voskos_7 (12-06-13)
τα πλάνα αλλάζουν ύστερα από τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις ...
έκλεισε η ΕΡΤ, θα βρούμε πολλούς και φθηνούς παίκτες τώρα ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
voskos_7 (12-06-13)
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και ύστερα από την απόφαση του πρωθυπουργού να κλείσει την ΕΡΤ αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους άνεργους, θα ήταν σκάνδαλο να ξοδέψουμε εκατομμύρια για μεταγραφές.
Με εκτίμηση,
Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η Μπαρτσελονα εδω και λιγες μερες ανακοινωσε οτι οι παρακατω ποδοσφαιριστες
θα παραχωρηθουν μεσα στην τρεχουσα μεταγραφικη ειτε σαν δανεικοι ειτε με
κανονικη μεταγραφη σε "λογικες τιμες" :
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο το ξεσκαρτάρισμα θα αφορά τους Όιερ Ολαθαμπάλ, Τζόναθαν Ντος Σάντος, Μαρκ Μπάρτρα, Αντρέου Φοντάς, Ραφίνια, Ζεράρ Ντεουλοφέου, Ισαάκ Κουένκα και Κρίστιαν Τέγιο.
Δεν βρισκω λογο να μην γινει μια κινηση για καποιους απο τους παραπανω εστω με συνιδιοκτησια
για εναν χρονο,ειτε με δανεισμο,ειτε με λιγα λεφτα.
Περυσι η Λεβερκουζεν εδωσε 3.5εκ για να παρει τον Καρβαχαλ απο την Ρεαλ Μαδριτης.Με τις
εμφανισεις του εξασφαλισε θεση στην Εθνικη Ισπανιας και του χρονου θα ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ στην
Ρεαλ καθως χρησιμοποιησε τον ορο "buy back" που του ειχε βαλει στο deal ο Μουρινιο γιατι
τον "πιστευε πολυ". Ετσι το buy back ηταν 5.5εκ και ο παιχτης γυρισε Μαδριτη.
Παρα πολυ καλο deal για την Λεβερκουζεν,εφτιαξε ονομα,εβγαλε καποια λεφτα για να επενδυσει
και στην τελικη χρησιμοποιησε εναν παιχτη ο οποιος την ανεβασε επιπεδο. Το kicker φετος τον
εβαλε στην καλυτερη 11αδα της χρονιας.
Δεν θεωρω οτι ειναι δυσκολο να παρεις εναν παιχτη απο τους παραπανω εαν δωσεις λιγα χρηματα
και "οραμα Champions League" οσο μπορεις ακομα.
Οι περιπτωσεις των Τζοναθαν ντος Σαντος και Ισαακ Κουενκα ειναι σχετικα ευκολες.Για Ντελοφεου
και Τεγιο δυστυχως δεν υπαρχει καμια τυχη καθως προκειται για ταλεντα παγκοσμιου κλιμακας.
dimace (12-06-13)
Θα ηθελα να αναφερθω στην περιπτωση του Μαξι Ροντριγκεθ που γραφτηκε σημερα απο τον τυπο.
Ο τυπος ειναι ενας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ εξτρεμ που εχει ολα τα στοιχεια (περαν της ηλικιας των 31) να
ειναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ παιχτης για το συστημα που παιζει ο Μιτσελ.
Γρηγορος,τεχνιτης,μπουκαδορος και με φοβερα τελειωματα. Αν και οπαδος της Γιουναιτεντ,τον
ξεχωριζα μεσα στο χαλι της Λιβερπουλ καθως για μια διετια ηταν ο καλυτερος 12ατος παιχτης
της Πρεμιερ Λιγκ.
Πραγματικος ηγετης,με μανατζερ τον γνωστο Κονσεντινο (Λετο,Αρτσουμπι,Λεντεσμα,Κοστανζο,Γκαλετι)
που εχει καλες σχεσεις με την ΠΑΕ,ελευθερος σε εναν μηνα,με κασε κατω των 2εκ και ορεξη για
επιστροφη στην Ευρωπη.
Ειναι απο αυτα που λεμε "ΛΑΒΡΑΚΙ" και θα ειναι τιμη να παιξει στην Ελλαδα.Επισης η χρονια του
στην Νιουελς ηταν πολυ καλη και προπομπος οτι θα γυρισει Ευρωπη και οτι η μπογια του περναει
ακομα.
Ρεαλιστικα τον βλεπω σε μια μικρομεσαια της Σεριε Α,καθως το στυλ του ειναι καθαρα για Ιταλικο
ποδοσφαιρο.
![]()
dimace (12-06-13)
Τεό, θα τους "πάρω" ΟΛΟΥΣ (Βοσκέ με πιάνεις?) και όποιος μου κάτσει, έκατσε.
Τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα...
voskos_7 (12-06-13)
dimace (12-06-13)
voskos_7 (12-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (12-06-13), Red&White-Nick-7 (12-06-13)
4-3-2-1 με εξτρεμ που να ξερουν μπαλα.
Αυτο επαιξε στην Χεταφε με Γκαβιλαν και Λεον
Αυτο επαιξε στην Σεβιλλη με Ναβας και Ρεγες
Στο Ολυμπιακο εδω και περιπου 4 χρονια απο τις αποχωρησεις
Γκαλετι και Τζολε,δεν μπορεις να ακουμπησεις τετοια συστηματα.
differance (12-06-13), kwtsios (13-06-13)
Α να ερχονταν Ναβας και Ρεγες τι ωραια που θα ηταν.Στο μεταξυ αυτος ο Τορες ερχεται ή ολο χανει το δρομο?Εχουν λυσσαξει οι γαυρικες εφημεριδες με αυτον.
Ευτυχως τελειωσαμε τον Λεον δηλαδη για να μην αγχωνομαστε αδικα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (12-06-13)
voskos_7 (12-06-13)
Πολλες φουτσες τα τελευταια χρονια με τον Μουρινιο-Βαλβερδε και τον Σερ Αλεξ-Τακη Λεμονη..
Βαρεθηκα πια.
ΥΓ: Κατι αλλο απο πολεμο στον Μιτσελ εχει το ρεπερτοριο?
Καθε φορα που κανω ενα ποστ πρεπει να κατσω να αντιπαρατεθω για τον Μιτσελ
λες και ημαστε σε φορουμ της Θ13.
Καθόλου κακό, ειδικά αν είσαι μάστορας στο κατακόρυφο ή στο "κεράκι"...
Αν δεν έχεις αλεργία, καλά έκανες... Γιατί η μυρωδιά, δεν φεύγει, λένε.
Μην τους "αδικείς", είναι τεράστιο το ξενέρωμα και ειδικά τώρα που αποδεικνύεται (όπως ήταν και το λογικό, δηλαδή) ότι δεν μπορεί να φέρει αυτούς που νόμιζε αρχικά ότι μπορεί και βγαίνουν σαν μανιτάρια φήμες για άτομα που τα κόβεις από το προφίλ στο transfermarkt, χωρίς να χρειαστεί να δεις και βιντεάκι... Ο Ροντρίγκεζ, είναι μακράν η κορυφαία περίπτωση που έχει ακουστεί και η καθυστέρηση της διάψευσης, μάλλον οφείλεται στην απεργία της ΕΣΗΕΑ... Αν και η περίπτωσή του, σαν παίκτης, μου θυμίζει πολύ του Κίλλυ Γκονζάλες... Καλές χρονιές μαζεμένες στην Ισπανία και μετά, άφαντος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (12-06-13)
Bookmarks