Τεο, έτσι που το πάει, θα μας πούνε ότι δεν μπορεί να κριθεί, ο προπονητής, γιατί η προετοιμασία ήταν πολύ μικρή.
Δεν διαφωνώ με τις κινήσεις σαν ουσία, αλλά τι έτρεξες να κλείσεις Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Σαλίνο, Τζανακάκη, όταν μου αποδεικνύεις ότι δεν είχες ολοκληρώσει τις κινήσεις σου σε διοικητικό επίπεδο; Θέλω να πω ότι παρατηρείται μία γενικευμένη προχειρότητα, η οποία δεν προμηνύει ομαλή εξέλιξη στη συνέχεια.
Σε αυτό δεν βγαίνει άκρη, αλλά σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι αυτός - ανάθεμα και αν τον Ιανουάριο, είχε ο Βαγγέλης υπ'όψιν του, πάνω - κάτω, το τι κινήσεις θα χρειαστούν το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, έδινε την εντύπωση ότι έφερε τον Μίτσελ έχοντας την εντύπωση ότι θα βελτιώσει κατά πολύ τους ήδη υπάρχοντες, λες και το πρόβλημα των περισσοτέρων ήταν ένας άδικος προπονητής...
Τώρα, όμως, ήρθε. Αυτοί στους οποίους υπολόγιζε να φέρει λόγω των γνωριμιών του, λογικά δεν έρχονται, άρα, μάλλον πρέπει να βρούμε άλλη πηγή... Αυτό έκανε σήμερα και επίσημα, σαν διοίκηση. Η κίνηση είναι σωστή, η διαδικασία με την οποία προέκυψε είναι ερασιτεχνισμός.
Πρώτα, από όλα, ο Μίτσελ, δεν είχε σχέση με μανατζεριλίκια και κατά κύριο λόγο δανειζόταν παίκτες από την Ρεάλ, στην οποία έχει και κάποιο "πρόσωπο" (Δεν θέλει και πολύ μαστοριά να δανειστείς τον Νεγκρέδο και τον Λεόν όσο είσαι στην Σεβίλη και την Χετάφε - Να ήσουν στη Γρανάδα και την Χέρκουλες, θα το συζητούσαμε: Ε, σαν προπονητής στην Ελλάδα, είναι κατόρθωμα). Τώρα, αν κάποιος φαντάστηκε ότι θα δούνε στην Ισπανία τον Μίτσελ να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό και θα βάλουν λυτούς και δεμένους να έρθουν, πρόβλημά του και δικό μας, δευτερευόντως. Ο Λορένθος, στην Ισπανία έψαχνε παίκτες χαμηλής αξίας και καλών δυνατοτήτων οι οποίοι θα πήγαιναν περπατόντας στην Πριμέρα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν μπορεί κάνει την ίδια δουλειά στην Ελλάδα, καθώς, δεν "ψήνονται" ιδιαίτερα οι μάνατζερ να προτείνουν πελάτες τους τους οποίους τους έχουν για καλύτερα με επιλογές που έχουν χαμηλότερο ρίσκο για την μετέπειτα πορεία τους.
Πάντως, το ότι βλέπω μία διάθεση για αποκέντρωση στην λήψη αποφάσεων, κακό δεν μπορώ να το πω...
Ό,τι και να είναι, δεν νομίζω να έχει λόγο να κάνει τον θιγμένο με κάτι στο οποίο επισήμως φέρεται να έχει συμφωνήσει: "Καραγκιόζης", σαν προπονητής, μπορεί να είναι. Για παρτάλι, σαν άτομο, δεν μου φαίνεται...
Αν διαφωνούσε και του φαινόταν λίγα, δεν θα την έψαχνε με αυτούς που την ψάχνει μέχρι τώρα: Θα σου έλεγε "φέρτε τώρα ό,τι καταλαβαίνετε και θα τα πούμε στην προετοιμασία"...
Bookmarks