nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Αφού έχουμε Leone μην φοβάστε τίποτα!!
consigliere (28-06-13)
Ναι αλλά με τί ταχύτητα. Και γω βλέπω την γριά Στεφανία απέναντι να βγαίνει και να πηγαίνει για "τζόγκιν" κάθε απόγευμα. Πρώτη στο χωριό το γκρούα αλλά αν περνάει διάβαση θα σε πιάσει κατούρημα.
There is a Dude in town
Τύπε μου, μου λες τώρα ότι δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα στο ποδόσφαιρο και μάλιστα στη μεσαία γραμμή;
Δεν υπάρχει καλός ΚΑΙ αργός ποδοσφαιριστής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στο σουμπούτεο ίσως αλλά στο χορτάρι θες πλεμόνια και πόδια. Αν σου λείπει κάτι από τα ίδιο είσαι σκαλοπάτια κάτω.
Και ο Γουόλκοτ που μου λες, καριέρα από την ταχύτητά του κάνει.
There is a Dude in town
Δυστυχως διαφωνουμε.
Στα αμυντικα χαφ η ταχυτητα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΗ. Τα μεγαλα ονοματα στα κεντρικα χαφ
δεν εχουν σαν δυνατο σημειο την ταχυτητα αλλα το μυαλο.
Αλονσο
Μπουσκετς
Καρικ
Αρτετα
Λαμπαρντ
Και μια λιστα 1000 ατομων που ο Φεισα τους περναει σταματημενους στην "ταχυτητα".
Ο Walcott που αναφερεις κανει καριερα γιατι εχει 1000 στοιχεια περαν της ταχυτητας του και τα βγαζει
στο παιχνιδι του "ευκολα". Σιγα μην ο Βεγκερ επαιρνε 11αδατο παιχτη μονο για την ταχυτητα του.
Τι να σου πω Δημητρη,εμενα μου αρεσουν τα στοιχεια που βγαζει ο Φεισα. Ειναι συγχρονος μεσος,αλλα αυτο
δεν τον κανει "πρωταγωνιστη" στον Ολυμπιοκο που παιζει το ποδοσφαιρο του 1998.
Ο υγιης Φεισα σε εναν παιχτη διπλα στον Καρεμπε ή τον "νεοτερο" Ορμπαιθ θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση
ποδοσφαιριστη.
captain-cook (28-06-13), consigliere (28-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Αποψη σου φιλε μου.
Εγω θα τον ηθελα στο ροστερ του χρονου χωρις δευτερη σκεψη.
Το θέμα του καθαρού αμ χαφ όπως τον εννοούμε είναι καθαρά θέμα διάταξης και κυρίως αποστάσεων στο γήπεδο.
Εάν η ομάδα σου απλώνεται πολύ στο γήπεδο κυρίως κατά μήκος τότε χρειάζεσαι αυτόν που έχουμε συνηθίσει όλοι να λέμε σκυλί αμ χαφ.
Αν αντίθετα οι γραμμές σου είναι πολύ κοντά κατά μηκος όπως ορισμένες φορές επί Βαλβέρδε τότε δεν χρειάζεσαι τέτοιον αλλά κάποιον που κρατάει θέσεις μπροστά από τα στόπερ και ξέρει να μοιράζει καλά την μπάλα δεξιά και αριστερά.
Αυτό δηλ που προσπαθούσε να εφαρμόσει ο Βαλβέρδε με τον Ορμπάιθ.
Σαν παράδειγμα αυτού του Ισπανικού μοντέλου στις φωτογραφίες απο το οβερλαπ βλέπουμε σε εκτός έδρας αγώνα το διαφορετικό κατά μήκος άπλωμα του ολυμπιακού σε σχέση με τον βάζελο
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
consigliere (28-06-13), SOLID (28-06-13)
Το μοντελο του Μιτσελ στην Χεταφε ηταν με 2 καθαροαιμους ανασταλτικους μεσους
και εναν οργανωτη που ομως παταγε περιοχη. Τα εξτρεμ ηταν ομως αθλητικοι παιχτες
που καλυπτανε τα μπακ παρα πολυ.
Με αυτον τον αξονα,ειναι δεδομενο οτι ο Μιτσελ δεν θα παιξει με παιχτη στυλ Ορμπαιθ.
Δεδομενου ομως οτι δεν ψαχνει καν για αμ.μεσο,δειχνει οτι δεν θα διωξει ουτε τον Φεισα
ουτε τον Γκρεκο.Ο Μανιατης ανανεωσε,ο Μοντεστο εφυγε,γυρναει ο Σαμαρης,οποτε το
πολυ πολυ να κινηθει για μια μεταγραφη ακομα εκει.
Ο Μάντζιος που κολλάει τώρα μπορεί να μας πει κάποιος απ' τη διοίκηση; Ή μάλλον να μη μας πει,
απλά να το διαψεύσει όπως όλα τ' άλλα. Έχουμε πουλήσει Τζεμπούρ και μας το κρατάνε κρυφό;
Bookmarks