Ο και καλα δικος μας. Πιο ηλιθιος απ τον χοντρο κ τους συνεργατες του, πεθαινεις.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ποιος Μπόατεγκ? Ο δικός μας ή της Μίλαν?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο και καλα δικος μας. Πιο ηλιθιος απ τον χοντρο κ τους συνεργατες του, πεθαινεις.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jonk (14-05-13)
kwtsios (16-05-13)
Ποιος μας εκανε χαρη? δε καταλαβα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγώ καπαρώνω άνοιγμα θρεντ του Βαλεντίνου Βλάχου. Μην μου το κλέψετε!!!!!!! Διάβασα στο σπορ24 οτι τον γλυκοκοιτάμε!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
SOLID (15-05-13)
ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα, πάει ο μαυρούκος![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
nikos7 (16-05-13)
Εχω την εντυπωση οτι ο ολυμπιακος ειχε καποιο συμφωνητικο μαζι του.
Αν εκανε τετοια πουστια πρεπει να τον κουρεψει..
Δεν μπορει να υπαρξει συμφωνία έγκυρη αφου ο παικτης ειχε συμβόλαιο με τους Κομμουνιστες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
χαχαχα αυτο με τον ζουγκλα - αγαπημενο παιδι του μιτσελ - δεν υπαρχει μιλαμε , ποσο μαλακες ειναι στην πλ αλεξανδρας?
βαγγελα παρε το φουντα να μαστουρωσουμε ολοι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (14-05-13)
ο μποατεγκ εφαγε και λεφτα οσω ηταν εδω και προπονουτανε?? απορια το εχω. Ικανοι ειναι να του σκασανε και κανα 200ρι χιλιαρικα
εντάξει, δε θέλουμε Μπόατεγκ, βρήκε άλλον ο τηλεκριτικός![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Πιθανότατα θα αποκτηθεί κι άλλος μεσοεπιθετικός και ο Ντε Βινσέντι ίσως γυαλίζει τον πάγκο ή δοθεί δανεικός.
Όμως όπως και να έλθουν τα πράγματα ο παίκτης δεν παύει να είναι είναι εξαιρετικός στην κάθετη πάσα.
Αυτός με δυό σφαίρες μπροστά να κινούνται στον χώρο θα κάνει κηδείες στις αντεπιθέσεις
Παίρνουμε Νόβακ Τζόκοβιτς, ε? Μεταγραφάρα, αν και δεν τον πάω.
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με τον Ντε Βινσεντι προσωπικα εχω παθει πλακα με το ποσο ετοιμος ειναι για μεταγραφη σε μια καλη ομαδα.
Το μονο κακο που του καταλογιζω ειναι το συνδρομο των Αργεντινων να διαλεγουν παιχνιδια.
Εαν καποιος δει τα ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ,τον ΠΑΟ,την ΑΕΚ,τον Αστερα και απομονωσει τον Ντε Βινσεντι
θα καταλαβει οτι ο Ολυμπιακος εχει κανει καταπληκτικη και φτηνη κινηση σαν αυτες που αρμοζουν στο πνευμα
οικονομιας που μας ακολουθει.
Πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ,ασχετα με το γεγονος οτι η ομαδα χρειαζεται ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ για να την παρουν
απο τα μαλλια και να την τραβηξουν μπροστα.
Επειδη ομως δεν μπορουμε να παρουμε Ζετεμπεργκ και Ιμπαγασα,ο Ντε Βινσεντι δεν θα μας κακοπεσει.
το ονομα του γιοβανοβιτς παιζει συνεχεια και δεν φαινεται αρδια,στην αρχη ηλπιζα σε κατι καλυτερο,αλλα αφου βλεπω πως παει η δουλεια απο τον μαρινακη,πιστευω καλως να ερθει,ολοι οι παππουδες σερβοι που εχουμε παρει μεχρι τωρα εχουν βγει,πλακα θα κανει εδω περα σε σχεση με τα παλτα που εχουμε.
Bookmarks