Το στιγμιότυπο με τον ποδοσφαιριστή της Νις, Ρενάτο Τσιβέλι, να φιλά στο λαιμό τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη Κυριακή (21/4) έκανε το γύρο του κόσμου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Με δηλώσεις του στη γαλλική τηλεόραση, ο... εκδηλωτικός παίκτης της Νις έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την κίνησή του αυτή.
Νικόλα, ΑΥΤΟΝ θέλω και τον θέλω ΤΩΡΑ! Δεν με ενδιαφέρει να ξέρει μπάλα, σε ποια θέση παίζει,
ούτε καν αν είναι ποδοσφαιριστής! Απλά τον θέλω τρελά. Μίλα με τον Μέγιστο, κάνε φαξ στη
διοίκηση, πήγαινε ο ίδιος στην Αγγλία, κάνε ο,τι θέλεις αλλά φέρτον μου σε ροζ συσκευασία!
Με εμπνέει, με αναβει, με αναστατώνει, με φτιάχνει, με εξιτάρει, με, με, με... Τον φαντάζομαι στο
κρεβάτι παρέα με Μίξελ, Βλαχοδήμο, Φέτφα και Μασάδο και δε θα κοιμηθώ το βράδυ. Αχχχχ!
dimace (25-04-13)
Εχει και πιασάρικο όνομα. Τσιβέλι. Κάνει ομοιοκαταληξία με πολλά πράγματα.
ο Ίμπρα έχει με τον Πικέ τετ-α-τετ ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Αυτα τα προτοσελιδα εχουν ξεφυγει εντελως λεμε..
Με το που δικαιωσε το cas τον Μποατενγκ αμεσως...Λιονταρι στη μηχανη του θρυλου...![]()
differance (25-04-13), Reds (25-04-13)
Κοίτα αναστάτωση:
Πρώτον: Αδιάφορη η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου (όπως και πολλών που ήρθαν για ποδοσφαιριστές, αλλά σε παραδέχομαι που το πρόσεξες ότι παίζει και μπάλα);
Δεύτερον: Αγγλιά να πάω, αλλά δεν ξέρω πότε θα πάει και αυτός που θέλεις ώστε να τονε βρω.
Τρίτον: Για να βλέπω, τον Ίπμπρα να "τεντώνεται" σαν γατί, λογικά τα αξίζει τα λεφτά του.
*Και όλα αυτά τα γράφω τώρα για να μην επιδεινώσω την κατάστασή σου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (29-04-13)
τώρα που θα τους διώξει όλους ο πρόεδρος θα γίνει μεγάλο πάρτι ...
Θα τους διώξει όλους και θα κρατήσει μόνο τον Μασάδο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
κόλλημα ...
θα τους διωξει ολους, θα φειγει και αυτος και θα μεινει μονο ο σαββας με το μιτσελ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (25-04-13)
Βαγγέλα μάζεψε όλα τα εγχώρια ταλέντα και φώναξε το μαέστρο να
επιστρέψει καυλωμένος και να κλείσει την καριέρα του στο Θρύλο...
nikos7 (29-04-13)
Αν κοστίζουν πάνω από 1 σουβλάκι (και οι δύο), είναι όντως ακριβοί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τουρκικος Σανος at its finest.
Παντως παραπονο δεν εχουμε,ελαχιστα τα ΑΡΔΟσεναρια φετος.
voskos_7 (29-04-13)
Άντε για να χαρείτε!
Τον κλείσαμε για 200 εκ. με τον Μέγιστο, και στο τέλος της πειρόδου σαν τον παρουσιάζουμε και επίσημα.
Τα πρώτα χρόνια θα τον βλέπετε σε μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες (Αλάσκα, Βοξ, Αλάμπρα κλπ) και
απο το 2050 και στο Καραισκάκης. (για να ωριμάσει ο άνθρωπος...)
sirkostas (29-04-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (29-04-13)
Bookmarks