Δικαιολογίες, δεν πρόλαβε, δεν έκανε, δεν διάλεξε ...
Ευτυχώς που τον έσωσε ο διαιτητής ... να πάει να ανάψει μία λαμπάδα για τον Γιάχο ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Η αλήθεια ειναι οτι χρόνο είχε αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.
Εφ' οσον αυτός θα είναι ο προπονητής, ας δω τι ομάδα θα φτιάξει. Δεν θα αργήσει πιστεύω το "δειγμα γραφής" να φανεί. Αν τα πάει όπως και φέτος συνεχίζουμε τον εξάψαλμο. Εγώ απλα βαρέθηκα να σκοτίζομαι για τους Μιτσελάδες και γι' αυτό τα λέω, θα περιμένω, θα δω και θα τα ακούσει (ή όχι).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (06-06-13)
Θέλετε να κάνουμε υπομονή προτού κράξουμε τον άχρηστο? Να την κάνουμε. Πότε θέλετε να τα ακούσει? Σεπτέμβρη? Οκτώβρη? Νοέμβρη? Εδώ είμαστε και θα τα πούμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (06-06-13)
Οχι ρε συ κράχτον και τώρα, εγώ για μένα μιλάω οτι σιγά μην ασχοληθώ. Τα δείγματα που έδωσε φέτος ήταν πολύ άσχημα και το παραδέχομαι. Μπορώ όμως να κάνω κάτι; Αν μπορούσα εγώ ή όλοι εμεις να τον απολύσουμε και να φέρουμε άλλον τότε ναι.
Και φυσικά δικαίωμα στην κριτική έχουμε άπαντες, δεν θα την έκοβα σε κανέναν. Την κριτική εννοαω![]()
Aυτος ο Ισα ποιος ειναι ρε παιδια? Ειναι σαν να λεμε (εκει γυρω στο Νοεμβριο) : "Ισααααα ρε που θελετε να δειτε και ωραια μπαλα, αχαριστοι" ?
*****8.23*****
η αληθεια ειναι πως για να εισαι 100% σιγουρος αν ο προπονητης ειναι καλος πρεπει να κανει προετοιμασια, να ζητησει καποιους παιχτες, να μονταρει την ομαδα οπως θελει και μετα να κριθει.
εγω ομως λεω απο τωρα πως ειναι τσαρλατανος. γιατι το κανω? γιατι μπορω.
δεν λεω να φυγει, απλα κανω μια προβλεψη. μπορει να δικαιωθω, μπορει και οχι. ελπιζω το δευτερο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
VALVERDES_7 (07-06-13)
voskos_7 (07-06-13)
Ε,ενταξει αναμενόμενο αυτό. Οι Βαλβερδικοί ηταν αντι-Ζαρντιμικοί και οι Ζαρντιμικοί αντι-Μιτσελικοί. Και είναι θέμα εγωϊσμου γι' αυτο και θα προτρέξω και θα πω ότι οι Μιτσελικοί θα είναι αντι-επομενου προπονητή και οι αντι-Μιτσελικοί το αντίθετο. Σκοινί κορδονι παει αυτό.
Εύκολο ειναι να τον φάει ο κόσμος , ομως αυτά τα "φαγώματα" προκαλούν έριδες, καυγάδες και χωρίζουν παρέες. Το έχω δει να συμβαίνει απειρες φορές και το απεχθάνομαι, γι' αυτο και προσπαθω να το κόψω, εγώ τουλαχιστον.
Εννοείται ειμαι υπερ της κουβέντας που γίνεται πχ τώρα , με τα συν και τα πλην του καθενός ,και τον χαβαλέ τον ανάλογο. Ομως δε θελει και πολυ να εκτραχυνθεί γι' αυτό και ψιλοαποφεύγω να συμμετέχω τις περισσότερες φορές.
Ο κόσμος μπορεί να κανει πολλά, δεν μπορεί όμως να πληρώσει και να προσλάβει αυτόν που θέλει παρά μονο αν συμφωνεί η άποψή του με αυτού που πλερώνει![]()
VALVERDES_7 (07-06-13)
Ο Σουλης Παπαδοπουλος παντως δεν εχει κλεισει στον Αρη
*****8.23*****
Παρελαβε μια ομαδα,χωρις δεξι μπακ,με τον οργανωτη με 8 θλασεις σε μια σεζον,
τον "Βλαχοροναλντο" της Ξανθης για βασικο(!!) και κανεναν κοφτη.
Τι περιμενες να γινει δηλαδη? να πεταει η ομαδα φωτιες? Μαγος ειναι?
ΑΔΙΚΑ φαγωθηκε ο Ζαρντιμ,αλλα ετσι οπως το παμε ΑΔΙΚΑ θα φαγωθει και
ο Μιτσελ.
Τι διαφορετικο μας εχει δειξει δηλαδη η ιστορια τοσο που να αμφισβητουμε
τον οποιονδηποτε?
Υπομονη να γινει το μονταρισμα και η προετοιμασια. Λες και οι υπολοιπες 255 ομαδες
που θα συμμετασχουν στα ευρωπαικα κυπελλα του χρονου ειναι πανετοιμες και θα
ερθουν στο Καραισκακη να μας φανε ζωντανους.
Ακομα και τα μεγαλυτερα κλαμπ του κοσμου ειναι σε διαδικασια εκκαθαρισης.Καποια δεν εχουν
εδω και 1 μηνα ΚΑΝ προπονητη! τρεχει η ομαδα με τους physio και τους τεχνικους διευθυντες.
Νυσαφι πια με τις κατηγοριες οτι ειμαστε το μοναδικο τριμπουρδελο της Ευρωπης.
Βαλβερδικοι, Ζαρντιμικοι, Μπαγεβιτσικοι, Μιτσελικοι, Λεμονιακοι και του κωλου τα 9μερα. Ο Γαβρος παραδοσιακα κα@λωνε και θα κα@λωνει με το να τρωγεται με τα ρουχα του (πρωτα) και μετα να τρωει προπονητες και οταν μπαινει στο Καραισκακη αισθανεται οτι μπαινει σε αμφιθεατρο θανατου. Ο Καισαρας βεβαια δεν ειναι χαζος, παντα θα προσφερει αρτο και θεαματα. Τι εγραψα ο ~~~~~~~, με συγκινησα.
Παμε στα σοβαρα παλι, στις 25 Ιουνιου λενε θα κανουν συσκεψη για τις μεταγραφες. Σιγα ρε μαλακες μην βιαζεστε τοσο![]()
*****8.23*****
Στα τρυφερά μου ο Ζαρντίμ. Έχει φύγει πλέον και ποσώς με ενδιαφέρει τι θα κάνει. Εγώ γεγονότα παραθέτω...
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ! Είναι απλό! Δέχτηκε να φορτωθεί το ρόστερ, θα κριθεί, τέλος. Αλλιώς ας αφήνανε τον άλλον να τελειώσει
τη σεζόν, απ' τη στιγμή που φοβήθηκες μη στο διαλύσει και ήρθε ο άλλος και το έκανε(!), εγώ αυτό το αποκαλώ παραλογισμό...
Red&White-Nick-7 (06-06-13)
Θα γραψω για το χεζοκλασολαστεξ που επιασε τον Λο και τον ελεγχο ντοπινγκ που ζητησε ο Τρακης. Υπαρχει συνδεση σε αυτα τα δυο, κατι βρωμαει εδω.
*****8.23*****
Bookmarks