Σελίδα 76 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 26364656667273747576777879808696106116126176276 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.501 έως 1.520 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Το avatar του χρήστη manu7

Thanks
    23
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 56 φορές σε 30 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Ριχνει λεει γεφυρες ο μανατζερ του Βερδου.

ΟΞΩ ρεεεεε

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων

Έβαλα κι ένα ΥΓ. που δεν σε πρόλαβα. Δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνουμε με τους παιχταράδες που πέρασαν, αλλιώς σύγκρινέ μου και βγάλε άχρηστο όλο το ρόστερ, όχι μόνο το Φουστέρ. Οπότε αναλογικά η κουβέντα θα καταλήξει στον Μαρινάκη. Ας έρθουν ξανά οι παιχταράδες και δεν έχω κανένα πρόβλημα να χαιρετήσω το Φουστέρ. Την δεδομένη στιγμή είναι απ' τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ και σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του θα κριθεί.

ΥΓ1. Όσον αφορά τις λάθος πάσες, έχω ξαναπεί ότι όταν η μπάλα περνάει συνεχώς από σένα είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να κάνεις και λάθη. Αλλιώς θα λεγόταν Ινιέστα, όχι Φουστέρ. Το ότι κάνει 50 λάθη περισσότερα απ' τον Παπαδόπουλο πχ δεν είναι επιχείρημα, αφού δεν έχουμε το ίδιο δείγμα στην κατοχή μπάλας για να συγκρίνουμε. Εκεί που συγκρίνεται όπως του αξίζει, έχει σακατέψει όλα τα στατιστικά, πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, 2-3 γκολάρες, MVP μιας σεζόν και πολλά άλλα...
    ΥΓ2. Καλό είναι κάποιος να κάνει την αρχή και να συνεχίσουμε την κουβέντα στο κατάλληλο θρέντ.
    δεν θελω να ερθει σε αντιπαραθεση μαζι σου,δεν εχω λογο γιατι σου ειπα το καλο που θεωρει ο καθενας ειναι υποκειμενικο!το οτι εβαλε 2-3 γκολαρες κ εχει σακατεψει τα στατιστικα την 1η χρονια δεν μου λεει κατι προσωπικα...ειπαμε ενας φιλοτιμος παιχτης μεχρι εκει...αδερφε πανο 3 χρονια ειναι στην ελλαδα τον πρωτο επαιξε μπαλιτσα ...εκτοτε?οσο για το αν παει η κουβεντα στον μαρινακη ε καποια στιγμη πρεπει να παει...εγω δεν τα εχω με κανενα παιχτη...ο καθενας οσο ξερει παιζει...αυτος που τους κουβαλαει φταιει...

ΥΓ το να λεμε οτι ο φουστερ ειναι στους 2-3 καλυτερους του ροστερ της ομαδας (και οχι αδικα)εγω προσωπικα το θεωρω την πληρη ΚΑΤΑΝΤΙΑ...καταντια αδερφε...

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.289
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.508 φορές σε 20.759 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θελω να ερθει σε αντιπαραθεση μαζι σου,δεν εχω λογο γιατι σου ειπα το καλο που θεωρει ο καθενας ειναι υποκειμενικο!το οτι εβαλε 2-3 γκολαρες κ εχει σακατεψει τα στατιστικα την 1η χρονια δεν μου λεει κατι προσωπικα...ειπαμε ενας φιλοτιμος παιχτης μεχρι εκει...αδερφε πανο 3 χρονια ειναι στην ελλαδα τον πρωτο επαιξε μπαλιτσα ...εκτοτε?οσο για το αν παει η κουβεντα στον μαρινακη ε καποια στιγμη πρεπει να παει...εγω δεν τα εχω με κανενα παιχτη...ο καθενας οσο ξερει παιζει...αυτος που τους κουβαλαει φταιει...

ΥΓ το να λεμε οτι ο φουστερ ειναι στους 2-3 καλυτερους του ροστερ της ομαδας (και οχι αδικα)εγω προσωπικα το θεωρω την πληρη ΚΑΤΑΝΤΙΑ...καταντια αδερφε...
    Την 2η χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη και την χρονιά που πέρασε ήταν τραυματίας. Τέλος πάντων, όπως φαίνεται δε βγάζει πουθενά η κουβέντα, είναι άλλο πράγμα το αν έχει κατάντια το ρόστερ (στο οποίο συμφωνώ) κι άλλο αυτό που συζητούσαμε επί προσωπικού για τον Φουστέρ και τις ικανότητές του. Πάμε παρακάτω...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Ποιος παiκταράς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά οι “ερυθρόλευκοι” δεν κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, γιατί είναι όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα;
    Πρόκειται για τον Βαλντίβια, που έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι, μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρέπει να χάσουν την περίπτωσή του.
    Παρόλα αυτά από τον επίσημο Ολυμπιακό το σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ο λόγος; Θεωρούν ότι ο Χιλιανός είναι περισσότερο… ζογκλέρ μέσα στο γήπεδο και λιγότερο ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά σε ένα σύνολο.
    Κάπως σαν τον Πίνο, δηλαδή, που μπορεί να ξεσηκώσει την κερκίδα με τις ενέργειές του, αλλά από ουσία δεν κάνει και πολλά πράγματα…

της κοντης ψ@λης της φταινε παντα οι τριχες...εγω αυτο εχω να πω...

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (30-06-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Την 2η χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη και την χρονιά που πέρασε ήταν τραυματίας. Τέλος πάντων, όπως φαίνεται δε βγάζει πουθενά η κουβέντα, είναι άλλο πράγμα το αν έχει κατάντια το ρόστερ (στο οποίο συμφωνώ) κι άλλο αυτό που συζητούσαμε επί προσωπικού για τον Φουστέρ και τις ικανότητές του. Πάμε παρακάτω...
    μα δεν εχουμε επι της ουσια αδερφε καποια σημαντικη διαφωνια...σου ειπα οτι τον φουστερ τον θελω στο ροστερ...απλα η διαφωνια μας ειναι αν θα ειναι βασικος ή οχι...εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλα με τι προεδρο να το βρεις το καμενο?

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

τελικα δεν ξερω τι ειναι πιο πολυ οφ τοπικ...το να μιλαμε για τον φουστερ σε θρεντ μεταγραφων ή να μιλαμε για μεταγραφες σε σωματειο που ζει με τις διαψευσεις?

8. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dtakis80 για αυτό το μήνυμα:

differance (23-06-13), nikoskarki (30-06-13), Rena (24-06-13)

Thanks
    20.289
    Ignore User

τελικα δεν ξερω τι ειναι πιο πολυ οφ τοπικ...το να μιλαμε για τον φουστερ σε θρεντ μεταγραφων ή να μιλαμε για μεταγραφες σε σωματειο που ζει με τις διαψευσεις?
    Υπομονή μέχρι την Τετάρτη, για μαλάκα δεν τον κόβω το Βαγγέλα και μιας και κοπιάρει -χωρίς επιτυχία- τις τακτικές του Σωκράτη, θα φέρει παίκτη που θα "ικανοποιήσει" μέσες άκρες για να τον κάνει βιτρίνα για τα διαρκείας. Αλλιώς θα μιλάμε για επιβεβαίωση ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη, για μαλάκα δεν τον κόβω το Βαγγέλα και μιας και κοπιάρει -χωρίς επιτυχία- τις τακτικές του Σωκράτη, θα φέρει παίκτη που θα "ικανοποιήσει" μέσες άκρες για να τον κάνει βιτρίνα για τα διαρκείας. Αλλιώς θα μιλάμε για επιβεβαίωση ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα...
    χχχχμμμμμ νομιζω οτι η επιβεβαιωση αδερφε πανο εχει ερθει εδω κ πολυ καιρο...η ομαδα θεωρω οτι θελει σε καθε γραμμη μα σε καθε γραμμη ομως εναν πρωτοκλασατο παιχτη...προσεξε δεν εννοω καποιο τεραστιο ονομα απαραιτητα,αλλα παιχτη ΠΑΙΧΤΗ...μιλαμε οτι πρεπει να ξοδεψει 20-25 μυρια σβηστα για να διορθωσει τα κακος κειμενα...ουτε 25 χιλιαρικα δεν ειναι διατεθημενος οπως τον κοβω...ασε που του εφυγαν τα φραγκα μορε του ανθρωπου με την παραγγελια των καραβιων στην κιτρινιαρα...και οι καμπινες δωρο απο τον μιραλας ...

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (23-06-13)

Thanks
    20.289
    Ignore User

χχχχμμμμμ νομιζω οτι η επιβεβαιωση αδερφε πανο εχει ερθει εδω κ πολυ καιρο...η ομαδα θεωρω οτι θελει σε καθε γραμμη μα σε καθε γραμμη ομως εναν πρωτοκλασατο παιχτη...προσεξε δεν εννοω καποιο τεραστιο ονομα απαραιτητα,αλλα παιχτη ΠΑΙΧΤΗ...μιλαμε οτι πρεπει να ξοδεψει 20-25 μυρια σβηστα για να διορθωσει τα κακος κειμενα...ουτε 25 χιλιαρικα δεν ειναι διατεθημενος οπως τον κοβω...ασε που του εφυγαν τα φραγκα μορε του ανθρωπου με την παραγγελια των καραβιων στην κιτρινιαρα...και οι καμπινες δωρο απο τον μιραλας ...
    Δηλαδή περίμενε πότε θα αναλάβει τον Ολυμπιακό να πουλήσει κανένα παίκτη για να αγοράσει καράβια; Το λιγότερο τραβηγμένο. Άσχετος είναι, κλέφτης δεν είναι. Τα έσοδα που έχει ο Ολυμπιακός είναι... τσίχλες μπροστά στα δις που διαχειρίζεται. Επίσης υπάρχει περίπτωση και να είναι απλά "τσιγγούνης" και να φυλάει τα ρούχα του να χει τα μισά, να βλέπει τι γίνεται στους άλλους και να λέει εμείς τουλάχιστον δεν πάμε παρακάτω, κάτι που φυσικά δεν μας αρέσει σαν φιλάθλους που θέλουμε να δούμε μπάλα, αλλά τι να κάνουμε, οι εποχές άλλαξαν, τα πάρτι τελειώσανε...

ΥΓ. Αυτό το "αδερφέ Πάνο" με κάνει να νιώθω καλόγερος, αδερφέ Τάκη...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ ξέρω πως η Φούλαμ πήρε Στεκέλεμπουργκ για 4.5 χαρτιά (τίποτα δλδ, για τον τερματοφύλακα
    της εθνικής Ολλανδίας) και μεις όχι μόνο δεν δίνουμε του Αγίου μας νερό αλλά δεν μπορούμε ούτε
    ελεύθερο σαπάκι (βλ Σαλίνο και Βερδού) να φέρουμε στο Λιμάνι. Τι ΤΛ τους λες, τι πρωταθλήματα
    και κύπελλα (της συμφοράς) δεν πείθεται ΚΑΝΕΝΑΣ να μας επισκευθεί. Και ξέρετε γιατί? Απλά γιατί
    ΔΕΝ πληρώνουμε ανάλογα με την ψυχική οδύνη και το πολιτισμικό σοκ που θα υποστεί ο ποδοσφαιριστής
    με το που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (23-06-13), nikoskarki (30-06-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

αδερφε εν Χριστο πανο η απαντηση του μητσου με καλυψε απολυτα...οχι δεν ειπα οτι περιμενε να πουλησει κανα παιχτη για να παρει καραβια,δεν ειμαι τοσο κουτος,ουτε ασχετο θα τον πω,γιατι πολυ απλα περνεις 2-3 σχετικους αν εισαι κ σου βρησκουν οοολα τα φιρμανια με πολυ προσιτες τιμες...εσεις εδω μεσα τοσες φορες εχετε πει εξειρετικους παιχτες,προσυτους,χωρις να ειναι τα ονοματα του μπαμ αλλα που θα φιαξουν μια πολυ καλη ομαδα...που στο φιναλε ουτε σκαουτερ ειστε ουτε μανατζαρεοι,ουτε τεχνικοι διευθυνταδες κ μεσα στα κολπα...ηρθε ο καρεμπες...επρεπε χθες κιολας να ειχε φερει 2 παιχτες για ορεκτικα...αντι αυτου γαμιεται στις διαψευσεις...οπως λες τα λεφτα αυτα ειναι οπως για εμας ενα πακετο τσιγαρα...αστεια πραγματα για τυπους σαν τον μαρινακη...αν οπως λεει ειναι γαυρακλας μεγαλος με καψουρα ατελειωτη ναουμε θα ειχε κανει παπαδες...οργανωση θελει πανο κ οχι σκορπισμα χρηματων...ποσο γαμημενο δυσκολο πραγμα ειναι σε αυτη την ομαδα να φιαξεις οργανωση?ποσο?κ αν δεν ξερουν ας φερουν αυτους που ξερουν...εγω προσωπικα δεν τον δικαιολογω ουτε στο ελαχιστο...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ξέρω πως η Φούλαμ πήρε Στεκέλεμπουργκ για 4.5 χαρτιά (τίποτα δλδ, για τον τερματοφύλακα
    της εθνικής Ολλανδίας) και μεις όχι μόνο δεν δίνουμε του Αγίου μας νερό αλλά δεν μπορούμε ούτε
    ελεύθερο σαπάκι (βλ Σαλίνο και Βερδού) να φέρουμε στο Λιμάνι. Τι ΤΛ τους λες, τι πρωταθλήματα
    και κύπελλα (της συμφοράς) δεν πείθεται ΚΑΝΕΝΑΣ να μας επισκευθεί. Και ξέρετε γιατί? Απλά γιατί
    ΔΕΝ πληρώνουμε ανάλογα με την ψυχική οδύνη και το πολιτισμικό σοκ που θα υποστεί ο ποδοσφαιριστής
    με το που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    μητσε μια ενστανση αν μου επιτρεπεις...δεν παθαινουν πολιτισμικο σοκ στα πιθηκια της τουρκιας και παθαινουν στην ελλαδα ρε φιλε...δηλαδη ονειρο ειχαν να παιξουν στην καισερσπορ,στην τρμζουνσπορ,στην φενερ,στην γαλατα κ σε αλλα μεγαλεια?τι διαφορετικο χιμπατζηλικη εχουν αυτοι?απλα πεφτει το χρημα....ρεει...

17. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dtakis80 για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-06-13), jonk (23-06-13), kwtsios (24-06-13), nikoskarki (30-06-13)

Thanks
    20.289
    Ignore User

μητσε μια ενστανση αν μου επιτρεπεις...δεν παθαινουν πολιτισμικο σοκ στα πιθηκια της τουρκιας και παθαινουν στην ελλαδα ρε φιλε...δηλαδη ονειρο ειχαν να παιξουν στην καισερσπορ,στην τρμζουνσπορ,στην φενερ,στην γαλατα κ σε αλλα μεγαλεια?τι διαφορετικο χιμπατζηλικη εχουν αυτοι?απλα πεφτει το χρημα....ρεει...
    Ναι κι έχουν σαρώσει τα τρόπαια οι ομαδάρες τους...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Εδώ το χρήμα σταύρωσε ολόκληρο Χριστό, παίκτες δε θα σου φέρει? Αλλά χρήμα ΔΕΝ δίνει ο κουράδας
    οπότε ξεχνάμε τους παίκτες...

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (23-06-13), jonk (23-06-13), nikoskarki (30-06-13)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Ναι κι έχουν σαρώσει τα τρόπαια οι ομαδάρες τους...
    ενα ευρωπαικο το τσακωσε η γαλατα πανο κ εκανε την ρεαλ να λερωσει βρακακι φετος...εμεις ποσα ευρωπαικα εχουμε?ή μηπως θα σε χαλαγε να ειχες εναν σναιντερ κ εναν ντρογμπα στην ομαδα ?εμενα προσωπικα καθολου...κ να στο πω κ αλλιως αλλιως ειναι να εχουν αντιπαλους μια ομαδα στο τσ.λιγκ εναν απο αυτους κ αλλιως το μασαδο κ τα αλλα μεγαθηρια...

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

ενα ευρωπαικο το τσακωσε η γαλατα πανο κ εκανε την ρεαλ να λερωσει βρακακι φετος...εμεις ποσα ευρωπαικα εχουμε?ή μηπως θα σε χαλαγε να ειχες εναν σναιντερ κ εναν ντρογμπα στην ομαδα ?εμενα προσωπικα καθολου...κ να στο πω κ αλλιως αλλιως ειναι να εχουν αντιπαλους μια ομαδα στο τσ.λιγκ εναν απο αυτους κ αλλιως το μασαδο κ τα αλλα μεγαθηρια...
    Ποιον Ντρογκπά, οταν σε ΦΤΥΝΕΙ ο Σαλίνο? Τι λέμε τώρα? Πιο εύκολα θα γαμ....ω την Σαράποβα
    παρά θα έρθει παίκτης της προκοπής στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη.

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (23-06-13), jonk (23-06-13), nikoskarki (30-06-13)

Thanks
    20.289
    Ignore User

Τα ζήσαμε αυτά με τους Ντρογκμπάδες και τους Σνάιντερς, μη σου πω ότι εμείς φέραμε και μεγαλύτερους παιχταράδες.
    Είδες να πάρουμε κανένα ευρωπαϊκό; Ούτε οι Τούρκοι που σκορπάνε ένα κάρο λεφτά είναι παράδειγμα προς μίμηση...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Ποιον Ντρογκπά, οταν σε ΦΤΥΝΕΙ ο Σαλίνο? Τι λέμε τώρα? Πιο εύκολα θα γαμ....ω την Σαράποβα
    ααααααααααα εισαι κ εσυ ενας απο τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ Ε?εκδιλωθηκες

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Τα ζήσαμε αυτά με τους Ντρογκμπάδες και τους Σνάιντερς, μη σου πω ότι εμείς φέραμε και μεγαλύτερους παιχταράδες.
    Είδες να πάρουμε κανένα ευρωπαϊκό; Ούτε οι Τούρκοι που σκορπάνε ένα κάρο λεφτά είναι παράδειγμα προς μίμηση...
    η εμπειρια κ η πειρα κολαει παντα με μια ομαδα απο καλους παιχτες κ εργαλια των 20-26 ετων...τι απολα αυτα εχουμε?απολυτως τιποτα...

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

αμα παρει παικτη μεχρι την τεταρτη εγω θα κανω τριο με σαραποβα και κουρνικοβα

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον jonk για αυτό το μήνυμα:

dimace (23-06-13), dtakis80 (23-06-13)

Σελίδα 76 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 26364656667273747576777879808696106116126176276 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές