Rena (25-05-13)
Rena (25-05-13)
jonk (25-05-13), nikoskarki (09-06-13), voskos_7 (26-05-13)
«Δεν υπάρχει η λέξη βόμβα στο μυαλό μας λόγω και των οικονομικών δεδομένων της εποχής. Εκτός κι αν αποφασίσει ο πρόεδρος να κάνει την υπέρβαση…»
...έφη Καραπαπάς.
Και γω λέω:
Δεν πατε να αγοράσετε καμιά ομάδα στην Ουγκάντα?
nikoskarki (09-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ας βρει παιχτες οπως ο αβρααμ, ο μανωλας, ο τορο, ο μητρογλου και ξενους οπως ο φουστερ και ας αφησει τις βομβες για τους τρομοκρατες.
προσωπικα αυτο θελω αν και δε το βλεπω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (27-05-13)
Eγω περιμενω να φερει εναν παικταρα στη θεση του Μιραλας οπως μας ελεγε περσι,σιγα σιγα τα ξεχασαμε κι αυτα τα φραγκα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Μαρινάκης μου θυμίζει κάτι μεγαλοσυνταξιουχους των 3000 ευρώ τον μήνα (καράβια)
που στον ελευθερο χρόνο τους πωλούν ασφάλειες ή κρατούν βιβλία μικρομάγαζων (Ολυμπιακός)
για κανά 200 ευρώ έξτρα για τα τσιγάρα τους...
nikoskarki (09-06-13), SOLID (26-05-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
nikoskarki (09-06-13)
Αναλωνομαστε σε συζητησεις και περιμενουμε τον Καραππα-πα-ρα να μας επιβεβαιωσει
καταστασεις οταν ηταν αυτος και το συναφι του (Κοβασεβιτς,Μπαρμπαλιας,Βρεντζος)
οταν στο συνεδριο της Θυρας 7 περυσι το καλοκαιρι διαβεβαιωναν τον κοσμο μας οτι
εαν φυγει ο Μιραλας με τα ποσα που συζητιουνται,θα παμε για ΒΟΜΒΑ για να τον αντικα-
ταστησουμε.
Απαντηστε μου το εξης ερωτημα :
Σε ποιο club παγκοσμιως εχει πετυχει προπονητης που ο ιδιος εχει συμβολαιο 1.3εκ/χρονο
και ολο το budget μεταγραφων στην τρεχουσα μεταγραφικη ειναι κατω των 3εκ ευρω?
Βρειτε μου ΕΝΑΝ που να πετυχε τετοιο ΑΘΛΟ.
[YOUTUBE]KxC64eL6mzU[/YOUTUBE]
Θέλετε την αλήθεια; Τη μόνη αλήθεια;
Με το φόρο στο 40% δε συμφέρει με τίποτα πλέον να ξεπλένεις μέσω ποδοσφαίρου.
Απλά πράγματα.
Είναι σα να ψάχνετε δικαιολογίες, γιατi ό ο Χ είναι πούσ...ης, ο Ψ αλκοολικός, ο Δ παιδεραστής, ο Γ τζογαδόρος κλπ...
Ο χοντρός είναι ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ! Πάει και τελείωσε! Δε δίνει του Αγίου του νερό! Όλα τα άλλα είναι για να κάνουμε φιλολογική
συζήτηση (και καλά κάνουμε. αφού από ότι φαίνεται και ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ για τίποτα απτό, άκα μεταγραφές)
7DeadlySins (26-05-13), jonk (27-05-13), nikoskarki (09-06-13), sabar77 (26-05-13), SOLID (26-05-13), voskos_7 (26-05-13)
voskos_7 (26-05-13)
Τι τρελα εσοδα εχει η Παρι? γιατι οπως το βλεπω εγω μιλαμε για 300εκ για μεταγραφες μετα της φορολογιας μεσα σε 15 μηνες.
Φτανουν τα εσοδα της Παρι τα 100εκ/χρονο? Εδω μιλαμε για οργανωμενο αραβικο ξεπλυμα στην Ευρωπη χωρις ποδοσφαιρικο
αντικτυπο.
Εγω παντως ειμαι ΕΥΓΝΟΜΩΝ που δεν εχουμε καναν Αραβα "μεγαλοεπενδυτη" στην Ελλαδα να σπαταλα εκατομυρια.
Απλα το κακο ειναι οτι απο εναν τετοιο επενδυτη εμεις εχουμε την αντιθετη περιπτωση που νομιζει οτι θα ξαναπουλησει
και αλλη χρονια πανω απο 10χιλ διαρκειας.
Νομιζει οτι ο κοσμακης θα ξαναδωσει τα λεφτα που εδινε προ 10ετιας για να δει ΕΝΑ ΧΑΛΙ και μισο.
Εντάξει αν έρθει και σε εμάς ο Τσάκας με τον Αμπού Χαμπί Αλπροφιτερολ Εντελαμαγκεν Ξηγιεταλαλατικ τον δεύτερο τον Μεγαλοπρεπή,ε τότε θα ξοδέψουμε και εμεις διακοσάρες.
Προς το παρον ομως ουτε για πλυντήρια τύπου Ντιογκο δε μας βλεπω...
STOP THE PRESS!!!
Αποκλειστικό βίντεο του REDDNA!!!
Στο βίντεο που ακολουθεί, η κάμερα του REDDNA κατέγραψε τον κιμπάρη και κουβαρντά πρόεδρο του Ολυμπιακού κ.κ. Ευάγγελο Μαρινάρα, που έρχετε σε σκληρές διαπραγματεύσεις με μεγαλοπαράγωντα πολύ γνωστής ξένης ομάδας, προφανώς για την απόκτηση μεταγραφής- βόμβα!
Ιδου το βίντεο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
voskos_7 (26-05-13)
Δέχομαι τη φιλαργυρία του τσίπη βαρελόφρονα σουβλατζή προέδρου. Καμία απαίτηση από εμένα να χώσει τρελά φράγκα για αμφιβόλου ποιότητας μεταγραφές (και προπονητή).
Δέχομαι ότι με λίγα χρήματα - και πολλή δουλειά - μπορεί να γίνει ομάδα της προκοπής που να αποδίδει ανεκτό ποδόσφαιρο, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς ταλαντούχους και Έλληνες παίχτες.
Δέχομαι να μείνω χωρίς τίτλους, κούπες και φιέστες όταν δεν τις αξίζω.
Αυτό που δε δέχομαι με την καμία είναι το δούλεμα που τρώμε από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ αλλά και το ίδιο το φαλαινοθηρικό για τις ΔΗΘΕΝ αναγκαίες κινήσεις που ΘΑ γίνουν, λες και είμαστε τίποτα πρόβατα στο μαντρί. Η έλλειψη πλάνου, η φιλοδοξία για κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε και πονάνε τα μυαλά μας, οι άρπα-κόλλα κινήσεις χωρίς καμία ουσία, οι πωλήσεις παιχτών για λίγα χρήματα - χωρίς μάλιστα ποτέ να αντικατασταθούν - και ο ωχαδερφισμός του να πάρουμε τον τίτλο πάση θυσία και να μας κράζει όλη η Ελλάδα μου τη δίνουν στα νεύρα.
Δε μπορεί βρε αδερφέ να παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα και να μην πείθουμε ούτε τον εαυτό μας ότι είμαστε οι καλύτεροι και το αξίζουμε. Δε μπορεί να παίζουμε με καφενεία επιπέδου σουπαλίγκας και να σερνόμαστε περισσότερο και από χελώνα νεκρή. Δε μπορεί ρε χοντρέ να κάνεις νταμπλ και να σε βρίζουν ακόμα και οι οπαδοί μας. Κάτι δεν κάνεις καλά ρε πούστη μου, δεν το έχεις αντιληφθεί?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
7DeadlySins (26-05-13), dimace (26-05-13), Red&White-Nick-7 (26-05-13), sabar77 (26-05-13), voskos_7 (26-05-13)
Ούτε την πλάκα που μας έκανε ο Κόκκαλης στα τελευταία του (με κάτι Μπεν Αφάδες κλπ) δεν μπαίνει στο κόπο το κήτος
να μας κάνει... Έτσι για λίγη στάχτη στα μάτια... Μιλάμε για μεγάλα κτήνη... Για να δούνε τώρα λίγο τελικό Ιταλίας στο
κύπελο, μήπως σας βγάλω εγώ καμιά μεταγραφή...![]()
nikoskarki (09-06-13), voskos_7 (26-05-13)
Να, λοιπόν, τα ρεκομεντέ... από τον τελικό ΚΙ:
Μαρκέττι: Το τέρμα της Λάτσιο. Πολύ καλός και σταθερός. Κρατάει την άμυνα οργανωμένη.
Δεν απειλήθηκε πολύ αλλά όταν αυτό έγινε ήταν σωστός. Μου άρεσε αρκετά λόγω σοβαρότητας,
που η θέση απαιτεί.
Λούλιτς: Ο αριστερός μεσοεπιθετικός της Λάτσιο και σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα.
Δείχνει καλός παίκτης, είναι συνέχεια μέσα στην φάση, δεν κρύφτηκε καθόλου.
... όσο για τον τελικό: Για 70 λεπτά, επιπέδου ΣΛ... Μετά λίγο ανέβηκε. Γενικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ θέαμα.
nikoskarki (09-06-13), SOLID (27-05-13)
Bookmarks