Για τον Σισσοκό, πιστεύω ότι είναι καλή και εφικτή περίπτωση.
Κάτι Ντιγκάρ και ειδικά Καμπορέ, καλό είναι να αποφευκχθούν.
* Ο πρώτος, για λόγους οικονομίας χρόνου - μετά από τέτοια χρονιά, δεν έρχεται. Ο δεύτερος, κυρίως για λόγους στύλ και αξίας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλό θα ήταν πάντως να κοιτάξουμε και την εθνική νέων που τα πάει τόσο καλά και να μην κοιτάμε μόνο ξένους. θεωρώ ότι αν πάρουμε 2-3 μικρούς θα βγει τουλάχιστον ένας ΑΝ του δείξουμε εμπιστοσύνη.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Λοιπόν θα σας απαντήσω εγώ που έχω από πρώτο χέρι πληροφορίες. Συγκεκριμένα η κουνιάδα της ξαδέρφης μιας φίλης της γυναίκας του θυρωρού της ΠΑΕ είναι συννυφάδα του μπατζανάκη του φούρναρη που αγοράζει κουλούρι κάθε Τετάρτη ο φορτηγατζής μιας μεταφορικής της Φλώρινας. Μου εκμυστηρεύτηκε λοιπόν - από άκρως έγκυρη πηγή όπως καταλαβαίνετε - τα εξής:
1. Πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σισοκό. Όχι όμως της Παρί σεν Ζερμέν, αλλά αυτόν της Kιλμάρνοκ, που απλά τυγχάνει να έχει γεννηθεί στο Παρίσι. Είναι δε αμυντικός (χωρίς το μέσος).
2. Φυσικά και θα προκαλέσει ντόμινο. Είναι άλλωστε το αγαπημένο του παιχνίδι. Επίσης κανέναν επιθετικό της Βελγικής ομάδας δεν έχει στο νου του ο Μίτσελ. Ο νους του είναι στο Σπα, που βρίσκεται στο Βέλγιο.
3. Πολύ σωστά λένε. Ούτε φέτος θα έρθουν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μα δεν πηγε εκει για τα λεφτα αλλα για το ποιοτικο πρωταθλημα κ την δοξα...
ΥΓ για τις λαλακιες που ακουω οτι τετοιοι παιχτες δεν ερχονται στο Ελληνικο πρωταθλημα...αλλα ας πουμε πανε σε ρωσιες,τουρκιες,ουκρανιες κ αλλες ποδοσφαιρομανες χωρες...ρε αμα πεσει χρημα κ στον Αδη πανε...
kwtsios (01-07-13)
Σημερα η Ντιναμο Κιεβου ανακοινωσε 3 μεταγραφαρες...
1.Γιουνες Μπελχαντα,με 7εκ απο την Μονπελιε
2.Διομανσι Μποκανι με 8εκ απο την Αντερλεχτ
3.Τζερεμαια Λενς με 9εκ απο την PSV
Δεν ζηλευω οτι υπαρχουν ομαδες να δινουν αυτα τα χρηματα,ζηλευω τον προγραμματισμο
και να δινονται λεφτα-ανεξαρτητου ποσου- ΣΩΣΤΑ.Σε σωστους παιχτες,σωστους μανατζερς
σωστους προπονητες και σωστους ανθρωπους γενικοτερα στον αθλητισμο και μη.
Ο Ολυμπιακος ΠΑΣΧΕΙ απο το μικροβιο να πεταει λεφτα.
Με σωστο προγραμματισμο,ΔΕΝ χρειαζεται να εκταμιευσεις 26εκ για 3 μεταγραφες.
Στη Ρωσία και, συγκεκριμένα, τη Ρούμπιν Καζάν θα αγωνίζεται πιθανότατα του χρόνου ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και στον Ολυμπιακό θα ψάξουν τον αντικαταστάτη του.
Ωστόσο, δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν βρει ήδη τον αντι-Τζεμπούρ.
Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» υποστηρίζει πως ο Ούγκο Βιέιρα προβάρει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό που την περσινή σεζόν είχε εισηγηθεί στη διοίκηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως τότε ο παίκτης είχε προτιμήσει την πρόταση της Μπενφίκα.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει την ευκαιρία του στους «αετούς» της Λισαβόνας και παραχωρήθηκε δανεικός και στα δύο μέρη της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τον Δεκέμβριο έπαιξε στην Σπόρτινγκ Χιχόν, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές, και μετά τον Ιανουάριο ήταν στην Ζιλ Βιθέντε, όπου έπαιξε σε 14 ματς και πέτυχε 8 γκολ.
Το ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον πορτογαλικό σύλλογο και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του! Ο Βιέιρα, μάλιστα, είχε δηλώσει τονίσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Λιμάνι.
Μου θυμίζει την παρατήρηση που είχε κάνει ο Μπενίτεζ για την τακτική της Ίντερ στις μεταγραφές, η οποία υπαγορεύει στην ομάδα να αποκτά παίκτες τους οποίους είχε ζητήσει η προηγούμενη τεχνική ηγεσία και αυτούς που ζητάει η τωρινή, να τους αποκτά για λογαριασμό της επόμενης.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Τσόρι Ντομίνγκες. Με τον 32χρονο Αργεντινό υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο και είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωσή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Στη συνέχεια -και συγκεκριμένα μέσα στην εβδομάδα- ο Αργεντινός - οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο- θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με τους "ερυθρόλευκους" και να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ στους εκπροσώπους του Τύπου.
Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και η Μάλαγα -με τον ισπανικό Τύπο να δίνει προβάδισμα στους Ανδαλουσιάνους- ωστόσο ο έμπειρος μέσος προτίμησε τον Ολυμπιακό κυρίως για το Champions League.
Η καριέρα του Ντομίνγκες:
Συμμετοχές/ γκολ:
2000–2001 Κίλμες 25 (6)
2001–2004 Ρίβερ Πλέιτ 29 (9)
2004–2007 Ρούμπιν Καζάν 63 (21)
2007–2009 Ζενίτ 46 (7)
2009-2010 Ρουμπίν Καζάν 23 (16)
2010–2012 Βαλένθια 19 (0)
2011–2012 Ρίβερ Πλέιτ (δανεικός) 33 (5)
2012– Ράγιο Βαγιεκάνο 31 (5)
Ο Ντομίγκες της Ζενιτ, μας χρειάζεται, αλλά δεν θα ερχόταν εδώ...
Στην Ράγιο, δεν τον πολυπρόσεξα, αν και από συμμετοχές, "γεμάτη" μου μοιάζει η χρονιά του και για να τον θέλει και η Μάλαγα, ε, καλός θα ήταν... Ας περιμένουμε να ανακοινωθεί, πριν ανοίξουμε θέμα...
kwtsios (01-07-13)
μαγκες πετατε κατι ονοματα που δεν τα περνεις ουτε τον 5το χρονο στο football manager και αφου εχεις 2 τσου λου και ενα ουεφα και εχεις πουλησει ολους τους αχρηστους και εχεις κανει τρελη εξυγιανση στην ομαδα με γερα εσοδα!!! Ειδικα ο φιλος o dimace (χωρις παρεξηγηση, απλη παρατηρηση), εχει την συνηθεια να αναφερει πολυ καλους παιχτες και φτιαγμενα ταλεντα που συνηθως δεν πανε σε ομαδα με κατω απο 5-6 μιλια και ειναι για πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο τον ολυμπιακο και στις λιστες τοπ ευρωπαικον ομαδων. Ναι μεν καλα κανεις και βρικεις στα στοιχεια σου στην δουλεια σου τους παιχτες, αλλα μαλλον δεν αξιολογεις σωστα το πορτοφολι και τις διαθεσεις του μαρινακι, οπως και το οτι οι παιχτες αυτοι ειναι ηδη γνωστοι και για αλλου. Πχ ο σισοκο της παρι δεν πουλιεται κατω απο 7-8 μιλια.
Ακομη και τωρα που επικρατει ενθουσιασμος με βαις και την πιθανοτητα αμαλφατινο, ντομιγκεζ, ξεχναμε οτι ο μαριν σκαει λεφτα μονο για συμβολαια. Αν χρειαστει να πληρωσει και ομαδα οι περιπτωσεις γερης μεταγραφης μηδενιζονται. Αν ειναι να αγορασει παιχτη, θα ειναι μαξ 3 μιλια και αλλο ενα για μισθο, με την προυποθεση οτι του εχουν κατσει ολες οι αλλες περιπτωσεις τον ελευθερων. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευυστω βεβαια. Η ας τους παρει και ολους ελευθερους και να ναι παιχταραδες, παλι δεν με νοιαζει. Απλα οπου ακους ενδιαφερον για παιχτη που πρεπει να τον αγορασει, κραταμε μικρο καλαθι.
EDIT - Γραψε λαθος για σισοκο, νομιζα οτι λεγανε τον μαμαντου σακο, ο οποιος στοιχιζει τρελα λεφτα, αυτος ειναι σεντερ μπακ και πιτσιρηκος. O σισοκο ειναι μεγαλυτερος, αμυντικος μεσος και στοιχιζει κανα 5ρι μιλια, οποτε παλι πολυ δυσκολη περιπτωση. Περαν του λαθους αυτου, επιμενω οτι πολλα απο τα ονοματα που γραφονται (για 18-23 χρονων ταλεντοφτιαγμενους) ειναι απλησιαστες περιπτωσεις για ομαδα σαν τη δικη μας που δεν πλερωνει ποτε πανω απο 3 μιλια για αγορα παιχτη.
dtakis80 (01-07-13)
μα ειναι φαυλος κυκλος αυτο που λες, διοτι αν ο σαλινο που ρθε για δεξι μπακ καταντησει αμυντικο χαφ, τοτε θα παρουμε αλλο ενα δεξι χαφ που ομως θα παιζει διπλα στον σαλινο σαν 2ρο αμυντικο χαφ, που σε δυσκολα παιχνιδια στο τσου λου θα εχει και τον μανιατη διπλα σε συστημα με 3 ¨αμυντικα χαφ¨και χωρις δεξι μπακ, διοτι αμα βαλεις δεξι μπακ στο συστημα καποια στιγμη στην διαρκεια του παιχνιδιου θα παιζεις με 4ρα αμυντικα χαφ......οποτε καταλαβαινεις, καλυτερα να ακυρωσουμε την θεση του δεξι μπακ διοτι στερει καποιον καλο παιχτη απο τα αμυντικα χαφ. ΟΥΦ!
Εγώ τα λέω αλλά άλλοι τα κάνουν (βλ. Μανιάτης και Μοντέστο, Ντιακιτέ ανάποδα κλπ).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Δεν διαφωνώ με τα λεγόμενά σου, (αν και τους παίκτες που φέρνουμε σε κάθε χρονιά κατά καιρούς, στο μάνατζερ, πάλι δεν έρχονται, αν πρόσεξες...) αλλά, τουλάχιστον, ας είμαστε ευχαριστημένοι, με το γεγονός ότι ξεστραβωθήκανε και δεν την ψάχνουν μόνο με ελεύθερους ή δανεικούς που είναι και τσουρούκια - ονόματα μη λέμε. Για το πόσο ακριβές είναι το Transfermarkt στις αξίες, δεν έχεις παρά μόνο να δεις το ρόστερ του Ολυμπιακού (Μανιάτης 4 εκ Σουμπίνιο 1,25 εκ και Φετφατζίδης 3,2 και έχει και άλλα)... Ο Σισσοκό, απλά περισεύει στην Παρί, αλλιώς δεν το συζητούσαμε... Κακά τα ψέμματα, για πάνω ράφι, δεν είμαστε, ούτε οικονομικά, ούτε αγωνιστικά.
Πάνω ράφι όχι αλλά τουλάχιστον να μην ψωνίζουμε από το πανέρι. Και τα ψώνια να γίνουν με βάση τις ανάγκες και όχι στα κουτουρού.
dtakis80 (01-07-13)
Bookmarks