SOLID (23-05-13)
Απο cotra.gr:Σε επικοινωνία του με δημοσιογράφο της εφημερίδας nieuwsblad.de ο 32χρονος Σέρβος αρκέστηκε να τονίσει ότι "όσα γράφονται για μένα και την ελληνική ομάδα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".
Παράλληλα από τους πρωταθλητές Ελλάδας διαψεύδεται ακόμα και ενδιαφέρον για τον άσο της Αντερλεχτ ο οποίος για ένα ακόμη καλοκαίρι παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.
Στο δημοσίευμα της βέλγικης ιστοσελίδας επίσης τονίζεται ότι μετά το πέρας των διακοπών του ο Γιοβάνοβιτς θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Αντερλεχτ για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Βελγίου.
Δεν αποκλείεται, τέλος, ο Σέρβος να χρησιμοποιεί το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να αποσπάσει μία καλύτερη συμφωνία από την Αντερλεχτ. Κατά πληροφορίες, η βελγική ομάδα του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο ενώ ο ίδιος θέλει διετές."
Δε ξερω αν λετε για τον ιδιο βρε παιδια,αλλα ας τον ενημερωσει καποιος σε ποια ομαδα παιζει να σταματησει να λεει βλακειες στους δημοσιογραφους.
Υγ:Πολυ πιθανο να εχει ηδη υπογραψει σε Ολυμπιακο και απλα γινεται ενας σχετικος τζερτζελες για να εχουμε να ασχολουμαστε."Θα ερθει,δε θα ερθει?"![]()
SOLID (23-05-13)
32 χρόνων είναι πολύ νέος, ωρέ! Μεταγραφή για το μέλλον θα τη χαρακτήριζα.
Η ομάδα τώρα χρειάζεται έτοιμους παίκτες και ο Γιόβα θέλει χρόνο...
Νομίζω πως περιπτώσεις σαν του Πελέ ή του Μαραντόνα θα ταίριαζαν καλύτερα στον
μεταγραφικό σχεδιασμό μας.
voskos_7 (22-05-13)
Ωραία, τώρα που ο Κοσμάς παραδέχτηκε την αδυναμία του, είναι ώρα να μιλήσουμε σοβαρά:
Για εμένα προσωπικά, κάνε ό,τι θες αλλά μην μας εξαγγέλεις τα αντίθετα - τουλάχιστον, μέχρι τώρα, δεν ακούστηκε από επίσημα χείλη ο,τιδήποτε έχει σχέση με "Έξυπνες βόμβες" και τα αποτελέσματά τους ("Μπαμ", "Πάταγοι"κλπ) και "όταν γίνουν όλες, ο κόσμος θα είναι ικανοποιημένος" - βγήκε σε καλό το ξεφωνητό. Απλά τα πράγματα - αν δεν έχεις πλάνο, μην βγαίνεις να λες το αντίθετο, δεν είναι ανάγκη να παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε από το πολύ το παραμύθι, στο τέλος, να αυθυποβάλλεται η διοίκηση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ερχεται...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-05-13)
Αυτά είπαμε στο άλλο θρεντ. Δεν νομίζω ότι λέω πουθενά για την μεταγραφική πολιτική του Μαρινάκη. Λέω με ποια πολιτική συμφωνώ εγώ(την οποία δεν είδα πουθενά να εφαρμόζει η ΠΑΕ), άρα συμφωνώ και με την απόκτηση Ολαϊτάν.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και να ερθει με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Η συμπεριφορα του εξωγηπεδικα ειναι απαραδεκτη.
Ηταν απαραδεκτος με την Στανταρ Λιεγης
Ηταν απαραδεκτος με την Λιβερπουλ
τωρα με την Αντερλεχτ τα ιδια καραγκιοζιλικια.
Μακρια και αγαπημενοι και ας βγει νεος Τζολε.
Rena (23-05-13)
8 και σήμερα λέει η τσατσάρα![]()
Λίγο περισσότερο από 20 εκ ευρώ, για τα μισά δικαιώματα του Νέυμαρ, δίνει η Μπάρτσα. Αστεία
προσφορά αν και του χρόνου (νομίζω) λήγει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου.
Η ευκαιρία: Βαγγέλα πάρε ένα βαπόρι λιγότερο και δώσε 50 χαρτιά για να τον φέρεις Λιμάνι, να
πέσουν τα τσιμέντα (ποιά τσιμέντα, όλος ο Πειραιάς θα γίνει χωματερή) και από κει που σε λένε
Σούπερ Σπαγγο να γίνεις ο Σούπερ Κουβαρντάς και να μην τολμά κανένας να σου πει λέξη για τα
επόμενα δέκα χρόνια.
Για τον παίκτη έχω άριστη γνώμη. Αυτός και ο Αζάρ πρέπει να είναι σήμερα οι καλύτεροι νεαροί
παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. (όσο για τον Γιόβα: Αν αυτή ειναι μεταγραφή εγώ είμαι ο
Κιμ της Ανατολικής Γερμανίας και θα σας επιτεθώ με πυρηνικές κλανιές... Μαλακίες στο πάτερο).
Σημερα διαβαζω για Σισοκο και για Μανταλο.
Για τον Σισοκο δεν σχολιαζω καν,ο φουσκας εχει βαρεμα στο κεφαλι και θελει να παρει παικτη απ την βαζελα.Τα κονομησαμε αν παρουμε τον Σισοκο,περσι γλιτωσαμε τον Κουινσι φετος να δουμε.
Τον Μανταλο ο οποιος παιζει πισω απο το φορ τι σκατα τον θελουμε μπορει να μου πει καποιος?Εχουμε 2 μετριαντζες για την θεση Τατο-Ντε Βινσεντι να παρουμε κι εναν τριτο ακομα πιο μετριο και στο τελος θα παιζει ο Φουστερ...
Ουτε στην τιβι θα μας κανει το βαρελι να μην βλεπουμε στο τελος...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και Φεγκρούς λέει μας ενδιαφέρει.... Ελπίζω να είναι ΑΡΔιες όλα αυτά...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πωπω το βαρελι δεν εχει πατο.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπορεί κάποιος που έβλεπε μπάλα (όχι διάβαζε εφημερίδες ή έβλεπε αθλητικές εκπομπές) να μου πει πόσους+ποιους έχουμε πάρει φέτος, τι θέση παίζουν και ένα scouting report ένα, δυο επίθετα σχετικά με το τι είδους παίχτες είναι. Η τουλάχιστον να βάλει τις αναφορές με τις βαθμολογίες των manager video game
sabar77 (23-05-13)
Βοσκέ!
Έχουμε τραβήξει δοκιμαστικό στον Σισοκό ή θα πάρουμε πάλι γουρούνι στο σακί?
Στη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος έναντι περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks