Kαλά, ας τον φέρουν και θα δούμε τι θα πούμε![]()
Τις φυλλάδες του μια φορά, ο Μπάμπης της πούλησε με Γκαρκάνο πρώτο θέμα ;)
Τεσπά, αυτό με τις διαψεύσεις είναι και σχετικό πάντα, αν τελικά στον φέρουν τι θα τους πεις; Πως το είχατε διαψεύσει; ;)
Kαλά, ας τον φέρουν και θα δούμε τι θα πούμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SOLID (05-07-13)
Αν και ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να έρθει, για πολλούς και διάφορους λόγους, οφείλω να παρατηρήσω ότι είσαι κομμάτι άδικος: Οι καλές χρονίες του στην Μπορούσια ήταν 2 και η δεύτερη, ήταν και αυτή που βοήθησε καθοριστικά όλη την ομάδα να αλλάξει επίπεδο πιό γρήγορα, μπαίνοντας στο CL.
Με τον Ρομέο, που τον είχες πιό κοντά και συγκρίνεις έχουν τα ίδια γκολ, μόνο που ο Παραγουανός τα σημείωσε με τρία περισσότερα παιχνίδια, σε τρία λιγότερα χρόνια (6 ο Ρομέο - 3 ο Μπάριος και αυτό ίσως εξηγεί και την θέση του Αμβούργου, σε σχέση με αυτή της Μπορούσια)...
Καλά έκανε και διέψευσε ένα δημοσίευμα το οποίο είχε παρουσιάσει την Νάπολι σχεδόν να παρακαλάει να τον πουλήσει (αφού λέει ότι ήρθαν οι άνθρωποί της στην Αθήνα - πρώτη φορά διαβάζω, σε τέτοια δουλειά, ο πωλητής να πηγαίνει στον αγοραστή), όπως και τον Μπάριος να τον στέλνουν με το "ζόρι" εδώ: Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει και αυξάνει τεχνιέντως και την πίεση στην ΠΑΕ να παρουσιάσει αν όχι τις ίδιες, δύο παρόμοιες μεταγραφές - δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές.
Το έχω πρόχειρο, αλλά θα κλειδώσει το θέμα...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλημερα , επειδη ελειπα 2 μερες , ξαναερχετε ο χορχε μπαριος?
Ναι μαζί με Αγκίρε, Εστάι και Λιτόφτσενκο. Μεταγραφές "αεροδρομίου".
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
kouzoulo (05-07-13)
koukaki (05-07-13)
Οι Πορτογάλοι, μπορεί να είναι οικονομικά στα χάλια μας (και πλέον χειρότερα) αλλά
στην μπάλα ξέρουν τι κάνουν.
Κοιτώ αυτή τη στιγμή την Μπενφίκα... που έψαχνε ενίσχυση στο δεύτερο μισό του γηπέδου
όπως εμείς. Για να δούμε τι πήρε:
Lazar Markovic /Partizan, winger Miralem Sulejmani / Ajax, midfielder Filip Djuricic / Heerenveen.
(τους δύο τελευταίους τους πρόετεινε πέρυσι ο Τεό)
Τώρα που μιλάμε, όπως φαίνεται κλείνει η μεταγραφή του Καρντόζο (αυτός ΕΙΝΑΙ επιθετικός, πέρυσι έφτιαξε πάνω
από 30 παστέλια) στην ΦΕΝΕΡ! (για να μπει κανα φράγκο στο ταμείο...)
Διαπιστώνετε εύκολα τη διαφορά στην ποιότητα των μεταγραφών. Δεν θα υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα (εκτός
φυσικά από το οικονομικό) κάποιοι ή και ΟΛΟΙ οι παραπάνω παίκτες να έρθουν στην ομάδα μας και σιγά σιγά
να γίνουμε εμείς Μπενφίκα. Αλλά, δυστυχώς, το τσάμπα έχει πεθάνει, και κανείς πλέον δεν είναι γαύρος απο
κούνια, για να παίξει για τα μάτια του Βαγγέλα.
*ο Καρντόζο πώς και ξέφυγε από τους ΑΡΔ, φέτος? Μάλλον γιατί τον ήθελαν ακόμη και για Σίτυ...
dimace (05-07-13)
Θυμάστε τον Νταμιάο, που έγραψα για πάρτη του πριν μερικούς μήνες?
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧ!!!!
Έχουνε προσφορά πάνω από 25 εκ. από την Ίντερ , για να τον αποκτήσει!
Μπορεί παίκτες να μην παίρνουμε αλλά ΟΛΑ τα μεγάλα αστέρια του μέλλοντος θα παρελάσουν
από αυτό το θρεντ, για τους εραστές της μπάλας. Αυτό είναι σίγουρο.
ΚΑΙ Η ΒΟΜΒΑ!
Η Ζενίτ σκέπτεται να παραχωρήσει τον Χαλκ, αν έρθει η κατάλληλη προσφορά! Είπατε κάτι?
ΠΑΙΚΤΑΡΑ! Αυτή θα είναι κίνηση! Ο παίκτης πάει παντού αν του τα στάξεις!
Δεν φτάνει αδελφέ. Μετρητό και ο Μανωλάς, ίσως. Αλλά μιλάμε για μεταγραφή (σε τριετία) με κόστος
πάνω από 30 εκ... ποσό λογικό για την αξία του παίκτη και τα οφέλη που θα έχει η ομάδα μας. (φανταστικά
σενάρια φυσικά όλα αυτά, αλλά και η μαλακία (όταν σε φτύνει το μ...ι) έχει την ομορφιά της...)
Η μισή Ευρώπη λιώνει για το πορτογαλικό stalion.
Κάτι το ηλιοκαμμένο του κορμί, κάτι τα σέξυ του τατουάζ, κάτι τα χυτά του πόδια,
έχει πέραση. Φυσικά εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε έναν από τους σταρς μας
να φύγει. Μίτσελ. Μασάδο και Φέτφα, αποτελούν τον "σκληρό" πυρήνα της Tseligas Internatopnal Ent. SA, LA,
Sanda Monica, Santa Barbara, NY, Santiago de Cuba etc... (ο Μέγιστος πρόσθεσε μερικά "καλούδια" στη
φίρμα, για να δείξει το "μέγεθός" της...) και, συνεχίζω, δεν πρόκειται να αποδεχτούμε καμιά προσφορά
κάτω από την πραγματική αξία των ηθοποιών που αυτή τη στιγμή κινείται σε αστροφυσιοδιαστημικά επίπεδα!
(...στον χώρο του νανόκοσμου)
*ο Σλοβένος και ο Αργεντίνος θα πιάσουν ? (στη φίρμα εννοώ...) Πώς τα βλέπεις τα πράγματα? Πότε τους
"περνάμε" οντισιόν? Σκέψου και τον Ιρλανδό στον ρόλο του μέθυσου τρανς βιαστή! Χαραμίζεται στο τέρμα...
Τόση αντιγραφή στα μπλοκ, καταντάει κουραστική. Γιατί δεν κάνουμε το δικό μας, να τους
ταπώσουμε όλους....
Η Μαρσέιγ έχει δώσει την συγκατάθεση τς για να μετακομίσει ο παίκτης, αφού δεν βρίσκεται στα σχέδια του προποντη του, ενώ παράλληλα θέλει να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιό του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με τον παίκτη.Η συμφωνία με τον Αλμαφιτανό θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη καθώς απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για την οριστικοποίησή της, Παράλληλα εκείνο που υποστηρίζουν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι είναι πως η μεταγραφή είναι ουσιαστικά τελειωμένη και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του 28χρονου άσου από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
...παιδιά προσέξτε λίγο το συντακτικό. Κάποια κόμματα λοίπουν...![]()
voskos_7 (05-07-13)
voskos_7 (05-07-13)
Εγώ τον κράζω ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του στο γήπεδο και εσύ με "δίνεις" στεγνά, που του γράφω σενάρια και πηδιέται στην πραγματική του δουλειά... Δεν γίνονται τεράστιες πωλήσεις έτσι, χάνουμε το στοιχείο του αιφνιδιασμού.
Λοιπόν... "Ασύλληπτη διέγερση." Όλοι οι "αμυντικοί" του Ολυμπιακού, είναι αστυνομικό τμήμα: Οι ακραίοι (Χολέμπας και Σαλίνο) καταδιώκουν και "ελέγχουν" και οι κεντρικοί κάνουν έρευνες και "ανακρίσεις" (Ο "κακός" Κοντρέρας - ο "καλός" Μανωλάς κ.λ.π). Οι τερματζήδες είναι οι πληροφοριοδότες που δουλεύουν στα νυχτερινά μαγαζιά από διάφορα πόστα και μπορούν να πουν τα πάντα σε άτομα που ρωτάνε με τον σωστό τρόπο. Οι μέσοι και τα εξτρέμ είναι τα όργανα των κακών -Επιθετικών- τους οποίους κυνηγάνε οι μπάτσοι, όλοι συλλαμβάνονται εκτός από έναν, που μπορεί να συλληφθεί στο τέλος - λέω εγώ: Τον Σλοβάκο ο οποίος είναι πάρα πολύ γρήγορος και "αποτελεσματικός". Όμως, για να φτάσεις σε αυτόν, πρέπει να περάσεις πρώτα από τον συντονιστή τους, τον Αργεντίνο, άτομο υπεράνω πάσης υποψίας με καλή κάλυψη -την οποία δεν είναι ανάγκη να δείξουμε...
Από τότε που δεν φέραμε τον ΜΟΛΟ και δεν πήραμε ούτε τον ΜΠΟΥΛΟ το αποφάσισα, σκηνοθέτη: Από δικής μου σκοπιάς, τέρμα η οντισιόν: Όλοι "στα βαθιά" αν με πιάνεις, κατ' ευθείαν. Θα κάνουμε μεταμοντέρνα, αντισυμβατική τέχνη.
Ε, τι το περίεργο σου λέει; Αν δεν κλείσει ο Γάλλος, θα χαλάσει η μεταγραφή...
Ύστερα, λένε για τους Βαυαρούς...
*Α και κάτι ακόμα: Από οπαδό ομάδας που έχει φάει γκολ, με το οποίο έχασε και παιχνίδι, από τον Νασιόπουλο στην έδρα της, περιμένω μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.
dimace (05-07-13)
Τελειώνει θετικά μέχρι το βράδυ του Αμαλφιτανό και φεύγουμε για Παρίσι να κλείσουμε Σισοκό! Τρέχουμε Βρέτζο αγόρι μου, τρέχουμε!!
Αν γινει αυτο, θα μιλαμε για τρομερη μεταγραφη.
Αν φυγει κ ο ματσαδος παιζει να παω κ γηπεδο.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
VALVERDES_7 (05-07-13)
Bookmarks