Σελίδα 110 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 1060708090100106107108109110111112113114120130140150160210310 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.181 έως 2.200 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Το avatar του χρήστη dsd

Thanks
    56
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 212 φορές σε 125 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα Δημητρη,ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι ενας εκ των Τζεμπουρ και Μητρογλου εχει πωληθει
    και πιθανοτατα Βλαχοδημος και Φετφατζιδης φευγουν και οι δυο δανεικοι.

Εαν η μεταγραφη του Ντομινγκεζ γινοταν προ 8ετιας θα ηταν λογικη,φετος δυστυχως δεν ειναι.

Ο παιχτης εχει παρει την κατω βολτα χρονια τωρα και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.
    Τον είδα σε δυό τρία παιχνίδια της Ράγιο. Έχει οπισθοχωρήσει αρκετά δεν παίζει τόσο κοντά στην περιοχή
    Κάτι σε δεκάρι έπαιζε
    Καλός παίκτης δεν ξέρω τι κουράγια έχει

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Με μια μικρη ερευνα για τον Τσορι Ντομινγκεθ εχω να δηλωσω τα εξης ..

Περιφερειακος στραικερ,μπαλαδορος και με καλη ντριμπλα,καλος στο ενας με εναν και γενικα
    "μυαλωμενος" στο παιχνιδι του. Περισσοτερο μοιαζει με τον Καστιγιο παρα με καποιον
    στραικερ.

Λογικα θα παρει την θεση του Παντελιτς στο ροστερ και οχι ενος εκ των εξτρεμ.

Ειναι μια μεταγραφη "τελη Αυγουστου" και οχι για να ξεκινησεις τον σχεδιασμο.

Εχει βαλει 5 γκολ τις τελευταιες 4 σεζον. Ολα με την Βαγιεκανο φετος. Σε Βαλενθια και Ριβερ Πλειτ δεν καταφερε να σκοραρει,παρολα
    αυτα εχει παραστασεις απο ανταγωνιστικα πρωταθληματα + Ιταλικο Διαβατηριο.

Την μεγαλη του καριερα την εκανε στην Ρουμπιν οπου και παραχωρηθηκε για 14εκ(!!!) στην Βαλενθια το 2009

Σε γενικες γραμμες : Εξυπνη μεταγραφη που μπορει με τις καταλληλες συνθηκες να βοηθησει,παρα την αφλογιστια
    του τα τελευταια χρονια,φερνει στοιχεια μαζι με τον Βαις που ο Ολυμπιακος περυσι ΔΕΝ τα ειχε στο παιχνιδι του.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (29-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Καλημερα Δημητρη,ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι ενας εκ των Τζεμπουρ και Μητρογλου εχει πωληθει
    και πιθανοτατα Βλαχοδημος και Φετφατζιδης φευγουν και οι δυο δανεικοι.

Εαν η μεταγραφη του Ντομινγκεζ γινοταν προ 8ετιας θα ηταν λογικη,φετος δυστυχως δεν ειναι.

Ο παιχτης εχει παρει την κατω βολτα χρονια τωρα και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.
    Kαλημέρα φίλε Τεό,
    Φαίνεται πως βρισκόμαστε ενώπιον ΡΙΖΙΚΗΣ αναδόμησης του ρόστερ και όχι άδικα.
    Είχαμε συμφωνήσει πέρυσι πως ΛΙΓΟΙ παίκτες έχουν θέση στην ομάδα μας, καθώς
    οι περισσότεροι ήταν ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο. Το δε θέμα του εξελληνισμού (χωρίς
    κριτήριο) φαίνεται να εγκαταλείπεται (καλώς) αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα πρέπει
    να εφελληνιστεί εντελώς (αυτό θα είνα κακό)

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13)

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλημέρα φίλε Τεό,
    Φαίνεται πως βρισκόμαστε ενώπιον ΡΙΖΙΚΗΣ αναδόμησης του ρόστερ και όχι άδικα.
    Είχαμε συμφωνήσει πέρυσι πως ΛΙΓΟΙ παίκτες έχουν θέση στην ομάδα μας, καθώς
    οι περισσότεροι ήταν ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο. Το δε θέμα του εξελληνισμού (χωρίς
    κριτήριο) φαίνεται να εγκαταλείπεται (καλώς) αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα πρέπε
    να εφελληνιστεί εντελώς (αυτό θα είνα κακό)
    Κοιταξε Δημητρη,την αποψη μου για τους ελληνες παιχτες την ξερεις.

Δεν πιστευω ομως οτι θα "φυγουμε" απο αυτο το μοντελο.Απλα πρεπει ΚΑΠΟΙΟΙ ελληνες
    παιχτες του ροστερ να καταλαβουνε οτι πρεπει να ΜΑΤΩΣΟΥΝΕ για να μπουνε στην 11αδα.

Οχι απλα να προπονηθουν αλλα να αλλαξουν προς το καλυτερο συνολικα.

Δεν ειναι σωστος ο τροπος να φερνεις 32χρονο παιχτη στην θεση για παραδειγμα του Φετφατζιδη
    ή του Βλαχοδημου,πουθενα δεν γινεται αυτο στην Ευρωπη,αλλα η κατασταση τετοιων παιχτων
    σε αναγκαζει σαν προπονητη να κοιταξεις αλλου.

Δεν μπορεις να βαζεις τον Φετφατζιδη με τα Γιαννενα και να μην μπορει να περασει τον Μητσουλα
    και τον Γιαννουλα.

Με αυτον τον αξονα πιεσης τους κανεις καλυτερους παιχτες με το να παρουν συμμετοχες σε ομαδες
    που δεν κανουν πρωταθλητισμο αλλα ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ σαν να κανουν. Τους δινεις σε ενα μικρο πρωταθλημα
    του εξωτερικου,τους βαζεις μια ΑΠΙΑΣΤΗ ρητρα και γυρνανε σε 18μηνες "αλλοι ανθρωποι" με αλλα μυαλα.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (29-06-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Συμφωνώ στον σκεπτικισμό για την χρησιμότητα μίας προσθήκης σε αυτή τη θέση - αν και μάλλον τον προορίζουν για 3ο επιθετικό και όχι για δεκάρι - Εκτός αν δανείσουμε 2-3 από δ'αύτα.
    Ο πιό πιθανός (υποθέτω) να πάει δανεικός, είναι ο Βλαχοδήμος. (Επειδή δε μπορεί να μπει στην β' λίστα για την Ευρώπη)
    Ο πιό πιθανός επιθετικός να παραχωρηθεί, είναι ο Τζιμπούρ (επειδή το ψάχνει ο ίδιος και έχει πιό ελεύθερους όρους στο συμβόλαιό του).
    Τον Ολαϊτάν τον βλέπω να παίζει στη θέση που έχει στη Νιγηρία και όχι στη Βέροια.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ στον σκεπτικισμό για την χρησιμότητα μίας προσθήκης σε αυτή τη θέση - αν και μάλλον τον προορίζουν για 3ο επιθετικό και όχι για δεκάρι - Εκτός αν δανείσουμε 2-3 από δ'αύτα.
    Ο πιό πιθανός (υποθέτω) να πάει δανεικός, είναι ο Βλαχοδήμος. (Επειδή δε μπορεί να μπει στην β' λίστα για την Ευρώπη)
    Ο πιό πιθανός επιθετικός να παραχωρηθεί, είναι ο Τζιμπούρ (επειδή το ψάχνει ο ίδιος και έχει πιό ελεύθερους όρους στο συμβόλαιό του).
    Τον Ολαϊτάν τον βλέπω να παίζει στη θέση που έχει στη Νιγηρία και όχι στη Βέροια.
    Καλημερα φιλε,

Το ονομα σου?

Για τον Ολαιταν ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ αυτη την στιγμη που μιλαμε οτι θα βρει μια θεση στο ροστερ
    σε αντιθεση με τον Τατο για παραδειγμα. Εχει και αυτος καποια στοιχεια που μας λειπουν
    με highlight την καθετη πασα και την συμμετοχη στο σκοραρισμα.

Για τον Τζεμπουρ που γραφεις εγω δεν θα τον παραχωρουσα. Εφοσον δεν μου κοστισε ΤΙΠΟΤΑ
    για να αποκτηθει και βγαζει κατα μεσο ορο 15 γκολ τον χρονο,θα τον κρατουσα στο ροστερ
    εκτος φυσικα εαν ερθει προταση στα 3εκ που ακουγεται.Φυσικα και με αυτα τα λεφτα διωχνεις
    τον οποιονδηποτε στο ροστερ εκτος του Αβρααμ.

10. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (29-06-13), jonk (29-06-13), kwtsios (29-06-13), sadi (29-06-13)

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως η μεταγραφή του Τσορι, αν τελικά γίνει, φαίνεται να κουμπώνει σαν λύση πάνω στους Πάντελιτς την αποδέσμευση και όχι του Τζιμπούρ παλικάρια...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Καλημερα φιλε,

Το ονομα σου?

Για τον Ολαιταν ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ αυτη την στιγμη που μιλαμε οτι θα βρει μια θεση στο ροστερ
    σε αντιθεση με τον Τατο για παραδειγμα. Εχει και αυτος καποια στοιχεια που μας λειπουν
    με highlight την καθετη πασα και την συμμετοχη στο σκοραρισμα.

Για τον Τζεμπουρ που γραφεις εγω δεν θα τον παραχωρουσα. Εφοσον δεν μου κοστισε ΤΙΠΟΤΑ
    για να αποκτηθει και βγαζει κατα μεσο ορο 15 γκολ τον χρονο,θα τον κρατουσα στο ροστερ
    εκτος φυσικα εαν ερθει προταση στα 3εκ που ακουγεται.Φυσικα και με αυτα τα λεφτα διωχνεις
    τον οποιονδηποτε στο ροστερ εκτος του Αβρααμ.
    Καλημέρα, Νικός.
    Ούτε εγώ θα τον παραχωρούσα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, και ουχί αδίκως ψάχνεται ο ίδιος, ενώ μάλλον μέσα στην συμφωνία της ανανέωσης, έχει προβλεφτεί η ΠΑΕ να μην προβάλει ιδιαίτερα εμπόδια (άρα, το ποσό υπολόγιζέ το γύρω στο 1,5 με 2).
    Ο Τάτος, όσο δεν δείχνει διάθεση να συμμετάσχει σε όλο το παιχνίδι της ομάδας (και στο αμυντικό), δεν θα βρει θέση.
    Ο Ολαϊτάν, για εμένα, δεν μου έμοιαζε για εξτρέμ από την αρχή και τώρα, βλέπω τελικά ότι συμφωνούν και οι συμπατριώτες του μαζί μου και είμαι ήσυχος.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Εχω αρχίσει και ονειρευομαι τετράδα επιθετική Ντομινγκεζ-Βαις-Τζιμπουρ-Αμαλφιτανο και πιο πίσω τους 2 καλα αμυντικά χαφ.
    Καιρό ειχα να περιμένω πως και πως τον Ολυμπιακό,μακάρι να γίνουν όλες οι μεταγραφές που ακούγονται,θα αλλάξει πραγματικά επίπεδο η ομάδα και θα σταματήσουμε επιτέλους να βασιζομαστε σε παικτακια της σειράς.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (29-06-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Κόφτη, Αρ. Μπακ και Τέρμα θέλει...
    (Υπο προϋποθέσεις, να δεις που ο Μίτσελ, θα βρεθεί με καλύτερη ομάδα από αυτή που είχε σχεδόν κάθε προκάτοχός του.)

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (29-06-13), nikoskarki (30-06-13)

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.835
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.665 φορές σε 836 μηνύματα
    Ignore User

Tελικα ειχαμε δεν ειχαμε δανεικοι ο ΦΕΤΦΑ - ΤΑΤΟΣ - ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ - ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ?
    Πολυ θα γουσταρω να βγαλουν ματια και να μπουνε μερικες γλωσσιτσες μεσα για τον φετφα και τον βλαχοδημο

Τον ΤΑΤΟ κ τον ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ για ποιο λογο δανεικοι?

Σ.Σ Ετσι ακουσα για τους δανεικους δεν ξερω αν ισχιει οποτε για αυτο τα λεω αυτα

Thanks
    4.835
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως η μεταγραφή του Τσορι, αν τελικά γίνει, φαίνεται να κουμπώνει σαν λύση πάνω στους Πάντελιτς την αποδέσμευση και όχι του Τζιμπούρ παλικάρια...

Καλα ο παντελιτς φορ δεν ειναι?
    Η εχω ξεχσαει και αυτα που ξερω?
    Αρα ο τσορι πως θα παρει θεση παντελιτς αφου δεν ειναι φορ?

Thanks
    4.835
    Ignore User

Μετα λεμε για ακαδημιες με ελληνες και τα παπαρια μου κουνιουνται
    Καλη συνεχεια στα παιδια οπου και αν πανε αν τελικα τους διωξουν

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΑΣΑΔΟ Νο2

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SKORPIOS7 για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13), VALVERDES_7 (29-06-13)

Thanks
    349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 327 φορές σε 159 μηνύματα
    Ignore User

Επιβεβαίωθηκαν οι επαφές με Τσόρι από τον πρόεδρα στο συνέδριο της 7.
    Καλή περίπτωση κι αυτός. Ελεύθερος, τεχνίτης, με φαντασία και πάθος στο παιχνίδι - κλασικός αργεντίνος αλήτης δηλαδή (βέβαια αυτό ίσως να είναι και θέμα για τα αποδυτήρια, με όλους τους psycho που έχουν μαζευτεί). Πάνω από 80 λεπτά μέσο όρο ανά παιχνίδι πέρυσι. Θα βοηθήσει σίγουρα.

Απ' ότι βλέπω, πάντως, δίνουν προτεραιότητα στο να προλάβουν ελεύθερους τώρα και φοβάμαι ότι θα καθυστερήσει το θέμα του 6αριού, όπου, αν μη τι άλλο, πρέπει να πέσει χρήμα. Να πω την αλήθεια μου περισσότερο με καίει το αμυντικό χαφ και το αν θα γίνει καλό ξεσκαρτάρισμα.

Αν με το καλό έρθουν Αμαλφιτανό και Τσόρι, περιπλέκεται πολύ η κατάσταση στον άξονα, αφού θα μαζευτούν 14-15 παίκτες για 3 θέσεις (Μανιάτης, Φέισα, Σάμαρης, μεταγραφή - Μπουχαλάκης, Τάτος, Γκρέκο, Μασάδο, Αμαλφιτανό, Ιμπαγάσα - Φετφατζίδης, Φουστέρ, Σουμπίνιο, Ντε Βινσέντι, Τσόρι). Ok, αρκετοί εξ αυτών αποχωρούν ως ελεύθεροι / φθηνές μεταγραφές ή δανεικοί, αλλά και πάλι αναμένεται μεγάλο ξεκαθάρισμα για να έχει το μικρό κι ευέλικτο ρόστερ που *θεωρητικά* θέλει ο Μίτσελ για να εφαρμόσει το σπανιόλικο μοντέλο.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sardine για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13), SOLID (29-06-13)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Αργησες να πάρεις μπροστά μαζούτ Βαγγέλα αλλά φαίνεται πως η μπουλντόζα ξεκίνησε! Προχώρα ομορφάντρα μου για να τρελαθούμε καλοκαιριάτικα!
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Ξυπνησε ο προεδρας, καταλαβαι πως για να πουλησει το προ'ι'ον πρεπει να ειναι ελκιστικο
    αν οχι ποιοτικο και ανεβασμενο.
    Μεταγραφη πριν βγει ο Ιουνιος.
    Καπακι μεταγραφη με το που μπει ο Ιουλιος..
    Την αλλη βδομαδα εχει διαρκειας για πουλημα...

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13), The Dude (29-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κόφτη, Αρ. Μπακ και Τέρμα θέλει...
    (Υπο προϋποθέσεις, να δεις που ο Μίτσελ, θα βρεθεί με καλύτερη ομάδα από αυτή που είχε σχεδόν κάθε προκάτοχός του.)
    Tέρμα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να βρεις καλό στο ΤΣΑΜΠΑ. Είδατε τι έγινε με τον Κοστάντζο? Θέλει να ΣΤΑΞΕΙΣ
    ΧΡΗΜΑ και κυρίως να έχεις παρακολουθήσει τον παίκτη (μην κάνει τίποτα τρελά σαν τον Μήρτσο...)

Αμ. χαφ
    είναι πιο εύκολο να βρεις. Και ελεύθερος μπορεί να σου βγει, αρκεί να τρέχει, να είναι εργατικός, να κόβει
    τον μπακλάβά και να μπορεί να πασσέρει στα 5 μέτρα.

Αρ, μπακ είναι ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η θέση είναι στοιχειωμένη σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
    ΕΠΙΠΕΔΟ, όσον αφορά παίκτες ποιότητας. Κακά τα ψέματα είναι η θέση, που αν είσαι δυνατός, αυτόματα αποκτάς
    πλεονέκτημα, αφού είναι δύσκολο (εκτός κι αν μιλάμε για πολύ μεγάλα κλαμπ) ο αντίπαλος σου να έχει και αυτός
    κάποιον αντοίστιχα καλό μπακ. Χαρακτηρηστικό παράδειγμα ο Μαρτσέλο της Βραζιλίας και της Ρεάλ στο ΚΟΝΚΑ.
    Μόνος του πήγε την Βραζλία στον τελικό. Αν δείτε τι έκανε ο άνθρωπος από τα αριστερά θα πάθετε νταράχουλο.
    Εμένα με ΤΡΕΛΑΝΕ (περισσότερο απ' ότι ειμαι) ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ και εμφανίσεις για το μουσείο ποδοσφαίρου.
    Εδώ, όσο και αν προσπαθήσω ΔΕΝ μπορώ να προτείνω παίκτη εκτός του Τζαβέλλα! (παίκτης για ελληνική ομάδα,
    εννοώ) Ίσως ο Τεο να έχει κάποιον υπόψην του...

28. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

jonk (29-06-13), nikoskarki (30-06-13), SOLID (29-06-13), voskos_7 (29-06-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tέρμα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να βρεις καλό στο ΤΣΑΜΠΑ. Είδατε τι έγινε με τον Κοστάντζο? Θέλει να ΣΤΑΞΕΙΣ
    ΧΡΗΜΑ και κυρίως να έχεις παρακολουθήσει τον παίκτη (μην κάνει τίποτα τρελά σαν τον Μήρτσο...)

Αμ. χαφ
    είναι πιο εύκολο να βρεις. Και ελεύθερος μπορεί να σου βγει, αρκεί να τρέχει, να είναι εργατικός, να κόβει
    τον μπακλάβά και να μπορεί να πασσέρει στα 5 μέτρα.

Αρ, μπακ είναι ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η θέση είναι στοιχειωμένη σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
    ΕΠΙΠΕΔΟ, όσον αφορά παίκτες ποιότητας. Κακά τα ψέματα είναι η θέση, που αν είσαι δυνατός, αυτόματα αποκτάς
    πλεονέκτημα, αφού είναι δύσκολο (εκτός κι αν μιλάμε για πολύ μεγάλα κλαμπ) ο αντίπαλος σου να έχει και αυτός
    κάποιον αντοίστιχα καλό μπακ. Χαρακτηρηστικό παράδειγμα ο Μαρτσέλο της Βραζιλίας και της Ρεάλ στο ΚΟΝΚΑ.
    Μόνος του πήγε την Βραζλία στον τελικό. Αν δείτε τι έκανε ο άνθρωπος από τα αριστερά θα πάθετε νταράχουλο.
    Εμένα με ΤΡΕΛΑΝΕ (περισσότερο απ' ότι ειμαι) ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ και εμφανίσεις για το μουσείο ποδοσφαίρου.
    Εδώ, όσο και αν προσπαθήσω ΔΕΝ μπορώ να προτείνω παίκτη εκτός του Τζαβέλλα! (παίκτης για ελληνική ομάδα,
    εννοώ) Ίσως ο Τεο να έχει κάποιον υπόψην του...
    Στο τέρμα, υπάρχουν λύσεις ανά τον κόσμο, αρκεί να μήν έστειλες για σκάουτινγκ πρώην επιθετικό... Όρεξη να υπάρχει. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να λέμε για Οτσόα και λοιπούς πολυφορεμένους...
    Αμυντικό χάφ, έχει όντως μεγαλύτερο πάγκο να διαλέξει κανείς. Εμένα, με ενδιαφέρει να μην μασάει από παιχνίδι με το σώμα, να έχει καλή τοποθέτηση και γρήγορη πρώτη πάσα και ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ.
    Αριστερό μπακ... Έχει, πώς δεν έχει, αλλά όχι εδώ... (Τζαβέλας, Σπυρόπουλος, Χολέμπας τα μόνα της "προκοπής" στην Ελλάδα). Θέλω έναν να είναι καλύτερος αμυντικός, μην φεύγει μπροστά και βγάζουμε silver alert για να γυρίσει, γιατί με τον Σαλίνο απέναντι, δεν βλέπω ήσυχη χρονιά στα σέντερ μπακ.

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Μόλις κατά σύμπτωση έκλεισα το τηλέφωνο με έναν συνάδελφο που κάνει καμπιονάτο. Τον ρώτησα
    για αρ. μπακ στην Ιταλία. Πρώτο όνομα (και χαίρομαι γιατί τον έδωσα πριν ένα μήνα εδώ) ο Λούλιτς
    της Λάτσιο. Δεύτερο ο Αντονελλι της Φιορεντίνα (τρομερός λέει, εγώ ΔΕΝ τον ξέρω...)
    Μου είπε επίσης τον πιτσιρικά τον Ροντρίγκεζ που ξέχασα που παίζει το κέρατό μου (Βόλσφουργκ ήταν
    είναι, δεν μού ρχεται...) (κοιτά ο Τεό) Είναι μικρός και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ αφού τον είχε στο Μάτι ο Ράφα
    Μπενίτεζ και είχαν κάνει επαφες με τον Άλοφς ή κάτι τέτοιο... Α! Μου είπε και ον Πασκουάλ της Φιορεντίνα
    αλλά αυτός λέει είναι για πολύ μεγάλες καταστάσεις που φτάνουν Μπάρτσα κλπ...
    Ορίστε κύριοι πως σε 3 λεπτά έχεις 4 σούπερ επιλογές χωρίς σκάουτινγ, αρκεί να σηκώσεις το τηλέφωνο.

32. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (30-06-13)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

τον βαις δεν τον ξερω αλλα , θα τον δω με τα ματια μου και θα αποφασισω λογω σολιντ τον βλεπω θετικα , απο εκει και περα βλεπω 2 ελευθερους και ενα δανεικο καταξοδευτηκε παλι ο χοντρος

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SOLID (29-06-13)

Σελίδα 110 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 1060708090100106107108109110111112113114120130140150160210310 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές