dimace (28-06-13)
dimace (28-06-13)
nikoskarki (30-06-13), VALVERDES_7 (28-06-13)
Να ετοιμαζω βαλιτσες δηλαδη;Γυρναω;
Δεν θέλω να πολυμιλώ για κάτι που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι η δουλειά μου αλλά είπα κάτι για τον Βάις
χθες (αν τελικά έρθει) και υπήρξαν (δικαιολογημένα) καποιοι που το αμφισβήτησαν. Είπα λοιπόν πως ο
Βαίς ΕΙΝΑΙ δεκάρι για τον Ολυμπιακό, όχι γιατί αυτή είναι η θέση του αλλά γιατί ΜΠΟΡΕΙ να διαπρεύσει
στον άξονα καθώς ΞΕΡΕΙ μπάλα.
Κοιτάξτε τώρα:
Γαλλική επανάσταση στην Μπάγερν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα άνοιξε τα χαρτιά του από την πρώτη κιόλας προπόνηση στη βαυαρική ομάδα και έδειξε ότι πρόθεσή του είναι η αλλαγή θέσης του Γάλλου Φρανκ Ριμπερί, στον οποίο θέλει να δώσει τη φανέλα με το νούμερο 10 και ρόλο μαέστρου στη νέα Μπάγερν.
Δεν είμαι προπονητής, ούτε έχω σχέση με το αντικείμενο. Αλλά βλέποντας ΝΟΥΜΕΡΑ παικτών (τα οποία λίγες φορές
πέφτουν έξω) μπορώ να σκεφτώ κάποιες αόρατες για πολλούς λύσεις. (δεν μπορείς να βάλεις επίθεση κάποιον που
έχει 2 στα τελειώματα, έστω κι αν λέει πως είναι επιθετικός, ή τον έφερες για τον ρόλο αυτόν. Κοιτάς και βλέπεις
που μπορεί να παίξει καλύτερα) Ας σκεφτεί λοιπόν ο Μίτσελ τον Σλοβένο στο 8 αφού έχει 8,5 στην πάσα...
dtakis80 (28-06-13), nikoskarki (30-06-13)
τον βαις δεν τον ξερω και την βαις την σιχαινομε σαν ασπρο κατουρο ειναι , καλωριζικος ο βαγγελας ο βαζελος
Ώπα, νέος παίκτης για δεξί εξτρέμ.... Βάις.....
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Κλεισαμε....μαντζιο λεει! Θεε ερχεται το εμφραγμα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
7DeadlySins (28-06-13), dtakis80 (28-06-13), jonk (28-06-13), sabar77 (28-06-13), VALVERDES_7 (28-06-13)
Ο Λουκάς ποτέ έρχεται;
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
μεγαλη μαχη γραφουν σημερα οι αρδχ για τον μαροκινολανδο στραικερ mantzios azax vedex. wax on wax off. Jezus christ τι αλλο θα δουμε. Τουλαχιστον πανω που θα ειχαν δικαιολογια για καζουρα οι ακατανομαστοι, ακουγεται οτι πανε για χαριστεα λοοοολ!
jonk (28-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Άλλοι λένε γυναίκα κι ό,τι νάναι, εμείς το κάναμε παίκτης κι ό,τι νάναι...
nikoskarki (30-06-13)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (28-06-13)
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησο. Σιγουρα ο βαις μπορει να παιξει και σαν επιθετικο χαφ, αλλα πρεπει να βαλεις κατω τα προσοντα του και να δεις τι ταιριαζει σε καθε θεση και που θα του βγει καλυτερα.Για επιθετικο χαφ θελει να εχει γερο κορμι(οχι ευσωμος, αλλο λεω) , να αντεχει χτυπους, να εχει οργανωτικα στοιχεια, καθετες πασες, γρηγορη σκεψη, με τη μια παιχνιδι....κτλπ. Αντιθετα ο βαις εχει επιταχυνση, ξεπεταγμα, αδειασμα στο ενας με ενα, σεντρα και σουτ. Ειναι καθαρο εξτρεμ αλλα και συγχρονο που μπορει να συγκλινει κεντρο και να φτιαξει παιχνιδι, αλλα για καθαρο μονιμο δεκαρι πιστευο οτι θα πηγενανε χραμισμενα τα ποιο καλα στοιχεια του. Ο ριμπερι απο την αλλη εχει μεγαλωσει, χανει ταχυτητα, αλλα παραλληλα εχει την φαντασια, το κορμι, την πασα και χαρακτηριστικα οργανωτη για να παιξει δεκαρι.
dimace (28-06-13)
Μαντζιο Μαντζιο Μαντζιο!
jonk (28-06-13)
Πολυ ανησυχητικο οτι δεν εχουμε ακουσει τιποτα για "κοφτη".
Δεν ξερω τι ισπανο-ποδοσφαιρο θελει να παιξει ο Μιτσελ,αλλα δεδομενα ξερω
οτι χωρις παιχτη εκει και με τα πειραματα του Γκρεκο και του Μανιατη η χρονια
δεν βγαινει.
Μονος του ο Φεισα να τρεχει για 4 στο κεντρο και να εκτιθεται δεν γινεται.
Είδα στην ίδια πρόταση τις λέξεις Φέισα και τρέχει;;;;
There is a Dude in town
Bookmarks