voskos_7 (13-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (14-06-13)
Παιδιά δεν ξέρω εσείς τι πιστεύετε αλλά εγώ έχω πάθει ΠΛΑΚΑ με τον Πρόεδρο Μαρινάκη.
Σε μια εποχή που εκατομμύρια Έλληνες δυσκολεύονται να τα φέρουν πέρα, που ο κατώτατος μισθός
είναι το πεντακοσάρικο και ο φορολογούμενος κυριολεκτικά αρμέγεται και θυσιάζεται, ο μέγας Πρόεδρός
μας ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια, για να φέρει ότι καλύτερο, ό,τι πιο εκλεκτό από παίκτες στην ομάδα της
καρδιάς του.
Έτσι, αναπόφευκτα, γεννώνται συγκρίσεις με την προηγούμενη διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη. Κόκκαλη,
που για δεκαμπέντε χρόνια το μόνο που κοίταξε ήταν να κάνει εκατομμύρια στην πλάτην του Ολυμπιακού
και των φιλοδοξιών μας, αρνούμενος να φέρει παίκτες της προκοπής, επιλέγοντας σαπάκια και τζάμπες.
Με ποδοσφαιρικές καρικατούρες, όπως ο Ζϊο, ο Ρίβα, ο Ζέτε, ο Καρεμπέ, Μέλπμπεργκ, ελεύθερους όπως ο Ζάχο, ο
Ντιόγκο, ξωφλημένους όπως ο Κόβα και ο Γκόγκα, σακάτηδες όπως ο Γκαλέτι κλπ μας κορόιδευε χωρίς αρχή
και τέλος, σε πολλούς από μας έκοψε το ίδιο το γήπεδο. (γήπεδο που δεν πλήρωσε σημειωτέον, αλλά άλλοι
το έχτισαν για την πάρτη του, για να τα κονομάει)
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, την ανακούφιση και την χαρά μου, όταν ο καρκίνος Κόκκαλης απετέλεσε παρελθόν,
και στη θέση του ήρθε ο Μεγάλος Ευάγγελος Μαρινάκης, που, αν και στην αρχή ήταν κάπως συγκρατημένος
στο ξόδεμα, μετά, φανερώνοντας τις τεράστιες φιλοδοξίες του, βάλθηκε να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη,
μεταμορφώνοντας τον Ολυμπιακό σε υπερδύναμη των γηπέδων. Αν ο Πρόεδρός μας συνεχίσει σε αυτούς
τους ρυθμούς, είμαι σίγουρος πως φέτος στο ΤΛ θα κοιτάμε στα μάτια ομάδες όπως η Μπάγερν και η Παρί,
και τα αμέσως επόμενα χρόνια θα φέρουμε το βαρύτιμο τρόπαιο στον Πειραιά.
Τώρα πιά, μετά από αυτά που όλοι είδαμε και ενθουσιαστήκαμε, είμαι σίγουρος πως δεν είναι μακριά η μέρα
που παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Αγκουέρο, ο Ρόμπεν και γιατί οχι ακόμη και ο μεγάλος Μέσι, θα επιλέξουν
την ομαδάρα μας, ως επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Βέβαια, γιατί σε αγαπάμε Πρόεδρε, μην ξοδεύεις
τόσο κραυγαλέα τα χρήματά σου! Εμείς οι οπαδοί γουστάρουμε τρελά να το κάνεις, αλλά υπάρχει και κόσμος
που ίσως δει την τόση γεναιοδωρία σου με καχυποψία. Αυτά, πχ, τα 250 εκ που θέλεις να δώσεις στον Ρονάλντο,
την περίοδο που διανύουμε, είναι κάπως υπερβολικά. Κάνε λίγο κράτει φέτος και του χρόνου τινάζεις την μπάνκα στον
αέρα. Για φέτος είμαστε πολύ καλά!
Παιδιά, το απόγευμα συντονιστείτε όλοι στην ΕΡΤ για να δείτε σε απευθείας μετάδοση
από το Ελ. Βενιζέλος την άφιξη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας μας!
voskos_7 (14-06-13)
Σήμερα το πρωί ο Βερδού έφτασε Ελλάδα... Για να δούμε...
Για διακοπές?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
περιπτωση βουκσεβιτς μου μυριζει,
καλημερα!
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Τιμιοτατος,με πολλες συμμετοχες στην Πριμερα ως βασικος στο 4231 της Εσπανυολ
εδω και 6 χρονια περιπου,με υψηλη αγοραστικη αξια και στο top10 καλυτερων
ελευθερων παιχτων για το καλοκαιρι του 2013 βασει πολλων scouting sites.
Ευελπιστω οτι θα ειναι περισσοτερο Ιμπαγασα απο...Οσκαρ για το γεγονος οτι
μεγαλοι γνωστες της Πριμερα οπως ο Λαουντρουπ,ο Σιμεονε,ο Ποκετινο του
προσεφεραν συμβολαιο συνεργασιας στις Σουονσι,Ατλετικο και Σαουθαμπτον
και του εδωσαν θεση ΒΑΣΙΚΟΥ εαν ισχυουν τα ρεπορταζ της ΜARCA.
Πληρει τα προτυπα μιας φτηνης και εξυπνης μεταγραφης στην θεση που χρειαζομαστε
ενισχυση.
kouzoulo (15-06-13)
HIRT!!!!!!!
jonk (15-06-13)
dimace (14-06-13)
Δεν τον έχω δει το συγκεκριμένο παίκτη... Πάντως από αυτά που λέει ο SOLID φαίνεται αρκετά καλός. Τι να πω... Μακάρι κατ' αρχήν να έρθει και εν συνεχεία να βοηθήσει σε μια θέση που πονάμε.
Bookmarks