Σελίδα 93 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 4353637383899091929394959697103113123133143193293 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.841 έως 1.860 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βοσκε! Το αρεοδρόμιο των Γρεβενών είναι κοντά στο ράντσο σου? (για να κανονίσω το πώς
    θα μετακινηθώ...)
    Έχεις όντως, ιδιαίτερη αντίληψη του χιούμορ: Θα είχα, εγώ, το ίδιο αεροδρόμιο με την υπόλοιπη πόλη (αν είχε η πόλη);;; Και αν είχε, θα μπορούσε να το κάνει διεθνές; Ακόμα και ένα ελικόπτερο που είχε έρθει κατά λάθος, το προσγειώσαν σε ένα παλιό αλώνι, να φανταστείς...
    Να πώ και κάτι εκτός θέματος, φυσικά: Οι άλλοι εχθές πήγανε να υπογράψουν με τον Σαλίνο.
    Εγώ μα την Παναγία, δεν θα πήγαινα ρε! Τόσο καιρό έχει, οποιοσδήποτε άλλος, την ευκαιρία να τον πάρει και αυτός περιμένει εμένα;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις όντως, ιδιαίτερη αντίληψη του χιούμορ: Θα είχα, εγώ, το ίδιο αεροδρόμιο με την υπόλοιπη πόλη (αν είχε η πόλη);;; Και αν είχε, θα μπορούσε να το κάνει διεθνές; Ακόμα και ένα ελικόπτερο που είχε έρθει κατά λάθος, το προσγειώσαν σε ένα παλιό αλώνι, να φανταστείς...
    Να πώ και κάτι εκτός θέματος, φυσικά: Οι άλλοι εχθές πήγανε να υπογράψουν με τον Σαλίνο.
    Εγώ μα την Παναγία, δεν θα πήγαινα ρε! Τόσο καιρό έχει, οποιοσδήποτε άλλος, την ευκαιρία να τον πάρει και αυτός περιμένει εμένα;;;
    Τον "παίρνει" και ο Σαλίνο? Τέλεια! Αυτές είναι μεταγραφές! Μπραβο Βοσκέ που το ανακάλυψες!

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (26-06-13)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

Το συμβόλαιο του Γάλλου είναι 2,1 εκ. τον χρόνο μικτά με συντελεστή φορολόγησης 40%.

Σε εμάς, που έχουμε, όπως λέει ο Τεό, παρόμοιο συντελεστή θα πάει στα 2,5 εκ (πάντα μικτά)
    με τη λογική πως ο παίκτης θα θέλει κάτι παραπάνω για να παίξει στην Ελλάδα.

Όμως: Επειδή θέλει να την κάνει ΔΕΝ αποκλείεται (αν δε βρει τίποτα καλύτερο) να έρθει με
    τα ίδια ή και λιγότερα (τρελό σενάριο)

Πάντως, αφού δίναμε αυτά τα λεφτά για τον κοπριτη τον Βερδού, μάλλον δε θάχουμε πρόβλημα
    να τα δώσουμε στον Γάλλο, που είναι ΠΟΛΥ καλύτερος σαν παικτης.
    ο βερδου ηταν δεδομενο οτι δεν θα ερεθει και για αυτο καναμε προταση φιλε , η διοιηκηση κανει προτασεις μονο σε παικτες που ξερει οτι τις θα τις αποριψουν

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dsd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τίποτα ούτε εκεί ούτε στο chrome

Τι αηδία είναι αυτό ;
    Kαι γω εχω θεμα απο το κινητο,δεν μου ανοιγει,απο το pc μπαινω κανονικα με chrome.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο βερδου ηταν δεδομενο οτι δεν θα ερεθει και για αυτο καναμε προταση φιλε , η διοιηκηση κανει προτασεις μονο σε παικτες που ξερει οτι τις θα τις αποριψουν
    Καταλαβαίνω πως έχεις απογοητευθεί (εκτός και αν τα γράφεις ειρωνικά) αλλά δεν στέκει πουθενά αυτή η λογική. Δεν βλέπω γιατί να κάνουν κινήσεις just for show. Προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές, αλλά χωρίς να χαλάνε παράλογα λεφτά. Είναι δεδομένο αυτό, δεν ξέρω αν περιμέναμε κάτι άλλο όταν πχ μόνο στο φόρουμ αυτό, οι μισοί που διαβάζουν είναι μάλλον άνεργοι...

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του Σαλίνο βρίσκεται άνθρωπος του Ολυμπιακού υποστηρίζει ιστοσελίδα της χώρας.

Σύμφωνα με αυτή, ένας εκ των εκπροσώπων του παίκτη τόνισε ότι την Τρίτη άνθρωπος των Πειραιωτών βρέθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να διαπραγματευτεί τους τελικούς όρους της συμφωνίας με τον Σαλίνο.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην άσο της Μπράγκα. Μάλιστα, ο Σαλίνο έχει υπογράψει σχετικό προσύμφωνο με τους ερυθρόλευκους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μεταγραφή είναι κλεισμένη και ο παίκτης πρέπει ήδη να θεωρείται μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Σαλίνο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπράγκα και ως ελεύθερος συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους».

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    τσουμπερ?τον γνωριζει κανα παιδι να μας πει τι παιχτης ειναι?

Thanks
    7.732
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταλαβαίνω πως έχεις απογοητευθεί (εκτός και αν τα γράφεις ειρωνικά) αλλά δεν στέκει πουθενά αυτή η λογική. Δεν βλέπω γιατί να κάνουν κινήσεις just for show. Προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές, αλλά χωρίς να χαλάνε παράλογα λεφτά. Είναι δεδομένο αυτό, δεν ξέρω αν περιμέναμε κάτι άλλο όταν πχ μόνο στο φόρουμ αυτό, οι μισοί που διαβάζουν είναι μάλλον άνεργοι...
    επειδη και εγω πρακτικα ειμαι ανεργος πιστεψε με δεν με χαλαει να γεμισει το πιο μεγαλο του τανκερ με 500αρικα κ να φερει παικτη , λογικα λεφτα για τον χοντρο ειναι το τσαμπα και ναι αδερφε ολες οι κινησεις ειναι δρακοι μπας και τσιμπησει κανενας μαλακας και παρει διαρκειας το αν στεκει η λογικη μου θα τα ξαναπουμε αρχες σεπτεμβρη γιατι δεν ειναι μονο ποιος θα ερθει αλλα κοι πιος θα φυγει και ποτε

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον jonk για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-13), dtakis80 (26-06-13)

Thanks
    7.732
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον τσουμπερ δεν τον ξερω αλλα ξερω τον ταπερ και εχω και καμια 20αρια απο αυτους στην κουζινα

13. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον jonk για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-06-13), kwtsios (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

επειδη και εγω πρακτικα ειμαι ανεργος πιστεψε με δεν με χαλαει να γεμισει το πιο μεγαλο του τανκερ με 500αρικα κ να φερει παικτη , λογικα λεφτα για τον χοντρο ειναι το τσαμπα και ναι αδερφε ολες οι κινησεις ειναι δρακοι μπας και τσιμπησει κανενας μαλακας και παρει διαρκειας το αν στεκει η λογικη μου θα τα ξαναπουμε αρχες σεπτεμβρη γιατι δεν ειναι μονο ποιος θα ερθει αλλα κοι πιος θα φυγει και ποτε
    Ωραίος ρε Τζόνη! Λες και θα λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, αν ο χοντρός εξακολουθήσει να το παίζει Βεζύρης του Τσάμπαν.
    Ας δώσει 300εκ. για παίκτες. Ουτε μας προκαλεί, ούτε τίποτα. Το αντίθετο: Μέσα στη μαυρίλα μας θα γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.

15. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-06-13), jonk (26-06-13), nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (26-06-13)

Thanks
    7.732
    Ignore User

βοσκε το ντοπιος στην υπογρφη σου δεν προσδιοριζει την ιθαγενεια σου οπως θα επρεπε , αλλαξε το σε ημεδαπος το" λαγνος ημεδαπος λογιστης απο την περιφερεια " απο μονο του εχει τον φρεσκο αερα της επαρχιας

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον jonk για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-13), voskos_7 (26-06-13)

Thanks
    7.732
    Ignore User

Ωραίος ρε Τζόνη! Λες και θα λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, αν ο χοντρός εξακολουθήσει να το παίζει Βεζύρης του Τσάμπαν.
    Ας δώσει 300εκ. για παίκτες. Ουτε μας προκαλεί, ούτε τίποτα. Το αντίθετο: Μέσα στη μαυρίλα μας θα γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.
    λες και ο χοντρος δεν θα μας βρει δουλειες ή δεν θα μας χαρτζηλικωσει , ημαρτον

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

λες και ο χοντρος δεν θα μας βρει δουλειες ή δεν θα μας χαρτζηλικωσει , ημαρτον
    μην το λες μην το λεεεεςςς...ρωτα μερικα δημοσιογραφακια,μερικες παλαιμαχες σπατουλες,μερικα παιδακια του πυρινου...

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά τα πράγματα, με το financial play αλλά και με την γενικότερη κατάσταση που υπάρχει. Όλοι λέμε για τα 20+ μύρια που παίρνει από τσουλού και κανείς δεν αναρωτιέται πόσο κοστίζουν όλα όσα ήδη έχουμε κάθε μήνα. Νομίζω η φαντασία "πάρε ρε τον Ρολαντίνιο, αφού έχεις τόσα λεφτά" είναι καλή αλλά άπιαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που έχω τον Μαρινάκη και όχι τον Αλαφούζο (ή τον Λαυρεντιάδη πχ) και υπάρχει η σταθερότητα που υπάρχει. Έγιναν αλλαγές που δείχνει πως θέλει να βρει καλύτερα ταλέντα, αλλιώς θα πηγαίναμε με Κοβάσεβιτς και φέτος. Αυτό δείχνει αλλαγή στάσης, και μάλιστα επένδυση αφού δεν νομίζω πως ο Καρεμπέ και ο Ισά θα ήρθαν τσάμπα στον Γαύρο. Λεφτά, μισθοί, έξοδα πχ για να φέρουν τον Βερδού εδώ, απλά για να τσιμπήσει κάποιος ένα διαρκείας; Σόρυ αλλά μου φαίνεται πολύ καφενιακή και απλοική αυτή η συλλογιστική. (no offence πάντα)

Συμφωνώ πως τα αποτελέσμα πέρσι δεν ήταν αυτά που θέλαμε ακριβώς, αλλά δεν ήταν ίδιου επιπέδου με ότι τραβάνε άλλες ομάδες. Τώρα το ότι κάποιος θέλει να δει λογική Αμπράμοβιτς στον Γαύρο που παίζει Super League, είναι κάτι που θέλει πολύ κουβέντα...

Θα ήθελα και εγώ να δω λίγο πιο σοβαρή δουλειά, πχ κάποιον ψυχολόγο επιτέλους στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως δεν γίνονται όλα άμεσα. Πιστεύω πως υπάρχει κάποιο σχέδιο, και πως πάνε βάση αυτού.

ΥΓ

Κανέναν δεν χαλάει να ΧΑΛΑΕΙ κάποιος άλλος τα λεφτά του. Το θέμα είναι τι συνθήκες υπάρχουν κάθε φορά. Οι συνθήκες παίζουν ρόλο, όχι τι θέλω. Και εγω θα ήθελα να παίρνω πιο πολλά λεφτά εκεί που δουλεύω, αλλά όταν οι υπόλοιποι παίρνουν χ λεφτά, δεν μπορώ εγώ να πάρω χ+10 επειδή απλά...το θέλω

Όλα είναι σχετικά, θα περίμενα όλοι επειδή έχουμε δει τι τραβάει η ΑΕΚ, ο Βάζελος, ή τι τράβαγε παλιά ο ΠΑΟΚ, να ήμασταν πιο πολύ συνετοί με τα θέλω μας (ή μην το πάω πιο μακριά, τι τραβάγαμε εμείς παλιότερα!)

21. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον lancelot για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (26-06-13), dimace (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά τα πράγματα, με το financial play αλλά και με την γενικότερη κατάσταση που υπάρχει. Όλοι λέμε για τα 20+ μύρια που παίρνει από τσουλού και κανείς δεν αναρωτιέται πόσο κοστίζουν όλα όσα ήδη έχουμε κάθε μήνα. Νομίζω η φαντασία "πάρε ρε τον Ρολαντίνιο, αφού έχεις τόσα λεφτά" είναι καλή αλλά άπιαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που έχω τον Μαρινάκη και όχι τον Αλαφούζο (ή τον Λαυρεντιάδη πχ) και υπάρχει η σταθερότητα που υπάρχει. Έγιναν αλλαγές που δείχνει πως θέλει να βρει καλύτερα ταλέντα, αλλιώς θα πηγαίναμε με Κοβάσεβιτς και φέτος. Αυτό δείχνει αλλαγή στάσης, και μάλιστα επένδυση αφού δεν νομίζω πως ο Καρεμπέ και ο Ισά θα ήρθαν τσάμπα στον Γαύρο. Λεφτά, μισθοί, έξοδα πχ για να φέρουν τον Βερδού εδώ, απλά για να τσιμπήσει κάποιος ένα διαρκείας; Σόρυ αλλά μου φαίνεται πολύ καφενιακή και απλοική αυτή η συλλογιστική. (no offence πάντα)

Συμφωνώ πως τα αποτελέσμα πέρσι δεν ήταν αυτά που θέλαμε ακριβώς, αλλά δεν ήταν ίδιου επιπέδου με ότι τραβάνε άλλες ομάδες. Τώρα το ότι κάποιος θέλει να δει λογική Αμπράμοβιτς στον Γαύρο που παίζει Super League, είναι κάτι που θέλει πολύ κουβέντα...

Θα ήθελα και εγώ να δω λίγο πιο σοβαρή δουλειά, πχ κάποιον ψυχολόγο επιτέλους στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως δεν γίνονται όλα άμεσα. Πιστεύω πως υπάρχει κάποιο σχέδιο, και πως πάνε βάση αυτού.

ΥΓ

Κανέναν δεν χαλάει να ΧΑΛΑΕΙ κάποιος άλλος τα λεφτά του. Το θέμα είναι τι συνθήκες υπάρχουν κάθε φορά. Οι συνθήκες παίζουν ρόλο, όχι τι θέλω. Και εγω θα ήθελα να παίρνω πιο πολλά λεφτά εκεί που δουλεύω, αλλά όταν οι υπόλοιποι παίρνουν χ λεφτά, δεν μπορώ εγώ να πάρω χ+10 επειδή απλά...το θέλω

Όλα είναι σχετικά, θα περίμενα όλοι επειδή έχουμε δει τι τραβάει η ΑΕΚ, ο Βάζελος, ή τι τράβαγε παλιά ο ΠΑΟΚ, να ήμασταν πιο πολύ συνετοί με τα θέλω μας (ή μην το πάω πιο μακριά, τι τραβάγαμε εμείς παλιότερα!)

Πολύ καλό ποστ,
    αν και δεν συμφωνώ σε κάποια θέματα, που προσφέρουν άλλοθι στον σπάγκο...

Thanks
    7.732
    Ignore User

καταρχην το να παρω τον καρεμπε (αντε και τον ισα ) απο μονο του δεν ειναι σοβαροτητα οταν εχεις αλλους 200 καραμαλακες αυλικους που εχουν αποψη ,αλλα σοβαροφανεια (λογω ονομοατος καρεμπε) , τη λογικη αμπραμοβιτς -αλιμονο- αν υπαρχει εδω μεσα καποιος που την εχει , πρεπει να τον παμε τον κακομοιρο στο δρομοκαιτειο για θεραπεια . Ταλεντα φιλε μου δεν παιρνεις , αλλιως θα επαιρνες γιανιωτα , λοντιγκιν εκτος αν τα 450 χιλλιαρικα ειναι υπερβολικο ποσο για σενα η για τον προεδρο , αφου το ξερεις βαθια μεσα σου , ο χοντρος εχει καφενοβεια τακτικη , το μαλακιζει , θα βρει -αν βρει- κανενα δανεικο και τελος αυγουστου θα δωσει 2-3 παικτες ,που θα τους αντικαταστησει τον γεναρη , ο ενας ειναι ο τσιμπουρης σιγουρα , μετα την αυξηση στην αναναιωση συμβολαιου εθεσε εαυτο εκτος ομαδας. τελος αν καποιος πιστευει οτι αυτο που γινετε στο γαβρο ειναι αποτελεσμα οργανωμενου σχεδιου και πλανου εχει σιγουρα αναγκη και για ψυχιατρο και για ψυχοφαρμακα και ισως και νοσηλεια

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον jonk για αυτό το μήνυμα:

dimace (26-06-13), dtakis80 (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)

Thanks
    7.732
    Ignore User

αυτην την παικτουρα θελω να παρω (κυριολεξη)

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλό παιχτάκι φαίνεται!
    [YOUTUBE]w5YgIRzFxGg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]-0I-m9VMmsk[/YOUTUBE]

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον captain-cook για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-06-13), nikos7 (26-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

αυτην την παικτουρα θελω να παρω (κυριολεξη)
    Σβήσε το λινκ, μην το δει ο Βοσκός και πάθει αποπληξία...

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από captain-cook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλό παιχτάκι φαίνεται!
    [YOUTUBE]w5YgIRzFxGg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]-0I-m9VMmsk[/YOUTUBE]
    ...τότε ξέχνα το!

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13)

Σελίδα 93 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 4353637383899091929394959697103113123133143193293 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές