Σελίδα 129 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 29798999109119125126127128129130131132133139149159169179229329 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.561 έως 2.580 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξερω τι ειναι χειροτερο????αυτο που σωστα μου λες ή να ακουω το γελοιο γερο να γλυφει ολη μερα τον ψυχαρα και να με λεει αχαρηστο???
    Το τι θα πει ο γερος Τακη δεν με ενοχλεί, το αφήνω και "παει". Επαψε να με ενοχλεί και τόσο από τότε που άρχισα να γράφω πολλά εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Σιγά μην δώσω σημασία στον Θεοδωρίδη, εδώ μου λένε οπαδοί χειρότερα.Και άλλοι, πιο "κυριλέ" λένε πολύ χειρότερα. Και ακόμα και οι Καρεμπε-Ιμπαγασα τα ίδια λενε αλλα πιο "πολιτισμένα"

Εν ολίγοις το "ηρθα γιατί ο πρόεδρος μου έδειξε ότι έχει σκοπό να κάνει μεγάλα πράγματα γλυψ, γλουψ, μπραφ" είναι το ίδιο ακριβώς σε πολιτισμένη διάλεκτο. Προσωπικά προτιμώ την απολίτιστη, αν και το ευτυχές θα ήταν να λείπουν και οι δύο.
    Η ουσία είναι τι θα είναι καλύτερο για την ομάδα. Τίποτα από τα δύο κατά την προσωπική μου άποψη. Ομως το να πράξει σωστά μια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα στη διαχείριση του υλικού της μου φαίνεται περίπου σαν θαύμα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα γενικά οι ποδοσφαιριστές δεν είναι και τέρατα ευφυίας συνήθως. Λογικό αφού για να αναπτύξεις την καριέρα σου σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να αφήσεις "αλλα" πιο πίσω. Λογικό είναι που εξέφρασε τέτοια επιθυμία ο κοντός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την έχει στον Ολυμπιακό. Και εξηγώ, το "θέμα" είναι του Ολυμπιακού όχι του Ιμπαγάσα. Δεν είμαστε εμείς για τέτοια, και τσάμπα λεφτά θα φύγουνε. Προτιμάω να τα δώσει για μεταγραφές, φανέλες, τζατζίκια, οτιδήποτε δε θα με κάνει να νευριάζω πάλι με δημοσιεύματα τύπου "Οι νέοι Ιμπαγάσα στις ακαδημίες του Θρύλου".
    Εγώ θα τον άφηνα να κανει οτι θελει, να παει στην ευχή του θεού, και αν έβλεπα οτι εξελίσσεται όπως νομίζει ο ίδιος ως "μέντορας" ή προπονητής, θα τον ξανακαλούσα, και αυτός "φυσικά" αφού...."αγαπαει τον κοσμο και την ομάδα" θα το σκεφτόταν (λέμε τώρα).

Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι στο χέρι μας. Θα δούμε τι θα συμβεί.
    Καλά, σε αυτό, μέσα... Σιγά μην τον έβαζα κατ' ευθείαν μέσα... Αλλά, ένα "χατήρι" σαν παίκτη θα του το έκανα - χαμένος από κάτι τέτοια, σπάνια βγαίνεις - ειδικά όταν δεν θες να βγεις και στο παζάρι για να ψάχνεις...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά, σε αυτό, μέσα... Σιγά μην τον έβαζα κατ' ευθείαν μέσα... Αλλά, ένα "χατήρι" σαν παίκτη θα του το έκανα - χαμένος από κάτι τέτοια, σπάνια βγαίνεις - ειδικά όταν δεν θες να βγεις και στο παζάρι για να ψάχνεις...
    Μέγας είσαι "Τ" και θαυμαστά τα έργα σου.
    Μόνο με ρεπορτάζ βγαίνει άκρη σε τέτοια πράγματα

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Μέγας είσαι "Τ" και θαυμαστά τα έργα σου.
    Μόνο με ρεπορτάζ βγαίνει άκρη σε τέτοια πράγματα
    Βγήκε καμία επιβεβαίωση τελευταία; Μπορεί ο Τ να βρίσκεται στα ίχνη μίας νέας επιτυχίας...

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Το τι θα πει ο γερος Τακη δεν με ενοχλεί, το αφήνω και "παει". Επαψε να με ενοχλεί και τόσο από τότε που άρχισα να γράφω πολλά εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Σιγά μην δώσω σημασία στον Θεοδωρίδη, εδώ μου λένε οπαδοί χειρότερα.Και άλλοι, πιο "κυριλέ" λένε πολύ χειρότερα. Και ακόμα και οι Καρεμπε-Ιμπαγασα τα ίδια λενε αλλα πιο "πολιτισμένα"

Εν ολίγοις το "ηρθα γιατί ο πρόεδρος μου έδειξε ότι έχει σκοπό να κάνει μεγάλα πράγματα γλυψ, γλουψ, μπραφ" είναι το ίδιο ακριβώς σε πολιτισμένη διάλεκτο. Προσωπικά προτιμώ την απολίτιστη, αν και το ευτυχές θα ήταν να λείπουν και οι δύο.
    Η ουσία είναι τι θα είναι καλύτερο για την ομάδα. Τίποτα από τα δύο κατά την προσωπική μου άποψη. Ομως το να πράξει σωστά μια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα στη διαχείριση του υλικού της μου φαίνεται περίπου σαν θαύμα.
    αααααα μπραβο σακη!αυτο ακριβως τι ειναι καλυτερο για την ομαδα κ οχι για τον προεδρο γιατι τα εχουμε κανει αχταρμα αυτα γενικος κ ειδικος!οταν κραζουμε τον μαρινακη δεν ειναι γιατι ειμαστε μηδενιστες ή γιατι εχουμε βιτσια...κατι δεν κανει σωστα...κατι δεν παει καλα...φαινεται πια το πραγμα...ειδικα το περσυνο ηταν πια η ξεγυμνωσια!ομαδα χωρις κ τελος που ποναει σε οοοολες τις θεσεις....κ μαλιστα σε μερικες θεσεις δεν εχεις ουτε ανθρωπο εκει ... ειναι σαν να εχεις εναν με προβλημα αλκοολισμου κ να βγαζεις τον γερο κ να λεει οτι ειναι μια χαρα εσεις ολοι ειστε αλκοολικοι ... τρελα πραγματα...που ακριβως κανει καλο στην ομαδα ρε σακη μου?χεστηκα για το γαμημενο ελληνικο μοντελο...μπουχτησα δεν θελω αλλα ελληνικα μοντελα...θελω μοντελα ευρωπαικα...αυτα θα τα βαζουν σε βιντεο σε ακαδημιες στην ευρωπη κ θα γελανε ...θα ειμαστε παραδειγμα προς αποφυγην ...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Ευρωπαϊκά μοντέλα ξέχνατα. Δεν τα θελει ο κόσμος δηλαδή εμείς. Γιατί το ευρωπαϊκό μοντέλο (η ονομασία τυπική φυσικά) απαιτεί να πληρώνεις όταν έρθει ο λογαριασμός (κατάλαβες που το παω) κι εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε και πολύ "φαν" της τάξης.
    Ο Ολυμπιακός, αυτό δηλαδή που θέλουν οι οπαδοί του (ολοι μην κοροϊδευόμαστε) ειναι να νικάει και να παίρνει πρωταθλήματα. Ε, με Ιμπαγάσες αυτό δε θα συμβαίνει συνέχεια γιατί όλες οι καλές ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Μονο αν οι "Ιμπαγάσες" Ελληνοποιηθούν και καταλάβουν που είναι (και δρασουν σαν Κοβασεβιτς πχ) τότε οκ.

Τελος πάντων ειναι περίπλοκη ιστορία και δεν την σκαλίζω πια.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (06-07-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον 31χρονο Πορτογάλο διεθνή τερματοφύλακα, Εντουάρντο. Τον παίκτη θέλουν, επίσης, οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Μπράγκα.

Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά όπως τόνισαν πρόσφατα το συγκεκριμένο θέμα δεν αποτελεί προτεραιότητα τους και το πιθανότερο είναι πως θα ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι ενίσχυσης του ρόστερ τον Αύγουστο.

Το κείμενο, επίσης, τονίζει πως ο έμπειρος γκολκίπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και των Μπενφίκα, και Σπόρτινγκ, τονίζοντας όμως πως ο πιθανότερος προορισμός του Εντουάρντο θα είναι η επιστροφή του στην Μπράγκα, στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν. Τα δικαιώματα του παίκτη τα έχει η Τζένοα.

πηγη redmania

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγήκε καμία επιβεβαίωση τελευταία; Μπορεί ο Τ να βρίσκεται στα ίχνη μίας νέας επιτυχίας...
    Ο "Τ" φίλε μου ΕΙΝΑΙ η επιτυχία.

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Το όνομα του Νέλσον Βαλντέζ βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ για σύλλογο του εξωτερικού.

Επιστρέφει δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό το όνομα του Νέλσον Βαλντέζ!
    Η αποχώρηση του Αλγερινού στράικερ από τους νταμπλούχους Ελλάδας θεωρείται αρκετά πιθανή το φετινό καλοκαίρι και γι' αυτό οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
    Έτσι εκτός από τους ελεύθερους Σαβιόλα, Πέτρις και τον Τζέρτζεβιτς που έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Ναντ, μία επίσης αξιόλογη περίπτωση που προτάθηκε, είναι αυτή του Βαλντέζ σύμφωνα με τη «Sportday». Ο 30χρονος φορ μετακόμισε με κανονική μεταγραφή στην Βαλένθια τον περασμένο Φλεβάρη από την Ρούμπιν (αγωνίστηκε πρώτα ως δανεικός για 6 μήνες και υπέγραψε ως το 2015) και είχε τη φετινή σεζόν 28 συμμετοχές (τις 22 ως αλλαγή) και 6 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
    Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον 31χρονο Πορτογάλο διεθνή τερματοφύλακα, Εντουάρντο. Τον παίκτη θέλουν, επίσης, οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Μπράγκα.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά όπως τόνισαν πρόσφατα το συγκεκριμένο θέμα δεν αποτελεί προτεραιότητα τους και το πιθανότερο είναι πως θα ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι ενίσχυσης του ρόστερ τον Αύγουστο.

Το κείμενο, επίσης, τονίζει πως ο έμπειρος γκολκίπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και των Μπενφίκα, και Σπόρτινγκ, τονίζοντας όμως πως ο πιθανότερος προορισμός του Εντουάρντο θα είναι η επιστροφή του στην Μπράγκα, στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν.
    Τα δικαιώματα του παίκτη τα έχει η Τζένοα.

πηγη redmania
    Είπαμε τέρμα, όχι απόφοιτο της σχολής αστυφυλάκων.

Ο "Τ" φίλε μου ΕΙΝΑΙ η επιτυχία.
    Είναι η πηγή της επιτυχίας...
    Χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει καν ο όρος.

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Αν η ανανέωση στον Κάνιο γίνεται για να κλείσει την καριέρα του σε εμάς, καλά κάνουν και το πράττουν. Τα 11 μύρια είναι πολλά για συνολική μεταγραφή στις μέρες μας, αλλά ελπίζω να πάρουν την απόφαση και να τα δώσουν, αφού δέιχνει κάτι καλό ο Γάλλος. Μου κάνει εντύπωση που έχουμε κολλήσει εκεί, λογικά θα κλείσει.

Μανιάτης έκανε πολύ κακό πρωτάθλημα περσι, αλλά παραμένει από τους κορυφαίους Έλληνες στην θέση του. Ελπίζουμε σε καλύτερα φέτος. Ο Σαλίνο μου κάνει για αντί-τοροσίδης, θα παίξει πολύ μεγάλη μπάλα από όσα έχω δει.

Δυναμώσαμε φέτος ως τώρα, και ακολουθούν άλλοι 2 παίκτες, δεδομένα αυτό, ίσως και 3ος. Πιστεύω θα γίνουν σωστές κινήσεις, για να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αυτό θέλω βασικά, ένα απλά σκαλοπάτι παραπάνω.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν η ανανέωση στον Κάνιο γίνεται για να κλείσει την καριέρα του σε εμάς, καλά κάνουν και το πράττουν. Τα 11 μύρια είναι πολλά για συνολική μεταγραφή στις μέρες μας, αλλά ελπίζω να πάρουν την απόφαση και να τα δώσουν, αφού δέιχνει κάτι καλό ο Γάλλος. Μου κάνει εντύπωση που έχουμε κολλήσει εκεί, λογικά θα κλείσει.

Μανιάτης έκανε πολύ κακό πρωτάθλημα περσι, αλλά παραμένει από τους κορυφαίους Έλληνες στην θέση του. Ελπίζουμε σε καλύτερα φέτος. Ο Σαλίνο μου κάνει για αντί-τοροσίδης, θα παίξει πολύ μεγάλη μπάλα από όσα έχω δει.

Δυναμώσαμε φέτος ως τώρα, και ακολουθούν άλλοι 2 παίκτες, δεδομένα αυτό, ίσως και 3ος. Πιστεύω θα γίνουν σωστές κινήσεις, για να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αυτό θέλω βασικά, ένα απλά σκαλοπάτι παραπάνω.
    Θα συμφωνήσω γενικά, αφού ένα ένα σκαλοπάτι γίνονται αυτά.
    Πάντως στην ανανέωση του Ιμπαγάσα, με δεδομένα όσα είπα περί νοοτροπίας, εάν δεν αλλάξει η γενική εικόνα (που σε ενα χρονο σίγουρα δεν αλλαζει) τότε διαφωνώ ακόμα. Δεν νομίζω να μπορέσει να προσφέρει κάτι.

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και φυσικά τέτοια εποχή, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzetta dello Sport» ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούκας Μπάριος!

πηγη redmania

«Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βάλει το χέρι του βαθιά στην τσέπη για να πάρει τον γεννημένο το 1984 Λούκας Μπάριος που ανήκει στην (σ.σ κινεζική) Γκουάνγκζου.

Ο Μπάριος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην διεθνή αγορά και τον θέλουν αρκετές ιταλικές ομάδες», γράφει η ιταλική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της.

Ο Μπάριος που έχει το παρατσούκλι «φονιάς», έγινε γνωστός στην Ευρώπη από το πέρασμα του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (2009-12) και μετράει 21 συμμετοχές και έξι γκολ με την εθνική Παραγουάης.

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Καλά. Ούτε Μάντσεστερ γίναμε αλλά ούτε και ο Ιμπα είναι ο Γκιγκς μας...
    Και πέρυσι τα ίδια λεγόταν. Αγωνιστικά φαινόταν το πράγμα οτι δε θα τραβούσε και πολύ. Και όμως,εκεί να επιμένουμε να θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε μπας και ξεστραβωθούμε με αυτά που βλέπαμε σε όλη τη σαιζόν... Μια απ' τα ίδια περιμένω και φέτος,γι' αυτό και λέω οτι δεν έπρεπε να γίνει τέτοια κίνηση. Είναι ξεδιαντροπιά να περιμένεις να βάλει "χρώμα" στο παιχνίδι σου ο 35άρης Ιμπαγάζα... γιατί αυτό περίμεναν κάποιοι από αυτόν,δυστυχώς.
    Και εγώ θέλω να δω τον Ιμπα σε ένα πόστο δίπλα στην ομάδα και αυτό θα ήταν το σωστό για φέτος. Όχι ένα ακόμα συμβόλαιο...
    Τες πα. Ας μαζέψουμε το off topic τώρα γιατί θα βάλει σκούπα η κουζουλή!
    Στα μεταγραφικά τώρα. Έρχεται ο Αμαλφιτανό!

16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red&White-Nick-7 για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (06-07-13), sabar77 (06-07-13), VALVERDES_7 (06-07-13)

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Θα συμφωνήσω γενικά, αφού ένα ένα σκαλοπάτι γίνονται αυτά.
    Πάντως στην ανανέωση του Ιμπαγάσα, με δεδομένα όσα είπα περί νοοτροπίας, εάν δεν αλλάξει η γενική εικόνα (που σε ενα χρονο σίγουρα δεν αλλαζει) τότε διαφωνώ ακόμα. Δεν νομίζω να μπορέσει να προσφέρει κάτι.
    Ναι συμφωνώ ειδικά με τους μέσους που έχουμε και ψάχνουμε ακόμα, απλά νομίζω γίνεται για κλείσιμο καριέρας, είναι το μόνο λογικό σενάριο που έχω. Τώρα αν δούμε δημοσίευμα του Καραπαπά που θα λέει πως μένει και δεν πάμε για άλλο μέσο γιατί θα μας καλύψει ο Κάνιο, οκ τι να πω θα είναι πατάτα!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι συμφωνώ ειδικά με τους μέσους που έχουμε και ψάχνουμε ακόμα, απλά νομίζω γίνεται για κλείσιμο καριέρας, είναι το μόνο λογικό σενάριο που έχω. Τώρα αν δούμε δημοσίευμα του Καραπαπά που θα λέει πως μένει και δεν πάμε για άλλο μέσο γιατί θα μας καλύψει ο Κάνιο, οκ τι να πω θα είναι πατάτα!
    Αυτά είναι που με διαολίζουνε και μιλάω για νοοτροπίες. Το χειρότερο είναι ότι σημαντικό μέρος του "πύρινου" θα το δεχτεί.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (06-07-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πέρυσι τα ίδια λεγόταν. Αγωνιστικά φαινόταν το πράγμα οτι δε θα τραβούσε και πολύ. Και όμως,εκεί να επιμένουμε να θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε μπας και ξεστραβωθούμε με αυτά που βλέπαμε σε όλη τη σαιζόν... Μια απ' τα ίδια περιμένω και φέτος,γι' αυτό και λέω οτι δεν έπρεπε να γίνει τέτοια κίνηση. Είναι ξεδιαντροπιά να περιμένεις να βάλει "χρώμα" στο παιχνίδι σου ο 35άρης Ιμπαγάζα... γιατί αυτό περίμεναν κάποιοι από αυτόν,δυστυχώς.
    Και εγώ θέλω να δω τον Ιμπα σε ένα πόστο δίπλα στην ομάδα και αυτό θα ήταν το σωστό για φέτος. Όχι ένα ακόμα συμβόλαιο...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Το όνομα του Νέλσον Βαλντέζ βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ για σύλλογο του εξωτερικού.

Επιστρέφει δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό το όνομα του Νέλσον Βαλντέζ!
    Η αποχώρηση του Αλγερινού στράικερ από τους νταμπλούχους Ελλάδας θεωρείται αρκετά πιθανή το φετινό καλοκαίρι και γι' αυτό οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
    Έτσι εκτός από τους ελεύθερους Σαβιόλα, Πέτρις και τον Τζέρτζεβιτς που έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Ναντ, μία επίσης αξιόλογη περίπτωση που προτάθηκε, είναι αυτή του Βαλντέζ σύμφωνα με τη «Sportday». Ο 30χρονος φορ μετακόμισε με κανονική μεταγραφή στην Βαλένθια τον περασμένο Φλεβάρη από την Ρούμπιν (αγωνίστηκε πρώτα ως δανεικός για 6 μήνες και υπέγραψε ως το 2015) και είχε τη φετινή σεζόν 28 συμμετοχές (τις 22 ως αλλαγή) και 6 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
    Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος
    Και έλεγα, κάποιον είχαμε ξεχάσει από τα στανταράκια του καλοκαιριού...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν διάβαζες Τ, θα το ήξερες από τις 30/6.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (06-07-13), sadi (06-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Η εφημερίδα επανέρχεται τώρα και κάνει λόγο για οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στη Μαρσέιγ.

Εφημερίδα της Μασσαλίας αναφέρει πως ο Ολυμπιακός... έχασε το παιχνίδι με τον Αμαλφιτανό, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ερυθρολεύκων.

Σώπα καλέ! Μην μας το λέτε! Και μεις νομίζαμε πως η Μασαλία μας έδειξε πόρτα, ενώ ο παίκτης (αυτά δεν έγραφαν, ωρέ στο Ελλάντα?
    Πως τα έχουμε βρει σε όλα και η Μασαλία απέρριψε την πρότασή μας...) ΠΕΤΑΓΕ και ΚΑΙΓΟΤΑΝ να έρθει στο Λιμάνι... ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (06-07-13), jonk (08-07-13), voskos_7 (06-07-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η εφημερίδα επανέρχεται τώρα και κάνει λόγο για οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στη Μαρσέιγ.

Εφημερίδα της Μασσαλίας αναφέρει πως ο Ολυμπιακός... έχασε το παιχνίδι με τον Αμαλφιτανό, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ερυθρολεύκων.

Σώπα καλέ! Μην μας το λέτε! Και μεις νομίζαμε πως η Μασαλία μας έδειξε πόρτα, ενώ ο παίκτης (αυτά δεν έγραφαν, ωρέ στο Ελλάντα?
    Πως τα έχουμε βρει σε όλα και η Μασαλία απέρριψε την πρότασή μας...) ΠΕΤΑΓΕ και ΚΑΙΓΟΤΑΝ να έρθει στο Λιμάνι... ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

ακομα μια μεγαλη επιτυχια πρωτιστος του ψυχαρα κ των συνεργατων του ...

Σελίδα 129 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 29798999109119125126127128129130131132133139149159169179229329 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές