Χαχχα καλα φετος κατεβηκα δυο φορες Καραισκακη, και πολυ ηταν!
Εχω γιατρο ΤΡΕΛΛΟ γαυρο και τις προαλλες που πηγα, μου λεει με βαζελο εφυγα στο 15λεπτο. Ο Μαρινακης εχει απογοητευσει παρα πολυ κοσμο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Χαχχα καλα φετος κατεβηκα δυο φορες Καραισκακη, και πολυ ηταν!
Εχω γιατρο ΤΡΕΛΛΟ γαυρο και τις προαλλες που πηγα, μου λεει με βαζελο εφυγα στο 15λεπτο. Ο Μαρινακης εχει απογοητευσει παρα πολυ κοσμο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν φύγουν Βλαχομήτσουρας και Φέτφαμ είναι παλαβό να διώξουμε τον Πίνο.
Πρέπει να έχουμε και ΚΑΛΟΥΣ αναπληρωματικούς. (το γιατί δεν κάνει στον Μίτσελ,
ενώ κάνει στη διοίκηση είναι άλλο θέμα...)
Πόσες φορές, έχει μείνει και άλλες πόσες έχει φύγει... Άσε να δούμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είναι και ο Τεό on-line να ρωτήσω την άποψή του για ένα όνομα... τον Mario Bollati.
voskos_7 (05-07-13)
Δοκιμάζω την πίστη σου...
Ακόμα και οι βάσεις, κάπου πατάνε...
(Ελεύθερος είναι, στην Ρασίγκ της Αργεντινής έπαιξε το τελευταίο πεντάμηνο, είχε απασχολήσει το '10 η περίπτωσή του, αλλά τότε ήταν ακριβώς - εγώ όταν πρωτοάκουσα το όνομα του στην Ιταλία, νόμιζα ότι είναι Αλβανός... Αλλά, τι διάολο ψάχνουν οι δικοί μας, τώρα, αν δεν είναι και αυτά που ακούγονται, ο Θεός και η ψυχή τους...)
dimace (05-07-13)
Στο περιθώριο της παρουσίασης του Βλάντιμιρ Βάις ο Γιάννης Βρέντζος παραδέχθηκε ότι βρέθηκε εκτός Ελλάδος χθες, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά.
Αναφερόμενος στην υπόθεση του Μοργκάν Αμαλφιτανό ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι υπάρχει... "κόλλημα" με τη Μαρσέιγ λέγοντας: "Κάναμε πρόταση στη Μαρσέιγ για τον Αμαλφιτανό η οποία απορρίφθηκε".
Φυσικά, ο Ολυμπιακός μπορεί να επανέλθει ή να πέσει η Μαρσέιγ και στο τέλος να βρεθεί η "χρυσή τομή" για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό και ο Γάλλος να φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα, αφού μάλλον όλα είναι ανοικτά...
Rena (05-07-13), VALVERDES_7 (06-07-13)
Malista.....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Αργεντινος ο αμυντικος χαφ? Κοιταξε,αυτος ξεκινησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατα.
Οταν επαιξε στην Ολυμπιακη ομαδα τον θεωρουσαν "νεο Ρεδονδο".
Τεχνιτης,ψηλος,καλος αμυντικα.
Μετα την μεταγραφη του ομως στην Φιορεντινα,η καριερα του πηρε την κατηφορα
με μεγαλη ταχυτητα.Εδω και 2 χρονια επαιζε νομιζω καπου στην Βραζιλια.
Μεταγραφη που εαν γινει θα θυμιζει την καριερα του Ραουλ Λεντεσμα.Ρισκο μεγαλο
και σε καμια περιπτωση συγκρισιμη με Σισοκο ή Γκαργκανο.
ελειψα 2-3 μερες και τιποτα δεν αλλαξε ο τσαμπας ζει
ο ιμπαγασα μετα απο συναντηση με τον μανατζερ του που ειχε ο βρετζος κατα πασα πιθανοτητα ανανεωνει ... βαλσαμωστε τον κιολας παιδες ....
κανεις δεν αμφισβητει την αξια του ιμπα...παικτης μεγαλος,με ηθος και αξια!!!
μακαρι να ειχαμε στα 28 αλλους 11 ιμπαγασα. ..
βεβαια κατι γκρεκο κ μασαδους ακομα και στα 36 τους μασαει σαν μπαμπαλου ...
αλλα το θεμα ειναι αυτο που ειπες ... οι κοροιδιες ...θα ηθελα παρα πολυ να μεινει,αλλα σε καποιο αλλο ποστο!
Red&White-Nick-7 (05-07-13)
28 του μήνα σας είπα τι τρέχει... και σήμερα βλέπω εκπλήξεις... Τίποτα το παράξενο δεν
συμβαίνει... Πάμε να πιάσουμε μαλάκες σύλλογο και παίκτη και μάνατζερ και απλά δεν
κάθεται το σκηνικό, γιατί η Μαρσέιγ δεν είναι ομάδα από την Γκάνα, αλλά από την Γαλλία
και πολύ μεγαλύτερη από τη δική μας (στο ποδόσφαιρο) Ξέρετε πόσο είναι 1,5 καθαρό
επί 3 χρόνια ΣΥΝ την εφορία, συν τα μπόνους? 7,5 εκ. Συν τα 2.3 στην ομάδα, συν καμιά
800 χιλιάρικα στον ατζέντη, συν τα μπόνους στόχους, συν, συν φτάνουμε καλά 11!
Τώρα που μας κάθισε ΤΣΑΜΠΑ ο Αργεντίνος, μας φαίνονται πολλά. Αυτά έχει η Μαρινάκειος
Προεδρεία...
dtakis80 (05-07-13), Red&White-Nick-7 (05-07-13), voskos_7 (06-07-13)
Bookmarks