Ποιος είναι ο νεανίας?
Ποιος είναι ο νεανίας?
Ο πιθανός νέος Αντί - Ιμπαγάσα σε τιμή ευκαιρίας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (30-04-13)
Θα μπορούσε να ισχύει και στην περίπτωσή του, αν δεν ήταν ελεύθερος (πόσο μεγαλύτερο συμβόλαιο να ήθελε, για να αξίζει να βγει κανείς στη γύρα για να βρει δεκάρι)... Το Νότιο Μαρινακιστάν, προκειμένου να αγοράσει χρόνο (η μόνη αγορά που ψάχνει σοβαρά) και να αποφύγει τα θερμά επεισόδια με τον λαό του Ολυμπιακιστάν πριν την διάθεση των ετησίων ομολόγων, είναι ικανό να σου παρουσιάσει τον Μάνταλο για Δεληκάρη (που "δεν θυμάστε καλά πώς ξεκίνησε και εκείνος, τότε και μετά πως εξελίχθηκε")...
sadi (30-04-13)
Ο γνωρίζων την ιστορία του μηδέποτε αποθνήσκει. Ετσι κι εμεις στο Γαβριστάν δεν θα αλλάξουμε ποτέ.
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (30-04-13)
Δεν αλλάζουμε κεφάλι ακόμα και αν μας το κόψεις...
![]()
sadi (30-04-13)
voskos_7 (30-04-13)
Πολλά όμορφα αγοράκια, βλέπω στις φωτό σας, μόρτες...
Και δεν έχω ιδέα ποια είναι.
Για στείλτε τα για κανα δοκιμαστικό παρακαλώ!
*ρε Τσέλιγκα! Θα μας πάρουν τα τεκνά οι αναγωνιστές μας! Μην κοιμάσαι. Όπου βλέπεις
μωρό, από το "αυτάκι" (αν έχουν) και στον θείο Μίμη (εγώ είναι αυτός στο καλλιτεχνικότερο)
για evaluation... Άντε παιδάκι μου!
voskos_7 (30-04-13)
Boateng κλεινει,λένε στο skysports,στην Φουλαμ ως ελεύθερος για το καλοκαίρι με 1.2εκ ευρω τον χρόνο.
Τεράστια επικοινωνιακή ήττα εάν ισχύει.
Ναι αλλά τεράστια ποδοσφαιρική νίκη καθώς ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας 15% με την απομάκρυνσή του![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kwtsios (08-05-13)
και εκεί που έλεγα ένας μαύρος λιγότερος, τσουπ ανακοινώθηκε ο ολαιτάν![]()
πω πω πω γουσταρω οργανωση που εχει η ομαδα προεδρε...αυτα ειναι...αλλου τρως αλλου πινεις και αλλου πας και το δινεις που λεει μια παροιμια.....δεν πειραζει ομως γλυτωσαμε απο εναν ακομα αμπαλο παιχτη που τον ειχανε για μακελελε και πανω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Α ενταξει,μαλλον ειναι ελληνικη αναπαραγωγη η ειδηση οτι στραβωνει του Μποατενγκ.
Φυσικα αλλη μια πρωτοπορια του GAZZETTA και του Αλ-Αφραγκ-φουζου.
Ειδωμεν.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-05-13)
Το μαυράκι ο Ολαϊτάν που ανακοινώθηκε χθες αν μη τι άλλο ξέρει μπάλα.
Τον έχω δει πολλές φορές και μ έχει πείσει ότι το κατέχει το τόπι.
Σε μια ομάδα που ελάχιστοι ξέρουν να χαϊδεύουν καλά το τόπι, η προσθήκη του μαυρούκου είναι προς τον καλό δρόμο
Bookmarks