Σελίδα 120 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 20708090100110116117118119120121122123124130140150160170220320 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.381 έως 2.400 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.038
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Προχωράει του Αμαλφιτανό, παραδοχή περί ενδιαφέροντος για Σισοκό, άγνοια για Γκαργκάνο, αλλά δεδομένη η επιθυμία για την απόκτηση ενός εξαιρετικού αμυντικού μέσου που θα κάνει την διαφορά.

οταν ακριβως λενε προχωραει πως το εννοουν εκει στην παε ... ρε με πι να ερχοταν απο την Γαλλια θα ειχε φθασει τωρα μετα απο τοσες ημερες ...για γκαργκανο δεν το πιανω ΚΑΝ ... ρε μητσε ξερεις τι μου εχει δειξει η ιστορια ... υποθεσεις που γινονται σηριαλ κ ολο ερχονται οοολο ερχονται στο τελος χαλανε ΠΑΝΤΑ ...εεεε εμενα κατι μου λεει οτι εχει τελειωσει ηδη η ιστορια με τον Γαλλο κ δεν το λενε γιατι τα μπεεε αρχησαν να ψωνιζουν για να βλεπουν τον θιασο ..
    Το πιό πιθανό, είναι να ανακοινωθεί το ναυάγιο, παρέα με το κλείσιμο του κόφτη, αν είναι στα σκαριά να γίνει εδώ κοντά.
    Ήδη, τώρα, στην Ευρώπη, αν θέλουμε να ευθυμήσουν, δεν έχουμε παρά να κάνουμε πρόταση για δανεισμό παίκτη, με οψιόν αγοράς...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Προχωράει του Αμαλφιτανό, παραδοχή περί ενδιαφέροντος για Σισοκό, άγνοια για Γκαργκάνο, αλλά δεδομένη η επιθυμία για την απόκτηση ενός εξαιρετικού αμυντικού μέσου που θα κάνει την διαφορά.

οταν ακριβως λενε προχωραει πως το εννοουν εκει στην παε ... ρε με πι να ερχοταν απο την Γαλλια θα ειχε φθασει τωρα μετα απο τοσες ημερες ...για γκαργκανο δεν το πιανω ΚΑΝ ... ρε μητσε ξερεις τι μου εχει δειξει η ιστορια ... υποθεσεις που γινονται σηριαλ κ ολο ερχονται οοολο ερχονται στο τελος χαλανε ΠΑΝΤΑ ...εεεε εμενα κατι μου λεει οτι εχει τελειωσει ηδη η ιστορια με τον Γαλλο κ δεν το λενε γιατι τα μπεεε αρχησαν να ψωνιζουν για να βλεπουν τον θιασο ..
    Να παρακαλάμε να μην ερθει προσφορά από κάποια σοβαρή ομάδα, γιατί γιοκ.
    Αυτό λέω εγώ... Πιστεύω στο τέλος να τον δούμε Λιμάνι και με την απόδοση που
    είχε πριν τρία χρόνια στην προηγούμενη ομάδα του.

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να παρακαλάμε να μην ερθει προσφορά από κάποια σοβαρή ομάδα, γιατί γιοκ.
    Αυτό λέω εγώ... Πιστεύω στο τέλος να τον δούμε Λιμάνι και με την απόδοση που
    είχε πριν τρία χρόνια στην προηγούμενη ομάδα του.
    με συγχωρεις ρε μητσε μου τι παει να πει να παρακαλαμε να μην ... εμενα η ταναπου η λογικη μου με τα μπακαλικα που ξερω ειναι οτι ο παιχτης κανει τοσο,θελει τοσα,μιλας με τον παιχτη θες αγορινα μου θελω,οκ ποσα τοσα,αντε να του πεις κοψε ρε μαναμ κανα 100 δεν βγαινω εχω και αρνια να φαω...δεν θελει τελος γεια...θες καλως τα παιδια ... τα ιδια κ με την ομαδα ποσα τοσα κανε κ κανα 2 παζαρια,να φας 1?2?3?4?5?7??8 ποσες γαμω την τρελα μου?εδω παμε στον μηνα?τι στον πεοντα συζητανε ρε φιλε?τι γαμω την τρελα μου?ρε αυτη η λογικη με σαλταρει μιλαμε?δεν κλεινεις ρε τον μεσι που κ για αυτον ακομα 2 κουβεντες πραγμα ειναι τον Γαλλο κλεινεις αμαλφιτανο...ΕΛΕΟΣ ... για παραδες μιλανε ... τι στο διαολο ανατομια κωλοτρυπιδας κανουν??

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Χώσε Τάκη! Και εγώ μαζί σου! Δεν υπάρχει μιλάμε αυτό το πράγμα με τις διαπραγματεύσεις που κάνουμε χρόνια τώρα...

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (03-07-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

με συγχωρεις ρε μητσε μου τι παει να πει να παρακαλαμε να μην ... εμενα η ταναπου η λογικη μου με τα μπακαλικα που ξερω ειναι οτι ο παιχτης κανει τοσο,θελει τοσα,μιλας με τον παιχτη θες αγορινα μου θελω,οκ ποσα τοσα,αντε να του πεις κοψε ρε μαναμ κανα 100 δεν βγαινω εχω και αρνια να φαω...δεν θελει τελος γεια...θες καλως τα παιδια ... τα ιδια κ με την ομαδα ποσα τοσα κανε κ κανα 2 παζαρια,να φας 1?2?3?4?5?7??8 ποσες γαμω την τρελα μου?εδω παμε στον μηνα?τι στον πεοντα συζητανε ρε φιλε?τι γαμω την τρελα μου?ρε αυτη η λογικη με σαλταρει μιλαμε?δεν κλεινεις ρε τον μεσι που κ για αυτον ακομα 2 κουβεντες πραγμα ειναι τον Γαλλο κλεινεις αμαλφιτανο...ΕΛΕΟΣ ... για παραδες μιλανε ... τι στο διαολο ανατομια κωλοτρυπιδας κανουν??
    Αυτά πέστα στον χοντρό. Αφού δεν πληρώνει τι περιμένεις? Ή μήπως νομίζεις πως οι καλοί πάικτες δεν
    έρχονται Πειραιά, γιατί φοβούνται στους λιμανίσιους μούτσους και την Αλ Κάιντα? Δεν έρχονται γιατί
    δεν τα στάζουμε.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (03-07-13)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Εαν δεν βγουμε αμεσα να διαψευσουν τα δημοσιευματα του "ΓΑΤΑ-ζετα" για τον
    Τζεμπουρ στον ΠΑΟΚ,ειναι αξιοι της μοιρας τους για την γιουχα που θα φανε
    εαν καταληξει στην τουμπα ο παιχτης.

Φυσικα,εαν ο παιχτης πραγματι εχει ανανεωσει μεχρι το 2016 στον Ολυμπιακο
    και υπαρχουν "συζητησεις" με τον ΠΑΟΚ,ας επεμβει η αθλητικη δικαιοσυνη
    να ριξει ενα μεγαλοπρεπεστατο προστιμο στον Σαββιδη για "πλαγια προσεγγιση"
    και ενα ban μεταγραφων για 2 μηνες,οπως προ διετιας εφαγε η Ρομα για
    παρανομη προσεγγιση παιχτη της Κιεβο.

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Αυτά πέστα στον χοντρό. Αφού δεν πληρώνει τι περιμένεις? Ή μήπως νομίζεις πως οι καλοί πάικτες δεν
    έρχονται Πειραιά, γιατί φοβούνται στους λιμανίσιους μούτσους και την Αλ Κάιντα? Δεν έρχονται γιατί
    δεν τα στάζουμε.
    αυτα μητσε μ πες τα στους τυπους που λενε οτι αυτοι οι παιχτες (μεγαλους παιχτες κ ονοματα σαφως)δεν ερχονται στο λιμανι ... κ ξαναλεω πανε σε τουρκιες ουκρανιες ρωσιες γιατι εχουν ποδοσφαιρικο επιπεδο ... ρε ΔΕΝ ΣΤΑΖΟΥΜΕ ... αλλιως κ στην ουγκαντα πανε ...ημαρτον πια να δικαιολογουμε τον καθε πατσολα που ειναι προεδρος ... αμα θες προεδριληκια σε συλλογο μεγαλο να εχεις κ μεγαλη τσεπη που δεν δαγκαει ... αλλιως λος πουλος .... αιντε γιατι πολυχαιδεψαμε ... ηρθες ο βας βας ο παρασκευας κ ο αλκοολας κ εχει τρελαθει το συμπαν ...διαβαζω παντου σημερα οτι δημιουργειται μεγαλειο ... απο που ρε ταλεντα?για πειτε ενδεκαδα κ παγκο να σας πω εγω μεγαλεια ... αντε γιατι εχουμε ξεφυγει ...
    ουφ ταπα

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Άρα, για να συνοψίσω:

• Ο Τσόρι είναι αλκοολικός, σιγά τον παίκτη που έφεραν, και τσάμπα μάλιστα!
    • Ο Βας βας δεν μας κάνει. Καλούλης φαίνεται αλλά λένε πως είναι τρελός γενικότερα, ήρθε και ελεύθερος και άρα δείχνει πως η ομάδα δεν τα στάζει!
    • Ο Αμαλφιτάνο δεν θα έρθει, αφού δεν τα στάζουμε. Αλλά και να έρθει, θα έχει έρθει από θαύμα αλλά δεν μας αρέσει κιόλας, σιγά τον άμπαλο που έπαιζε στην Μαρσέιγ τώρα και δεν έχει κάνει εμφανίσεις στην εθνική πολλές...
    • Ο Σισσόκο δεν θα έρθει, αφού δεν τα στάζουμε. Αλλά και να έρθει, σιγά το παίκτη με τόσους τραυματισμούς.
    • Ο Γκαργκάνο δεν θα έρθει, αφού δεν τα στάζουμε. Αλλά και να έρθει, είναι πολύ κοντός...θα μας ρίξει το μέσο όρο!!

Ρε παιδία, την παλεύετε; Ειλικρινά όμως..

11. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον lancelot για αυτό το μήνυμα:

consigliere (03-07-13), koukaki (03-07-13), The Dude (03-07-13), xcubis (03-07-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρα, για να συνοψίσω:

• Ο Βας βας δεν μας κάνει. Καλούλης φαίνεται αλλά λένε πως είναι τρελός γενικότερα, ήρθε και ελεύθερος και άρα δείχνει πως η ομάδα δεν τα στάζει!
    • Ο Αμαλφιτάνο δεν θα έρθει, αφού δεν τα στάζουμε. Αλλά και να έρθει, θα έχει έρθει από θαύμα αλλά δεν μας αρέσει κιόλας, σιγά τον άμπαλο που έπαιζε στην Μαρσέιγ τώρα και δεν έχει κάνει εμφανίσεις στην εθνική πολλές...
    • Ο Σισσόκο δεν θα έρθει, αφού δεν τα στάζουμε. Αλλά και να έρθει, σιγά το παίκτη με τόσους τραυματισμούς.
    • Ο Γκαργκάνο δεν θα έρθει, αφού δεν τα στάζουμε. Αλλά και να έρθει, είναι πολύ κοντός...θα μας ρίξει το μέσο όρο!!

εγω μια χαρα την παλευω αδερφε,λεω την γνωμη μου κ αν δεν σου αρεσει ξερεις ε...γκουχου γκουχου ...

Thanks
    180
    Ignore User

Σαφώς, αντίστοιχα και εμένα δικαίωμα μου να λέω πως δεν την παλεύεις και εσύ (και άλλοι) μηδενίζοντας τα πάντα. Keep it up

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Σαφώς, αντίστοιχα και εμένα δικαίωμα μου να λέω πως δεν την παλεύεις μηδενίζοντας τα πάντα. Keep it up
    θες να το συνεχισουμε ολο αυτο?εγω προσωπικη επιθεση δεν σου εκανα...απο κει κ περα καιρο εχω να βρησω οπαδο του μαρινακη ... συνεχισε ετσι κ θα τα παμε καλα ...

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Άρα, για να συνοψίσω:

Συνοψίζω το λες εσύ αυτό; Πήρες όλα τα γραφόμενα και τα παρουσίασες μαζί λες και τα είπε ένας άνθρωπος που απ' ότι φαίνεται δεν του έχει μείνει μπιτ μυαλό...
    Όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε φίλε μου. Κανείς δεν λέει οτι λέει απλά για να γκρινιάξει. Απλά με δύο μεταγραφές δεν έφτασες στο Έβερεστ ικανότητας διοίκησης μιας Π.Α.Ε. .
    Λογικό είναι να υπάρχουν ακόμα δεύτερες σκέψεις μετά τα περυσινά που ήταν χάλια η ομάδα με μηδενικές προσθήκες σε αναλογία με αυτούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια.
    Δε θα φωταγωγήσουν και τον Πειραιά επειδή ξεκίνησαν νωρίς τον προγραμματισμό της ομάδας,αυτό είναι το νορμάλ έτσι και αλλιώς. Είναι ικανοποιητικές,προς το παρόν,οι κινήσεις που ολοκληρώθηκαν και το μόνο που μένει είναι να δούμε στο χορτάρι τι θα γίνει. Όλα τα άλλα είναι για τίποτα πρόβατα και ούγκανους.
    Ούτε μπεεεε και όλε αλλά ούτε και να τα γκρεμίσουμε όλα. Βλέπουμε.

Thanks
    180
    Ignore User

Άρα, εσύ έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις, αλλά όταν σε σχολιάζει κάποιος, μπουμ, να φοβάται κιόλας.

Χαχα, συνέχισε να κάνεις αυτό που θέλεις, δεν σε κόβει κανείς. Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να λέω σε όποιον δεν την παλεύει την γνώμη μου, και ας είναι μόνο δική μου. Στην τελική υπάρχουν και άλλες λύσεις στα forums, όπως πλήρως ignore κάποιο χρήστη, αν φτάσουμε εκεί θα το ενεργοποιήσω.

ΥΓ

Οπαδός του Μαρινάκη λέει...προτιμώ το φίλαθλος του Ολυμπιακού, κατά τα άλλα keep it up και με τις ταμπέλες!

Thanks
    180
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνοψίζω το λες εσύ αυτό; Πήρες όλα τα γραφόμενα και τα παρουσίασες μαζί λες και τα είπε ένας άνθρωπος που απ' ότι φαίνεται δεν του έχει μείνει μπιτ μυαλό...
    Όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε φίλε μου. Κανείς δεν λέει οτι λέει απλά για να γκρινιάξει. Απλά με δύο μεταγραφές δεν έφτασες στο Έβερεστ ικανότητας διοίκησης μιας Π.Α.Ε. .
    Λογικό είναι να υπάρχουν ακόμα δεύτερες σκέψεις μετά τα περυσινά που ήταν χάλια η ομάδα με μηδενικές προσθήκες σε αναλογία με αυτούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια.
    Δε θα φωταγωγήσουν και τον Πειραιά επειδή ξεκίνησαν νωρίς τον προγραμματισμό της ομάδας,αυτό είναι το νορμάλ έτσι και αλλιώς. Είναι ικανοποιητικές,προς το παρόν,οι κινήσεις που ολοκληρώθηκαν και το μόνο που μένει είναι να δούμε στο χορτάρι τι θα γίνει. Όλα τα άλλα είναι για τίποτα πρόβατα και ούγκανους.
    Ούτε μπεεεε και όλε αλλά ούτε και να τα γκρεμίσουμε όλα. Βλέπουμε.
    Συμφωνώ, θα έλεγα πως έγινε μια καλή αρχή από την πλευρά μου, αρχή που πέρσι δεν έγινε. Θα δούμε που θα κυλίσει και θα κάνουμε ταμείο όταν πρέπει. Άλλωστε από το 2008 στο Red-Dna αυτή είναι η λογική.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Σαφώς, αντίστοιχα και εμένα δικαίωμα μου να λέω πως δεν την παλεύεις μηδενίζοντας τα πάντα. Keep it up
    Θα μπορούσες να γράψεις πως δεν συμφωνείς με την γνώμη του Τάκη. Πως είσαι άλλης γνώμης.
    Το "δεν την παλεύεις" δεν είναι και ο πιο ευγενικός τρόπος να εκφράσεις την διαφωνία σου (που
    είναι σεβαστή, φυσικά)

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (03-07-13)

Thanks
    180
    Ignore User

Θα μπορούσες να γράψεις πως δεν συμφωνείς με την γνώμη του Τάκη. Πως είσαι άλλης γνώμης.
    Το "δεν την παλεύεις" δεν είναι και ο πιο ευγενικός τρόπος να εκφράσεις την διαφωνία σου (που
    είναι σεβαστή, φυσικά)
    Λάθος κάνεις. Εσείς θεωρείτε πως απάντησα προσωπικά σε ένα χρήστη, κάτι που δεν συμβαίνει. Απάντησα γενικώς, σε μηνύματα που αναρτήθηκαν από τουλάχιστον 5 χρήστες στις τελευταίες σελίδες. Κάνω και προσωπικά quote αν θέλεις, αλλά προτίμησα να τα γράψω όλα σε ένα post.

Και ναι όλοι τον Ολυμπιακό υποστηρίζουμε, αλλά ορισμένοι έχουν λογική Manager σε μια χώρα που έχει χρεωκοπήσει και κυρίως με τα λεφτά των άλλων. Ακόμα και ο Μέσι να έρθει αύριο, κάποιοι θα πουν πως είναι κοντός...ε δεν την παλεύουν λοιπόν, ούτε τώρα ούτε τότε ;)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Άρα, εσύ έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις, αλλά όταν σε σχολιάζει κάποιος, μπουμ, να φοβάται κιόλας.

Χαχα, συνέχισε να κάνεις αυτό που θέλεις, δεν σε κόβει κανείς. Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να λέω σε όποιον δεν την παλεύει την γνώμη μου, και ας είναι μόνο δική μου. Στην τελική υπάρχουν και άλλες λύσεις στα forums, όπως πλήρως ignore κάποιο χρήστη, αν φτάσουμε εκεί θα το ενεργοποιήσω.

ΥΓ

Οπαδός του Μαρινάκη λέει...προτιμώ το φίλαθλος του Ολυμπιακού, κατά τα άλλα keep it up και με τις ταμπέλες!
    οχι μην μου κανεις ignore τρεμουν οι γλουτοι μου ...
    εγω δεν σχολιασα αποψεις μεσιε παιχτες σχολιασα με τον δικο μου τροπο που αν δεν συμφωνεις μπορεις να μου πεις φιλε εκει εισαι λαθος κ ελα να το συζητησουμε ... δεν σου εκραξα την αποψη σου ουτε σε κοροιδεψα ουτε ειρωνευτηκα ... αυτη ειναι η αποψη μου (μηδενιστης για εσενα αποψη σου)αν δεν σου αρεσει την συζηταμε ηρεμα να σου πω γιατι το λεω αλλα χωρις ειρωνιες ...εσυ το πηγες εκει ...
    οσο για το οπαδος του μαρινακη εχεις τακτικη θεοδωριδη δε φταιω εγω,ολα τα ποστ σου (οσα εχω δει μαλον καλυτερα)ειναι υπερ του ψυχαρα,δεν σε χαλαει τπτ στην ομαδα,ολα ειναι σουπερ,καλα παμε ... αποψη σου κ καλα κανεις να τα βλεπεις ετσι,εγω τα βλεπω αλλιως δικαιωμα μου ...
    αν θες το συνεχιζουμε ηρεμα το πραγμα αλλιως κανε απο τωρα ignore να μην χαλαμε κ το φορουμ γιατι εγω αυτες τις αποψεις εχω κ σε οοοποιον αρεσουν ...

Thanks
    180
    Ignore User

οχι μην μου κανεις ignore τρεμουν οι γλουτοι μου ...
    εγω δεν σχολιασα αποψεις μεσιε παιχτες σχολιασα με τον δικο μου τροπο που αν δεν συμφωνεις μπορεις να μου πεις φιλε εκει εισαι λαθος κ ελα να το συζητησουμε ... δεν σου εκραξα την αποψη σου ουτε σε κοροιδεψα ουτε ειρωνευτηκα ... αυτη ειναι η αποψη μου (μηδενιστης για εσενα αποψη σου)αν δεν σου αρεσει την συζηταμε ηρεμα να σου πω γιατι το λεω αλλα χωρις ειρωνιες ...εσυ το πηγες εκει ...
    οσο για το οπαδος του μαρινακη εχεις τακτικη θεοδωριδη δε φταιω εγω,ολα τα ποστ σου (οσα εχω δει μαλον καλυτερα)ειναι υπερ του ψυχαρα,δεν σε χαλαει τπτ στην ομαδα,ολα ειναι σουπερ,καλα παμε ... αποψη σου κ καλα κανεις να τα βλεπεις ετσι,εγω τα βλεπω αλλιως δικαιωμα μου ...
    αν θες το συνεχιζουμε ηρεμα το πραγμα αλλιως κανε απο τωρα ignore να μην χαλαμε κ το φορουμ γιατι εγω αυτες τις αποψεις εχω κ σε οοοποιον αρεσουν ...
    Ούτε εγώ σε κορόιδεψα, ούτε σε ειρωνεύτικα. Λέω ξεκάθαρα σε όλους όσους έχουν γράψει μηδενιστικές απόψεις στις τελευταίες σελίδες, αν την παλεύουν. Δεν είναι ειρωνικό, είναι απορία που δεν βλέπω που πηγάζουν αυτές οι απόψεις. Που δηλαδή θα έπρεπε να τα "σκάσουμε" όπως λες και ΕΣΥ λοιπόν με λεφτάκια, σε συνθήκες και καταστάσεις, που δεν δείχνουν πως πρέπει να το κάνουμε.

Τώρα αν ενοχλεί, το "την παλεύετε" είναι κάτι σχετικό πάντα, αν σε ενόχλησε και σε πρόσβαλε...οκ άλλαξε το σε κάτι περιγραφικό: "έχεις συναίσθηση σε πια χώρα είσαι, τι συνθήκες επικρατούν, πόσος κόσμος είναι χωρίς δουλειά, τι κάνουν οι αντίστοιχοι πρόεδροι όλων των άλλων ομάδων, τι λεφτά χρειάζονται για να έρθει απλά ένας παίκτης έστω και ελεύθερος, τι έσοδα έχουμε από τους χορηγούς και το πρωτάθλημα και αν μπαίνουμε καθε χρόνο μέσα;". Από όλο αυτό, προτίμησα το πρώτο ;)

Αυτό που με χαλάει να σου πω την αλήθεια στην ομάδα, είναι η μη συναίσθηση του που είμαστε, και που πάμε. Τα υπόλοιπα φτιάχονται σιγά σιγά, πέρσι πχ με χάλαγαν οι λάθος μεταγραφές, φέτος με φτιάχνουν. Από την άλλη υπάρχουν άλλοι που απλά χαλιούνται συνεχώς....

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Λάθος κάνεις. Εσείς θεωρείτε πως απάντησα προσωπικά σε ένα χρήστη, κάτι που δεν συμβαίνει. Απάντησα γενικώς, σε μηνύματα που αναρτήθηκαν από τουλάχιστον 5 χρήστες στις τελευταίες σελίδες. Κάνω και προσωπικά quote αν θέλεις, αλλά προτίμησα να τα γράψω όλα σε ένα post.

Και ναι όλοι τον Ολυμπιακό υποστηρίζουμε, αλλά ορισμένοι έχουν λογική Manager σε μια χώρα που έχει χρεωκοπήσει και κυρίως με τα λεφτά των άλλων. Ακόμα και ο Μέσι να έρθει αύριο, κάποιοι θα πουν πως είναι κοντός...ε δεν την παλεύουν λοιπόν, ούτε τώρα ούτε τότε ;)
    Θεωρεις σωστο με 200 ποστ σε 5 χρονια να μπαινεις και να σχολιαζεις πραγματα που γραφουν
    παιδια που ασχολουνται 20ωρες την μερα με το φορουμ?

Εαν το θεωρεις σωστο,πες μας να αρχισουμε να σκεφτομαστε τι θα παταμε στο keyboard μηπως και
    πεσει στην αναγνωση σου.

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

dimace (03-07-13), dtakis80 (03-07-13)

Thanks
    180
    Ignore User

Ένα ακόμα που με χαλάει βέβαια, είναι όταν αυτά τα threads αλλάζουν σε προσωπικές κόντρες και ενώ κάνω refresh να δω κάτι νέο, βλέπω διαφόρους που λένε τα δικά τους, άσχετα με το όλο θέμα. Κάτι που κάνω και εγώ τώρα, οπότε λάθος μου

Δεν έχω να γράψω κάτι παραπάνω, απάντησα αρκετά ;) Ότι άλλο θες μπορούμε να τα πούμε και σε private μηνύματα εσύ και όποιος...προσβάλλεται από όσα γράφω.

Σελίδα 120 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 20708090100110116117118119120121122123124130140150160170220320 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές