jonk (24-06-13)
jonk (24-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
O Καραπαπάς στο twitter σε ερώτηση οπαδού πότε θα κάνουμε μεταγραφές απάντησε "έχουμε κάνει ήδη 4 και θα γίνουν κι άλλες". Κλάψτε ελεύθερα...![]()
jonk (24-06-13)
Eχει να πεσει τρελο γελιο με τα διαρκειας φετος.
Νομιζω οτι δυσκολα θα ξεπερασουμε τα 5 χιλιαρικα.
Και πολλα λεω...
nikoskarki (30-06-13)
Καθόλου τσιγκούνηδες: Δουλεμένα τα έχουν, άλλωστε;;;Αναμφίβολα!
Τι να πω και εγώ που το είδα σε πραγματικό χρόνο... Βέβαια, σε ερώτηση - διαπίστωση που είχα κάνει όταν έγραψε για τα παπαγαλάκια που θα διαψευστούν φέτος και θα κρυφτούν, ακόμα περιμένω απάντηση.Για καλό δικό τους, έτσι που το πάνε, καλό είναι να μην τα ξεπεράσουν, γιατί τουλάχιστον δεν θα έχουν πολλοί το κίνητρο να πάνε να γιουχάρουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπορει καποιος με επιχειρηματα να μου απαντησει σε τι ακριβως αποσκοπει
να διαψευσεις "εμμεσως" την ανακοινωση ενος αλλου συλλογου,με τον
οποιο βρισκεσαι σε "πλαγιες" διαπραγματευσεις εδω και 2 βδομαδες?
Τι κερδιζεις?
Ο Μολλο ειναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο σιγουρο οτι κλεινει σε ομαδα της Πρεμιερ με 4εκ λιρες (πανω απο
6εκ ευρω).
Ολα τα αλλα ειναι για οπαδους του Πικουλα.
Τι κρίμα ρε Τεό να μην ξέρουμε μπάσκετ, να γράφουμε ωραία πράγματα εκεί.
Εδώ ΧΑΜΕΝΑ πάνε όλα και γινόμαστε και γραφικοί...
Πλέον αμφισβητούν και το αν οι συνδιαλεγόμενοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι Ολυμπιακοί, σαν να έχει κανένας βάζελος την όρεξη να μιλήσει μαζί του για τις αμεταγραφές...
Η διάψευση, είναι άλλη μία απόδειξη ότι έχουν χάσει οριστικά των έλεγχο σε κάθε επίπεδο: Δεν ξέρουν ποιά πόρτα να χτυπήσουν και απευθύνονται σε παίκτες - λιμοτάγαρα, αλλά θέλουν παράλληλα, για την ώρα, να μην πέσει κράξιμο για τους πραγματικούς στόχους, ΑΝ υπάρχουν.
σολιντ διψας για αιμα , μιλαμε
Με το δίκιο του: Τους παίκτες που προτείνει ο Τεο, αυτοί στην διοίκηση, ούτε που τους έχουν ακούσει...
Και δεν γράφει για τίποτε απλησίαστους...
Βρε ξερω μπασκετ,αλλα τα πραγματα στο μπασκετ ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ. 1+1 κανουν 2.
Οι προπονητες στην Ελλαδα ειναι σε καλο επιπεδο,οι παιχτες ειναι παγκοσμιου βεληνεκους,
τα λεφτα που δινονται ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,οι προεδροι ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ με το αντικειμενο
και ξερεις οτι με την συνεπεια που παρουσιαζουν ΟΛΕΣ οι ομαδες μας στα Ευρωπαικα κυπελα
οτι η επιτυχια ειναι αποτελεσμα ενος πετυχημενου ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ που γραφτηκε μετα τις βολες
του Καμπουρη.
Στην μπαλα οι παραγοντες που παιζουν "μπαλα" ειναι πολλοι,αλλα ο κυριοτερος ολων :
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ θελει να δει ποδοσφαιρο. Ολοι ειναι στο ποδοσφαιρο
για τα λεφτα και κανεις για το παραπανω βημα.
Το τελος ομως ερχεται Δημητρη,2 χρονακια ακομα μεχρι να κοπουνε τα 20εκ της UEFA και τοτε
θα ηθελα να δω τους Σαββιδηδες και τους Μαρινακηδες ποσο "κοντα" θα ειναι σε αυτο που
"δηλωνουν οτι αγαπανε".
dimace (24-06-13), jonk (24-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Αν σκεφτείτε πως ο Κόκκαλης στα τελειώματά του μας έφερε Μιραλάς, Μέλπμεργκ, Ντουντού, Λουά,
Ντάτολο (προαλοίφοταν από τον Μαραντόνα για την εθνική, άσχετο αν ήταν πούστρα και αδιάφορος),
τον Ιταλό που ξέχασα το όνομά του και ήταν όναμα στην Ισπανίαμ κλπ, κλπ, θα κόψετε φλέβες με
την αχαριστία μας να κράξουμε τον ΜΕΓΙΣΤΟ την τελευταία του χρονιά (όχι πως δεν το άξιζε αλλά
ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε περισσότερη μνήμη και ευγνωμοσύνη) ΤΛΠ... Την πατήσαμε με τον χοντρό.
nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13), SOLID (25-06-13)
differance (24-06-13), Du3lisT (24-06-13), voskos_7 (24-06-13)
Μαρέσκα λεγόταν ο Ιταλός...
Ο Σωκράτης, έφυγε γιατί είδε τον κύκλο του να κλείνει και δεν εξήγησε ποτέ τον λόγο. Αυτός εδώ, από τότε που ανέλαβε, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να αραδιάζουν ψέμματα στον κόσμο και να τον διαχωρίζουν σε καλό και κακό και να τον λένε και αχάριστο (ειδικά για ένα παιχνίδι, που βάσει της εικόνας της ομάδας, το γήπεδο έπρεπε να έχει 15.000 το πολύ - διακοπές και άνεση δεν το παίζατε;- αλλά ΜΑΛΑΚΩΔΩΣ -και ειλικρινά συγνώμη για όλους όσους ήταν μέσα- γέμισε). Και ο ίδιος αχάριστος κόσμος πήγε και στο ΟΑΚΑ (αφού δεν την σακουλεύτηκε από πριν) αλλά δεν του έκανε την χάρη να μείνει και στην απονομή μίας κούπας, για την οποία η ομάδα ΠΑΛΙ του έβγαλε τα συκώτια και τα άντερα και του τα πέρασε περιδέραιο. Μπορεί, οι εποχές να μην είναι οι ίδιες, αλλά ο Βαγγέλης υποσχέθηκε, χωρίς να του το ζητήσει κανείς, πράγματα τα οποία, ενώ εξόφθαλμα δεν κάνει, μας λέει, αυτός και οι συν αυτώ, ότι δεν τα βλέπουμε... Εκεί είναι που έχει χάσει το παιχνίδι τελείως.
differance (24-06-13), dimace (24-06-13), dtakis80 (25-06-13), jonk (26-06-13), kwtsios (24-06-13), nikoskarki (30-06-13), sabar77 (25-06-13)
differance (24-06-13)
voskos_7 (24-06-13)
differance (24-06-13), panahs7 (24-06-13)
Bookmarks