jonk (23-06-13)
σακη , επειδη εχω την εντυπωση οτι ο πειρατης τις μαλακιες περι ip τις ειπε και για μενα , μπες στον iis του server και δωσε την public μου με pm σε οποιον γουσταρει , επισης επειδη καποιοι ειναι ξερολες , θα μπορουσα να μπαινω απο νατ , απο τορ , απο proxy , με hidden remover κτλ επαγγελματιας ειμαι αν ηθελα να κρυψω την ip μου θα το εκανα
Παιχτες σαν τον Φουστερ που ερχονται με λιγα λεφτα,χωρις υστεροφημιες και χωρις
μανατζαρεους να τους πλασαρουν σαν τον νεο Ινιεστα,συνηθως πιανουν.
Πραγματικα ΑΓΑΠΑΩ τετοιους παιχτες. Τιμιους,φιλοτιμους,κατω το κεφαλι,ουτε να προκαλουν
με πανυγηρισμους,ουτε "πιστολια",ουτε tattoo,ουτε τσοντογκομενες στα θεωρια.
Ουτε ομως "παιχταρα"¨τον εβγαλα,ουτε νεο Ντεταρι.
Απο εκει και περα,θα ηθελα 11 Φουστερ στην 11αδα μου και ας εβλεπα το τρεξιμο και την πιεση
του Ισπανου και στις 3 γραμμες της ομαδας ΠΑΡΑ να βλεπω τον καθε Φετφατζιδη,τον καθε ΞΕΡΟΠΙΝΟ και τον καθε
Βλαχογιωργο να ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με την αδιαφορια τους.
nikoskarki (30-06-13)
Από πλευράς μου δεν τέθηκε θέμα χρησιμότητας ή όχι του Φουστέρ.
Δυστυχώς το διάβασμα στην Ελλάδα είναι τεράστια αδυναμία, θέμα εκπαιδευτικό αλλά όχι του παρόντος (το θέτω χωρίς να αφορά εσένα ή κάποιον, είναι γενικοτερο)
Σαφώς και μακάρι να είχαμε 11 παίκτες του επιπέδου του Ισπανού. Τεχνικά, αθλητικά, και σε ένα σωρό άλλους τομείς υπερτερεί των καλύτερων ποδοσφαιριστών που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Σουπερ λιγκ με άνεση. Είναι ΑΣΤΕΡΙ για την Σουπερ λιγκ. Ομως δεν είναι για την Πριμέρα. Είναι δευτεροκλασσάτος παίκτης για χαμηλότερες κατηγορίες, και με θέση "Παπάζογλου" σε ομάδες της Πριμέρα, τουλάχιστον της πρώτης 15αδας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (23-06-13)
SOLID (23-06-13)
«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μαλουντά»
Θέμα ωρών είναι η απόκτηση του Φλοράν Μαλουντά από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το «France Football»!
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού σύμφωνα με το «France Football»! Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φλοράν Μαλουντά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι!
Πηγη SPORT-FM
Rena (24-06-13)
δωσε και τη δικια μου ip, αλλα μονο σε οποιον ειναι ανω των 18.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
jonk (23-06-13)
sadi (23-06-13)
talos (23-06-13)
nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (23-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
αφου ο προεδρος το ειπε απο περυσι οτι θα μας τρελανει ολους. Τωρα βεβαια δεν ξεκαθαρισε για ποτε το εννοουσε, επομεως υπαρχουν αμφιβολιες επ'αυτου...!!![]()
![]()
Παιχτης "περιεργος",μπαλαδορος και με ποδοσφαιρικη τρελα αλλα στην παρουσα φαση
και μετα τα 2 χρονια απουσιας απο την Α Ομαδα της Τσελσι ειναι μεγαλο ρισκο η
αποκτηση του.
Κυριολεκτικα μπορει να βγει απο...Γκοβου μεχρι Μιραλλας.
Το στεναχωρο δυστυχως ειναι η "στροφη της διοικησης" σε μια τετοια κινηση
για να ικανοποιηση τα ΑΓΝΩΜΟΝΑ πληθη και οχι να φτιαξει ομαδα.
Τα λεφτα που ζηταει ο Μαλουντα,περι τα 2εκ/χρονο με την εφορια,θα μπορουσανε να δωθουνε
σε 2 παιχτες απο την Λιγκ 1 ηλικιας εως 23 ετων με μεταπωλητικη αξια.
Θα προτιμουσα να δω εναν Μογιο ή εναν Σαιβε στα 23 τους παρα τον Φλοραν στα 33.
jonk (23-06-13), nikoskarki (30-06-13), Rena (24-06-13)
Εγώ, στην τσέπη του δεν ήθελα, ούτε θέλω να κάνω κουμάντο. Δεν με ενδιαφέρει, πραγματικά, αν έχει σκοπό να κάνει κάτι σοβαρό και πολύ περισσότερο ο λόγος για το αν θέλει, ή όχι.
Αλλά, επειδή πέρυσι, όλη η διοίκηση, την γάμησε την υπόθεση και δεν τους πιστεύει κανένας πλέον ό,τι και αν πούνε, είναι μοιραίο να φάμε το πρήξιμο της αρκούδας με υποψήφιους στόχους.
Δεν πιστεύω ότι τα λεφτά παίζουν μπάλα, αν και κατά περιπτώσεις είναι εχέγγυο αποτυχίας, αλλά το ψέμμα, σίγουρα παίζει την χειρότερη της χρονιάς...
Τώρα, να κάνουμε φύλλο και φτερό τον Φουστεράκο και να τον συγκρίνουμε με τους προκάτοχούς του, πρώτα δεν βοηθάει την δική μας συζήτηση.
Και κάτι εντελώς επάνω στον τίτλο του θέματος: Ακούγεται ότι ο Μαλουντά είναι ζήτημα χρόνου να υπογράψει: Δεδομένου ότι ο Αμπντούν λογίζεται ως βασικός και η καλή του πλευρά καλώς ή κακώς είναι η πλευρά στην οποία αποκλειστικά δραστηριοποιείται ο Μαλουντά, αν ισχύει η είδηση, είμαστε προ των πυλών μίας ακόμα ΑΧΡΕΙΑΣΤΗΣ μεταγραφής από αυτές που θα μας χρησιμοποιούν ως απόδειξη ότι βάζουν λεφτά. Ε, λοιπόν, αυτά ακριβώς τα λεφτά, λέω εγώ στη διοίκηση ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (23-06-13), dimace (23-06-13), jonk (23-06-13), nikoskarki (30-06-13), sadi (23-06-13), SOLID (23-06-13)
Bookmarks