatar του χρήστη talos

Thanks
    2.704
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.073 φορές σε 786 μηνύματα
    Ignore User

Ο βαγγελας κανει μεταγραφες!!το προβλημα ειναι οτι δεν αγοραζει απο ομαδες!!παιρνει μονο δανεικους και ελευθερους.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SOLID (10-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από talos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο βαγγελας κανει μεταγραφες!!το προβλημα ειναι οτι δεν αγοραζει απο ομαδες!!παιρνει μονο δανεικους και ελευθερους.
    Το να παίρνεις ελεύθερους ΔΕΝ λέγεται μεταγραφή. Μεταγράφομαι σημαίνει πως ΚΑΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ και μετά
    ΓΡΑΦΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. Προκειμένου να βαφτίσουμε μεταγραφές τους άνεργους του Βαγγέλα, κακοποιούμε μέχρι
    και την Ελληνική γλώσσα... (δε μιλώ για σένα Σπύρο... ΟΛΟΙ κάνουν αυτό το λάθος)

12. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (10-07-13), jonk (10-07-13), Red&White-Nick-7 (10-07-13), sabar77 (10-07-13), talos (10-07-13)

Το avatar του χρήστη talos

Thanks
    2.704
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.073 φορές σε 786 μηνύματα
    Ignore User

Το να παίρνεις ελεύθερους ΔΕΝ λέγεται μεταγραφή. Μεταγράφομαι σημαίνει πως ΚΑΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ και μετά
    ΓΡΑΦΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. Προκειμένου να βαφτίσουμε μεταγραφές τους άνεργους του Βαγγέλα, κακοποιούμε μέχρι
    και την Ελληνική γλώσσα... (δε μιλώ για σένα Σπύρο... ΟΛΟΙ κάνουν αυτό το λάθος)
    Επρεπε να εβαζα στην λεξη μεταγραφες 2 παρενθεσεις,χαχαχαχαχαχα.Τεσπα σε ολλα αυτα που λες δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (10-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από talos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επρεπε να εβαζα στην λεξη μεταγραφες 2 παρενθεσεις,χαχαχαχαχαχα.Τεσπα σε ολλα αυτα που λες δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
    Στη Γερμανία, σε περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, χρησιμοποιούμαι το Einstellung.
    Ξέρεις τι σημαίνει: Πρόσληψη σε εργασία... (αυτά για να μην μας τρελαίνουν με τις τάχα μεταγραφές)

*ΟΚ.. Στα Ελληνικά η λέξη "μεταγραφή" χρησιμοποιείται απο το ποδόσφαιρο μέχρι την ιδιοκτησία.
    Αλλά μην το εκμεταλλεύονται (εννοώ τα παλικάρια της Αλεξάνδρας) για να μας πουλάν φύκια
    για μεταξωτές κορδέλες...

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Μάγκες δεν είναι κακό να παίρνεις δανεικούς, εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα.

Κακό είναι να παίρνεις όποιον δανεικό σου κάτσει και να θες να σου βγει Μιραλας.
    Οι ελεύθεροι είναι αλλού πάπα ευαγγέλιο.
    Θα γράψω και για αυτό μια μέρα μιας και πρέπει σε λίγο να παω για κα'ι'πιροσκες....

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

consigliere (10-07-13), SOLID (10-07-13), voskos_7 (10-07-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως πέρσι δεν είχαμε κανένα δανεικό στο ρόστερ ή κάνω λάθος;

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Τελικα απο Μποσκο Γιανκοβιτς πηραμε τον Μαρκο Γιανκοβιτς.

Μοναδικο στοιχειο που με ενδιαφερει στον παιχτη ειναι οτι περυσι
    ειχανε ενδιαφερθει οι Λατσιο,Σαλκε και Νυρεμβεργη για τον παιχτη
    και η Παρτιζαν ζητουσε 2εκ για να τον δωσει.

Ποιος ξερει..

Τσαμπα ειναι,ποτε δεν ξερεις τι θα σου βγει.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (10-07-13)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Φυλλαδα γραφει σημερα οτι ο Σισοκο δηλωσε πως παει Ολυμπιακο.

Αντε να δουμε ποσα σηριαλ θα δουμε φετος.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (10-07-13)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

αν γινει κανενα θαυμα και ο μπαουκ παρει τον γκουρκιφ , θελω να δω τον μπουχεσα μετα

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα,

Για να καταλάβω ρε αγόρι (ξεχνώ το όνομα σου, σόρυ)

• Το ότι ήταν άνεργοι όσοι έφερε ο Βαγγέλας, που ακριβώς προκύπτει; Έχουμε κάνει 8 μεταγραφές, εκτός από το σερβάκι, που το πήρες για την ομάδα των νέων! Ε ναι δεν θα χώσει μύρια για την ομάδα των νέων, θα πάρει ότι μπορεί σε ελεύθερες μεταγραφές, τι περίμενες;
    • Ας πάμε λοιπόν στους ελεύθερους. Σε χαλάνε σαν παίκτες οι Ολαιτάν (είδες το τουρνουά που έκανε; είδες πως έπαιξε πέρσι στην λίγκα;), Ντε Βινσεντι (πραγματικά αυτός σε χαλάει; μακράν ο καλύτερος πέρσι στο πρωτάθλημα), Σαλίνο (σε χαλάει που τον άρπαξε μέσα από την Μράγκα ο χοντρός; Δεν είναι καλός για την θέση του;), Τσόρι (μιας και ασχολείσαι με το άθλημα, δεν γνωρίζεις τι πρωτάθλημα έκανε πέρσι, όπου και εκεί έλεγαν πως πήγε για την σύνταξη του και έβγαλε μάτια; Σε χαλάει ε;), Βάις (οκ αφού και ο Βάις είναι λίγος, τα έχω δει όλα!) (για τα κοπέλια που πήραμε, δεν γνωρίζω πολλά, ενώ ούτε Σάμαρης μ'αρεσε προσωπικά)
    • Έχεις εσύ ή κάποιος εδώ άποψη - γνώση για το πόσο κοστίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα; Πόσο ρε παιδί μου πάει το μαλλί; Είναι όντως τα λεφτά του τσουλού επαρκής ή η ομάδα, τα συμβόλαια και όλα όσα συνθέτουν τον Ολυμπιακό, στο μέγεθος που είπε ο Βαγγέλας, στα 50 μύρια και άρα μπαίνουν και από την τσέπή ή από άλλους τρόπους. Στην τελική λέει ψέματα και αν ναι, υπάρχει κάποια απόδειξη ή λέμε για να λέμε;
    • Μπορεί κάποιος πιο σοφός από μένα, να μου πει τι παίζει με τις οδηγίες - περγαμηνές της UEFA; Μπορεί ο πρόεδρος να φτιάχνει τρύπες, αγοράζοντας από την τσέπη με λεφτά παίκτες αν δεν προκύπτουν από το ισοζύγιο της ομάδας; Γιατί το ακούω αυτό από Γκαλιάνι (Μίλαν), Γαύρο και άλλες ομάδες, αλλά βλέπω και την Παρί να χώνει 65 μύρια και να παίρνει τον Καβάνι. Είναι σε ισχύ ή θα γίνει σύντομα;
    • Μιας και έκανες αναφορά στο μπάσκετ, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως στο μπάσκετ τα χώνεις για ένα παίκτη και οι υπόλοιποι παίρνουν λίγα σχετικά σωστά; Επίσης καταλαβαίνεις πως μιλάμε για 10άδα, άντε 12άδα, και στο ποδόσφαιρο έχεις 25άδα στην καλύτερη; Έχεις τμήματα υποδομών, έχεις τα κέρατα σου έχεις...
    • Ο ελεύθερος παίκτης, παίρνει λεφτά ή έρχεται τσάμπα; Λέμε τώρα ακούω για Ελμάιντερ, με 1.5 μύριο. Θα ήθελα να δούμε αν μπορέι κάποιος τις αμοιβές όσων είναι στο γαύρο τώρα + τις νέες μεταγραφές, να βγάλουμε ένα ποσό. Ξέρεις κάπου να τα βρούμε; Το 1.5 μύριο του ελμάιντερ, φαντάζομαι είναι + την εφορία του. Δηλαδή πόσο όλο μαζί; το συμβόλαιο του σπανούλη! Για ποιον; Για έναν που λέγεται πως θα έρθει, τον .. ελμάιντερ! Έναν από τους 25 στην καλύτερη. Ακόμα κάνεις συγκρίσεις;
    • Για όποιον είπε για χαμόγελο και τέτοια. Ρε φίλε δεν σου πήρε 8 παίκτες ήδη; Δεν έχει ανακοινώσει πως ψάχνεις άλλους 2. Στα παπάκια μου αν και οι επόμενοι 2 είναι ελεύθεροι, ΚΑΛΟΙ θέλω να είναι, χέστηκα για τα υπόλοιπα. Δεν σου αποδέσμευσε άλλους 4 που κανείς δεν ήθελε εδώ (έστω τους 3); ΕΓΩ όλα αυτά όμως, σεβαστό η άλλη άποψη βέβαια.

Έχω την αίσθηση, πως όταν παίρνουμε κάποιον ελεύθερο, δεν είναι ΜΑΓΚΙΑ που ο άλλος το έψαξε, κινήθηκε γρήγορα και τελικά άρπαξε τον όποιο παίκτη αλλά ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ατιμωτικό. Να στεναχωριέμαι δηλαδή σαν και Μίλαν που είμαι, που πήρα Ρομπίνιο, Ιμπραίμοβιτς και τόσους άλλους στο τσάμπα (ή πολύ λιγότερο) και δεν τα έσκασα να τους πάρω με μεταγραφή. Άλλοι παίκτες, αλλά αναφέρομαι στον τρόπο.

Δεν σας πιάνω ορισμένους εδώ μέσα, λες και πρέπει σόνι και καλά να δώσει μύρια, για να είστε happy puppy!

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (10-07-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάγκες δεν είναι κακό να παίρνεις δανεικούς, εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα.

Κακό είναι να παίρνεις όποιον δανεικό σου κάτσει και να θες να σου βγει Μιραλας.
    Οι ελεύθεροι είναι αλλού πάπα ευαγγέλιο.
    Θα γράψω και για αυτό μια μέρα μιας και πρέπει σε λίγο να παω για κα'ι'πιροσκες....
    Κακό είναι να πλακώνεσαι στα ουίσκια με τέρμα ζέστη, η βότκα είναι άλλη υπόθεση, εσάς εκεί, βέβαια, σας παίρνει για ο,τιδήποτε, όλες τις εποχές.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν γινει κανενα θαυμα και ο μπαουκ παρει τον γκουρκιφ , θελω να δω τον μπουχεσα μετα
    Όχι, εγώ θέλω να δω τον ίδιο τον Γκουρκίφ μετά...

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (10-07-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Σήμερα έμαθα κάτι που δεν ήξερα...
    Έρχεται ένας συνάδελφος να μου δώσει το πενηντάρι από το στοίχημα που (εντελώς ανέλπιστα)
    κέρδισα. (της παραμονής Σπανούλη εννοώ)
    Κάτι λέμε, του πετάω σε μια στιγμή: "Οι Πρόεδροι, φυσικά, με δύο κατακτήσεις ευρωπαικών στην
    σειρά θα έχουν πάρει αρκετά χρήματα για να κρατήσουν όχι μόνο τον Σπανούλη αλλά και όποιον
    άλλο οι ίδιοι και ο κόουτς Μπαρτζώκας θεωρούν απαραίτητον. Στο μέλλον, όταν βάζεις στοιχήματα
    να προσέχεις τέτοιες λεπτομέρειες!" (τον πειράζω τον τύπο δλδ)
    Και εκεί με αφήνει μαλάκα ο μάγκας: "Το ξέρεις "Τόι Τόι" (αυτό είναι το παρατσούκλι μου κάτι σαν
    Γκολης Γκόλης) πως η κατάκτηση της ευρωλίγκα δεν δίνει πάνω από 300 χιλιάρικα στον νικητή?"
    Έπαθα πλάκα! Ειλικρινά δεν περίμενα (αφού το τόπι δίνει 15 χαρτιά) το δεύτερο δημοφιλέστερο παιχνίδι
    στον κόσμο να δίνει ψίχουλα...
    ΑΝ κάτι τέτοιο αληθεύει (δεν το τσέκαρα) ο Μαρινάκης είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Δεν μπορεί οι
    Αφοί να δίνουν τα εκατομμύρια της τρέλας (να θυμηθώ τα 20 για τρία χρόνια που έταξαν στον αφάνα
    ή τα τωρινά και τα πριν στον Σπανούλη) και το ποδόσφαιρο να μην μπορεί να πάει πέρα από τον Σάμαρη.

*αν τα ελάχιστα χρήματα δεν ισχύουν η σύγκριση ΔΕΝ είναι τόσο επιτυχής, χωρίς αυτό να σημαίνει
    πως θα αλλάξω την γνώμη μου για τον πρόεδρο Μαρινάκη.
    Εχει γινει λιγο large ο Μπερτομεου τα τελευταια δυο χρονια και δινει κατι παραπανω απο 600 χιλιαδες για την κατακτηση του τροπαιου. Μπορει να μην εχει τους ιδιους θαυμαστες το μπασκετ αλλα το management της Ευρωλιγκας ειναι απλα θλιβερο, θα μπορουσε να παει πολυ πολυ καλυτερα.
    *****8.23*****

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (10-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει γινει λιγο large ο Μπερτομεου τα τελευταια δυο χρονια και δινει κατι παραπανω απο 600 χιλιαδες για την κατακτηση του τροπαιου. Μπορει να μην εχει τους ιδιους θαυμαστες το μπασκετ αλλα το management της Ευρωλιγκας ειναι απλα θλιβερο, θα μπορουσε να παει πολυ πολυ καλυτερα.
    'Αρα Αφοί και Φαρμακατζήδες, χρόνια τώρα, από την τσέπη τους και μόνο το μπασκετάκι!
    Και ρωτώ: (όχι εσένα Γιάννη) Γιατί να μην το κάνει και ο Μαρινάκης? (όχι συνέχεια ρε παιδάκι
    μου, κάποιες χρονιές. Πχ: Η Χ παικτούρα ΔΩΡΟ από μένα!)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προσωπικα δεν με χαλαει αν παιρνουμε ελευθερους,εγω το μονο που θελω ειναι να βλεπω καλους παικτες και ωραιο θεαμα,αν μπορει να το κανει η διοικηση με ελευθερους ακομα καλυτερα.
    Και μακαρι να βρουμε κι αλλους σαν τους ελευθερους που χουνε παρει ηδη και στις αλλες θεσεις που ποναμε,θα χουμε αλλαξει επιπεδο και χωρις να ματωσει το ταμειο της ομαδας.

Ωστοσο,χωρις να ειναι και κακο,οπως ειπε κι ο Δημητρης πιο πριν,δεν ειναι μεταγραφες,απλες εγγραφες στον συλλογο ειναι.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως πέρσι δεν είχαμε κανένα δανεικό στο ρόστερ ή κάνω λάθος;
    Επι Βαλβερδε όμως πληρώναμε τον κούκο αηδόνι τους δανεικούς εκατομύρια
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Σελίδα 138 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 388898108118128134135136137138139140141142148158168178188238338 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές