Ο Ντοσεβι ειναι ενας μετριοτατος εξτρεμ που δεν ηταν καν βασικος στην μετριοτατη Βαλανσιεν
φετος.
Απο αυτα που διαβαζω την τελευταια ωρα,δεν κανει ουτε για την αρμαδα του Παρασχου στο Περιστερι.
Ο Ντοσεβι ειναι ενας μετριοτατος εξτρεμ που δεν ηταν καν βασικος στην μετριοτατη Βαλανσιεν
φετος.
Απο αυτα που διαβαζω την τελευταια ωρα,δεν κανει ουτε για την αρμαδα του Παρασχου στο Περιστερι.
Καλή περίπτωση για τον βάζελο
Προς...Γαλλία κοιτάει ο Παναθηναϊκός, που εξετάζει τις τελευταίες ημέρες την περίπτωση του Ματιέ Ντοσεβί. Ο 24χρονος ταχύτατος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Γαλλική Βαλανσιέν, έχει προταθεί στο Τριφύλλι και αρέσει στους Πράσινους, ωστόσο πιο ψηλά στην λίστα βρίσκονται άλλοι...στόχοι.
Σε συνδυασμό με αυτό που έγραψε ο SOLID πιο πάνω, καταλήγω ότι ίσως για ακόμα μία φορά οι Ευρωπαίοι μπέρδεψαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και αν όντως είναι μέτριος εξτρέμ (φυσικά ποτέ δεν ξέρεις, εδώ μπορεί να μοιάζει Γκαλέτι) τότε μάλλον για ακόμα ένα όνομα "από το σωρό" πρόκειται.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
jonk (23-06-13), nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (23-06-13)
sadi (23-06-13)
To FF συνήθως είναι έγκυρο στις πληροφορίες του. Φροντίζει μάλιστα με τις διατυπώσεις που κάνει να κρατάει πισινή που λένε.
Δεν λέει ότι έκλεισε λέει ότι θα κλείσει εάν και εφόσον τα βρει στα λεφτά
Μοιάζει για πληροφορία του μάνατζερ
Για δε τον δεύτερο οι αναφορά είναι αόριστη
dimace (23-06-13)
ο Μαλουντά αριστερός μέσος είναι κυρίως. Δεν χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παίχτη?
Οι Γάλλοι συνήθως είναι σοβαροί σε αυτά που γράφουν...
Ο Ντοσεβί και αυτός μεσοεπιθετικός φαίνεται από δεξιά κυρίως.
consigliere (24-06-13), nikoskarki (30-06-13), talos (24-06-13)
Αυτός ο Αμαλφιτανό θα ήταν ΚΑΛΗ περίπτωση. (γράφουν και για αυτόν οι ΑΡΔ)
Είναι ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ, 28 ετών και στα λίγα μάτς (όχι φέτος) που τον έχω δει, δεν
ήταν κακός. Μεταγραφή του 3 με 4 χαρτιά, που ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
nikoskarki (30-06-13), SOLID (24-06-13), voskos_7 (23-06-13)
Ο Γκαλετι οταν ηρθε στον Ολυμπιακο ειχε :
20 συμμετοχες βασικος το 2005
26 συμμετοχες βασικος το 2006
34 συμμετοχες βασικος το 2007
Η συνεισφορα του στο παιχνιδι της Ατλετικο ηταν ΚΟΜΒΙΚΗ στην επιθετικοτητα της.
Γκαλετι σαν παιχτη,στα λεφτα που αγοραστηκε,στο συμβολαιο που πηρε και στα πραγματα
που εκανε στην Ελλαδα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ. Και τοτε ακομα που ηρθε ηταν επειδη ο
Κοκκαλης εδωσε ΕΝ ΛΕΥΚΩ τα μεταγραφικα στον Ιβιτς οπου μεσω τριτων μανατζερς με
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ προμηθειες εφεραν πακετο Γκαλετι και Μπραβο στην ομαδα.
Αυτες οι πολιτικες ανηκουν στο παρελθον.Ο Βαγγελας καποτε χαλασε το deal με τον Βουσκεβιτς
επειδη ο μανατζερ του ζητησε 200χιλ μπροστα για εναν παιχτη ΒΑΣΙΚΟ στην Σπορτινγκ Λισσαβωνας.
Εγώ Μπέκαμ θέλω Βοσκέ! Να πάθουμε πλάκα (στο κρεβάτι φυσικά), να τρελαθούμε
να το ρίξουμε στα στριγκάκια, να κάνουμε την ομάδα Λύκειο Θηλέων, να γουστάρουμε!
Αυτά είναι κολπα και όχι ο Αράπης (πρώην ποδοσφαιριστες και οι δυο, γιατι να φέρουμε
τον ασχημάντρα τον Γάλλο?) Σωστός?
nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (23-06-13)
O Mαλουντα ειναι 33 στα 34 (γεννηθεις το 80) και κατα τη γνωμη μου μια τεραστια μεταγραφη για τα ελληνικα δεδομενα (αν γινει).
Οπως γραφτηκε και παραπανω βεβαια μπορει να σου βγει Γκοβου αλλα μπορει να σου βγει και Σισε ή Ρίμπο.
Να δουμε ομως αν ευσταθει το ρεπορταζ του FF. Εχω αμφιβολιες για τη διαθεση του Μαρινακη να επενδυσει στην ομαδα .
sadi (23-06-13)
Αρχικά, ελπίζω στην ακριβή μετάφραση του αποσπάσματος "Malouda pourrait signer a l’Olympiakos dans les prochaines heures." Θα μπορούσε να υπογράψει τις επόμενες ώρες... (Γιώργο αριστεροπόδαρο σκέτο, πίστεψέ με, δεν χρειαζόμαστε, δεξιά είναι το πρόβλημα...)
Μπέκαμ, με Μαλντίνι πακέτο Δημήτρη και ας παίζει βασικός ο Βλαχοδήμος με τον Λυκογιάννη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (23-06-13), nikoskarki (30-06-13)
H ΠΑΕ πάντως διαψεύδει τα περί Μαλουντά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks