dimace (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Έχεις όντως, ιδιαίτερη αντίληψη του χιούμορ: Θα είχα, εγώ, το ίδιο αεροδρόμιο με την υπόλοιπη πόλη (αν είχε η πόλη);;; Και αν είχε, θα μπορούσε να το κάνει διεθνές; Ακόμα και ένα ελικόπτερο που είχε έρθει κατά λάθος, το προσγειώσαν σε ένα παλιό αλώνι, να φανταστείς...
Να πώ και κάτι εκτός θέματος, φυσικά: Οι άλλοι εχθές πήγανε να υπογράψουν με τον Σαλίνο.
Εγώ μα την Παναγία, δεν θα πήγαινα ρε! Τόσο καιρό έχει, οποιοσδήποτε άλλος, την ευκαιρία να τον πάρει και αυτός περιμένει εμένα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (26-06-13)
Καταλαβαίνω πως έχεις απογοητευθεί (εκτός και αν τα γράφεις ειρωνικά) αλλά δεν στέκει πουθενά αυτή η λογική. Δεν βλέπω γιατί να κάνουν κινήσεις just for show. Προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές, αλλά χωρίς να χαλάνε παράλογα λεφτά. Είναι δεδομένο αυτό, δεν ξέρω αν περιμέναμε κάτι άλλο όταν πχ μόνο στο φόρουμ αυτό, οι μισοί που διαβάζουν είναι μάλλον άνεργοι...
Στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του Σαλίνο βρίσκεται άνθρωπος του Ολυμπιακού υποστηρίζει ιστοσελίδα της χώρας.
Σύμφωνα με αυτή, ένας εκ των εκπροσώπων του παίκτη τόνισε ότι την Τρίτη άνθρωπος των Πειραιωτών βρέθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να διαπραγματευτεί τους τελικούς όρους της συμφωνίας με τον Σαλίνο.
Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην άσο της Μπράγκα. Μάλιστα, ο Σαλίνο έχει υπογράψει σχετικό προσύμφωνο με τους ερυθρόλευκους εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η μεταγραφή είναι κλεισμένη και ο παίκτης πρέπει ήδη να θεωρείται μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Θυμίζουμε πως ο Σαλίνο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπράγκα και ως ελεύθερος συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους».
επειδη και εγω πρακτικα ειμαι ανεργος πιστεψε με δεν με χαλαει να γεμισει το πιο μεγαλο του τανκερ με 500αρικα κ να φερει παικτη , λογικα λεφτα για τον χοντρο ειναι το τσαμπα και ναι αδερφε ολες οι κινησεις ειναι δρακοι μπας και τσιμπησει κανενας μαλακας και παρει διαρκειας το αν στεκει η λογικη μου θα τα ξαναπουμε αρχες σεπτεμβρη γιατι δεν ειναι μονο ποιος θα ερθει αλλα κοι πιος θα φυγει και ποτε
dtakis80 (26-06-13), kwtsios (27-06-13), nikoskarki (30-06-13)
dtakis80 (26-06-13), jonk (26-06-13), nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (26-06-13)
βοσκε το ντοπιος στην υπογρφη σου δεν προσδιοριζει την ιθαγενεια σου οπως θα επρεπε , αλλαξε το σε ημεδαπος το" λαγνος ημεδαπος λογιστης απο την περιφερεια " απο μονο του εχει τον φρεσκο αερα της επαρχιας
Δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά τα πράγματα, με το financial play αλλά και με την γενικότερη κατάσταση που υπάρχει. Όλοι λέμε για τα 20+ μύρια που παίρνει από τσουλού και κανείς δεν αναρωτιέται πόσο κοστίζουν όλα όσα ήδη έχουμε κάθε μήνα. Νομίζω η φαντασία "πάρε ρε τον Ρολαντίνιο, αφού έχεις τόσα λεφτά" είναι καλή αλλά άπιαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που έχω τον Μαρινάκη και όχι τον Αλαφούζο (ή τον Λαυρεντιάδη πχ) και υπάρχει η σταθερότητα που υπάρχει. Έγιναν αλλαγές που δείχνει πως θέλει να βρει καλύτερα ταλέντα, αλλιώς θα πηγαίναμε με Κοβάσεβιτς και φέτος. Αυτό δείχνει αλλαγή στάσης, και μάλιστα επένδυση αφού δεν νομίζω πως ο Καρεμπέ και ο Ισά θα ήρθαν τσάμπα στον Γαύρο. Λεφτά, μισθοί, έξοδα πχ για να φέρουν τον Βερδού εδώ, απλά για να τσιμπήσει κάποιος ένα διαρκείας; Σόρυ αλλά μου φαίνεται πολύ καφενιακή και απλοική αυτή η συλλογιστική. (no offence πάντα)
Συμφωνώ πως τα αποτελέσμα πέρσι δεν ήταν αυτά που θέλαμε ακριβώς, αλλά δεν ήταν ίδιου επιπέδου με ότι τραβάνε άλλες ομάδες. Τώρα το ότι κάποιος θέλει να δει λογική Αμπράμοβιτς στον Γαύρο που παίζει Super League, είναι κάτι που θέλει πολύ κουβέντα...
Θα ήθελα και εγώ να δω λίγο πιο σοβαρή δουλειά, πχ κάποιον ψυχολόγο επιτέλους στην ομάδα, αλλά πιστεύω πως δεν γίνονται όλα άμεσα. Πιστεύω πως υπάρχει κάποιο σχέδιο, και πως πάνε βάση αυτού.
ΥΓ
Κανέναν δεν χαλάει να ΧΑΛΑΕΙ κάποιος άλλος τα λεφτά του. Το θέμα είναι τι συνθήκες υπάρχουν κάθε φορά. Οι συνθήκες παίζουν ρόλο, όχι τι θέλω. Και εγω θα ήθελα να παίρνω πιο πολλά λεφτά εκεί που δουλεύω, αλλά όταν οι υπόλοιποι παίρνουν χ λεφτά, δεν μπορώ εγώ να πάρω χ+10 επειδή απλά...το θέλω
Όλα είναι σχετικά, θα περίμενα όλοι επειδή έχουμε δει τι τραβάει η ΑΕΚ, ο Βάζελος, ή τι τράβαγε παλιά ο ΠΑΟΚ, να ήμασταν πιο πολύ συνετοί με τα θέλω μας (ή μην το πάω πιο μακριά, τι τραβάγαμε εμείς παλιότερα!)
captain-cook (26-06-13), dimace (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)
καταρχην το να παρω τον καρεμπε (αντε και τον ισα ) απο μονο του δεν ειναι σοβαροτητα οταν εχεις αλλους 200 καραμαλακες αυλικους που εχουν αποψη ,αλλα σοβαροφανεια (λογω ονομοατος καρεμπε) , τη λογικη αμπραμοβιτς -αλιμονο- αν υπαρχει εδω μεσα καποιος που την εχει , πρεπει να τον παμε τον κακομοιρο στο δρομοκαιτειο για θεραπεια . Ταλεντα φιλε μου δεν παιρνεις , αλλιως θα επαιρνες γιανιωτα , λοντιγκιν εκτος αν τα 450 χιλλιαρικα ειναι υπερβολικο ποσο για σενα η για τον προεδρο , αφου το ξερεις βαθια μεσα σου , ο χοντρος εχει καφενοβεια τακτικη , το μαλακιζει , θα βρει -αν βρει- κανενα δανεικο και τελος αυγουστου θα δωσει 2-3 παικτες ,που θα τους αντικαταστησει τον γεναρη , ο ενας ειναι ο τσιμπουρης σιγουρα , μετα την αυξηση στην αναναιωση συμβολαιου εθεσε εαυτο εκτος ομαδας. τελος αν καποιος πιστευει οτι αυτο που γινετε στο γαβρο ειναι αποτελεσμα οργανωμενου σχεδιου και πλανου εχει σιγουρα αναγκη και για ψυχιατρο και για ψυχοφαρμακα και ισως και νοσηλεια
dimace (26-06-13), dtakis80 (26-06-13), nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Bookmarks