differance (26-06-13), dtakis80 (26-06-13), Gtakis (28-06-13), jonk (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Η μεταγραφή του Αμαλφιτανό, όσον αφορά την Ολυμπίκ έχει τελειώσει.
Μπορεί να χαλάσει ΜΟΝΟ στο συμβόλαιο του παίκτη, που ΣΙΓΟΥΡΑ είναι αλμυρό.
Αυτό είναι ΒΕΒΑΙΟ και γίνει δε γίνει η μεταγραφή θα γίνει γνωστό. (όταν είμαστε
πορτοκαλί η ομάδα έχει συγκατατεθεί και ΤΕΛΕΙΩΣΕ!)
differance (26-06-13), dtakis80 (26-06-13), Gtakis (28-06-13), jonk (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Το θέμα δεν είναι οι ΑΡΔ, το θέμα είναι εάν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από την ΠΑΕ (με δήλωση εκ των έσω). Αυτό θα είναι είδηση (και όχι εάν κλείσει ο Γάλλος ή ό,τι άλλο σκατά είναι).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έμμεση διάψευση...Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να ρίξουν τους τόνους.![]()
kouzoulo (27-06-13)
Ντεκαβλέ. Ακου κει επιβεβαιώνουμε. Πάνω που γουστάρουμε διαψεύσεις. Πάει, χάλασε ο κόσμος. Βέβαια ας κρατάμε μικρό καλάθι, από αυτά που μπαίνουν στην τσέπα. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις λέει ο ουρανός. Ούτε καν συμφωνία με ομάδα. Οπότε έχει τόλμη και γοητεία ακόμα.
There is a Dude in town
Έμμεση διάψευση ίσως όχι, απλά προετοιμάζουν έντεχνα το έδαφος για να μας πουν στο τέλος ότι δεν τα βρήκαν με τον παίχτη/γυναίκα του/πεθερά του/παπαγαλάκι του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ωχ να τα μας,να τα μααααας....Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να ρίξουν τους τόνους.
Κάνει παράπονα ο σκύλος του,ε; Δε θέλει να αλλάξει περιβάλλον...
sadi (26-06-13)
differance (26-06-13), Rena (26-06-13), voskos_7 (26-06-13)
dimace (26-06-13)
voskos_7 (26-06-13)
Αν έχεις γεννηθεί με χορτάτο μάτι, αναμφίβολα ναι - κάθε εμπειρία είναι χρήσιμη, πόσω μάλλον οι ευχάριστες. Αν είσαι μιά ζωή πεινασμένος, φτάνεις να παρακαλάς να μην τα είχες ζήσει ποτέ γιατί τώρα φαντάζεσαι ότι χάνεις πολύ περισσότερα, με ότι αυτό σημαίνει για τον μέσο άνθρωπο... (τα οποία μπορεί και να μην άξιζες, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα υλικά αγαθα είναι κάτι το σχετικό Νικόλα. Σήμερα έχεις, αύριο δεν έχεις και το αντίστροφο. Σημασία έχει
να μην κουμαντάρουν τη ζωή σου και να μην αλλιώνουν τον χαρακτήρα σου. Δλδ να διαχειρίζεσαι ως άνθρωπος
και τη φτώχια και τον πλούτο. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι εδώ μέσα το ξέρετε αυτό, γιατί είστε άτομα
με ποιότητα. (αυτήν εγώ την συμπεραίνω από τα γραπτά, η δουλεια μου είναι άλλωστε αυτή, τα οποία ποτέ
δεν λένε ψέματα και το κυριότερο μένουν...)
dsd (27-06-13), jonk (29-06-13), nikoskarki (30-06-13)
dsd (27-06-13), dtakis80 (26-06-13), jonk (29-06-13), nikoskarki (30-06-13), Red&White-Nick-7 (26-06-13), The Dude (26-06-13), voskos_7 (26-06-13)
Τί είπε μόλις τώρα ο υπέρτατος; Πωπω. Το απόλυτο ρισπέκτ μάγκα μου από μένα. Μπέσα λέμε.
There is a Dude in town
dimace (26-06-13)
Φωτό από τον τελαυταίο αγώνα της Ολυμπίκ. Δεξιά ο Μόργκαν...
Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν γρήγορα, τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τους Μασσαλούς, μιας και οι τελευταίοι είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν. Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έχει παίξει και η επιθυμία του παίκτη, αφού ο 28χρονος θέλει να πάρει την φανέλα βασικού σε ομάδα με συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Ο Πιέρ Ισά μίλησε σήμερα με τον Μοργκάν και ο παίκτης είπε το ΟΚ. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τον μισθό του» τονίζει πηγή κοντά στον μέσο της Μαρσέιγ.
dimace (26-06-13)
Bookmarks