Και τον θέλει και ο Μίτσελ....![]()
Και τον θέλει και ο Μίτσελ....![]()
... there's no such thing as "too much"...
Σίγουρα θα προτιμούσα τον Μίκελ της Τσέλσι, αλλά επειδή το κόβω ψιλοχλωμό, ο Βιτόλο αντί του Μοντεστό θα ήταν μια χαρά.
Δεν αράζουμε στα κυβικά μας και ν' αφήσουμε τους Μασεράνους? Γνώμη μου.
Aφού ξέρεις πως γράφω. Τα περί Μίκελ ήταν για όσους ονειρεύονται μεταγραφάρες, σιγά μην το εννοούσα.
Παρεπιπτόντως, πριν λίγο κοίταξα τη λίστα της Ουέφα με τη βαθμολογία των χωρών-μελών. Είμαστε σε απόλυτη καθοδική πτώση ως χώρα. Ειδικά φέτος είμασταν θλιβεροί. Πήραμε 4.400 βαθμούς και μας πέρασαν ακόμα και οι νορβηγοί, οι σουηδοί, οι....λευκορώσοι, ενώ μας διέλυσαν κυριολεκτικά ακόμα κι οι ρουμάνοι κι οι ελβετοί.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
(Η δεξιά στήλη δείχνει με πόσες ομάδες ξεκίνησε η κάθε χώρα να συμμετέχει φέτος στα ευρωκύπελα και πόσες εξ αυτών συνεχίζουν. Πχ η Ιταλία ξεκίνησε με 6 και συνεχίζουν οι 4, η Ρουμανία με 5 και συνεχίζει η μία κι η Ελλαδάρα που ξεκίνησε με 5 και μύρισαν όλες τον κρίνο.)
Εχουν κάνει μεταγραφάρες όλοι αυτοί? Ψωνίζουν απ' το περίφημο "πάνω ράφι"? Δε νομίζω. Μάλλον άλλους τρόπους βρήκαν για να στέκονται αξιοπρεπώς και να παίρνουν αποτελέσματα.
consigliere (10-03-13), kwtsios (14-03-13), SOLID (11-03-13)
Άμα δεν μετράει και ο Αράπης, τι γράφουμε;;;![]()
Αυτό που μου αρέσει σε όλους εμάς είναι ότι, με κάτι τέτοια, μπαίνουμε έστω και εκ παραδρομής να συγκρίνουμε περιπτώσεις της μορφής "ή Ρέζιτς, ή Ρεδόντο" σαν να μην υπάρχει τίποτε το ενδιάμεσο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γράφει αδελφός:
Στο τερμα εχεις Μεγερι,ανεβαζεις Βλαχο και αγοραζεις εναν Αντι-Καρολ.....Παιρνεις Σκονδρα ανεβαζεις Καραγκουνη και εχεις δεξι μπακ....εχεις cb Αβρααμ-Μανωλα-Σιοβα-Παπαζογλου....Αριστερα εχεις Ζαραδουκα-Λυκογιαννη-Χολεμπας...Παιρνεις 2 αμυντικα χαφ σκυλια....κρατας στο κεντρο τον Μανιατη και τον Φουστερ....παιρνεις λοιπον αλλο 1 δεκαρι και εχεις ηδη ενα 8αρι που ευχεσαι να σου βγει Μποατενγκ κι ανεβαζεις και τον Σιωπη αν δεν κανω λαθος κι αυτος 8αρι ειναι,επιστρεφει και ο Τατος κι ολα καλα...Κρατας Αμπντουν-Βλαχοδημο στα ακρα...ανεβαζεις τον Λυρα απο τους νεους που βγαλε ματια...κι αγοραζεις εναν εξτρεμ ακομα...Επιθεση εχεις Τζιμπουρ-Μητρογλου γυριζεις ο Διαμαντακος ανεβαζεις και τον Ιωαννιδη και εισαι...ΚΟΜΠΛΕ
...και εγώ λέω πως έχει δίκιο! Κάπως έτσι προγραμματίζει και ο χοντρός. Στόχος το 41ο και καμιά 3η θέση στους
ομίλους του ΤΛ. Ο χορός καλά κρατεί, χωρίς ΙΧΝΟΣ φιλοδοξίας!
differance (11-03-13)
Προγραμματισμός του κώλου που θα κρατήσει για 1-2 χρόνια ακόμα. Μετά θα χάσουμε σαν χώρα την απευθείας είσοδο του πρωταθλητή στο CL, θα πάμε στα προκριματικά του Αυγούστου, 2 πούτσες στα γρήγορα και αντίο χρήμα (χοντρό βόδι).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απο την στιγμη που τα αλλα ρεταλια που βγαινουν στας Ευρωπας αποκλειονται απο τα προκριματικα του Ιουλιου ή αν γινει το θαυμα και περασουν σε κανεναν ομιλο του Europa μαζεψουν συνολο 2 βαθμους, τοτε για να μην χασουμε την απευθειας εισοδο στο CL θα πρεπει εμεις να φτανουμε στα ημιτελικα μονο με νικες
sirkostas (12-03-13)
Ή να κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα προκρίνεται στους ομίλους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μετά την βόμβα Γγκάρεθ Μπέιλ για 50 εκ στον θρύλο, σήμερα αποκαλύπτω και την
επόμενη που σπάει κόκκαλα!
Ο Γουέιν Ρούνει στον Ολυμπιακό!
Η Μάντσεστερ φαίνεται αποφασισμένη να εντάξει τον Λεβαντόφσκι στο δυναμικό της
(αυτό θα γίνει...) και ο Ρούνει περισσεύει. Και ο πρόεδρος Αρκούδα δεν κάθεται με σταυρωμένα
τα χέρια. Έχει έτοιμη πρόταση 60 εκ. για τον 27 επιθετικό, ο οποίος φαίνεται να καλοβλέπει
την προοπτική του Λιμανιού.
Αδέλφια, αυτο το καλοκαίρι θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές (γέλιου) Μείνετε συντονισμένοι
με αυτούς που φέρνουν στην ομάδα τα καλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου*
*επίσης κανονίζω ραντεβού με όποια σελέμπριτι γουστάρετε: Από Ναόμι Βάτς (τα ακούς Κοσμά)
μέχρι Σαράποβα και Χάλι (το χάλι σίγουρο) Μπέρυ. Εντελώς δωρεάν και με θεραπευτικές ιδιότητες.
differance (11-03-13)
Nα σου κανονίσω και εγώ ένα ραντεβού με γαστρεντερολόγο να σου κάνει μια πλύση στομάχου γιατί κάτι πολύ καλό έχεις πιει![]()
differance (11-03-13), voskos_7 (11-03-13)
dimace (11-03-13)
kwtsios (14-03-13)
Bookmarks