BrazHlias (17-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (17-06-13)
Διαπαιδαγωγούμε όχι μόνο με την απαράμηλη τέχνη μας αλλά και με τον λόγο μας στο φόρουμ!
Κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να υποτιμήσει την συνεισφορά μας στη διάπλαση σωστών
χαρακτήρων και υπεύθυνων ατόμων. Έχουμε θυσιαστεί για αυτούς τους άθλιους Βοσκέ
και αντί για ευχαριστώ μας λένε και "περίεργους" Αλλά δεν πειράζει. Η ιστορία θα μας κρίνει
και θα μας δικαιώσει. Αμήν!
nikoskarki (30-06-13), voskos_7 (17-06-13)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
VALVERDES_7 (18-06-13)
consigliere (17-06-13), voskos_7 (17-06-13)
Ημιάγρια φιλή που αρνείται την εξημέρωση, λέγεται όλο αυτό...Αλλά, που θα πάει; Θα... υπερισχύσουμε... (ωραία λέξη βρήκα για... τελείωμα, ε;;;)Πας να τους βγάλεις και από πάνω, τώρα;;;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
nikoskarki (30-06-13)
jonk (18-06-13)
differance (17-06-13)
differance (17-06-13)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (17-06-13), panahs7 (17-06-13)
Ζηταμε λεει απο την Στανταρ Λιεγης να μας δωσει 1εκ για τον Σιοβα
αλλα τα 3.5 που θελουνε για τον εξτρεμ με τις περισσοτερες ασσιστ
στην Λιγκ 1 περυσι μας φαινονται παρα πολλα!
Μηπως εξω απο την Αλεξανδρας εχει επιγραφη ΝΕΡΙΤ?
Ελα πειτε αληθεια...
Ποιος εδω μεσα ειναι ο Πικουλας και ποιος ο Βερβελες?
Αρκετα με τα ρεπορταζ που σας βγαζουμε...
dimace (18-06-13)
nikoskarki (30-06-13)
Θέλω να παρακαλέσω το τιμ να ανοίξει άλλο θρεντ για τις χειμερινές μεταγραφές και να μην
βρίσκονται όλες οι κινήσεις της ομάδας στο παρόν, γιατί μπερδευόμαστε με το πλήθος τους.
Επίσης θα είναι ευκολότερο μελλοντικά να ανατρέξουμε στα εν λόγω θρεντ και να βρούμε
τους παίκτες που αποκτήσαμε με κριτήριο καλοκαίρι και χειμώνα και να μη χανόμαστε στα
ονόματα.
Ευχαριστώ.
nikoskarki (30-06-13)
Για να δούμε τι έχει το σημερινό μενού... Χμμμ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 18-06-13 στις 12:42 Αιτία: longtext
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kαι βέβαια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 18-06-13 στις 12:42 Αιτία: longtext
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καλέ, ο (Π)ούτσε πώς και μας ξέφυγε? ΒΟΣΚΕΕΕΕΕΕΕΕ! Ρίξε ρεπορτάζ γρήγορα, γιατί ήδη έχω ανάψει!
jonk (18-06-13), nikoskarki (30-06-13)
Καλημέρα. Άλλη μια μέρα στον πλανήτη των φυλλάδων και των ΑΡΔ που κάνουν ό,τι μπορούν μπας και βγάλουν κανένα φράγκο εν μέσω κρίσης από την αγάπη των φιλάθλων. Ακόμα δεν αρχίσανε οι μεταγραφές (που λέει ο λόγος) και έχουμε πήξει στη μπαρούφα...
Μια χαρά έχουν αρχίσει οι μεταγραφές. Όλες οι (σοβαρές) ομάδες έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους και ξέρουν επακριβώς τι περιμένουν από το μεταγραφικό παζάρι, τους παίχτες που θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους σε κάθε θέση που πονάνε, τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι στραβώσει και τους παίχτες που θα χρειαστούν σε περίπτωση πώλησης κάποιου παίχτη.
Εμείς έχουμε βάλει 15 ανθρώπους με διάφορες ονομασίες (genaral manager, assistant manager, technical director, ball boy, ball girl etc etc) να ψάχνουν να φέρουν κάναν παίχτη στην τύχη, κατά προτίμηση ελεύθερο ή δανεικό, οπωσδήποτε φθηνό και ανεξάρτητα από το εάν τον χρειαζόμαστε ή όχι.
Bookmarks