differance (27-06-13), dsd (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Γενικά οι Γερμανοί παίκτες είναι καλά παιδιά. Οικογενειάρχες, επαγγελματίες και μετρημένοι σε όλα.
Με τα παιδιά της Ρόστοκ, κάποια καλοκαίρια παλιότερα παίζαμε μπάλα στο Βαρνεμίντε... Θυμάμαι,
που έκανε ζέστη και τους είπα να πάμε για Κόκα Κόλες. ΟΛΟΙ πήραν νερό! Η Κόκα έχει ζάχαρη, είπαν.
Προσέχουν πολύ οι άνθρωποι, καθε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στην καριέρα τους
και στο συμβόλαιό τους. Εϊτε παίζουν σε μικρές, είτε σε μεγάλες ομάδες.
Τον Λαμ (το έχω ξαναγράψει) τον τράκαρα σε Σούπερ Μάρκτ στο Μόναχο. Κάτι έψαχνε να βρει ο
άνθρπωπος στα ράφια και παιδευόταν. Ήταν δε τόσο σεμνός που δεν ρωτούσε κάποια από τις κοπέλες
να τον βοηθήσουν. Μετά από 10 περίπου λεπτά ψαξίματος και σουλατσάδας στους διαδρόμους, τον
πλησίασε μιά κοπελίτσα και του έδειξε πού ήταν αυτό που γύρευε. Το παιδί ήταν ντυμένο χειρότερα
και από μένα, που γενικά στον ελεύθερο χρόνο μου γυρίαω σαν λέτσος και το αυτοκίνητο του ένα
Άουντι, (δεν τα πάω καλά με τα αυτοκίνητα) συνηθισμένο. Δίπλα του υπήρχαν πολύ πιο εντυπωσιακά
αυτοκίνητα.
Γενικά μιλώντας, ο βεντετισμός που κάνει ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ τους παίκτες, δεν υπάρχει στη Γερμανία.
Οι ποδοσφαιριστές κάνουν μια δουλειά, όπως οι υπόλοιποι από μας, με τη διαφορά πως αμείβονται
(και το αξίζουν) καλύτερα.
differance (27-06-13), dsd (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Ναι πολυ καλα παιδια, καθολου βεντετες...
Πιωμενος εισαι ρε πρωινιατικα;
Να σου πω κι ονοματα που προκαλουν περισοτερο με τη συμπεριφορα τους...
Αμανατιδης Γιαννης ο ''χριστος'' με το Πορσε...
ο Γαμων και ''δερνων'' που να ξεφτιλιστω σημερα Λοτερ Ματεους...
Ο τα ξερω ολα Στεφαν Εφενμπεργκ...
Σεργκε'ι' Μπαρμπαρεζ, Ρο'ι' Πρεγκερ, ατελειωτη η λιστα...
Σε οποιο καζινο και να μπεις στο βιπ μπερα'ι'χ παιχτες της Μπουντεσλιγκα θα βρεις.
Το ηθος εχει χαθει απ το ποδοσφαιρο.
Καλά, αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει όλοι εκεί στην ΠΑΕ να πάρουν ένα τσιμεντόλιθο και να φουντάρουν στον Σαρωνικό. Πιο άσχετος πεθαίνεις από κατάσχετη αιμορραγία.
There is a Dude in town
nikoskarki (30-06-13)
Ιδιος εγώ είσαι κι εσύ έτσι;![]()
There is a Dude in town
dimace (27-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Καλά νέα!
Έκλεισε η μεταγραφή του Παγιέτ στην Μαρσέιγ (12 εκ παίρνει η Λιλ)
Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός παίζει στη θέση του Μόργκαν.
Να πρόβλέψω πως ο παίκτης ήδη μας ανήκει????
nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
dsd (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
dimace (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Κι εγω θεωρω οτι αν ερθει καλη προταση, να τη κανει. Πλεον φαινεται πως εχει ξενερωσει κ δν υπαρχει λογος να τον χρυσοπληρωνουμε. Μητρογλου επιτελους βασικος, κι ας παρουν και αλλους δυο επιθετικους να συμπληρωθει η τριαδα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αν θελει να μεινει ας μεινει,αν δε θελει η πορτα ξερει που ειναι...αυτο ισχυει για τον καθενα βεβαια...κανενα δε παρακαλας να μεινει ...
την αποψη μου για τον παιχτη ομως δεν μου την αλλαζει τιποτα...μονο αυτος μπορει...το οτι βγηκε πρωτος σκορερ σε αυτο το πρωταθλημα εμενα δεν μου λεει τπτ...
Bookmarks