«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (21-06-13), IERO (21-06-13)
Θα έβαζα στοίχημα αλλά δεν το κάνω (είναι σαν να κλέβω εκκλησία) πως στο τέλος θα βγει ο Καραπαππάς και
θα πει πως ο Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση αλλά οι "κακοί" παίκτες δεν ήθελαν να έρθουν στον Ολυμπιακό.
Έτσι, αν και θα έχουμε πάρει τον κανέναν, θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Πρόεδρο ο οποίος έδωσε
τα πάντα για την ομάδα, άσχετα αν στο τέλος δεν θάχει ξοδεύσει ούτε ευρώ! Εδώ είμαστε και θα δούμε...
nikoskarki (30-06-13)
Εγώ αντίθετα βλέπω κινητικότητα, με προσλήψεις διευθυντάδων κλπ, που σημαίναι οτι εκεί στα τέλη Αυγούστου....
... θα μας ξεφουρνίσουν ότι πουλάνε Τζιμπούρ- Αμπντουν- Μητρογλου και Μανωλά, μαζί με Μέγερι και κάνα Φετφα, και ότι τώρα τελειώνουν οι μεταγραφές και δεν προλαβαίνουν, αλλά τα κενα θα αναπληρωθούν το Δεκέμβριο...
Ούτε στους 16 δε μας βλέπω...
... του πρωταθλήματος εννοώ![]()
jonk (21-06-13)
Η προθεσμία για την απάντηση που περιμένανε από τον Βερδού τελείωσε,λένε.
Μα γιατί..; Δώστε κανα δύμηνο στο παλικάρι να κατασταλάξει και τελικά να έρθει στα κορόιδ...εεεε στο λιμάνι της καρδιάς του!
Πάμε παρακάτω. Έχει γέλιο η υπόθεση μεταγραφές!
όχι ρε γαμώτο, μας φτύνει και ο αχτένιστος... είναι που τον κάλυπτε η πρόταση του Ολυμπιακού....
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
jonk (21-06-13)
Ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρικες διαπραγματευσεις,απο
τις αναγκες συλλογων,μανατζερς και παιχτων,στελνονται καθε χρονο
απο την ΠΑΕ να διαχειριστουν deals εκατομμυριων ευρω και φυσικα
ΝΑΥΑΓΟΥΝ χαρακτηριστικα.
Ο Ολυμπιακος στα μεταγραφικα "τραπεζια" εχει καταντησει επαγγελματιας
LOSER,που ξερει μονο να πεταει 1-2 προτασεις και απλα να περιμενει
να γυρουν τα πραγματα στην πλευρα του.
Αυτη η συντηρηση του μοντελου ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους λογους
που ΟΜΑΔΑ δεν θα φτιαξουμε ποτε.
Οταν θες εναν παιχτη,υπαρχει ενα παραθυρο να τον αποκτησεις.
Οταν καταπατας αυτο το παραθυρο για Χ,Ψ λογους,τοτε να περιμενεις
απο τον παιχτη,τον ατζεντη,την ομαδα ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
Αναλωθηκαμε 3 βδομαδες με τον Βερδου για να μας πει στο τελος
οτι μενει Ισπανια? Τι αλλαξε δηλαδη απο την 1η μερα των διαπραγματευσεων?
Και φυσικα ολο αυτο το ΤΣΙΡΚΟ το δημιουργουνε εμμεσως τα ΜΜΕ αντιμετωπιζοντας
τον Μαρινακη και τον Βρετζο ως τους μοναδικους "φραγκατους" Ελληνες,που οταν
καθονται να διαπραγματευτουν ειναι "σκληροι"...ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι
μεγαλυτερες "κοτες" στην ιστορια των μεταγραφικων σεναριων.
Χαχα άλλη μια επιτυχία του ευσωμου προέδρου και του επιτελειου του.
Μποατεγκ-Λεον - Βερδου.
3/3 και συνεχίζουμε γουτσα γουτσα θα περάσει το καλοκαίρι.
Όλοι διαρκείας.
nikoskarki (30-06-13), SOLID (21-06-13)
Σε κινδυνο το Confederations!
Ανεπιβεβαιωτες φημες λενε οτι Βρεντζος,Κοβασεβιτς,Καρεμπε,Μαρινακης,Λαυρεντιαδης
εκατσαν στο τραπεζι με τους ιθυνοντες του Confederations Cup
στο Ριο της Βραζιλιας για να ζητησουν εξηγησεις γιατι στην Βραζιλια του Νευμαρ
δεν κληθηκε ο "κλεισμενος" Λεαντρο Σαλινο στην θεση του Ντανιελ Αλβες που η
αποδοση του κυμαινεται σε χαμηλες πτησεις....
Η ομοσπονδια της χωρας του Καφε διαβεβαιωσε τον προεδρο του Ολυμπιακου
οτι στο Μουντιαλ του 2014 ο παιχταρας που βρηκε ο Κοβασεβιτς στα βαθη της
Πορτογαλικης Λιγκας θα ειναι βασικοτατος και δεν χρειαζεται να ανησυχουν
στην ΠΑΕ.
Μινι κριση στην Ν.Αμερικη μεταξυ των φιλαθλων της Βραζιλιας που ευελπιστουμε
να εχει ληθει μεχρι αυριο το βραδυ για το προγραμματισμενο ματς με την Ιταλια.
Παντως δεν ακουσα σημερα για διαψευση και θα αρχισω να πιστευω οτι σταματησαμε να κινουμαστε μεταγραφικα.
Και ναι βρε Solid σιγα μη παιξει ο γερο Αλβες στην ενδεκαδα,που ειχε απορριψει προταση του ολυμπιακου πριν 3 χρονια λογω του ομοφυλοφιλου θειου του και της κακιασμενης πεθερας του.
Μπορεί κάποιος να μας πει ποιους παίχτες αποκτήσαμε επίσημα και σίγουρα, καθώς και ποιους αποδεσμεύσαμε ώστε να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη λίστα με τα ΗΡΘΑΝ/ΕΦΥΓΑΝ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποπο μιλαμε και φετος το μεταγραφικο μας πλανο! σκιζει!!!απο μεταγραφικη σε μεταγραφικη επιτυχια παει το τμημα.
αφού οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν 17 αυγούστου, μην τρώγεστε από τώρα...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
nikoskarki (30-06-13)
η προετοιμασια ξεκιναει σε λιγοτερο απο 3 βδομαδες και οτι και να φερει ο σπαγγος θα χασει την προετοιμασια , ενοειτε οτι καποιοι παικτες που θα κανουν προετοιμασια θα φυγουν τελος αυγουστου για να μην αντικατασταθουν . ας βαλει τα διαρκειας στον πατο του φετος μπας και βαλει μυαλο ο μαλακας , καποτε πρεπει να καταλαβει οτι ο γαβρος δεν ειναι καμια σκυλοπνιχτρα του να κανει οτι γουσταρει
dimace (21-06-13), nikoskarki (30-06-13), talos (21-06-13)
jonk (21-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Απίθανα πράγματα μπορεί να ανακαλύψει κανείς αναζητώντας στοιχεία για τις κινήσεις του Ολυμπιακού σε ξένες χώρες.
Χθες, λοιπόν, ένα πορτογαλικό αθλητικό μπλογκ, το «SuperLiga News», ενέπλεξε τους «ερυθρόλευκους» σε ένα παρανοϊκό σενάριο, που τους θέλει να έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι!
«Φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει ότι θα ενδιαφερόταν για τον Νάνι, εφόσον ισχύει η πιθανότητα να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ», σημειώθηκε, με το δημοσίευμα να συμπληρώνει πως: «Η συγκεκριμένη είδηση εξέπληξε πολύ κόσμο»!
ρε πικουλα αργει η πρωταπριλια
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (22-06-13)
Bookmarks