differance (22-06-13), kouzoulo (22-06-13), kwtsios (23-06-13), titika (22-06-13)
κατα αρχην εγω βλεπω καποια λογικη και σοβαροτητα στους μπουγατσοκιμαδες πηραν καλο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και παιρνουν και παικτες (οχι μαγους αλλα παικτες που μπορουν να παιξουν μπαλα ) αν συνεχισει ετσι ο μπουχεσας εμεις εχουμε ενα μαλακα τσιφουτη προεδρο , 100 νοματαιους επιτελειο (δρομοκαιτειο ), προπονητη μονο για PR και γυρω στους 3000 δανεικους παικτες που δεν κανουν ουτε για την αεκ του τιγρη.
αποψη μου για το καλο της ομαδας την τεταρτη που βγαζει τα διαρκειας ο χοντρος να τα εξαντλησουμε ολα , ουτε ενα να μην περισεψει , να αποδειξουμε εμπρακτα ποσο μαλακες ειμαστε
differance (22-06-13), kouzoulo (22-06-13), kwtsios (23-06-13), titika (22-06-13)
Επειδή είμαστε πολύ κυριλέ φόρουμ, που λέει και ο Μέγιστος, οφείλω να κατεγγείλω
δημόσια πως το Βοσκόπουλο μου κάνει ΠΜ πονηρές προτάσεις για BDSM, Fendom κλπ,
τις οποίες απορρίπτω, αν και τελικά είμαι έτοιμος να αποδεχτώ...(Βοσκέ μιλάμε
για πολύ ψυχολογικό μπλέξιμο... Το πιάνεις? Ποιος ειμαι? Ο Κάφκα?)
nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (22-06-13)
Θα κάνω, αλλά ξεκαθαρίζω ότι το ταγάρι δεξί μπακ δεν το βάζω
Επίσης, τον Μανιάτη θα τον βάλω αμυντικό μέσο, αφού εκεί τον χρησιμοποιούμε.
Τα εξτρέμ τα έβαλα λίγο ανάκατα, γιατί ανάκατα τους έβαζε και στα παιχνίδια. Πότε δεξιά τον έναν, πότε αριστερά
Θα κάνω διαχωρισμό αμυντικών μέσων, κεντρικών μέσων και επιτελικών μέσων, αφού υποτίθεται ότι χρησιμοποιούμε "μία από όλα" στο "σύστημα Μίτσελ".
Τέλος, να θυμίσω ότι ο Καραγκούνης είναι δικός μας με μεταγραφή κι όχι ως δανεικός. Άρα, μέλος του ρόστερ.
Τερματοφύλακες: Κάρολ , Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Βλάχος
Αριστεροί οπισθοφύλακες: Χολέμπας, Λυκογιάννης, Καραγκούνης
Δεξιοί οπισθοφύλακες: Τζανακάκης, *
Κεντρικοί αμυντικοί: Αβραάμ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Ντιελνά***, Ποτουρίδης***
Αμυντικοί μέσοι: Μανιάτης, Φέισα
Κεντρικοί μέσοι: Μασάντο, Γκρέκο, Σάμαρης***, Μπουχαλάκης
Επιτελικοί μέσοι: Φουστέρ, Σουμπίνιο***, Ντε Βισέντι, Τάτος***
Αριστερά εξτρέμ: Αμπντούν, Πίνο**, Ολαϊτάν, Κάταϊ***
Δεξιά εξτρέμ: Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς***, Βασιλόγιαννης***
Επιθετικοί: Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Πάντελιτς** , Διαμαντάκος***
*(μπορεί να παίξει ο Καραγκούνης και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ο Παπάζογλου)
** Δεν έχουμε κάτι τελικό για τα συμβόλαια τους
*** Επιστρέφουν από δανεικοί
Άρα, σύμφωνα με τα παραπάνω:
Ήρθαν με μεταγραφή: Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Ντε Βισέντι, Ολαϊτάν
Επέστρεψαν από δανεικοί: Ντιελνά, Ποτουρίδης, Σάμαρης, Σουμπίνιο, Τάτος, Κάταϊ, Γκρμπιτς, Βασιλόγιαννης, Διαμαντάκος
Έφυγαν: Μοντέστο, Ντιακιτέ, Ζαραδούκας
Αυτά... Σε ποσότητα είμαι υπερπλήρεις. Σε ποιότητα δεν θα σχολιάσω, γιατί δεν θέλω να κράξω τους παίκτες. Πραγματικά πιστεύω ότι με έναν σοβαρό προπονητή που θα ΔΟΥΛΕΥΕ την ομάδα, ακόμη και το παρόν ρόστερ θα μπορούσε να πετύχει αρκετά πράγματα και να αναδειχθούν και αρκετά νέα παιδιά.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (22-06-13), consigliere (22-06-13), differance (22-06-13), dimace (22-06-13), jonk (22-06-13), nikoskarki (30-06-13), panahs7 (22-06-13), SOLID (22-06-13), VALVERDES_7 (22-06-13)
Φημολογειται οτι ηταν 1εκ σε Βαφλες με μαυρη σοκολατα και ο Βαγγελας ζητησε
1.2εκ Βαφλες με ασπρη σοκολατα και marshmellows.
Καλά ποιον κοροιδεύουν τώρα? 1 εκ αρνήθηκε για τον Σιόβα? Ο ίδιος ο Μαρινάκης θα πήγαινε στην Λιέγη για να κλείσει η μεταγραφή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
nikoskarki (30-06-13)
Παντως ειναι πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι την Τεταρτη λεει παρουσιαζονται τα νεα διαρκειας.
Αυτο δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα. Μετα απο τετοιο χαλι την περυσινη χρονια,με κραχτες αδυναμιες
σε ολες τις γραμμες,να μην εχεις καταφερει να γυρισεις το κλιμα υπερ σου και να βγαζεις διαρκειας.
Μπραβο. Θελει πολλα @@ ή πολυ βλακεια στο τμημα marketing.
Αντρεας Μπουχαλακης 0-1 η Εθνικη U20
Διαμαντακος ασσιστ Μπουχαλακης γκολαρα !
nikoskarki (30-06-13)
Δλδ, αρνείσαι πως μου κάνεις ανήθικες προτάσεις????
*Κοσμά, με τα πολιτικά το λύσατε το θέμα. Με τα ...σεξουαλικά τι γίνεται? Έχω πέσει θύμα
σεξουαλικής παρενόχλησης και είμαι μονο 15 ετών. Θα το πω στη μαμά μου και θα σας φέρει
το ηθών!(μέχρι τότε μπορείς να συνεχίσεις να με ενοχλείς, Βοσκέ. Μη χάσουμε την
σειρά μας...)![]()
nikoskarki (30-06-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
nikoskarki (30-06-13)
Θα τα αγοράσει ΟΛΑ ο μέγιστος και θα ρεφάρει το θωρηκτό. Χθες μου είπε πως
γουστάρει να βλέπει μόνος τα παιχνίδια της ομάδας, να έχει χώρο δεξιά κι
αριστέρα να απλώνει τις ποδάρες του και φυσικά όλο το προσωπικό του Ρεντ Καφέ
να τον σερβίρει σαμπάνια και χαβιάρι... Γκόμενες ΔΕΝ θα έχει μαζί του, γιατί φοβάται
πως με αυτά που θα δουν στον αγωνιστικό χώρο θα τρομάξουν και θα την κοπανήσουν...
nikoskarki (30-06-13)
Όχι - προς Θεού(κοίτα λίγο πάνω μην πέσει καμία φωτιά): Ενίσταμαι! Με ξεμπροστιάζεις ασύστολα!!!
Δεν τα λέω για να τα διαβάζουν όλοι...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
*Τι δουλειά έχουν τα σεξουαλικά με το ...γκολφ και την ιστιοπλοϊα; Ε;;;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (22-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Κωμωδία και μαλακία! Μην τα πάρω στο κρανίο!
Στην Τσέλιγκας Φιλμς θα τοποθετήσεις τα λεφτά σου, για "κοινωνικό" υπερθέαμα
και μεγάλες αποδόσεις!
*Βοσκέ, βρήκα θύμα! Πες και συ κάτι, με τρόπο πάντα, να μας τα ακουμπήσει. Καλύτερα
να του τα φάμε εμείς παρά η χοντρή κάμπια. Όρμα!!!!![]()
differance (22-06-13), nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (22-06-13)
differance (22-06-13), dimace (22-06-13), nikoskarki (30-06-13)
υπαρχει μια πιθανοτητα οι χιλιοι νοματαιοι της μπροεδραρας αυτοι οι σουπερ ειδικοι συμβουλοι του παγκοσμιου χρηματηστηριου του ποδοσφαιρου να τον επεισαν οτι ο σιοβας θα πωληθει με τα τριπλα.... ποιος ο σιοβας που τον εκανε ταναπου ο τζανης του πανθρακικου και στην αρχη ειχε την αβαντα εναντι του μανωλα οχι για ποδοσφαιρικους λογους αλλα λόγω του ονοματος του δευτερου...
πιθανοτατα η πληροφορια να ειναι μουφα, αλλα αν ηταν αληθεια δεν θα μου φαινοταν περιεργο....
nikoskarki (30-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Bookmarks