Σελίδα 39 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 919293536373839404142434959697989139239339 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 761 έως 780 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

γνωμη μου..
    ''σκασε''το χρημα κυριε μαρινακη
    και παρε 4-5 παικτες μικρους σε ηλικια,εξελιξιμους που μετεπειτα θα ''βγαζουν''ματια σε ελλαδα και ευρωπη..γραψε μιραλλας!
    θες προτασεις;
    παρε!!
    1.mateo pavlovic αμυντικαρα..ετων 22 με υψως 1.96 σκυλος!ομαδα-βερντερ βρεμης(κροατης)
    2.cristian ramirez μπακακι-εξτρεμ ετων 18 σιφουνας που τα σαρωνει ολα στο περασμα του!ομαδα φορτουνα ντισελντορφ(εκουαδορ)
    3. ismael diomande κοφτης ετων 20! μοτερακι στο κεντρο που βγαζει 90λεπτα αγωνα με ενα πνευμονι και εχει καβατζα το αλλο!!παιζει στη σεντ ετιεν(ακτη ελεφαντοστου)
    4.massimo bruno δεξι εξτρεμ ετων 19!κανενα σχολιο..ο θεος να εβαζε το χερι του να τον εβλεπα με την ερυθρολευκη..ομαδα αντερλεχτ(βελγος)
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Thanks
    69
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 119 φορές σε 73 μηνύματα
    Ignore User

ειχα καιρο να γραψω για τον ποδοσφαιρικό ολυμπιακό... μαλιστα για 1 5μηνο ασχολιομουν ελαχιστα... διαβασα ομως τις τελευταιες 4-5 μερες τα τεκτενομενα και θα προβαλλω καποιες αποψεις...

θα παιξουμε 4-5-1...

στην επιθεση ειμαστε κατα 90% κομπλε... και λεφτα να ειχαμε θα ηταν λαθος να περναμε εναν επιθετικο γρηγορο κοντο και ταχυδυναμο που το ταλεντο του θα ξεχειλιζε γιατι θα καιγαμε και τους δυο καλους φορ που ειχαμε...
    θεωρω επισης λαθος να παρουμε εναν παιχτη ξεζουμισμενο για να συμπληρωση την τριαδα των χαφ πχ μαντζιος, παπαδοπουλος κτλ...
    για μενα το ορθο ειναι ειτε να ανεβασουμε των ιωαννιδη ειτε να παρουμε τον ιλιτσ των ιωαννινων για τους εξης λογους α) ακομη εχει φιλοδοξια και δεν εχει κανει συμβολαιο μεγαλο β) δινει ταχυτητα στην επιθεση γ) θα ειναι το τριτο βιολι στην επιθεση και δεν θα γκρινιαζει δ) θα στοιχισει λίγα ε) δεν θα ανακαταψουμε περισσοτερο την επιθετικη μας γραμμη με 1 ντελικατο φορ στ) τα δινει ολα και εχει νευρο ζ) ειναι στρατιωτης και μαρκαρει καλα και τελος μας βελτιωνει στο σκελος των αντεπιθεσεων δηλαδη στο αδυνατο σημειο του μητρογλου στο οποιο και ο τζιμπουρ ειναι ετσι και ετσι....
    ο ιλιτσ ειναι ενας σερβος σαλπιγγιδης... ενα εργαλειο στην επιθεση οχι παιχταρας... ο ντεβισεντι εαν ειχε την ψυχη και την ταχυδυναμη του ιλιτσ του χρονου θα εφευγε για μεγαλο πρωταθλημα... τωρα ευχομαστε να γινει ο αργεντινος ενας νινιαδης πολυτελειας....

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Ντριιιν Ντριιιν
    -"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"
    -"Καλημέρα".
    -"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".
    -"Γυρίζω".
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω!

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;"
    -"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;"
    -"Ποιος είναι αυτός;"
    -"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού"
    -"Δεν τον ξέρω".
    -"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει".
    -"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;"
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς"

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"
    -"Ναι;"
    -"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"
    -"Όχι"
    -"Θέλετε να έρθετε;".
    -"Ναι βεβαίως".
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"
    -"Ναι"
    -"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"
    -"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Μουρίνιο;"
    -"Ναι"
    -"Από την ΟΥΕΦΑ τηλεφωνάμε. Για την επερχόμενη κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ".
    -"Ναι, πείτε μου"
    -"Σας έχουμε κλείσει μια θέση δίπλα στον Κασίγιας. Είστε ΟΚ;"
    -"Δεν κάθομαι δίπλα στον μαλάκα. Να με αλλάξετε"
    -"Υπάρχει μια θέση ανάμεσα ατη Σκλεναρίκοβα και την Μέγκαν Φοξ, αλλά κάθεται ο Μίτσελ"
    -"Ποιος;"
    -"Ο Μίτσελ".
    -"Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του".
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μουρίνιο για Μίτσελ: "Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του"
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από titika Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχα καιρο να γραψω για τον ποδοσφαιρικό ολυμπιακό... μαλιστα για 1 5μηνο ασχολιομουν ελαχιστα... διαβασα ομως τις τελευταιες 4-5 μερες τα τεκτενομενα και θα προβαλλω καποιες αποψεις...

θα παιξουμε 4-5-1...

στην επιθεση ειμαστε κατα 90% κομπλε... και λεφτα να ειχαμε θα ηταν λαθος να περναμε εναν επιθετικο γρηγορο κοντο και ταχυδυναμο που το ταλεντο του θα ξεχειλιζε γιατι θα καιγαμε και τους δυο καλους φορ που ειχαμε...
    θεωρω επισης λαθος να παρουμε εναν παιχτη ξεζουμισμενο για να συμπληρωση την τριαδα των χαφ πχ μαντζιος, παπαδοπουλος κτλ...
    για μενα το ορθο ειναι ειτε να ανεβασουμε των ιωαννιδη ειτε να παρουμε τον ιλιτσ των ιωαννινων για τους εξης λογους α) ακομη εχει φιλοδοξια και δεν εχει κανει συμβολαιο μεγαλο β) δινει ταχυτητα στην επιθεση γ) θα ειναι το τριτο βιολι στην επιθεση και δεν θα γκρινιαζει δ) θα στοιχισει λίγα ε) δεν θα ανακαταψουμε περισσοτερο την επιθετικη μας γραμμη με 1 ντελικατο φορ στ) τα δινει ολα και εχει νευρο ζ) ειναι στρατιωτης και μαρκαρει καλα και τελος μας βελτιωνει στο σκελος των αντεπιθεσεων δηλαδη στο αδυνατο σημειο του μητρογλου στο οποιο και ο τζιμπουρ ειναι ετσι και ετσι....
    ο ιλιτσ ειναι ενας σερβος σαλπιγγιδης... ενα εργαλειο στην επιθεση οχι παιχταρας... ο ντεβισεντι εαν ειχε την ψυχη και την ταχυδυναμη του ιλιτσ του χρονου θα εφευγε για μεγαλο πρωταθλημα... τωρα ευχομαστε να γινει ο αργεντινος ενας νινιαδης πολυτελειας....
    Καλά αυτά που λες αλλά βασίζονται στην υπόθεση ότι Τζιμπούρ - Μήτρογλου θα παραμείνουν στην ομάδα.

Θα παραμείνουν όμως??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    69
    Ignore User

στα εξτρεμ... εχουμε τον αμπτουν σε καλη ηλικια και τον βλαχοδημο σαν ταλεντο.... θελουμε αλλο ενα παιχτη... αφου εκει μπορει να παιξουν και ο φουστερ σαν ακραιος χαφ αμυντικος πιεζοντας τα αντιπαλα στους δυσκολους ευρωπαικους αγωνες ή στα παιχνιδια με τον παοκ εκτος αλλα και τον χολεμπας με τον λυκογιαννη... οποτε ειμαστε κατα 70% πληρεις...
    αλλα αυτο το το κομματι του παζλ που μας λειπει στα ακρα ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...
    αυτος ο παιχτης πρεπει να ειναι κλασης σαν τον μιρλα...

για μολο που ακουγεται αποκλειεται ειναι πολυ ακριβως...
    ο πεδρο λεον τετελεσται... εγω ειμουνα αντιθετος με αυτην την μεταγραφη γιατι θα γινοταν 2ος μακουν...
    ο γιαβανοβιτσ παει στα 33... εχει βαλει 17 γκολ σε δυο χρονια στο βελγιο αλλα αυτα πριν πεντε χρονια τα βαζε σε μια χρονια.. επισης το βασικο του προσον η ταχυτητα σβηνει μερα με τη μερα...
    ο μπαμπελ ειναι τρελος...
    ο πεδρο ριος ειναι 31 στα 32 εχει παιξει τρια χρονια μονο πριμερα... για τριτο τεταρτο εξτρεμ θα ηταν καλος ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΟΧΙ...

ΚΑΙ μενουν τρεις επιλογες...

ασαιντι- ειναι περιπτωση μιραλας... δεν επαιξε πολυ περσι με την λιβερπουλ... οι αγγλοι των πηραν με 3 μυρια οποτε δεν θα ζητουν τρελες ρητρες ανω των 4 μυριων... ειναι 25 ετων πραγμα που δειχνει οτι εχει μεταπωλητικη αξια.. και κυριοτερο ειναι διψασμενος σαν τον κεβιν...

βαις και μπαρμποσα- καλες και πιο ευκολες επιλογες που δεν ειναι ομως του μεγεθους μιραλας και τζολε κτλ....

Thanks
    69
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά αυτά που λες αλλά βασίζονται στην υπόθεση ότι Τζιμπούρ - Μήτρογλου θα παραμείνουν στην ομάδα.

Θα παραμείνουν όμως??
    θα το εβαζα στο τελος οτι αυτη η αναλυση γινεται με την προυποθεση οτι κανενας ποδοσφαιριστης απαραιτητος του ολυμπιακου δεν εφευγε το καλοκαιρι....

Thanks
    69
    Ignore User

στο κεντρο

εκει πραγματικα ειναι το πιο δυσκολο κομματι του μεταγραφικο σχεδιασμου... γιατι πολυ εχουν ηδη ερθει, πολυ θα ερθουν και πολυ θα φυγουν...
    υπαρχει πιθανοτητα σε σχεση με το περσινο ροστερ να βρισκεται μονο ο μανιατης...

σωστα πιεζει η διοικηση για μισιμοβιτσ... ειναι ο καταλληλος αντιιμπαγασα... ειναι η μοναδικη σωστη κινηση της...

γιατι του χρονου θα εχει κινητρο για να παει να παιξει μουντιαλ... επισης του συμβολαιο που θα του προταθει θα πρεπει να ναι διετες... ωστε και του παραχρονου να εχει κινητρο...

αν ερθει ο μισι, με ντε βι και σαμαρη δημιουργικα ειμαστε μια χαρα...

ανασταλτικα με μανιατη και σιωπη...

και εχοντας εναν ημιανασταλτικο και ημιδημιουργικο παιχτη τον μασαδο που τρεχει την μπαλα(αν μεινει)....

μας λειπει ενα εμπειροπολεμο σκυλι του πολεμου για να δεσει το γλυκο...

ο κοστουδιο μπορει να μην ειναι πιτ μπουλ ειναι ομως γερμανικος ποιμενικος υπακουως, εξυπνος τρεχαλατζης και πρωπαντον ελευθερος...

θα μου πειτε θα παρουμε εναν τριανταρη και τριανταεναχρονο χωρις μεταπωλητικη αξια και αυτο ειναι σωστη κινηση... ΝΑΙ! ειναι! γιατι οι υπολοιποι πεντε εχουν μεσο ορο ηλικιας τα 25...

οσο για την φιλοδοξια του και μονο οτι επαιζε στην μπραγκα μια εξαετια δειχνει οτι πειναει η τσεπη του... στην οποια εξαετια η μπραγκα προσπερασε και την σπορτινγκ σε ανταγωνισμο και καποιες φορες χτυπησε και πρωταθλημα...

πρεπει να φυγουν οπωσδηποτε ο φεισα και γκρεκο.. και ο μασαδο μονο εαν ερθει προταση ανω του 1,5 εκατ...

ο σουμπινιο να δωθει μια και καλη... ο τατος να δοκιμασθει μονο αν φυγει ο μασαντο ειδαλως δανεικος για τελευταια χρονια... και δρομο η να μεινει...

Thanks
    69
    Ignore User

αμυνα

η αμυνα σαν την επιθεση.... στο κεντρο με αβρααμη, μανωλα, κοντρερας, παπαζογλου και σιοβα ειμαστε μια χαρα... εχουμε και τον λεαντρο απο τους μικρους...

πηραμε σαλινο στο δεξι ακρο... εχουμε λυκο και χολεμπα... οποτε ο μιτσελ θελει εναν σε στυλ μαρκανο να βουλουνει τρυπες ας τον παρει και ας τον παρει και δανεικο χωρις οψιον αφου θα ειναι 13ος - 14ος παιχτης...

θα μπορουσαμε να παρουμε και τον σκονδρα αφου τωρα με τον παρασχο ο ατρομητος θα θελει τον σουμπι....

υγ ο φετφα και ο ολαιταν δανεικοι... εκτος και αν φυγει κανας φουστερ πραγμα απιθανο...
    υγ βαγγελα αυτος ο σχεδιασμος αξιζει περι τα επτα μυρια, με την εξοικονομηση που θα γινει(εξω συμβολαιο ιμπα,παντε,μοντεστο φεισα και γκρεκο) αντε να βγει 2-3 εκ παραπανω απο περσι... που αν παρουμε και λεφτα πχ απο γκρεκο και φεισα θα παει στο 1-2 εκ... αν μαλιστα πουλησουμε και τον ΜΑΣΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟ τοτε ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΔΡΟς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΑ 1-2 εκ.... ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕς....

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

ρε δεν πατε καλα , κανετε οικονομια του χοντρου? να κανουμε και κανενα ερανο να του δωσουμε του φτωχου? αν ο χοντρος δεν εχει λεφτα για φουτμπολ να παει στο πλαισιο να παρει κανενα λαπτοπ με 300 και με 35 το football manager 13 και να κανει την καβλαντα του (μεσα στο μπατζετ που εχει υπολογισει δλδ τιποτα)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    θα παιξουμε 4-5-1...

ο ιλιτσ ειναι ενας σερβος σαλπιγγιδης... ενα εργαλειο στην επιθεση οχι παιχταρας... ο ντεβισεντι εαν ειχε την ψυχη και την ταχυδυναμη του ιλιτσ του χρονου θα εφευγε για μεγαλο πρωταθλημα... τωρα
    ευχομαστε να γινει ο αργεντινος ενας νινιαδης πολυτελειας....
    Δεν έχουνε προπονητή.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντριιιν Ντριιιν
    -"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"
    -"Καλημέρα".
    -"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".
    -"Γυρίζω".
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω!

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;"
    -"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;"
    -"Ποιος είναι αυτός;"
    -"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού"
    -"Δεν τον ξέρω".
    -"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει".
    -"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;"
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς"

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"
    -"Ναι;"
    -"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"
    -"Όχι"
    -"Θέλετε να έρθετε;".
    -"Ναι βεβαίως".
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"
    -"Ναι"
    -"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"
    -"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"
    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
    -"Καλημέρα ο κύριος Μουρίνιο;"
    -"Ναι"
    -"Από την ΟΥΕΦΑ τηλεφωνάμε. Για την επερχόμενη κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ".
    -"Ναι, πείτε μου"
    -"Σας έχουμε κλείσει μια θέση δίπλα στον Κασίγιας. Είστε ΟΚ;"
    -"Δεν κάθομαι δίπλα στον μαλάκα. Να με αλλάξετε"
    -"Υπάρχει μια θέση ανάμεσα ατη Σκλεναρίκοβα και την Μέγκαν Φοξ, αλλά κάθεται ο Μίτσελ"
    -"Ποιος;"
    -"Ο Μίτσελ".
    -"Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του".

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μουρίνιο για Μίτσελ: "Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του"
    Για τα ρεπορτάζ, δεν ξέρω, αλλά τα πρωτοσέλιδα, έτσι βγαίνουν... Κακό του κεφαλιού του αναγνώστη μετά που αγοράζει, αντί να τους μουτζώσει τελείως μέχρι να αρχίσουν να γράφουν ανθρώπινα.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα παραμείνουν όμως??
    Αφού ξέρεις, όλοι ξέρουμε, τι ρωτάς;;;

θα το εβαζα στο τελος οτι αυτη η αναλυση γινεται με την προυποθεση οτι κανενας ποδοσφαιριστης απαραιτητος του ολυμπιακου δεν εφευγε το καλοκαιρι....
    Που θα φύγουν αρκετοί...
    στο κεντρο

εκει πραγματικα ειναι το πιο δυσκολο κομματι του μεταγραφικο σχεδιασμου... γιατι πολυ εχουν ηδη ερθει, πολυ θα ερθουν και πολυ θα φυγουν...
    υπαρχει πιθανοτητα σε σχεση με το περσινο ροστερ να βρισκεται μονο ο μανιατης...

σωστα πιεζει η διοικηση για μισιμοβιτσ... ειναι ο καταλληλος αντιιμπαγασα... ειναι η μοναδικη σωστη κινηση της...

γιατι του χρονου θα εχει κινητρο για να παει να παιξει μουντιαλ... επισης του συμβολαιο που θα του προταθει θα πρεπει να ναι διετες... ωστε και του παραχρονου να εχει κινητρο...

αν ερθει ο μισι, με ντε βι και σαμαρη δημιουργικα ειμαστε μια χαρα...

ανασταλτικα με μανιατη και σιωπη...

και εχοντας εναν ημιανασταλτικο και ημιδημιουργικο παιχτη τον μασαδο που τρεχει την μπαλα(αν μεινει)....

μας λειπει ενα εμπειροπολεμο σκυλι του πολεμου για να δεσει το γλυκο...

ο κοστουδιο μπορει να μην ειναι πιτ μπουλ ειναι ομως γερμανικος ποιμενικος υπακουως, εξυπνος τρεχαλατζης και πρωπαντον ελευθερος...

θα μου πειτε θα παρουμε εναν τριανταρη και τριανταεναχρονο χωρις μεταπωλητικη αξια και αυτο ειναι σωστη κινηση... ΝΑΙ! ειναι! γιατι οι υπολοιποι πεντε εχουν μεσο ορο ηλικιας τα 25...

οσο για την φιλοδοξια του και μονο οτι επαιζε στην μπραγκα μια εξαετια δειχνει οτι πειναει η τσεπη του... στην οποια εξαετια η μπραγκα προσπερασε και την σπορτινγκ σε ανταγωνισμο και καποιες φορες χτυπησε και πρωταθλημα...

πρεπει να φυγουν οπωσδηποτε ο φεισα και γκρεκο.. και ο μασαδο μονο εαν ερθει προταση ανω του 1,5 εκατ...

ο σουμπινιο να δωθει μια και καλη... ο τατος να δοκιμασθει μονο αν φυγει ο μασαντο ειδαλως δανεικος για τελευταια χρονια... και δρομο η να μεινει...
    Δεν έχουνε προπονητή.

αμυνα

η αμυνα σαν την επιθεση.... στο κεντρο με αβρααμη, μανωλα, κοντρερας, παπαζογλου και σιοβα ειμαστε μια χαρα... εχουμε και τον λεαντρο απο τους μικρους...

πηραμε σαλινο στο δεξι ακρο... εχουμε λυκο και χολεμπα... οποτε ο μιτσελ θελει εναν σε στυλ μαρκανο να βουλουνει τρυπες ας τον παρει και ας τον παρει και δανεικο χωρις οψιον αφου θα ειναι 13ος - 14ος παιχτης...

θα μπορουσαμε να παρουμε και τον σκονδρα αφου τωρα με τον παρασχο ο ατρομητος θα θελει τον σουμπι....

υγ ο φετφα και ο ολαιταν δανεικοι... εκτος και αν φυγει κανας φουστερ πραγμα απιθανο...
    υγ βαγγελα αυτος ο σχεδιασμος αξιζει περι τα επτα μυρια, με την εξοικονομηση που θα γινει(εξω συμβολαιο ιμπα,παντε,μοντεστο φεισα και γκρεκο) αντε να βγει 2-3 εκ παραπανω απο περσι... που αν παρουμε και λεφτα πχ απο γκρεκο και φεισα θα παει στο 1-2 εκ... αν μαλιστα πουλησουμε και τον ΜΑΣΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟ τοτε ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΔΡΟς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΑ 1-2 εκ.... ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕς....
    Δεν έχουνε προπονητή.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jonk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε δεν πατε καλα ,
    κανετε οικονομια του χοντρου? να κανουμε και κανενα ερανο να του δωσουμε του φτωχου? αν ο χοντρος δεν εχει λεφτα για φουτμπολ να παει στο πλαισιο να παρει κανενα λαπτοπ με 300 και
    με 35 το football manager 13 και να κανει την καβλαντα του (μεσα στο μπατζετ που εχει υπολογισει δλδ τιποτα)
    Από εκεί πρέπει να το έμαθε και αυτός το άθλημα, καθώς το μπάτζετ στην πραγματικότητα, είναι μικρότερο (μην ξεχνάμε ότι την πρώτη χρονιά ξεκινάμε με τις μεταγραφές του καλοκαιριού και όχι με το ρόστερ που κλείνει η προηγούμενη). Από εκεί και πέρα, ό,τι έχετε ευχαρίστηση, βλέποντας τις τιμές στα διαρκείας, τα έσοδα της χρονιάς και την μεταγραφική πολιτική, δεν μου προκύπτει από κάπου ότι θα ντραπεί να δεχτεί ελεημοσύνες...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (04-06-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Ξέρω, μαλακία που το βάζω αλλά, για να περνάει η ώρα...
    Βαγγελάκη, ξέρεις εσύ, μη μου φέρεις τους άβγαλτους της λίστας (29-), θέλουμε πείρα λέμε...
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρω, μαλακία που το βάζω αλλά, για να περνάει η ώρα...
    Βαγγελάκη, ξέρεις εσύ, μη μου φέρεις τους άβγαλτους της λίστας (29-), θέλουμε πείρα λέμε...
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Έλα και το 'χω! Σαν να το βλέπω μπροστά μου! Θα βγει θέμα Καστίγιο,θα κάνουμε σαν τρελοί όλοι να μην τον φορτωθούμε (και με το δίκιο μας) και έτσι δε θα γίνει μεταγραφή. Μετά θα φέρουν Ορμπάιθ (νιάτα,λέμε...όχι μαλακίες) και ως δια μαγείας : Είμαστε πλήρεις ! (αφού επαναφέρουμε τον Γκρμπιτς για βασικό εξτρέμ) Καλά,να μη μιλήσω και για νέο συμβόλαιο στον Ιμπαγάζα γύρω στον Αύγουστο! Κάτι μου λέει θα κάνουμε το σταυρό μας ακόμα και με αυτά τα χάλια!
    Πάμε για χοντρό ανέκδοτο φέτος μιλάμε!

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (05-06-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red&White-Nick-7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα και το 'χω! Σαν να το βλέπω μπροστά μου! Θα βγει θέμα Καστίγιο,θα κάνουμε σαν τρελοί όλοι να μην τον φορτωθούμε (και με το δίκιο μας) και έτσι δε θα γίνει μεταγραφή. Μετά θα φέρουν Ορμπάιθ (νιάτα,λέμε...όχι μαλακίες) και ως δια μαγείας : Είμαστε πλήρεις ! (αφού επαναφέρουμε τον Γκρμπιτς για βασικό εξτρέμ) Καλά,να μη μιλήσω και για νέο συμβόλαιο στον Ιμπαγάζα γύρω στον Αύγουστο! Κάτι μου λέει θα κάνουμε το σταυρό μας ακόμα και με αυτά τα χάλια!
    Πάμε για χοντρό ανέκδοτο φέτος μιλάμε!
    Σωστός και κάπου εκεί, θα χωρέσει και ο Βιθέντε πιστεύω...

Το avatar του χρήστη 7DeadlySins

Thanks
    1.059
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.270 φορές σε 1.087 μηνύματα
    Ignore User

Ντριιιιν Ντριιιν

-Καλημέρα ο κύριος Μαρινάκης;
    -(Τσομπ Τσομπ μπεεεερπ) ναι, τι θέλετε και με ενοχλείτε εννιάμισι ώρα το βράδυ, μόλις τώρα τελείωσα το μεσημεριανό μου.
    - Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε, θα πάρετε παίκτες φέτος για τον Ολυμπιακό;
    -ΑΡΧΙΔΙΑ θα πάρω, δεκάρα δε δίνω, στα αρχίδια μου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Εφτά παικταράδες χτυπάει ο Θρύλος, Μεσσι, Ρονάλντο και Βαμβακούλας οι πρώτοι στόχοι, αρέσει ο Κατσουράνης, εξετάζεται ο Ρούνει, προτάθηκε ο Σούπερμαν, το ψάχνουν με Ιησού Χριστό.

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον 7DeadlySins για αυτό το μήνυμα:

Red&White-Nick-7 (05-06-13), VALVERDES_7 (05-06-13), voskos_7 (05-06-13)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.399 φορές σε 3.359 μηνύματα
    Ignore User

το φοβερο γελιο ειναι με το μιτσελ ,φερνει το μποατεγκ περνει τον πουλο παει να φερει τον λεον παλι πουλος , ετσι και βαλει τον μπουχεσα να βαλει το χερι στην τσεπη (για κανενα 300 , παραπανω δεν υπαρχει σεβεται την κριση και τα οικονομικα προβληματα των φτωχων) θα τον κρεμασει στου ρεντη στη γεφυρα. συμβουλος στρατηγικης της διοικησης δηλαδη μετραει τα καβουρια στην τσεπη του χοντρου?

Το avatar του χρήστη dsd

Thanks
    56
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 212 φορές σε 125 μηνύματα
    Ignore User

Είπα κι εγώ να κρατηθώ να μην γράψω μέχρι να γίνει η πρώτη μεταγραφή, έτσι για να υπάρχει πραγματικό θέμα συζήτησης.

Αλλά που... δεν κρατήθηκα μόλις διάβασα για την μεγάλη φάτσα ...τον Ισά.
    Θυμήθηκα περιστατικό το οποίο έχει άμεση σχέση με τα μεταγραφικά θα καταλάβετε γιατί.

Απόγευμα σε σπίτι κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού.
    Μπαίνει φίλος και λέει «πάμε κάτω, χαμός δέρνονται στον δρόμο ο Ισά με τρεις άλλους μπήκε στην μέση ο Σάκης Τσιώλης (Ο γνωστός του Αστέρα) και τις τρώει κι αυτός»
    Κατεβαίνουνε αμέσως (όχι που θα το χάναμε ) τρέχουμε προς το σημείο, βλέπουμε κόσμο πολύ να κοιτά δυό Ζητάδες και κανα δυό άλλους που προσπαθούσαν να σταματήσουν τον ταύρο Ισά που έδερνε με γροθιές κλωτσιές ότι είχε ελεύθερο κάποιο παίκτη του Ιωνικού (του οποίου δεν θυμάμαι το όνομά), τον πατέρα του παίκτη κι έναν άλλο. Δίπλα καθισμένος στο πεζοδρόμιο ο Τσιώλης μάλλον έφαγε ξώφαλτση και προσπαθούσε να συνέλθει.
    Χαμός όπως καταλαβαίνετε μαζεύτηκε όλη η Νίκαια μέχρι να έλθουν περιπολικά να τους μαζέψουν
    Θυμίζω πως το 2005 ο Ισά ήλθε στην Ελλάδα για τον Ιωνικό. Μεγάλη μεταγραφή για τα μέτρα του Ιωνικού. Δεν έπαιξε πολύ γιατί δεν τα βρήκαν στα αποδυτήρια και στα λεφτά όπως έλεγαν τότε.

Ωραίο ο Πιέρ. Μάτσο τύπος, σκληρός με Αραβική φάτσα (Λιβανέζος τη καταγωγή) την μια στιγμή χαμόγελο την άλλη σου σφίγγει το καρύδι.
    Τύπος απ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
    Πολύ χρήσιμος στις διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα με τους υπό παραχώρηση....

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (05-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dsd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είπα κι εγώ να κρατηθώ να μην γράψω μέχρι να γίνει η πρώτη μεταγραφή, έτσι για να υπάρχει πραγματικό θέμα συζήτησης.

Αλλά που... δεν κρατήθηκα μόλις διάβασα για την μεγάλη φάτσα ...τον Ισά.
    Θυμήθηκα περιστατικό το οποίο έχει άμεση σχέση με τα μεταγραφικά θα καταλάβετε γιατί.

Απόγευμα σε σπίτι κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού.
    Μπαίνει φίλος και λέει «πάμε κάτω, χαμός δέρνονται στον δρόμο ο Ισά με τρεις άλλους μπήκε στην μέση ο Σάκης Τσιώλης (Ο γνωστός του Αστέρα) και τις τρώει κι αυτός»
    Κατεβαίνουνε αμέσως (όχι που θα το χάναμε ) τρέχουμε προς το σημείο, βλέπουμε κόσμο πολύ να κοιτά δυό Ζητάδες και κανα δυό άλλους που προσπαθούσαν να σταματήσουν τον ταύρο Ισά που έδερνε με γροθιές κλωτσιές ότι είχε ελεύθερο κάποιο παίκτη του Ιωνικού (του οποίου δεν θυμάμαι το όνομά), τον πατέρα του παίκτη κι έναν άλλο. Δίπλα καθισμένος στο πεζοδρόμιο ο Τσιώλης μάλλον έφαγε ξώφαλτση και προσπαθούσε να συνέλθει.
    Χαμός όπως καταλαβαίνετε μαζεύτηκε όλη η Νίκαια μέχρι να έλθουν περιπολικά να τους μαζέψουν
    Θυμίζω πως το 2005 ο Ισά ήλθε στην Ελλάδα για τον Ιωνικό. Μεγάλη μεταγραφή για τα μέτρα του Ιωνικού. Δεν έπαιξε πολύ γιατί δεν τα βρήκαν στα αποδυτήρια και στα λεφτά όπως έλεγαν τότε.

Ωραίο ο Πιέρ. Μάτσο τύπος, σκληρός με Αραβική φάτσα (Λιβανέζος τη καταγωγή) την μια στιγμή χαμόγελο την άλλη σου σφίγγει το καρύδι.
    Τύπος απ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
    Πολύ χρήσιμος στις διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα με τους υπό παραχώρηση....
    Να θυμίσω πως ο Ισά έχει περάσει και από Τσέλσι (πέρασε και δεν ακούμπησε αλλά παραμένει επιτυχία)
    και έχει καμιά 80αριά συμμετοχές στην Εθνική Νοτίου Αφρικής. Αφού έχει σφίξει το χέρι του Νέλσονα,
    μου κάνει.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

nikoskarki (09-06-13), SOLID (05-06-13)

Το avatar του χρήστη dsd

Thanks
    56
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 212 φορές σε 125 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να θυμίσω πως ο Ισά έχει περάσει και από Τσέλσι (πέρασε και δεν ακούμπησε αλλά παραμένει επιτυχία)
    και έχει καμιά 80αριά συμμετοχές στην Εθνική Νοτίου Αφρικής. Αφού έχει σφίξει το χέρι του Νέλσονα,
    μου κάνει.
    Τρίτος στην ιεραρχία λέει ο Γ (αν τον πιστέψουμε βέβαια) μετά τον Μαρινάκη και τον Βρέντζο

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

N'Zogbia γράφουν τώρα οι ΑΡΔ... ο τύπος είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, αλλά χρειάζονται ΛΕΦΤΑ για να έρθει... λέω εγώ τώρα....
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Αφου ξερουμε απο πριν οτι οποιος ειναι καλος ΔΕ προκειται να ερθει, απορω πως αντεχετε κ ασχολειστε!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (05-06-13)

Σελίδα 39 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 919293536373839404142434959697989139239339 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές